Wkurza mnie...

maria1980

#5810356 Napisano: 22.01.2014 01:33:54
monikar napisał(a):

eciepecie napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Jak mi podnosi ciśnienie każdy frustrat, plujący jadem z kiedy w przegrywa w konkursie. W dodatku jedyny argument jaki posiada to "coś mi tu nie pasuje/jest za dobre/niemożliwe". Tak się kończy mierzenie wszystkich swoją miarą. Bo jak taki emotka nie potrafi to znaczy, że nikt nie potrafi. A jeśli ktoś udowodni, że potrafi to znaczy, że na pewno jest oszustem i kombinatorem. emotka

Podpisuję się pod tym! emotka Mam to samo.

i ja się podpisuje...ostatnio na FB ludzie mi psują głowę tego typu gadkami...wszystko jest dla nich podejrzane no bo przecież nie oni wygrali... emotka

Walić to emotka cieszyć się z wygranych i chwalić ,chwalić i jeszcze raz chwalić, emotka

Mnie wkurza ,ze kupiłam sobie osobistego trenera na xboxa,bo ruchu mam mało przez te moje L4 i po pierwszym treningu mam takie zakwasy ,ze nie mogłam dziecku sera pokroić na kanapki ,a każdy ruch sprawia mi ból emotka emotka
Masakra jaki boli szok ,ze od października tak spadła mi kondycja emotka
0 0

malenka

#5810532 Napisano: 22.01.2014 13:37:43
Wkurza mnie to, że w konkursie Nivea Diamond brały udział tylko te zgłoszenia, które zostały potwierdzone na maila! Szkoda tylko, że w pierwszych dniach, czyli właśnie wtedy kiedy grałam, żadnych potwierdzeń nie było! Zmarnowałam masę czasu, a i tak nie miałam szans na wygraną! emotka
0 0

zezowaty_kot

#5810537 Napisano: 22.01.2014 13:45:33
malenka napisał(a):

Wkurza mnie to, że w konkursie Nivea Diamond brały udział tylko te zgłoszenia, które zostały potwierdzone na maila! Szkoda tylko, że w pierwszych dniach, czyli właśnie wtedy kiedy grałam, żadnych potwierdzeń nie było! Zmarnowałam masę czasu, a i tak nie miałam szans na wygraną! emotka

Oj emotka ja też na nagrody główne wysłałam na samym początku i nie miałam potwierdzenia. A na koniec od niechcenia wysłałam na kosmetyki. I moja teoria dotycząca NIVEA się potwierdza. Wysyłałam (w mojej ocenie) dobre prace i nie wygrywałam, wysłałam niechlujny zlepek 3 zdań, bez ładu, składu i sensu i wygrałam. Czyli trzeba pisać jak analfabeta żeby NIVEA doceniło emotka
0 0

Ronja

#5810627 Napisano: 22.01.2014 14:50:47
zezowaty_kot napisał(a):

malenka napisał(a):

Oj emotka ja też na nagrody główne wysłałam na samym początku i nie miałam potwierdzenia. A na koniec od niechcenia wysłałam na kosmetyki. I moja teoria dotycząca NIVEA się potwierdza. Wysyłałam (w mojej ocenie) dobre prace i nie wygrywałam, wysłałam niechlujny zlepek 3 zdań, bez ładu, składu i sensu i wygrałam. Czyli trzeba pisać jak analfabeta żeby NIVEA doceniło emotka

Dlatego ja u nich rysuję emotka
0 0

ilonaxx5

#5810630 Napisano: 22.01.2014 14:52:37
złaaaaa inter mnie olał jak oni mogli emotka emotka emotka emotka
0 0

zezowaty_kot

#5810631 Napisano: 22.01.2014 14:53:09
Ronja napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

malenka napisał(a):

Dlatego ja u nich rysuję emotka

Ale rysujesz jak analfabeta czy normalnie? emotka
0 0

Ronja

#5810641 Napisano: 22.01.2014 14:57:42
Skutecznie emotka
0 0

asantesana

#5810653 Napisano: 22.01.2014 15:06:46
Wkurza mnie, że mnie wszystko notorycznie od wczoraj wkurza. Nie, nie, okres mi się nie zbliża emotka
0 0

Gość: polarniczka

#5810722 Napisano: 22.01.2014 17:13:41
wkurza mnie mój stan, jakiś depresyjny, kłócę się z mężem, nie mam na nic ochoty emotka
0 0

sosna

#5810725 Napisano: 22.01.2014 17:15:30
że tak szybko czas ucieka...
0 0

kaczord

#5810726 Napisano: 22.01.2014 17:22:17
monikar napisał(a):

eciepecie napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Jak mi podnosi ciśnienie każdy frustrat, plujący jadem z kiedy w przegrywa w konkursie. W dodatku jedyny argument jaki posiada to "coś mi tu nie pasuje/jest za dobre/niemożliwe". Tak się kończy mierzenie wszystkich swoją miarą. Bo jak taki emotka nie potrafi to znaczy, że nikt nie potrafi. A jeśli ktoś udowodni, że potrafi to znaczy, że na pewno jest oszustem i kombinatorem. emotka

i ja się podpisuje...ostatnio na FB ludzie mi psują głowę tego typu gadkami...wszystko jest dla nich podejrzane no bo przecież nie oni wygrali... emotka

Żartujesz? Mnie yo właśnie najbardziej bawi emotka
0 0

Gość: anetka2a

#5810727 Napisano: 22.01.2014 17:23:51
Wkurza mnie to, że nie dostałam pracy, a byłam taaaaak blisko... emotka
0 0

zezowaty_kot

#5810729 Napisano: 22.01.2014 17:30:05
kaczord napisał(a):

monikar napisał(a):

eciepecie napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Żartujesz? Mnie yo właśnie najbardziej bawi emotka

zazdroszczę poczucia humoru emotka
0 0

#5810738 Napisano: 22.01.2014 17:58:21
zezowaty_kot napisał(a):

tylko czasami Ci frustraci jak ich nazywasz wyszukują i obdzierają z nagród oszustów i złodziei cudzych twórczości...a pomarudzić myślę każdemu wolno, tacy niektórzy jesteśmy, że jak nie idzie coś po naszej myśli to marudzimy...
0 0

Gość: jkkp

#5810740 Napisano: 22.01.2014 18:02:46
zarysowany samochód i to w takiej kolizji, że jak to Policjant powiedział, miała pani pecha, to się zdarza raz na 1000 kolizji taka sytuacja emotka
0 0

Gość: koza.k90

#5810742 Napisano: 22.01.2014 18:06:03
polarniczka, ale w większości obrywa się bogu ducha winnym ludziom

tylko dlatego, że sfrustrowany X czy Y miał chrapkę na tę samą nagrodę lub dawno nic nie wygrał emotka
0 0

zezowaty_kot

#5810765 Napisano: 22.01.2014 19:11:35
polarniczka napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

tylko czasami Ci frustraci jak ich nazywasz wyszukują i obdzierają z nagród oszustów i złodziei cudzych twórczości...a pomarudzić myślę każdemu wolno, tacy niektórzy jesteśmy, że jak nie idzie coś po naszej myśli to marudzimy...

Yhy... Co innego znaleźć i wskazać oszusta, a co innego opluwać bezpodstawnie, tylko i wyłącznie dlatego, że nie udało się wygrać. A ja taki typ frustrata mam na myśli. Taki co czyha pod każdym konkursem, wyskakuje nagle z cienia przy publikacji wyników, pluje jadem, zatruwa atmosferę swoją nieudolnością i czerpie satysfakcję z tego, że naubliżał komuś z kim przegrał.
0 0

radosna

#5810947 Napisano: 23.01.2014 08:03:38
O sprzedaży na Allegro:
http://wyborcza.b...s=warszawa#BoxBizTxt
0 0

#5810949 Napisano: 23.01.2014 08:12:48
zezowaty_kot napisał(a):

polarniczka napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Yhy... Co innego znaleźć i wskazać oszusta, a co innego opluwać bezpodstawnie, tylko i wyłącznie dlatego, że nie udało się wygrać. A ja taki typ frustrata mam na myśli. Taki co czyha pod każdym konkursem, wyskakuje nagle z cienia przy publikacji wyników, pluje jadem, zatruwa atmosferę swoją nieudolnością i czerpie satysfakcję z tego, że naubliżał komuś z kim przegrał.

widocznie ma jakieś osobiste problemy i nie potrafi znieść takiej małej porażki jak nie wygranie mydła w kostce za 1,5. Ja mam taką dewizę, że z każdym dniem rośnie liczba osób, które mogą mnie pocałować w d......i żyje mi się lepiej emotka
0 0

moskala22

#5811098 Napisano: 23.01.2014 13:03:38
4000 opakowań kapsułek i się nie udało.... emotka
0 0