Wkurza mnie...

zezowaty_kot

#5811273 Napisano: 23.01.2014 16:03:56
brylka napisał(a):

ale te kody nie wchodzą

DORFII napisał(a):

amif napisał(a):

zjechałam pół miasta w poszukiwaniu promocyjnych opakowań Danio, oczywiście nigdzie nie ma, jakieś nowe smaki, ale śladu po promocyjnych, i jak tu uzbierać kodziki na koszulkę!! emotka

Kody są we wszystkich pojedyńczych serkach DANIO I CZTEROPAKACH kupionych np. w Biedronce
Nie ma na nich żadnej promocji

emotka emotka emotka

I mi weszły tylko kody z Danio z czekoladą, ze zwykłych nie. Zwykłe Danio nie łapią się na promocję?! emotka emotka
0 0

benasia

#5811287 Napisano: 23.01.2014 16:25:13
wkurza mnie ze nie widziałam/ nie wiedziałam nic o mozliwości testowania kapsułek z Vizir'a a tak mi się podobają ale kasy szkoda by sobie kupić emotka
0 0

Gość: nniewidzialnaa

#5811290 Napisano: 23.01.2014 16:34:32
benasia napisał(a):

wkurza mnie ze nie widziałam/ nie wiedziałam nic o mozliwości testowania kapsułek z Vizir'a a tak mi się podobają ale kasy szkoda by sobie kupić emotka

dołączam się
0 0

ankasss

#5811296 Napisano: 23.01.2014 16:47:29
nniewidzialnaa napisał(a):

benasia napisał(a):

dołączam się

ja wiedziałam, i co z tego skoro na 4000 nie załapałam się na ani jeden - nie ukrywam, że mnie to wkurzyło
0 0

malenka

#5811302 Napisano: 23.01.2014 16:57:56
dotti25 napisał(a):

wkurza mnie, że nigdy nie dotarła żadna wygrana powieść z portal medialnego. Za każdym razem twierdzą, ze wysłali dawno temu nie dostali zwrotu. Wszystkie przesyłki szczęśliwie docierają tylko oni ciągle mają pecha i wszystko ginie po drodze do mnie emotka

dziś dostałam od nich taką sama odpowiedź

I pewnie jeszcze powiedzieli Ci, że wysłali zwykłym listem więc nie ma jak sprawdzić co się stało z przesyłką? Jeżeli sytuacja powtórzyła się kilka razy to jest to więcej niż podejrzane.

A mnie wkurzają ludzie, którzy grają dosłownie o wszystko, wcale nie dlatego, że potrzebują, ale tylko dla dreszczyku emocji przy odczytywaniu wyników. Dla nich to setny kubek lub tysięczna smycz, które pewnie i tak wylądują w jakimś pudle, a dla kogoś innego byłaby to super niespodzianka.
0 0

Gość: polarniczka

#5811319 Napisano: 23.01.2014 17:14:46
ankasss napisał(a):

nniewidzialnaa napisał(a):

benasia napisał(a):

dołączam się

ja wiedziałam, i co z tego skoro na 4000 nie załapałam się na ani jeden - nie ukrywam, że mnie to wkurzyło

ja też nie, widocznie jestem za głupia na te kapsułki emotka
0 0

#5811323 Napisano: 23.01.2014 17:16:28
malenka napisał(a):

dotti25 napisał(a):

wkurza mnie, że nigdy nie dotarła żadna wygrana powieść z portal medialnego. Za każdym razem twierdzą, ze wysłali dawno temu nie dostali zwrotu. Wszystkie przesyłki szczęśliwie docierają tylko oni ciągle mają pecha i wszystko ginie po drodze do mnie emotka

I pewnie jeszcze powiedzieli Ci, że wysłali zwykłym listem więc nie ma jak sprawdzić co się stało z przesyłką? Jeżeli sytuacja powtórzyła się kilka razy to jest to więcej niż podejrzane.

A mnie wkurzają ludzie, którzy grają dosłownie o wszystko, wcale nie dlatego, że potrzebują, ale tylko dla dreszczyku emocji przy odczytywaniu wyników. Dla nich to setny kubek lub tysięczna smycz, które pewnie i tak wylądują w jakimś pudle, a dla kogoś innego byłaby to super niespodzianka.

pojechałaś po garach...ja ze smyczy firmowych robię zasłony a kubki traktuję jak kostkę brukową...
0 0

malenka

#5811326 Napisano: 23.01.2014 17:21:13
polarniczka napisał(a):

malenka napisał(a):

dotti25 napisał(a):

pojechałaś po garach...ja ze smyczy firmowych robię zasłony a kubki traktuję jak kostkę brukową...

Czyli jednak potrzebujesz emotka
Jakoś tak mnie to boli, że u kogoś (kto gra dla sportu) coś zostanie rzucone w kąt (bo wygrywa dużo cenniejsze rzeczy), gdzie ktoś inny byłby mega szczęśliwy z takiego drobiazgu.
0 0

zaczytana-pola

#5811328 Napisano: 23.01.2014 17:21:50
polarniczka napisał(a):

malenka napisał(a):

emotka emotka wkurza mnie to, bo wszystkie mi zabierasz, a chciałam sobie uszyć sukienkę a' la Lady Gaga ze smyczek właśnie zamiast mięsa emotka Brakuje mi już tylko kilku emotka
0 0

#5811346 Napisano: 23.01.2014 17:45:19
zaczytana-pola napisał(a):

polarniczka napisał(a):

malenka napisał(a):

emotka emotka wkurza mnie to, bo wszystkie mi zabierasz, a chciałam sobie uszyć sukienkę a' la Lady Gaga ze smyczek właśnie zamiast mięsa emotka Brakuje mi już tylko kilku emotka

sorki, podeślę Ci troszkę emotka
0 0

isiulka

#5811351 Napisano: 23.01.2014 17:59:37
malenka napisał(a):

polarniczka napisał(a):

malenka napisał(a):

dotti25 napisał(a):

Czyli jednak potrzebujesz emotka
Jakoś tak mnie to boli, że u kogoś (kto gra dla sportu) coś zostanie rzucone w kąt (bo wygrywa dużo cenniejsze rzeczy), gdzie ktoś inny byłby mega szczęśliwy z takiego drobiazgu.

Nie pamietam żeby w jakims konkursie były do wygrania smyczki, raczej każdy gra o sensowniejsze nagrody, a te pierdółki wpadają przy okazji. Ale jak poczytasz forum, to zawsze jest ktoś kto odda za darmo taka pierdółkę.
0 0

cudaczek121

#5811480 Napisano: 23.01.2014 21:53:01
Wkurza mnie,że nie mogę dostać się na swoje konto w ING, bo mówi mi,że nieprawidłowy login i hasło, choć na pewno wszystko dobrze wpisałam, konta nie mam zablokowanego i Caps lock jest wyłączony emotka
0 0

moskala22

#5811510 Napisano: 23.01.2014 22:36:22
cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie,że nie mogę dostać się na swoje konto w ING, bo mówi mi,że nieprawidłowy login i hasło, choć na pewno wszystko dobrze wpisałam, konta nie mam zablokowanego i Caps lock jest wyłączony emotka

moja siostra zalogowała się bez problemu,ale po wejsciu pojawił się komunikat "Trwaja prace konserwacyjne w systemie ING. Część funkcji może być niedostępna..."
0 0

jokan

#5811524 Napisano: 23.01.2014 23:09:48
wkurzają mnie złodziejskie banki emotka emotka
0 0

notta

#5811531 Napisano: 23.01.2014 23:22:05
wkurza mnie FB i biała tablica..
0 0

Gość: katrin22

#5811535 Napisano: 23.01.2014 23:25:08
ivanotta napisał(a):

Mam to samo wrrrrr
0 0

Gość: zabajka

#5811537 Napisano: 23.01.2014 23:26:15
Wkurza mnie, że nie chce mi się grać w konkursach i mam jakąś niemoc.
A potem będę się wkurzać, że nie wygrywam emotka
0 0

jokan

#5811541 Napisano: 23.01.2014 23:27:39
katrin22 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

Mam to samo wrrrrr

u mnie też wrrrr
0 0

jokan

#5811542 Napisano: 23.01.2014 23:28:06
zabajka napisał(a):

Wkurza mnie, że nie chce mi się grać w konkursach i mam jakąś niemoc.
A potem będę się wkurzać, że nie wygrywam emotka

tez sie o to wkurzam....same porażki konkursowe
0 0

notta

#5811543 Napisano: 23.01.2014 23:29:20
katrin22 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

Mam to samo wrrrrr

coś się FB zawiesił chyba.. teraz mam tylko posty znajomych emotka jak tu grać w konkursach teraz? Jak żyć emotka ?
0 0