Wkurza mnie...

marta_1234

#5823934 Napisano: 14.02.2014 19:10:21
marcellka napisał(a):

radosna napisał(a):

Darowizna pani Ruth Hamson
Biskup [38 rue des Martyrs cocody
Abidzan, Wybrzeze Kosci Sloniowej.

Najdrozszy Boga

Jestem ludu Kuwejcie. Jestem zonaty z panem Richead Hamson, który pracowal z ambasady Kuwejtu w Wybrzezu Kosci Sloniowej przez dziewiec lat przed smiercia w 2004 roku. Bylismy malzenstwem od jedenastu lat bez dziecka. Zmarl po krótkiej chorobie, która trwala tylko cztery dni.

Przed smiercia, zarówno nowo narodzonym chrzescijaninem. Od jego smierci postanowilem nie ozenic lub dostac dziecko poza moim domu malzenskich, które w Biblii jest przeciw. Kiedy mój maz zyje on zlozony sume (2.500.000 dolary) w banku tutaj w Abidzanie suspensu konta.

Obecnie fundusz jest nadal w banku. Ostatnio, mój lekarz powiedzial mi, ze mam powazna chorobe, która jest problemem raka. Co mnie niepokoi najbardziej, to mój skok na wypadek choroby. Znajac mój stan postanowilem darowac tego funduszu do kosciola lub tych, którzy wykorzystuja te pieniadze droge Polecam tutaj. Chce kosciól, który bedzie korzystac z tego funduszu do domów dziecka, wdowy, w celu promowania slowa Bozego i wysilku, ze dom Bozy jest zachowana.

Biblia jest dla nas, aby zrozumiec, ze blogoslawiony jest reka, która daje. Wzialem te decyzje, bo nie mam zadnego dziecka, ze ??bedzie dziedziczyc te pieniadze i moich krewnych meza nie sa chrzescijanami i nie chce mojego meza staran, aby byc uzywane przez niewiernych. Nie chce sytuacji, w której pieniadze te zostana wykorzystane w bezboznym sposób. Dlatego jestem podjecia takiej decyzji. Nie boje sie smierci, wiec wiem, gdzie ide. Wiem, ze mam zamiar byc na lonie czlowieka. Exodus 14 vs 14 mówi, ze Pan bedzie walczyl moim przypadku i trzymam mój pokój.

I nie potrzebuja komunikacji telefonicznej w tej kwestii z powodu mojego zdrowia stad obecnosc mojego meza krewnych wokól mnie zawsze i nie chce, by wiedzieli o tym rozwoju. Z Bogiem wszystkie rzeczy sa mozliwe. Jak tylko otrzymamy odpowiedz dam ci kontakt banku tutaj w Abidzanie. Pragne cie i kosciól zawsze modlic sie za mnie, bo Pan jest moim pasterzem. Moje szczescie, ze zylem zyciem godnym chrzescijaninem. Kto chce sluzyc Panu musi sluzyc Mu w duchu i prawdzie. Zawsze modlic przez cale zycie.

Odpowiedz mi na wiecej informacji tych, w odpowiedzi da mi pokój w zaopatrywaniu innego kosciola lub osobe do tego samego celu. Zapewniam, ze beda dzialac odpowiednio okreslone. Nadzieja, aby uzyskac odpowiedz.

Wyslij mi nastepujace informacje, jak na ponizej.
Twoje imie i nazwisko ..........
Adres ...........
Wiek ...............
Okupacja ........
Zdjecie ...............

Nadal blogoslawil w was.
Wasz w Chrystusie,
Siostra Ruth Hamson.

odpowiedz mi tego maila/ r.hamson@yahoo.com

ja to dostaję średnio 1-2 razy dziennie,idzie dostać białej gorączki...

Też to dostałam. Nawet nie otwieram z obawy, ze to może być jakiś wirus czy coś takiego. I też to mnie wkurza.
0 0

zezowaty_kot

#5823937 Napisano: 14.02.2014 19:15:48
polarniczka napisał(a):

ja właśnie na fakt.pl spojrzałam na artykuł o kierowcy, który przejechał dużego psa, przejechał i odjechał...po co ja tam wchodziłam...teraz siedzę i płaczę...

Ja po wczorajszej akcji z tym psem stwierdziłam, że nic mnie już bardziej nie przerazi. Dziś przeraziło - dużo większe bestialstwo. Takie, które przechodzi ludzkie pojęcie...
http://www.gazeta...tml#galeria-material
0 0

radosna

#5823938 Napisano: 14.02.2014 19:16:00
zaczytana-pola napisał(a):

Jakoś tak dzisiaj... wszystko.
Walentynki- jak ja nienawidzę tego dnia emotka
Kwiaty od męża- zaraz napiszecie, że dobrze, że dostałam kwiaty. Problem w tym, że ja nienawidzę kwiatów i on dobrze o tym wie. Wolałabym nic nie dostać emotka
Życie- jakoś tak ogólnie. emotka

Czy wiesz, jaki jest największy bukiet kwiatów, który kiedykolwiek zamówiono? Myślę, że nie zamawiał go Twój mąż emotka
http://szybkajazd...roz,11130,1,1,1.html
0 0

radosna

#5823943 Napisano: 14.02.2014 19:30:13

Gość: polarniczka

#5823949 Napisano: 14.02.2014 19:38:17
masza napisał(a):

polarniczka napisał(a):

ja właśnie na fakt.pl spojrzałam na artykuł o kierowcy, który przejechał dużego psa, przejechał i odjechał...po co ja tam wchodziłam...teraz siedzę i płaczę...

no to było wczoraj wieczorem, i od wczoraj organizacje prozwierzęce szukają tego psa, możliwe , ze juz go znaleziono emotka

mam nadzieję, że go znajdą...właśnie patrzę teraz na swojego psa, wzięty ze schroniska 9 lat temu...i jeszcze bardziej lecą mi łzy...cholerka czemu ludzie są tacy okropni...
0 0

#5823951 Napisano: 14.02.2014 19:41:45
zezowaty_kot napisał(a):

polarniczka napisał(a):

Ja po wczorajszej akcji z tym psem stwierdziłam, że nic mnie już bardziej nie przerazi. Dziś przeraziło - dużo większe bestialstwo. Takie, które przechodzi ludzkie pojęcie...
http://www.gazeta...tml#galeria-material

mam tylko nadzieję, że mantra wróci i ktoś kto to zrobił za to zapłaci, niekoniecznie więzieniem... czasami los potrafi dla takich ludzi w podzięce być okrutny...pamiętam sytuację, gdzie mężczyźnie, który w życiu zrobił wiele złego urodziło się bardzo chore niepełnosprawne dziecko...szkoda dziecka, ale jak widać los mu podziękował w taki sposób za to jaki był
0 0

zaczytana-pola

#5823972 Napisano: 14.02.2014 20:33:41
radosna napisał(a):

Kwiaty od męża- zaraz napiszecie, że dobrze, że dostałam kwiaty. Problem w tym, że ja nienawidzę kwiatów i on dobrze o tym wie. Wolałabym nic nie dostać emotka

Czy wiesz, jaki jest największy bukiet kwiatów, który kiedykolwiek zamówiono? Myślę, że nie zamawiał go Twój mąż emotka
http://szybkajazd...roz,11130,1,1,1.html

Ojjj, nie przeżyłabym tego emotka
0 0

normafia

#5823976 Napisano: 14.02.2014 20:38:56

A ja myślałam, że tylko mnie wkurzają Walentynki...
0 0

zezowaty_kot

#5823977 Napisano: 14.02.2014 20:42:23
normafia napisał(a):

A ja myślałam, że tylko mnie wkurzają Walentynki...

Mnie same walentynki nie, ale kwiaty już owszem. Nie lubię wyrzucania pieniędzy w błoto, a kwiaty w prezencie to według mnie marnowanie i pieniędzy i roślin.
0 0

moskala22

#5824066 Napisano: 14.02.2014 22:19:30
Ryczeć mi się chce!!! Gdzie my żyjemy???
http://polskaloka...230#commentsZoneList
0 0

androm

#5824082 Napisano: 14.02.2014 22:39:39
moskala22 napisał(a):

Ryczeć mi się chce!!! Gdzie my żyjemy???
http://polskaloka...230#commentsZoneList

no ja to czytałam parę dni temu, więcej jest takich akcji z dziećmi, ostatnio jednemu olimpijczykowi dziecko zmarło, bo też nie zrobili przy bliźniakach cesarki, też pewna nastolatka zmarła chyba i ona i dziecko
a to zdjęcie kota to naprawdę coś strasznego, mam nadzieję, że obdarli kota który sam padł, reakcja policjanta po prostu straszna
0 0

#5824175 Napisano: 15.02.2014 09:19:47
zamiast dzidziusia jest okres...a już się łudziłam, że może tym razem się uda... emotka
0 0

#5824183 Napisano: 15.02.2014 09:53:46
bruce napisał(a):

polarniczka napisał(a):

zamiast dzidziusia jest okres...a już się łudziłam, że może tym razem się uda... emotka

Spokojnie... Będzie dobrze. Czasami trzeba cierpliwości, wiem po sobie. emotka emotka Trzymam kciuki! emotka emotka

nie dziękuję...to już w sumie dwa lata naszych starań, jestem po laparoskopii od listopada tamtego roku...ja jestem "czysta"...mąż musi powtórzyć badania, bo wcześniejsze nie wyszły najlepiej...ehh
0 0

maria1980

#5824228 Napisano: 15.02.2014 12:36:10
Wkurza mnie ,że mój były obwinia mnie za to ,że jest nieszczęśliwy ! 14 lat minęło a on na fejsie wrzuca jakieś dziwne teksty,że to moja wina ,bo złamałam mu serce.. emotka emotka emotka
Od 7 lat jestem szczęśliwą mężatką ,a on się nagle pojawia i wylewa żale...jeszcze kur w Walentynki emotka
sam sobie to serce złamał kreując swój lans w bumie i w hajsie! Nagle się ocknął z ręką w nocniku ,bo prawie 40 ,a na takiego nawet w bumie lecą już chyba tylko małolaty i muchy... emotka emotka emotka emotka
Było mi wczoraj wstyd przed wszystkimi wspólnymi znajomymi
emotka ale nawet nic mu nie napisałam emotka
dziś go wypi...ze znajomych emotka emotka
0 0

zezowaty_kot

#5824267 Napisano: 15.02.2014 13:44:37
Relacja damsko-męska emotka emotka emotka
0 0

androm

#5824269 Napisano: 15.02.2014 13:47:37
polarniczka napisał(a):

inna by się cieszyła na Twym miejscu:)
ale ponoć wyjazd na wakacje często pomaga:) musisz wygrać jakiś wyjazd emotka
0 0

Gość: swibek

#5824330 Napisano: 15.02.2014 16:14:54
polarniczka napisał(a):

Myśl pozytywnie, a najlepiej nie myśl, nie planuj, nie gdybaj.. żyj spokojnie i uwierz, że samo przyjdzie. I powiem Ci, że okres nie zawsze oznacza brak ciąży, w większości przypadków w pierwszym miesiącu ciąży okres występuje, a ja miałam go do 6 miesiąca. Na początku regularnie a potem plamienia nawet co 1,5-2 miesiace. Trzymam kciuki za Was! I za dzidziusia!! emotka
0 0

cudaczek121

#5824343 Napisano: 15.02.2014 16:30:19
maria1980 napisał(a):

Wkurza mnie ,że mój były obwinia mnie za to ,że jest nieszczęśliwy ! 14 lat minęło a on na fejsie wrzuca jakieś dziwne teksty,że to moja wina ,bo złamałam mu serce.. emotka emotka emotka
Od 7 lat jestem szczęśliwą mężatką ,a on się nagle pojawia i wylewa żale...jeszcze kur w Walentynki emotka
sam sobie to serce złamał kreując swój lans w bumie i w hajsie! Nagle się ocknął z ręką w nocniku ,bo prawie 40 ,a na takiego nawet w bumie lecą już chyba tylko małolaty i muchy... emotka emotka emotka emotka

A to bardzo nieładnie się zachował.Moja siostra z byłym mężem z kolei na fejsie publicznie się kłócą w komentarzach,bo jak np. moja siostra wrzuca na fb filmik jak młody śpiewa, to jej były twierdzi,że to u niego pierwszy zaśpiewał tą piosenkę,itp emotka Mnie osobiście rażą takie wzajemne oskarżenia,co znajomych obchodzą ich przepychanki.Ale nie mogę pojąć z kolei usuwania kogoś ze znajomych.Skoro już raz potwierdziłam,że kogoś znam,to co, nagle mi się odwidziało i dochodzę do wniosku,że kogoś nie znam tylko dlatego,że wylewa na forum swoje żale dotyczące mojej osoby emotka Zawsze można przecież usuwać same komentarze delikwenta emotka
0 0

maria1980

#5824402 Napisano: 15.02.2014 18:52:47
cudaczek121 napisał(a):

maria1980 napisał(a):

A to bardzo nieładnie się zachował.Moja siostra z byłym mężem z kolei na fejsie publicznie się kłócą w komentarzach,bo jak np. moja siostra wrzuca na fb filmik jak młody śpiewa, to jej były twierdzi,że to u niego pierwszy zaśpiewał tą piosenkę,itp emotka Mnie osobiście rażą takie wzajemne oskarżenia,co znajomych obchodzą ich przepychanki.Ale nie mogę pojąć z kolei usuwania kogoś ze znajomych.Skoro już raz potwierdziłam,że kogoś znam,to co, nagle mi się odwidziało i dochodzę do wniosku,że kogoś nie znam tylko dlatego,że wylewa na forum swoje żale dotyczące mojej osoby emotka Zawsze można przecież usuwać same komentarze delikwenta emotka

Powiem szczerze ,jak dodawalam go do znajomych ,byłam pewna ,ze go znam ...a po tym co odwala wiem ,ze to nie ta sama osoba .
Ja mam męża ,dwójkę dzieci...takie przepychanki mnie mogą zawstydzic,ale także zirytować moich bliskich ...trzeba pamietać ,ze w tym wszystkim jest jeszcze moj maz ,wrażliwy i wspaniały człowiek ...czy ja bym chciała,żeby jakaś laska pisała jak im było cudownie ? I jak bez niego jest jej zle ? Nie .
Dla mnie bardziej ważne od posiadanie kogoś w znajomych jest moj niezmacony niczym związek ,który wciąż rozkwita ....
Na razie popieram bruce i zwalam to na garb Walentynek ,ale będę obserwować jego poczynania
emotka
0 0

ziolko

#5824404 Napisano: 15.02.2014 19:08:34
Maria1980 - a ja trochę dziwię się, że dodałaś go do znajomych. I dobrze zrobiłaś, że go usunęłaś z listy. Może jeszcze go zablokuj, żeby nie miał możliwości kontaktu z Tobą na fb?

Cudaczek - może i się zna kogoś w rzeczywistości, ale niekoniecznie chce się mieć daną osobę w znajomych na fb czy na innym portalu społecznościowym emotka

Ja na przykład nie chciałabym mieć swojego eksa w znajomych emotka było, minęło.. teraz totalnie żadnych kontaktów z nim nie mam. I co? mam go dodać do znajomych, bo kiedyś go znałam i z nim byłam? no sorry...
Idę na jakość a nie na ilość emotka
0 0