Wkurza mnie...

zezowaty_kot

#5839113 Napisano: 18.03.2014 20:22:33
cudaczek121 napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Eh, dolly uwierz mi, staram się jak mogę z tym walczyć. Po prostu są takie dni jak dziś, że brakuje mi motywacji i mam ochotę dać jej to dziecko na tydzień, niech pasie słodyczami i colą, niech puszcza bajki cały dzień, niech pozwala na wszystko co mu się podoba. Każda rozmowa z nią owocuje w 2 tygodnie spokoju, po czym zaczyna się od nowa. I tak w kółko...

Jeśli macie z mężem taką możliwość, to może wyjedźcie na kilka dni i zostawcie synka z babcią 24h na dobę.Jestem ciekawa, czy tak ochoczo będzie spełniać każdą zachciankę wnuka zostając z nim sama całą dobę.Myślę,że i ją i Twojego synka zmęczy szybko ta sytuacja emotka Swoją drogą ciekawe czy wobec Twojego męża jak był mały, też była taka pobłażliwa i tak mu na wszystko pozwalała.Skoro pokochałaś męża, który był przez nią kiedyś wychowywany,a zapewne wyrósł na porządnego,zdrowego i inteligentnego mężczyznę, to może jej metody wychowawcze nie są takie złe emotka Choć pewnie własnego syna tak nie rozpuszczała emotka Co do akcji z Twoim szwagrem, jestem w szoku.Gdyby moja mama się zachowała w podobny sposób,wzięłabym do ręki kolejny kieliszek i bym ją oblała jego zawartością emotka Ja jestem bardzo grzeczna i sympatyczna,ale jeśli ktoś mi nadepnie na odcisk, nie ręczę za siebie emotka

Zarówno mój mąż jak i mój szwagier przyznają się do tego, że są rozpieszczeni do granic możliwości. Ja z moim mężem nie mieszkałam przed ślubem więc nie wiedziałam, że nawet szklanki po sobie nie wyniesie, bo mama to za niego zrobi. Po ślubie zweryfikowalismy niezdrowe przyzwyczajenia i mąż musiał wyrosnąć z mamisynkowania. Szwagier nadal od mamusi dostaje wszystko pod nos. Jak przychodzi do nas to ma szkołę życia. Kiedy np chce się załapać na mój obiad to musi mi przy nim pomóc emotka
Właśnie nawet szwagier się śmieje, że po bezstresowym wychowaniu babci mój syn będzie takim samym egoistą jakim on jest.

Ps. Chciałabym Cię zobaczyć jak wylewasz na kogoś wódkę emotka
0 0

cudaczek121

#5839128 Napisano: 18.03.2014 20:44:47
zezowaty_kot napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Eh, dolly uwierz mi, staram się jak mogę z tym walczyć. Po prostu są takie dni jak dziś, że brakuje mi motywacji i mam ochotę dać jej to dziecko na tydzień, niech pasie słodyczami i colą, niech puszcza bajki cały dzień, niech pozwala na wszystko co mu się podoba. Każda rozmowa z nią owocuje w 2 tygodnie spokoju, po czym zaczyna się od nowa. I tak w kółko...

Jeśli macie z mężem taką możliwość, to może wyjedźcie na kilka dni i zostawcie synka z babcią 24h na dobę.Jestem ciekawa, czy tak ochoczo będzie spełniać każdą zachciankę wnuka zostając z nim sama całą dobę.Myślę,że i ją i Twojego synka zmęczy szybko ta sytuacja emotka Swoją drogą ciekawe czy wobec Twojego męża jak był mały, też była taka pobłażliwa i tak mu na wszystko pozwalała.Skoro pokochałaś męża, który był przez nią kiedyś wychowywany,a zapewne wyrósł na porządnego,zdrowego i inteligentnego mężczyznę, to może jej metody wychowawcze nie są takie złe emotka Choć pewnie własnego syna tak nie rozpuszczała emotka Co do akcji z Twoim szwagrem, jestem w szoku.Gdyby moja mama się zachowała w podobny sposób,wzięłabym do ręki kolejny kieliszek i bym ją oblała jego zawartością emotka Ja jestem bardzo grzeczna i sympatyczna,ale jeśli ktoś mi nadepnie na odcisk, nie ręczę za siebie emotka

Zarówno mój mąż jak i mój szwagier przyznają się do tego, że są rozpieszczeni do granic możliwości. Ja z moim mężem nie mieszkałam przed ślubem więc nie wiedziałam, że nawet szklanki po sobie nie wyniesie, bo mama to za niego zrobi. Po ślubie zweryfikowalismy niezdrowe przyzwyczajenia i mąż musiał wyrosnąć z mamisynkowania. Szwagier nadal od mamusi dostaje wszystko pod nos. Jak przychodzi do nas to ma szkołę życia. Kiedy np chce się załapać na mój obiad to musi mi przy nim pomóc emotka
Właśnie nawet szwagier się śmieje, że po bezstresowym wychowaniu babci mój syn będzie takim samym egoistą jakim on jest.

Ps. Chciałabym Cię zobaczyć jak wylewasz na kogoś wódkę emotka

Kiedyś niosłam kubek z herbatą,a woreczek był jeszcze w środku.Siostra celowo mnie szarpnęła w tym momencie za rękę i zaczęła się na mnie drzeć.Więc niewiele myśląc chwyciłam ten mokry od herbaty worek i rzuciłam nim o ścianę
emotka
0 0

melissa

#5839153 Napisano: 18.03.2014 21:05:13
Trzeba było celować w siostrę - co Ci ściana zawiniła?;
0 0

cudaczek121

#5839178 Napisano: 18.03.2014 21:42:51
melissa napisał(a):

W sumie racja,ale wtedy nie myślałam emotka Jak kiedyś ze złości mnie zamknęła w pokoju na klucz,zaczęłam walić kijem od miotły w drzwi, bo akurat to miałam pod ręką, gdyż sprzątałam emotka Rzadko się wściekam,ale jak już to na całego emotka W obu sytuacjach byłyśmy już dorosłymi kobietami, niestety emotka
0 0

maria1980

#5839192 Napisano: 18.03.2014 22:11:53
cudaczek121 napisał(a):

melissa napisał(a):

W sumie racja,ale wtedy nie myślałam emotka Jak kiedyś ze złości mnie zamknęła w pokoju na klucz,zaczęłam walić kijem od miotły w drzwi, bo akurat to miałam pod ręką, gdyż sprzątałam emotka Rzadko się wściekam,ale jak już to na całego emotka W obu sytuacjach byłyśmy już dorosłymi kobietami, niestety emotka

Ja kiedyś w złości moja starsza siostrę wysmarowalam po twarzy kanapka emotka zwyczajnie wtarlam jej ja w twarz emotka całe dzieciństwo sie nade mną pastwiła ,a to był dzien mej zemsty . Szlam z kanapka i zaczepiła mnie ,to dostała za swoje emotka
0 0

zezowaty_kot

#5839193 Napisano: 18.03.2014 22:11:59
cudaczek121 napisał(a):

melissa napisał(a):

Mam podobnie emotka Z natury jestem bardzo spokojna, ale kiedy już się zdenerwuję to odkrywam w sobie dziwne moce. Kiedyś jak mnie mąż wkurzył wyszłam i oblałam mu samochód wodą, a później obsypałam piachem z piaskownicy. Pół soboty sobie go pucował emotka
0 0

Gość: koza.k90

#5839197 Napisano: 18.03.2014 22:23:27
magnus, uważaj

bo zaraz herbatą oberwiesz...
0 0

Gość: koza.k90

#5839208 Napisano: 18.03.2014 22:36:26
ale jak poćwiczy, to licho wie emotka
0 0

cudaczek121

#5839211 Napisano: 18.03.2014 22:40:46
zezowaty_kot napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

melissa napisał(a):

Mam podobnie emotka Z natury jestem bardzo spokojna, ale kiedy już się zdenerwuję to odkrywam w sobie dziwne moce. Kiedyś jak mnie mąż wkurzył wyszłam i oblałam mu samochód wodą, a później obsypałam piachem z piaskownicy. Pół soboty sobie go pucował emotka

No to mnie pocieszyłyście z marią1980, myślałam,że jestem niespełna rozumu, skoro w chwilach wściekłości tak się zachowuję emotka
Magnus,ja też coraz rzadziej wygrywam w zdrapkach ogólnie,a Maxicash kupuję tylko od czasu do czasu, bo jest za droga emotka
0 0

cudaczek121

#5839213 Napisano: 18.03.2014 22:44:45
koza.k90 napisał(a):

ale jak poćwiczy, to licho wie emotka

bo to będzie taka turbosprytna torebka po herbacie emotka Wstydzę się tego,ale w momencie mega wpienienia jestem tak jakby niepoczytalna,Strach się bać.
0 0

koper

#5839512 Napisano: 19.03.2014 17:30:07
emotka emotka emotka emotka

Wkurza mnie, że ten konkurs trwał do dzisiaj do godziny 12!!!!

https://www.e-kon...dy.html#.UynEVPl5PRI

Tekst miałam już gotowy już wczoraj, a teraz właśnie chciałam wysłać, a na stronie widzę komunikat, że konkurs zakończony...

Wkurzam się na siebie, że zostawiam konkursy na ostatnią chwilę i, że nie zaznaczyłam sobie nigdzie, że konkurs nie trwa do końca dnia emotka

Zaraz zrobię sobie samolocik z paragonu emotka
0 0

Gość: amif

#5839593 Napisano: 19.03.2014 19:47:10
emotka emotka człowiek haruje całymi dniami, żeby teraz oddać fiskusowi taaaką kasę, telefon od księgowej mnie załamał, niezłe wczasy by były za ten podatek co mam jeszcze dopłacić.... emotka emotka
0 0

Gość: Anonima

#5839635 Napisano: 19.03.2014 21:48:58
wkurza mnie że kupiłam już kilka mokate i w zadnym nie ma kodu wygranego na serduszko, niby badziewna wygrana, ale jednak na ilosc 10 000 sztuk, myslalam ze uda sie wygrac, mala rzecz a cieszy, ale widze ze nikt w to jeszcze nie wygral, jakas sciema.
0 0

Gość: loczeq

#5839641 Napisano: 19.03.2014 22:04:36
Anonima napisał(a):

wkurza mnie że kupiłam już kilka mokate i w zadnym nie ma kodu wygranego na serduszko, niby badziewna wygrana, ale jednak na ilosc 10 000 sztuk, myslalam ze uda sie wygrac, mala rzecz a cieszy, ale widze ze nikt w to jeszcze nie wygral, jakas sciema.

zdajesz sobie ile opakowań przypada na jedną partię? z kodami może być ponad milion opakowań czyli wygrywa co 100 zgłoszenie
0 0

Gość: Anonima

#5839693 Napisano: 20.03.2014 00:09:43
to juz chyba zrezygnuje z tego konkursu..eh,jednak statystyka to przydatna wiedza.
0 0

Gość: Sylwia333

#5839791 Napisano: 20.03.2014 10:50:43
Wkurza mnie jak w ciągu tygodnia jest przyjemna pogoda, świeci słońce nie ma deszczu itp. nadchodzi weekend i jest szaro i okropnie.
0 0

martu18

#5839824 Napisano: 20.03.2014 12:06:58
wkurza mnie, że nic mi się nie chce, jestem ociężała, zmęczona i niezadowolona.

i czekanie, czekanie bardzo mnie wkurza...
0 0

mia

#5839928 Napisano: 20.03.2014 14:25:29
Czysta rozpacz... Dopiero się cieszyłam, że w tym miesiącu spłaciliśmy ostatnią ratę kredytu, a dzisiaj mężowi padł samochód i rokowania są nieciekawe. emotka
Czy kuźwa już się człowiek nigdy od dna nie odbije? emotka
Nie wspomnę, że rachunki jeszcze w tym miesiącu czekają niezapłacone...
0 0

avatea

#5839932 Napisano: 20.03.2014 14:28:42
mia napisał(a):

Czysta rozpacz... Dopiero się cieszyłam, że w tym miesiącu spłaciliśmy ostatnią ratę kredytu, a dzisiaj mężowi padł samochód i rokowania są nieciekawe. emotka

Mia podobnie miałam...
Wpisz się do topu - co chcę wygrać emotka Z całego serca życzę autka!

W temacie wkurza mnie roztargnienie... znów zrobiłam porządki w dokumentach i znów nie mogę znaleźć tego co szukam! Wrrr...
0 0

sylzab2294

#5839943 Napisano: 20.03.2014 14:48:41
mia napisał(a):

emotka emotka
skąd ja to znam emotka ( Podnieś głowę do góry i powiedz sobie :
MUSI BYĆ DOBRZE!!!I będzie zobaczysz emotka
a w temacie wkurza mnie, że ostatnio z niczym sobie nie radzę...:(((
0 0