Wkurza mnie...

Gość: jkkp

#5841446 Napisano: 25.03.2014 13:21:07
joan napisał(a):

jkkp napisał(a):

jestem wściekła, choć myślę że to mało powiedziane, jestem rozgoryczona i bezsilna.
Miałam wczoraj wyłączony telefon bo byłam w szpitalu (...)

No niestety, niektórzy pracownicy podmiotów organizujących konkursy wychodzą z założenia, że konkursowicz nie może mieć problemów zdrowotnych, hobby, pracy czy rodziny; nie może także wyjechać za granicę, siknąć do muszli klozetowej, uciąć sobie drzemki, prowadzić samochodu, ani brać prysznica emotka

ale sytuacja zakrawa na śmieszny żart, wczoraj dzwonił pracownik, dziś jest na nartach za granicą, a właściciel agencji mi tłumaczy, że mój numer nic nie wygrał, choć mam od nich połączenie w czasie gdy oni powiadamiali laureatów, to jakbym z Panem Sławkiem rozmawiała, mam jakieś Deja Vu emotka
0 0

Gość: koza.k90

#5841450 Napisano: 25.03.2014 13:24:39
jkkp, a skąd wiesz, że wczoraj powiadamiali laureatów ?
0 0

joan

#5841453 Napisano: 25.03.2014 13:27:46
jkkp napisał(a):

ale sytuacja zakrawa na śmieszny żart, wczoraj dzwonił pracownik, dziś jest na nartach za granicą, a właściciel agencji mi tłumaczy, że mój numer nic nie wygrał, choć mam od nich połączenie w czasie gdy oni powiadamiali laureatów, to jakbym z Panem Sławkiem rozmawiała, mam jakieś Deja Vu emotka

Mnie tego rodzaju zachowanie doprowadza do szału; i jeszcze ta pewność bezkarności świętych krów. W związku z tym będę dziś tworzyła pismo, co prawda odnośnie innego konka, ale tak mi zaleźli za skórę, że nawet zdjęcia telefonem zrobiłam. Nie chce się komuś należycie pracować? To niech wyp* - takie mam zdanie od lat.
0 0

#5841454 Napisano: 25.03.2014 13:28:12
koza.k90 napisał(a):

jkkp, a skąd wiesz, że wczoraj powiadamiali laureatów ?

bo do mnie dzwonili, ale nie odebrałam, a dziś do nich dzwoniłam, zapytać się dlaczego nie oddzwaniają, no i się dowiedziałam, że wczoraj obdzwaniali i że jedna osoba juz nawet dane przysłała emotka a to że do mnie dzwonili, to przez przypadek raczej, bo nie wiedzą dlaczego dzwonili emotka
0 0

joan

#5841457 Napisano: 25.03.2014 13:31:53
jkkp napisał(a):

(...) nie wiedzą dlaczego dzwonili emotka

Kyrie eleison emotka
0 0

Gość: kubatbg

#5841462 Napisano: 25.03.2014 13:33:43
tema stary jak nic... ja jak wygrałem auto byłem na liście na oficjalniej stronie , a (telefonu powidaomienia ZERO) dzwoniąc tam po kilku dni dowiedziałem, sie ze oni nic nie wiedza ze pan od konkursów dał stronkę i poszedł na urlop ...

dobrze chociaż ze dzwonia nie z zastrzeżonego to się dało oddzwonić przynajmniej
0 0

mia

#5841566 Napisano: 25.03.2014 17:15:04
Gardło mnie boli, śnieg sypie emotka , nic nie wygrywam, rachunki jak popłaciłam, to mi się już debet na jednym koncie zrobił... emotka
Dziś ja się czuję, jak ostatnia d..a. W dodatku stara i tłusta. emotka
0 0

anialistopad

#5841569 Napisano: 25.03.2014 17:22:21
O jakim konkursie tu piszecie,?Co to za agencja sobie takie jaja robi? emotka
0 0

barszcz

#5841572 Napisano: 25.03.2014 17:26:36
mia napisał(a):

Gardło mnie boli, śnieg sypie emotka , nic nie wygrywam, rachunki jak popłaciłam, to mi się już debet na jednym koncie zrobił... emotka

Chyba Cię zawiało-ani grama tłuszczyku,ani oznak starości u Ciebie nie widziałam emotka
Trzymaj się cieplutko emotka
A w temacie wkurza mnie choróbsko,które mnie rozkłada z każdą minutą emotka
0 0

asantesana

#5841575 Napisano: 25.03.2014 17:33:13
jkkp napisał(a):

jestem wściekła, choć myślę że to mało powiedziane, jestem rozgoryczona i bezsilna.
Miałam wczoraj wyłączony telefon bo byłam w szpitalu, po powrocie mam połączenie z agencji Ambasada marek, skakałam z radości, że udało mi się wygrać w Black statoil i czekam na dziś od nich na telefon, bo maja dzwonić dzień po dniu. Czekam i czekam i nic, więc myślę zadzwonię, a tam jakiś inny pan odbiera, próbuje mi wmówić, że to pomyłka, że nikt do mnie nie dzwonił, a ten co wczoraj obdzwaniał jest od dziś na urlopie, no co ja jakaś głupia jestem, ten sms z numerem ich agencji na telefonie co mi przyszedł to że niby wymyśliłam, czy co, albo zwidy mam jakieś emotka

Miałam kiedyś bardzo podobną sytuację. Dzwoni pani, że wygrałam aparat fotograficzny, ale cos nam zakłócało rozmowe, w końcu rozłaczyłam się. Odzwaniam, a pani jakas inna mowi, że mój numer nie wygrał i to niemożliwe, zeby do mnie dzwonili. Tlumacze jak chlopu na miedzy, ze rozmawiałam, ale były zakłócenia, dzwonię na ten sam numer... Nic z tego. Rozłączyłam sie,zaczęłam się podejrzewać o początki choroby psychicznej, ale cóż zrobić. Na drugi dzień pani w skowronkach zadzwoniła do mnie i gratulowała aparatu fotograficznego... Zgłupialam...
Morał: może jeszcze nic straconego i pan po powrocie z nart jednak zadzwoni...
0 0

#5841578 Napisano: 25.03.2014 17:43:31
asante napisał(a):

jkkp napisał(a):

Miałam wczoraj wyłączony telefon bo byłam w szpitalu, po powrocie mam połączenie z agencji Ambasada marek, skakałam z radości, że udało mi się wygrać w Black statoil i czekam na dziś od nich na telefon, bo maja dzwonić dzień po dniu. Czekam i czekam i nic, więc myślę zadzwonię, a tam jakiś inny pan odbiera, próbuje mi wmówić, że to pomyłka, że nikt do mnie nie dzwonił, a ten co wczoraj obdzwaniał jest od dziś na urlopie, no co ja jakaś głupia jestem, ten sms z numerem ich agencji na telefonie co mi przyszedł to że niby wymyśliłam, czy co, albo zwidy mam jakieś emotka

Miałam kiedyś bardzo podobną sytuację. Dzwoni pani, że wygrałam aparat fotograficzny, ale cos nam zakłócało rozmowe, w końcu rozłaczyłam się. Odzwaniam, a pani jakas inna mowi, że mój numer nie wygrał i to niemożliwe, zeby do mnie dzwonili. Tlumacze jak chlopu na miedzy, ze rozmawiałam, ale były zakłócenia, dzwonię na ten sam numer... Nic z tego. Rozłączyłam sie,zaczęłam się podejrzewać o początki choroby psychicznej, ale cóż zrobić. Na drugi dzień pani w skowronkach zadzwoniła do mnie i gratulowała aparatu fotograficznego... Zgłupialam...

niestety u mnie raczej nie zadzwoni, ponieważ pan twierdzi, że mój numer telefonu nie został nagrodzony, a to ja ich wkręcam z tym połączeniem emotka Sprawę zgłosiłam w Statoil, nie wiem czy coś zrobia czy nie, ale przynajmiej jest mi lepiej, że sie komuś wyżaliłam emotka
0 0

avatea

#5841581 Napisano: 25.03.2014 17:45:53
mia napisał(a):

Jakoś nie mogę sobie wyobrazić, że jesteś stara i tłusta...

A ja to właśnie jestem gruba i wkurza mnie kolejna dietowa porażka...
0 0

asantesana

#5841583 Napisano: 25.03.2014 17:53:12
jkkp napisał(a):

asante napisał(a):

jkkp napisał(a):

niestety u mnie raczej nie zadzwoni, ponieważ pan twierdzi, że mój numer telefonu nie został nagrodzony, a to ja ich wkręcam z tym połączeniem emotka Sprawę zgłosiłam w Statoil, nie wiem czy coś zrobia czy nie, ale przynajmiej jest mi lepiej, że sie komuś wyżaliłam emotka

Ale u mnie było dokładnie to samo! Pani powiedziała, że mojego numeru nie ma wśród wygranych i oni wcale do mnie nie dzwonili...
0 0

Gość: pola731

#5841662 Napisano: 25.03.2014 20:33:34
joan napisał(a):

No niestety, niektórzy pracownicy podmiotów organizujących konkursy wychodzą z założenia, że konkursowicz nie może mieć problemów zdrowotnych, hobby, pracy czy rodziny; nie może także wyjechać za granicę, siknąć do muszli klozetowej, uciąć sobie drzemki, prowadzić samochodu, ani brać prysznica emotka

no z tym sikaniem to przeginasz ... naprawdę potrzebujesz ?

moi klienci i szef też są zdumieni, że nie da się rozmawiać przez 3 telefony jednocześnie odbierając maile, przetwarzając zamówienia i koordynując pracę handlowców
0 0

selenes

#5841683 Napisano: 25.03.2014 21:18:10
Wkurza mnie, jak ktoś dodając konkurs, podaje datę wysłania nagród jako termin zakończenia konkursu! I wkurzają mnie również ci, którzy nie wpisują skąd mają nagrodę (chociażby ogólnikowo) w wątek "pochwal się co wygrałeś"
0 0

Gość: koza.k90

#5841696 Napisano: 25.03.2014 21:33:40
asante napisał(a):

jkkp napisał(a):

asante napisał(a):

jkkp napisał(a):

Ale u mnie było dokładnie to samo! Pani powiedziała, że mojego numeru nie ma wśród wygranych i oni wcale do mnie nie dzwonili...

kiedyś grałam o pralkę w "swoim" Leclerku - konkurs urnowy w wybranych sklepach, a na kuponie podawało się nr paragonu i hasełko

i pewnego dnia mam telefon, który nagle się rozłącza - nie sposób się już dodzwonić
identyfikuję numer jako Leclerc i głowię się o co biega - tylko ta pralka chodzi mi po głowie

gdy jednak za kilka dni jestem w markecie, kierownik twierdzi, że konkurs dawno rozstrzygnięty i pralka ma właściciela

co począć, może ktoś się pomylił - zapominam o sprawie

a za jakiś miesiąc czy 2 telefon z jakiejś agencji, że... nie załączyłam paragonu do protokołu odbioru pralki

sprawy nie udało się odkręcić i nie wiadomo, gdzie wyparowała nagroda

kto jednak poza personelem miał dostęp do kuponów i nagrody emotka emotka
0 0

ziolko

#5841705 Napisano: 25.03.2014 21:59:22
protokół odbioru pralki? a czyje dane? skoro Twoje to powinnaś mieć nagrodę.
Oj... rzecznik praw konsumentów miałby tu dużo do powiedzenia
0 0

agamaty

#5841716 Napisano: 25.03.2014 22:19:19
wkurzają mnie zebrania szkolne, naprawdę w tym czasie mozna by wiele pożytecznych rzeczy zrobić (czyli haseł napisać). Znów nie było nic konstruktywnego...
0 0

marzenier

#5841744 Napisano: 26.03.2014 01:18:21
Wkurza mnie genetyka , matka natura , DNA i moj Tato,który owe geny mi przekazał.czyli wszystko to,co jest odpowiedzialne za to ze w wieku 29 lat jastem w połowie siwa.
Spojrzałam dziś w lustro bardzo uważnie i miałam ochotę wyrżnąć głowa w umywalkę
Załamana jestem
A tych siwulców z każdym dniem jakby wiecej
Help !!!
0 0

frodo

#5841752 Napisano: 26.03.2014 07:30:36
marzenier napisał(a):

Spojrzałam dziś w lustro bardzo uważnie i miałam ochotę wyrżnąć głowa w umywalkę
Załamana jestem
A tych siwulców z każdym dniem jakby wiecej
Help !!!

Wydaje ci się emotka
0 0