Wkurza mnie...

picola

#5840860 Napisano: 23.03.2014 19:47:16
sanitas napisał(a):

Wkurza mnie samotność i to, że nie mam pracy i czuję się jak śmieć emotka

emotka strasznie smutny jest Twój wpis, życzę Ci aby szybko zaświeciło dla Ciebie słońce i aby jeszcze szybciej sytuacja się zmieniła emotka emotka
0 0

mama2006

#5840864 Napisano: 23.03.2014 19:55:00
sanitas napisał(a):

emotka emotka trzymaj się kochana, i dla Ciebie słoneczko zaświeci.
0 0

Gość: iskierka

#5840988 Napisano: 24.03.2014 10:49:56
Mnie wkurza Rossmann. Jeszcze ani razu nie wygrałam w ich konkursach.Przez co praktycznie już tylko od czasu do czasu w coś zagram u nich to wczoraj specjalnie kupiłam Cif do konkursu i nie dostałam paragonu z kodem tylko paragon do rabatu na perfumy ...a niech się cmoką emotka
0 0

notta

#5841134 Napisano: 24.03.2014 16:11:09
wkurzyłam się na ten konkurs w mbanku z doładowaniami.. wysłałam hasło, nic nie wygrałam- sprawdziłam to nawet potwierdzenia na mejla nie dostałam.. pewnie wcale mojej wiadomości nie dostali emotka
0 0

rutka

#5841137 Napisano: 24.03.2014 16:15:13
ivanotta napisał(a):

wkurzyłam się na ten konkurs w mbanku z doładowaniami.. wysłałam hasło, nic nie wygrałam- sprawdziłam to nawet potwierdzenia na mejla nie dostałam.. pewnie wcale mojej wiadomości nie dostali emotka

ja tez potwierdzenia nie dostałam a jak ich pytałam to odpowiedzieli ze "jeśli wysłała Pani więcej niż jedno zgłoszenie, odpowiedź automatyczną otrzyma Pani tylko raz."
0 0

notta

#5841139 Napisano: 24.03.2014 16:19:46
rutka napisał(a):

ivanotta napisał(a):

ja tez potwierdzenia nie dostałam a jak ich pytałam to odpowiedzieli ze "jeśli wysłała Pani więcej niż jedno zgłoszenie, odpowiedź automatyczną otrzyma Pani tylko raz."

to widocznie nie docenili mojej kiepskiej twórczości, ostatnio jakaś taka jestem rozkojarzona jestem i to mnie też wkurza emotka
0 0

mia

#5841141 Napisano: 24.03.2014 16:21:35
ivanotta napisał(a):

W III etapie nie wysyłali potwierdzeń na maila, ewentualnie tylko do nielicznych.

Wkurzają mnie notoryczne nieterminowe (i nieregulaminowe) rozwiązywania lub/i ogłaszania wyników konkursów, obsuwy wysyłki nagród itd. emotka Po jakiego grzyba ustalają sobie agencje takie terminy, których nie potrafią dotrzymać? Ktoś im każe? emotka
0 0

Gość: pola731

#5841243 Napisano: 24.03.2014 20:54:31
sanitas napisał(a):

nie dołuj się - nie warto - głowa do góry !

szukaj wartości w sobie a i praca i towarzysz życia się znajdą emotka

i pomyśl sobie - ile osób tyle recept na szczęście !

życzę Ci pracy , która da Ci satysfakcję i kasę (a nie takiej, jak moja -która choć daje trochę kasy to frustracji niewspółmiernie dużo )

i tak trochę OT - na tym forum są ludzie, którzy nie czekają z założonymi rękami, aż im manna z nieba spadnie - to nie lenie a kreatywne i wartościowe osoby, świetnie zorganizowane, terminowe, dokładne (czyż nie takich ludzi szukają pracodawcy ? ) - pomyśl sobie, że Ty też tu jesteś - może po prostu nie trafiłaś JESZCZE na TEN MOMENT w życiu
0 0

jola29k

#5841260 Napisano: 24.03.2014 21:17:56
wk....a mnie mąż co to za ........ emotka Najchętniej zabrałabym dzieci i poszła jak najdalej od tego ..... emotka .Może kiedyś wygram w lotto i kupie sobie mieszkanie dla ciebie i dzieci jak najdalej od tego ..........
0 0

Gość: katrin22

#5841272 Napisano: 24.03.2014 21:56:59
jola29k napisał(a):

wk....a mnie mąż co to za ........ emotka Najchętniej zabrałabym dzieci i poszła jak najdalej od tego ..... emotka .Może kiedyś wygram w lotto i kupie sobie mieszkanie dla ciebie i dzieci jak najdalej od tego ..........

Nie denerwuj się, nie warto. Nie wiem co przeskrobał Twój maż, ale na pewno dojdziecie do konsensusu tylko trzeba czasu na przemyślenia.
0 0

sanitas

#5841284 Napisano: 24.03.2014 22:59:39
pola731,picola,mama2006Dziękuję emotka emotka emotka Ja się staram nie poddawać, ale tak od jakiegoś czasu męczą mnie myśli, że może ja coś źle robię, może za mało się staram, więc staram się bardziej i bez zmian:( I tak błędne koło. Problem w tym, że nie mogę na razie nigdzie wyjechać, ani szukać gdzieś dalej pracy (w innych miastach).
emotka
Tak mnie czasem coś męczy, ściska w gardle, patrzeć na siebie nie mogę,ale wyżaliłam się tu na forum, spłakałam jak bóbr i pokrzyczałam do poduszki i już mi lepiej.Eh...
Dziękuję Wam Wszystkim za to, że to forum istnieje

emotka
0 0

mia

#5841286 Napisano: 24.03.2014 23:09:19
sanitas napisał(a):

Tak mnie czasem coś męczy, ściska w gardle, patrzeć na siebie nie mogę,ale wyżaliłam się tu na forum, spłakałam jak bóbr i pokrzyczałam do poduszki i już mi lepiej.Eh...

Doskonale znam to uczucie, kiedy wszystko jest źle i beznadziejne, a jedyne barwy na świecie to czarne i szare. emotka
Całe szczęście, że to jednak mija. Cieszę się, że minęło. Oby na jak najdłużej! emotka
0 0

sanitas

#5841293 Napisano: 24.03.2014 23:52:10
mia napisał(a):

sanitas napisał(a):

Doskonale znam to uczucie, kiedy wszystko jest źle i beznadziejne, a jedyne barwy na świecie to czarne i szare. emotka
Całe szczęście, że to jednak mija. Cieszę się, że minęło. Oby na jak najdłużej! emotka

Dziękuję emotka emotka
0 0

pioge7

#5841319 Napisano: 25.03.2014 09:11:47
rodzinie całej już nowy wygląd facebooka wszedł a ja że zapisałem się na te głupie testy nie mam do dziś. emotka emotka emotka emotka
0 0

karolkas

#5841337 Napisano: 25.03.2014 10:00:57
wkurza mnie, że musze iść na operację, zbierałam się rok żeby podjąć tę decyzję, 3 miesiące czekam na łóżko w szpitalu, a tu sie dowiaduję, że w szpitalu panuje teraz świńska grypa i mam teraz sama podjąć decyzję czy na własne ryzyko idę czy nie.Jak mi ścierki nie zaszyją w brzuchu to pewno ta grypą się zarażę.Już się stresuję.
0 0

Gość: gosia16

#5841351 Napisano: 25.03.2014 10:39:43
karolkas napisał(a):

wkurza mnie, że musze iść na operację, zbierałam się rok żeby podjąć tę decyzję, 3 miesiące czekam na łóżko w szpitalu, a tu sie dowiaduję, że w szpitalu panuje teraz świńska grypa i mam teraz sama podjąć decyzję czy na własne ryzyko idę czy nie.Jak mi ścierki nie zaszyją w brzuchu to pewno ta grypą się zarażę.Już się stresuję.

powiem tak - nie przy każdej operacji wkładaja "ścierki " do brzucha,i nie każdy zaraża się świńska grypą emotka to tak na odstresowanie
0 0

karolkas

#5841356 Napisano: 25.03.2014 10:47:05
gosia16 napisał(a):

karolkas napisał(a):

powiem tak - nie przy każdej operacji wkładaja "ścierki " do brzucha,i nie każdy zaraża się świńska grypą emotka to tak na odstresowanie

no wiem, ale jakoś tak się stresuję,
0 0

Gość: jkkp

#5841434 Napisano: 25.03.2014 12:57:53
jestem wściekła, choć myślę że to mało powiedziane, jestem rozgoryczona i bezsilna.
Miałam wczoraj wyłączony telefon bo byłam w szpitalu, po powrocie mam połączenie z agencji Ambasada marek, skakałam z radości, że udało mi się wygrać w Black statoil i czekam na dziś od nich na telefon, bo maja dzwonić dzień po dniu. Czekam i czekam i nic, więc myślę zadzwonię, a tam jakiś inny pan odbiera, próbuje mi wmówić, że to pomyłka, że nikt do mnie nie dzwonił, a ten co wczoraj obdzwaniał jest od dziś na urlopie, no co ja jakaś głupia jestem, ten sms z numerem ich agencji na telefonie co mi przyszedł to że niby wymyśliłam, czy co, albo zwidy mam jakieś emotka
0 0

joan

#5841440 Napisano: 25.03.2014 13:15:45
jkkp napisał(a):

jestem wściekła, choć myślę że to mało powiedziane, jestem rozgoryczona i bezsilna.
Miałam wczoraj wyłączony telefon bo byłam w szpitalu (...)

No niestety, niektórzy pracownicy podmiotów organizujących konkursy wychodzą z założenia, że konkursowicz nie może mieć problemów zdrowotnych, hobby, pracy czy rodziny; nie może także wyjechać za granicę, siknąć do muszli klozetowej, uciąć sobie drzemki, prowadzić samochodu, ani brać prysznica emotka
0 0

Gość: kubatbg

#5841445 Napisano: 25.03.2014 13:20:48
Czyli juz zaczeli dzwonić ?
0 0