Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
picola
Postów 1419
Data rejestracji 26.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
mama2006
Postów 3470
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: iskierka
notta
Postów 8821
Data rejestracji 20.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Szczęśliwych paragonów życzę
|
Polecajki: Sprzedawaj na Vinted https://www.vinted.pl/invite/ivanotta | Zyskaj cashback za swoje zakupy https://letyshops...l/winwin?ww=26416744 | https://shop.orif...m/PL-notta/bzeBoO6hK
rutka
Postów 400
Data rejestracji 11.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja tez potwierdzenia nie dostałam a jak ich pytałam to odpowiedzieli ze "jeśli wysłała Pani więcej niż jedno zgłoszenie, odpowiedź automatyczną otrzyma Pani tylko raz."
notta
Postów 8821
Data rejestracji 20.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
to widocznie nie docenili mojej kiepskiej twórczości, ostatnio jakaś taka jestem rozkojarzona jestem i to mnie też wkurza
mia
Postów 17549
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
W III etapie nie wysyłali potwierdzeń na maila, ewentualnie tylko do nielicznych.
Wkurzają mnie notoryczne nieterminowe (i nieregulaminowe) rozwiązywania lub/i ogłaszania wyników konkursów, obsuwy wysyłki nagród itd.
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
Gość: pola731
nie dołuj się - nie warto - głowa do góry !
szukaj wartości w sobie a i praca i towarzysz życia się znajdą
i pomyśl sobie - ile osób tyle recept na szczęście !
życzę Ci pracy , która da Ci satysfakcję i kasę (a nie takiej, jak moja -która choć daje trochę kasy to frustracji niewspółmiernie dużo )
i tak trochę OT - na tym forum są ludzie, którzy nie czekają z założonymi rękami, aż im manna z nieba spadnie - to nie lenie a kreatywne i wartościowe osoby, świetnie zorganizowane, terminowe, dokładne (czyż nie takich ludzi szukają pracodawcy ? ) - pomyśl sobie, że Ty też tu jesteś - może po prostu nie trafiłaś JESZCZE na TEN MOMENT w życiu
jola29k
Postów 2306
Data rejestracji 27.09.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Gość: katrin22
Nie denerwuj się, nie warto. Nie wiem co przeskrobał Twój maż, ale na pewno dojdziecie do konsensusu tylko trzeba czasu na przemyślenia.
sanitas
Postów 285
Data rejestracji 24.10.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak mnie czasem coś męczy, ściska w gardle, patrzeć na siebie nie mogę,ale wyżaliłam się tu na forum, spłakałam jak bóbr i pokrzyczałam do poduszki i już mi lepiej.Eh...
Dziękuję Wam Wszystkim za to, że to forum istnieje
mia
Postów 17549
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Doskonale znam to uczucie, kiedy wszystko jest źle i beznadziejne, a jedyne barwy na świecie to czarne i szare.
Całe szczęście, że to jednak mija. Cieszę się, że minęło. Oby na jak najdłużej!
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
sanitas
Postów 285
Data rejestracji 24.10.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziękuję
pioge7
Postów 8411
Data rejestracji 25.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
karolkas
Postów 1248
Data rejestracji 24.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
-------------------
-------------------
Gość: gosia16
powiem tak - nie przy każdej operacji wkładaja "ścierki " do brzucha,i nie każdy zaraża się świńska grypą
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
karolkas
Postów 1248
Data rejestracji 24.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no wiem, ale jakoś tak się stresuję,
Gość: jkkp
Miałam wczoraj wyłączony telefon bo byłam w szpitalu, po powrocie mam połączenie z agencji Ambasada marek, skakałam z radości, że udało mi się wygrać w Black statoil i czekam na dziś od nich na telefon, bo maja dzwonić dzień po dniu. Czekam i czekam i nic, więc myślę zadzwonię, a tam jakiś inny pan odbiera, próbuje mi wmówić, że to pomyłka, że nikt do mnie nie dzwonił, a ten co wczoraj obdzwaniał jest od dziś na urlopie, no co ja jakaś głupia jestem, ten sms z numerem ich agencji na telefonie co mi przyszedł to że niby wymyśliłam, czy co, albo zwidy mam jakieś
joan
Postów 18653
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
No niestety, niektórzy pracownicy podmiotów organizujących konkursy wychodzą z założenia, że konkursowicz nie może mieć problemów zdrowotnych, hobby, pracy czy rodziny; nie może także wyjechać za granicę, siknąć do muszli klozetowej, uciąć sobie drzemki, prowadzić samochodu, ani brać prysznica
Gość: kubatbg