Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
notta
Postów 8821
Data rejestracji 20.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
nie pocieszę Cię.. coraz więcej takich akcji.. ;/
Szczęśliwych paragonów życzę
|
Polecajki: Sprzedawaj na Vinted https://www.vinted.pl/invite/ivanotta | Zyskaj cashback za swoje zakupy https://letyshops...l/winwin?ww=26416744 | https://shop.orif...m/PL-notta/bzeBoO6hK
Gość: koza.k90
ale nie wiem jak to w praktyce działa
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
zaczytana-pola
Postów 11518
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Do mnie koleś ciągle pisze, że "weźmie" coś za 25 % wartości sklepowej i to z wliczoną wysyłką...
aurorcia
Postów 4461
Data rejestracji 10.04.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pralka warta tysiąc, a gość pisze, że bierze za 300zł od ręki
ostatnio bon Pandora też "okazyjna" oferta i tak prawie z każdym wystawionym przedmiotem, ale już nawet nie odpisuję na takie ofert, bo to bez sensu.
Nie klikam i nie biorę udziału w klikanych!!!!
anialistopad
Postów 14158
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
www.zabawkikrasnala.pl
dobre
anialistopad
Postów 14158
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karolkas
Postów 1248
Data rejestracji 24.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wkurza mnie, że muszę iść na operację woreczka i już się boję jak to będzie,
wkurza mnie, że żeby zrealizować jakąś nagrodę to muszę dużo dołożyć, a nie mam,
i że na wymarzone moje meble, na które w końcu uciułałam kasę muszę czekać 12 tygodni i że w domu jest jak w cygańskiej chacie,wszyscy na kupie
Co za niedziela!!!
-------------------
-------------------
a ja kobicie wylałam kawę na ławę, dlaczego nie jestem happy po takiej propozycji
bo nie wszystko na alle spada z nieba
gdy uwzględnię koszt produktów konkursowych i SMS-ów oraz koszt przesyłki i opłaty allegro, przy jej cenie zostałoby mi niespełna... 10 gr
nie opłaca się więc jeździć na pocztę lub po kuriera dzwonić
odpisała, że na drugi raz zastanowi się czy sugerować komuś obniżkę ceny
zezowaty_kot
Postów 2791
Data rejestracji 28.11.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Abrakadabra MIAU 🐈⬛
monikar
Postów 3323
Data rejestracji 04.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Dokładnie! Ja chciałam sprzedać telefon warty na tamten czas ok 1800zł. Nie otrzymałam nawet jednej propozycji powyżej 1000zł. Ok ja rozumem, że wygrane ale ja włożyłam w konkurs swój czas i pieniądze na zakup produktu. Dodajmy do tego prowizje i opłaty za Allegro i zostaje mi 1/3 ceny. No cóż zostawiłam telefon sobie bo jak mam komuś sprzedać za pół darmo to wolę sama nacieszyć się z wygranej...
leoniu
Postów 485
Data rejestracji 04.02.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Boskie... Byłoby jeszcze zabawniejsze, gdyby nie bylo prawdziwe. Voucher do spa, rezygnuję - bo nie przyjmują dzieci. Wartość 750, wystawiam za 350, bo czas się kończy (chciałam tam jechać). Propozycja - 75 - 100 zł, bo "i tak nikt tego od pani nie kupi... ".
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Tak samo z butami Ecco - wygrana kilka lat temu, w pierwszym momencie myślałam o sprzedaży, ale w końcu ja też potrzebuję porządnych i wygodnych butów, więc zostawiłam dla siebie. I dobrze zrobiłam, bo to najwygodniejsze buty, jakie miałam.
Również mnie wkurzają takie propozycje z łaski.
Mnie nawet przez myśl by nie przeszło takie coś proponować.
A jak popatrzy się u takiej łaskawej osoby na to, co wcześniej kupiła, to okazuje się, że ma na koncie rzeczy o wiele droższe, niż to, co proponowała mnie. Kiedyś sprzedałam torbę Batycki za mniej niż 1/3 ceny... warta była 1200 zł...
norweska20
Postów 3819
Data rejestracji 02.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zamiast czekać zacznij żyć- coś w tym jest
zezowaty_kot
Postów 2791
Data rejestracji 28.11.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale mnie wkur..... teściowa, rany! Po raz sto tysięczny podważyła mój autorytet jako matki! Zawsze to samo, kiedy daje synowi karę za coś ona przylatuje, bo dziecko płacze. No kur** jak ma nie płakać jak stoi w kącie?! Logiczne, że się drze, bo nie chce tam stać a nie umie w żaden inny sposób pokazać swojego niezadowolenia! Ja dziecko staram się wychować, a za każdym razem przyleci babcia i przy nim mnie opiernicza, że co ja mu robię, przecież on płacze i ratuje małego z opresji. Dosłownie co miesiąc mamy akcje z tego powodu. A później jak mój syn zaczyna zachowywać się jak demon to kto słyszy, że jest źle wychowany, że na wszystko mu pozwalam i go rozpieszczam? No oczywiście ja. Dodam, że syn ma 3 lata i stał w kącie bo mnie uderzył. Według teściowej nie powinien dostać kary, bo "jest jeszcze malutki i nie rozumie/jest zmęczony". Myli się, trzylatek doskonale rozumie czym jest uderzenie kogoś(matki!) i żadne zmęczenie ani zły humor tego nie usprawiedliwiają. To raz. A dwa - kiedy jej pytam co w takim wypadku powinnam zrobić, kiedy moje dziecko podnosi na mnie rękę? Odpowiedź wszechwiedzącej : też mu przylej. No tak, bo jak dostałby w tyłek to wcale by nie płakał, ooo w ogóle. Poza tym co to za metoda? Próba sił? Mamy się okładać, aż któreś okaże się być silniejsze? Bo jestem pewna, że bijąc rozwścieczone dziecko raczej nie wpływa się na nie kojąco. Najlepsze jest to, że on w tym kącie pomarudziłby 2 minuty, uspokoił się, przeprosił i moglibyśmy porozmawiać o tym co się stało, a skończyło się pół godzinnym płaczem, bo mały wyczuł, że babcia go uratuje. I nie zrozumie babsztyl, że właśnie dała mu przyzwolenie na bicie i umocniła jego rację (nie-rację). Znów, kolejny miesiąc pracy zrujnowała mi w kilka minut. Dziecko szybko uczy się, że płaczem i wrzaskiem może wymusić wszystko.
zabcia0410
Postów 864
Data rejestracji 14.04.2010
Punkty karne 1
Konkursy dodane
dzisiaj ja dostałam dokładnie tego typu propozycję -to chyba plaga-ludzie nie mają za grosz poczucia godności
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
edith
Postów 2549
Data rejestracji 10.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: anetka2a
Niestety u mnie z teściową jest to samo... Ciągle podważa autorytet nie tylko mój, ale i mojego męża jako rodziców, dodam że mój Syn ma 2,5 roku więc wiekowo podobnie jak Twój
Ja momentami płaczę z bezilości nad tą kobietą, nad tym jak bardzo chce rządzić naszym życiem... Nie pocieszyłam Cię na pewno, ale wiesz już, że nie jesteś sama