Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
myszania
Postów 692
Data rejestracji 15.09.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane 2
moskala22
Postów 3518
Data rejestracji 04.07.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
muszę pomysleć nad takimi odpowiedziami - w końcu mam dwóch synów, zrobię jakąś pracę przestrzenna z nimi w roli głównej i oczkami Shreka
Zapraszam do rejestracji:
https://goodie.pl/kody/51JCDWAM
Hej! Kupuję z PayPo i płacę za 30 dni. Sprawdź, jakie to wygodne i odbierz kod o wartości 20 PLN na spłatę pierwszej transakcji. Zarejestruj się: https://paypo.pl/reg/?ref=KATARZYNAM183
https://reaktoropinii.pl/ref/aoiab
Gość: polarniczka
zezowaty_kot
Postów 2794
Data rejestracji 28.11.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Generalnie uważam, że żebranie na dzieci kiedyś na rodzicach się odbije, bo internet nie zapomina. Umarłabym ze wstydu jeśli kiedyś koledzy mojego syna wygrzebaliby jakiś mój tekst "nie mam pieniędzy i syn marzy o tym kremie na zmarszczki"
Abrakadabra MIAU 🐈⬛
Gość: iwonciaaa
Zawsze historia zaczynała się tak samo.
,,Nazywam się X i jestem małym i bardzo chorym chłopcem. Nie chciałem urodzić się chory...''
Później następował bardzo smutny opis jego losów z naciskiem na to, że mama poświęca mu całe życie i nie ma chwili, ani żadnej przyjemności dla siebie.
A w podsumowaniu:
dlatego powinna wygrać : bransoletkę/mikser/wyjazd do SPA
Tekst się nie zmieniał, zmieniały się tylko marzenia tej biednej mamy
zezowaty_kot
Postów 2794
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja pamiętam jeszcze sytuację, gdzie do wygrania były pieniądze na marzenie. Wygrały jakieś marzenia dotyczące wycieczek/samochodów itp. Były super zrobione: opis+zdjęcie, ktoś się mocno napracował. Po wynikach tablicę organizatora przejęła kobieta, wylewająca pomyje na zwycięzców, bo ona ma ważne marzenie, chce się leczyć, aby móc urodzić dziecko a nie "takie cenzurarele" i nie może się pogodzić z faktem, że organizator jest bezduszny i dał ludziom na wycieczkę a jej na taki szczytny cel nie dał. Naubliżała innym wtedy, zwyzywała od idiotów, bo mają takie płytkie marzenia a ona jedyna marzy o czymś naprawdę ważnym i to jej się nagroda należy
vickichelm
Postów 2559
Data rejestracji 08.06.2011
Punkty karne 2
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2794
Punkty karne 0
Konkursy dodane
vickichelm
Postów 2559
Data rejestracji 08.06.2011
Punkty karne 2
Konkursy dodane
Gość: lilykaii
ta....na serio są ludzie, którzy marzą o czym innym niż o samochodzie i wycieczce
Gość: iwonciaaa
Uznali, że oszukiwała i odjęli jej dość dużo głosów.
Później leciały komentarze
,,to dzięki mnie macie fanów. Zaraz odlubią Wasz profil''
,,Zrobię Wam opinię''
Dali jej w końcu ten pobyt.
Nie byłoby Wam wstyd pojechać do tego hotelu, po takich odwałach?
A jeśli chodzi o marzenie - leczenie, aby zajść w ciążę.
Wszystko rozumiem.
Ale to nie jest powód, żeby się odgrywać na wszystkich i wyzywać.
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
zezowaty_kot
Postów 2794
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wiesz, mi się wydaje, że nie dlatego zwyciężyły prace na temat samochodu i wycieczki - były one super dopracowane, pomysłowe i w pełni zasłużyły na nagrodę. Ja szczerze współczuję tej kobiecie z problemem, jednak jej tragedia nie usprawiedliwia atakowania ludzi, którzy akurat mają zupełnie inne potrzeby. Nie dlatego nie wygrała, bo jej marzenie jest gorsze, a dlatego, że ktoś więcej serca i pracy włożył w przedstawienie swojego. Poza tym spieranie się, czyje marzenie jest wartościowsze jest tak samo sensowne jak ustalanie czy ładniejszy jest kolor czerwony czy żółty.
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
mam dowód na to - ile razy mail czy sms wysłany później wygrywał? a ten co był pierwszy z moimi danymi to oczywiście był pomijany
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kochana moze z rozpedu swoj avatar tez wrzucalas
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
;)
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kto wie, kto wie, tylko pozniej bez wnikania co nimi powodowalo, ze dali wygrac
zezowaty_kot
Postów 2794
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam pełną świadomość tego. Jeden marzy o jednorożcach i tuleniu tęczy, ktoś inny o samochodzie a jeszcze inny o wygraniu z męczącą chorobą. A ja marzę o ciszy.
Gość: koza.k90
spróbuj z innego telefonu wysłać dane jakiejś koleżanki, mamy, kuzynki...
może ktoś w tej redakcji Cię kojarzy i eliminuje eski z Twoimi danymi
Gość: magda1811
Gość: malgorzatap