Wkurza mnie...

radosna

#5854529 Napisano: 25.04.2014 16:36:50
mia napisał(a):

Że jak zwykle, kiedy jest wreszcie piękna pogoda, to zaczynam się rozkładać. emotka
W dodatku bardzo dziwne objawy - boli mnie gardło, wszystkie gnaty i... brzuch. emotka Nie wiem, co to za nowy zestaw, ale wystarczy, żeby się czuć kompletnie do luftu. emotka

Zarażasz na odległość emotka Mam takie same objawy i ten brzuch mnie niepokoi!
0 0

jolidlo

#5854582 Napisano: 25.04.2014 17:21:49
Chyba się poryczę, tak chciałam zmywarkę emotka
0 0

Gość: ewikewik

#5854619 Napisano: 25.04.2014 17:56:42
Wkurza mnie wszystko, po całości a najbardziej mendy za ścianą, którym się nie chce z dzieciakiem wyjść choć raz dziennie na podwórko i od jego wrzasków i tupania mam ochotę zabić wszystko co się rusza emotka
0 0

notta

#5854633 Napisano: 25.04.2014 18:08:04
ewikewik napisał(a):

Wkurza mnie wszystko, po całości a najbardziej mendy za ścianą, którym się nie chce z dzieciakiem wyjść choć raz dziennie na podwórko i od jego wrzasków i tupania mam ochotę zabić wszystko co się rusza emotka

U mnie dzisiaj podobnie-wszystko mnie wkurza.. I za co się nie zabiorę to psuje.. Dzisiaj wyszły mi nieposolone ziemniaki emotka
0 0

bloomcia

#5854634 Napisano: 25.04.2014 18:11:02
Superpharm, że mi spamują co 2 minuty smsami o tej samej treści emotka
0 0

edi999a

#5854990 Napisano: 26.04.2014 23:51:23
"Naganicze"- naciągacze z T-mobile. Dzwonią, dzwonią, dzwonią - nie wspomnę o kilku smsach dziennie- ze wspaniałymi ofertami. Nie rozumieją nic-że oferta mnie zupełnie nie interesuje, nie zraża ich, gdy na odczepnego mówię, że nie jestem osobą odpowiedzialną za podejmowanie decyzji(oddzwaniają za kilka godzin), itp. emotka
0 0

pionas

#5855001 Napisano: 27.04.2014 08:12:52
edi999a napisał(a):

"Naganicze"- naciągacze z T-mobile. Dzwonią, dzwonią, dzwonią - nie wspomnę o kilku smsach dziennie- ze wspaniałymi ofertami. Nie rozumieją nic-że oferta mnie zupełnie nie interesuje, nie zraża ich, gdy na odczepnego mówię, że nie jestem osobą odpowiedzialną za podejmowanie decyzji(oddzwaniają za kilka godzin), itp. emotka

czego nie robi się dla prowizji... emotka
0 0

antylopia

#5855003 Napisano: 27.04.2014 08:27:13
edi999a napisał(a):

Najgorsze że ludzie dają się nabierać na te cudowne oferty i mega nowoczesne telefony w ofertach mix itp.
Cudowny sposób podpisywania umowy w drzwiach przy kurierze który się wiecznie śpieszy. Powinni tego zakazac!
0 0

isiulka

#5855005 Napisano: 27.04.2014 08:55:44
antylopia napisał(a):

edi999a napisał(a):

Najgorsze że ludzie dają się nabierać na te cudowne oferty i mega nowoczesne telefony w ofertach mix itp.
Cudowny sposób podpisywania umowy w drzwiach przy kurierze który się wiecznie śpieszy. Powinni tego zakazac!

Już teraz nie pamiętam jaka treść i numer, ale wiem że można wysłać smsa o treści typu "Rezygnacja" i wtedy rezygnuje się z otrzymywania ich ofert i smsów marketingowych. Potwierdzam,że faktycznie przychodzi tego dużo mniej, tylko musicie poszukać w googlach co i na jaki nr posłać.
0 0

zaczytana-pola

#5855011 Napisano: 27.04.2014 09:39:18
NIE2 na nr 80888

T-Mobile PL by zablokować EIH przez SMS, należy wysłać 6 wiadomości o treściach kolejno: NIE1, NIE2, NIE3, NIE4, NIE5, NIE6 na numer 80888. Dziękujemy za zgłoszenie - przekazaliśmy do odpowiedniego działu w celu uaktualnienia tej informacji na stronie.
0 0

Gość: zwierzyniec

#5855049 Napisano: 27.04.2014 13:14:31
Wkurza mnie Money Milioner - ciułam od września i zarobiłam aż 33zł, a od czasu, gdy zrobiłam za ich pośrednictwem zakupy, zaczęli mi "płacić" za każdy mail 500 zamiast 1000 pereł. Mam samych niekonkursowych znajomych i mogę liczyć tylko na siebie; w tym tempie dochrapię się wypłaty za rok emotka
0 0

Gość: koza.k90

#5855052 Napisano: 27.04.2014 13:21:28
isiulka napisał(a):

antylopia napisał(a):

edi999a napisał(a):

Już teraz nie pamiętam jaka treść i numer, ale wiem że można wysłać smsa o treści typu "Rezygnacja" i wtedy rezygnuje się z otrzymywania ich ofert i smsów marketingowych. Potwierdzam,że faktycznie przychodzi tego dużo mniej, tylko musicie poszukać w googlach co i na jaki nr posłać.

zaczytana-pola napisał(a):

NIE2 na nr 80888

T-Mobile PL by zablokować EIH przez SMS, należy wysłać 6 wiadomości o treściach kolejno: NIE1, NIE2, NIE3, NIE4, NIE5, NIE6 na numer 80888. Dziękujemy za zgłoszenie - przekazaliśmy do odpowiedniego działu w celu uaktualnienia tej informacji na stronie.

ale nie polecam tego osobom, które co jakiś czas korzystają z Podwójnego Doładowania i mogą dostać do 150 zł ekstra

w przypadku jakiejkolwiek rezygnacji z czegokolwiek wywalają człowieka z bazy numerów, które mogą korzystać z powyższej oferty

więc gra nie zawsze warta świeczki
0 0

Gość: polarniczka

#5855053 Napisano: 27.04.2014 13:22:01
mój mąż, który wyniósł z rodzinnego domu przekonanie, że kobieta jest od sprzątania, gotowania, prania i usługiwania, a gdy ja mówię "nie" to jest wielka obraza majestatu...noż kur....
0 0

Gość: gosia16

#5855058 Napisano: 27.04.2014 13:38:40
Wkurza mnie że im bliżej komunii, tym 4 maja ma być zimniejszy,jeszcze troche to futro z moli z szafy będe musiała wytrzepać
emotka
0 0

madzia34

#5855067 Napisano: 27.04.2014 14:43:08
gosia16 napisał(a):

Wkurza mnie że im bliżej komunii, tym 4 maja ma być zimniejszy,jeszcze troche to futro z moli z szafy będe musiała wytrzepać
emotka

moj syn ma 1 czerwca mam nadzieje ze juz bedzie ciepło:)
0 0

synk

#5855107 Napisano: 27.04.2014 16:29:08
wkurza mnie Heyah - zaczęli mi przysyłać po promocji flirt, a żeby przerwać - to muszę odesłać SMS. A że nie mam środków na karcie i nie chcę na razie mieć - to ten syf będzie mi przychodził.
0 0

ankasss

#5855111 Napisano: 27.04.2014 17:00:14
synk napisał(a):

wkurza mnie Heyah - zaczęli mi przysyłać po promocji flirt, a żeby przerwać - to muszę odesłać SMS. A że nie mam środków na karcie i nie chcę na razie mieć - to ten syf będzie mi przychodził.

poszukaj na necie maila do obsługi klienta i skrobnij im wiadomość że sobie nie życzysz aktywowania tego typu smsów i żadasz natychmiastowego usunięcia tej usługi. u mnie zadziałało i w heyah i w orange
0 0

jola29k

#5855127 Napisano: 27.04.2014 18:41:02
madzia34 napisał(a):

gosia16 napisał(a):

emotka

moj syn ma 1 czerwca mam nadzieje ze juz bedzie ciepło:)

a mój syn ma komunie 18 maja i mam nadzieje że będzie ciepło
0 0

bloomcia

#5855148 Napisano: 27.04.2014 20:06:12
gosia16 napisał(a):

emotka

echh i 4 maja moja majówka na Stena Line... oby jednak było ciepło

cudaczek - ja pewnie nie znając tego forum i tej strony też bym pomyślała że to kolejny spam. Ile jest teraz tych przypadków naciągania ludzi "odbierz bilety do multikina", "darmowe doładowanie", "podglądaj swoich znajomych za darmo" itp. Na szczęście nigdy się nie dałam nabrać na tego typu strony, ale domyślam się że ludzie którzy Ci piszą że chcesz ich naciągnąć już czytali gdzieś tekst w stylu "odbierz darmowe doładowanie, ja już odebrałam", więc nie przekona ich Twoja wielokrotnie zlecana wypłata, bo nie wierzą na słowo.
0 0

Gość: black_cat

#5855327 Napisano: 28.04.2014 10:54:52
selenes napisał(a):

Wkurza mnie to, że nadal mimo upomnień, są ludzie KTÓRZY NIE PISZĄ SKĄD MAJĄ NAGRODY W MDW!!! Chwalcie się, ale ten wątek też jest po to, żeby inni wiedzieli np. które konkursy są już rozwiązane albo w których konkursach faktycznie można coś wygrać. Ile to można już razy tłumaczyć, pominę już ludzi którzy chwalą się nagrodami na temat konkursów, których nie ma w bazie, lol

To mnie wkurzają wpisy typu wygrałam 10 zł w zdrapkach albo tzw. metodą rachelową. Konkursów typu zdrapka lotto, nie ma w bazie, a jak każdy będzie się chwalił kupioną lodówka, pralką, samochodem, to ten wątek straci całkowicie sens.
0 0