Wkurza mnie...

mia

#5855342 Napisano: 28.04.2014 11:21:40
Coraz to nowe numery i coraz bardziej podobne do konkursowych, z których przychodzi kretyński spam! emotka
Dzisiaj na odmianę numer 70120. emotka
0 0

asantesana

#5855343 Napisano: 28.04.2014 11:22:58
mia napisał(a):

Coraz to nowe numery i coraz bardziej podobne do konkursowych, z których przychodzi kretyński spam! emotka

Czyżby dowcipy? Ja się strasznie wkurzyłam, bo to numer "Groszkowy". Zagrasz raz i zaraz sprzedadzą twój numer...
0 0

mia

#5855345 Napisano: 28.04.2014 11:24:45
asante napisał(a):

mia napisał(a):

Czyżby dowcipy? Ja się strasznie wkurzyłam, bo to numer "Groszkowy". Zagrasz raz i zaraz sprzedadzą twój numer...

Chyba tak, zauważyłam tylko coś o dowcipie i bodajże Dove(?), i wypierniczyłam w diabły. emotka
0 0

myszaj

#5855348 Napisano: 28.04.2014 11:29:43
Wkurza mnie podawanie na stronie konkursu daty ogłoszenia wyników, a potem tej ciszy bez wyników, komentarza itp. Ot Sephora np rozesłała maile do zwycięzców a na stronie konkursu cisza.
0 0

Gość: eveliina

#5855446 Napisano: 28.04.2014 13:54:31
Wkurza mnie, że biedronka do mnie nie dzwoni emotka wakacje się zbliżają a aparat mi się zepsuł... emotka
0 0

Gość: polarniczka

#5855780 Napisano: 29.04.2014 08:33:16
black_cat napisał(a):

selenes napisał(a):

Wkurza mnie to, że nadal mimo upomnień, są ludzie KTÓRZY NIE PISZĄ SKĄD MAJĄ NAGRODY W MDW!!! Chwalcie się, ale ten wątek też jest po to, żeby inni wiedzieli np. które konkursy są już rozwiązane albo w których konkursach faktycznie można coś wygrać. Ile to można już razy tłumaczyć, pominę już ludzi którzy chwalą się nagrodami na temat konkursów, których nie ma w bazie, lol

To mnie wkurzają wpisy typu wygrałam 10 zł w zdrapkach albo tzw. metodą rachelową. Konkursów typu zdrapka lotto, nie ma w bazie, a jak każdy będzie się chwalił kupioną lodówka, pralką, samochodem, to ten wątek straci całkowicie sens.

od czegoś mamy kierowników tej wycieczki, niech zareagują wreszcie i posypią się karniaki...śpią czy jak?
0 0

xooxoo

#5855796 Napisano: 29.04.2014 09:15:52
Muszę mieć konto paypal, żeby ktoś mi wpłacił pieniądze a czekam i czekam na głupią aktywację konta, w ogóle nie rozumiem tej strony. Szału dostanę jak dzisiaj się to nie rozwiąże... Żadnego drobnego przelewu nie widać, konto nie zweryfikowane aaaa emotka emotka
0 0

zezowaty_kot

#5855807 Napisano: 29.04.2014 09:31:16
polarniczka napisał(a):

black_cat napisał(a):

selenes napisał(a):

Wkurza mnie to, że nadal mimo upomnień, są ludzie KTÓRZY NIE PISZĄ SKĄD MAJĄ NAGRODY W MDW!!! Chwalcie się, ale ten wątek też jest po to, żeby inni wiedzieli np. które konkursy są już rozwiązane albo w których konkursach faktycznie można coś wygrać. Ile to można już razy tłumaczyć, pominę już ludzi którzy chwalą się nagrodami na temat konkursów, których nie ma w bazie, lol

To mnie wkurzają wpisy typu wygrałam 10 zł w zdrapkach albo tzw. metodą rachelową. Konkursów typu zdrapka lotto, nie ma w bazie, a jak każdy będzie się chwalił kupioną lodówka, pralką, samochodem, to ten wątek straci całkowicie sens.

od czegoś mamy kierowników tej wycieczki, niech zareagują wreszcie i posypią się karniaki...śpią czy jak?

Mnie też to wkurza. Już jak się nie chce szukać linku do konkursu to chociaż napisać jak się nazywał/kto organizował. Ale nie, zbyt trudno napisać więcej niż jedno słowo. emotka
0 0

79magda

#5855831 Napisano: 29.04.2014 10:13:37
black_cat napisał(a):

Pojęcie "metoda rachelowa" powstało, gdy forum stanowiła grupa zgranych osób, które nie skakały sobie do gardeł i nie miały ciągle o coś pretensji. To swoista tradycja i koloryt tego miejsca.

Jak pojawiam się w nowym miejscu, nie rzucam od progu, że gary źle umyte, zasłony krzywo wiszą, a na półkach stoją śmieszne bibeloty... może okazać się, że dla bywalców tego miejsca właśnie owe bibeloty mają szczególne znaczenie.
0 0

picola

#5855847 Napisano: 29.04.2014 10:33:22
79magda napisał(a):

black_cat napisał(a):

Pojęcie "metoda rachelowa" powstało, gdy forum stanowiła grupa zgranych osób, które nie skakały sobie do gardeł i nie miały ciągle o coś pretensji. To swoista tradycja i koloryt tego miejsca.

Jak pojawiam się w nowym miejscu, nie rzucam od progu, że gary źle umyte, zasłony krzywo wiszą, a na półkach stoją śmieszne bibeloty... może okazać się, że dla bywalców tego miejsca właśnie owe bibeloty mają szczególne znaczenie.

79magda - emotka
celnie, w punkt emotka
0 0

koper

#5855853 Napisano: 29.04.2014 10:43:34
O kurcze, a ja myślałam, że forum jest dla wszystkich emotka

Metoda rachelowa i lotto w mdw jakoś specjalnie mnie nie wkurza, jeżeli są to pojedyncze wpisy, za to niemiłosiernie irytują mnie posty w wątkach marketowych na temat poszukiwanych i oferowanych paragonów emotka

Może było tak też zanim ja pojawiłam się na forum, ale nie zmienia to faktu, że mnie denerwuje i utrudnia znalezienie interesujących informacji w wątku.
Problemy paragonowe mają przecież swój oddzielny, paragonowy temat.
0 0

zdolnabestia

#5855856 Napisano: 29.04.2014 10:50:06
Koper - zgłaszaj takie posty przez przycisk "ZGŁOŚ", bo za to są karniaki. Czasem przeglądam wątki marketowe, ale wszystkiego nie wychwycę.
0 0

79magda

#5855864 Napisano: 29.04.2014 10:57:29
Kiedyś nie było w ogóle wątków paragonowych, ponieważ nikomu nie przyszłoby do głowy sprzedawać paragonu emotka albo stwarzać listy zakupów i ogłaszać się, niby obwoźny handlarz emotka

Tak, forum jest dla wszystkich. Również dla wiecznych malkontentów, wiecznych "nicniewygrywamjakwytorobicie", wiecznie oszukanych przez wszystkich - od kasjerki w kasie począwszy (bo specjalnie źle wydrukowała paragon), na sekretarzu dżuri konkursowego skończywszy, że nie wspomnę o pani sprzątającej, która sprytnie podmienia protokoły dotyczące rozwiązań konkursów, gdy tylko za szanowną komisją zamkną się drzwi, za którymi obradowali w pocie i znoju, starając się wyeliminować najlepsze zgłoszenia, zjeść włożone do urn muffinki z jagodowym kremem, czy też spalić na stosie zawodowych wyjadaczy emotka Forum jest zdecydowanie dla wszystkich emotka
0 0

Gość: katrin22

#5855869 Napisano: 29.04.2014 11:01:32
79magda emotka emotka emotka
0 0

joan

#5855871 Napisano: 29.04.2014 11:06:44
79magda napisał(a):

Kiedyś nie było w ogóle wątków paragonowych, ponieważ nikomu nie przyszłoby do głowy sprzedawać paragonu emotka albo stwarzać listy zakupów i ogłaszać się, niby obwoźny handlarz emotka (...)

Protestuję przed umieszczaniem obu aktywności w jednej linii emotka
0 0

koper

#5855879 Napisano: 29.04.2014 11:20:46
Nie interesują mnie konkursy na głosy- omijam wątek o klikaniu
Nie interesują mnie paragony- omijam wątek paragonowy
Wcale nie przeszkadzają mi te tematy, jeżeli nie rozlewają się na całe forum.

Potrafię też zrozumieć kogoś, kogo denerwują nieregulaminowe wpisy w mdw. I nie ma dla mnie żadnego znaczenia ile czasu ten ktoś jest na forum.

A najlepiej byłoby wprowadzić małą zmianę w regulaminie.
Przy punkcie mówiącym o zakazie dyskusji o konkursach spoza bazy dodać, że nie dotyczy lotto i żartów osób zarejestrowanych przed 2011 rokiem emotka
0 0

taalvikki

#5855900 Napisano: 29.04.2014 11:37:21
79magda napisał(a):

black_cat napisał(a):

ojoj. uwielbiam tworzenie takich starych, ekskluzywnych grup na forach, które to głoszą, że tylko ich, wybranych, może coś wkurzać. emotka

ja rozumiem dawne tradycje itd, ale to nie znaczy, że one muszą się wszystkim podobać. dla mnie akurat te wpisy o wygranej w zdrapce albo wygranej w postaci zajścia w ciążę są 'srednio-obojętne ze wskazaniem na niepotrzebne', ale w temacie "wkurza mnie" chyba każdy użytkownik, bez względu na staż, może napisać, co mu się nie widzi. można mieć inne zdanie na ten temat, ale, na boga, nie 'argumentujmy'go jakimś pseudosekciarstwem.

a teraz, odwieczny głosie oburzenia, narzekający na narzekających na rzeczy, na które Ty nie narzekasz, zmieć i mnie. emotka
0 0

ela

#5855913 Napisano: 29.04.2014 11:45:49
wkurza mnie jedna osoba na fb która pod każdym konkursem który nie wygra płacze , biadoli i użala się nad swoim ciężkim losem . Kurcze przecież nie każdy wszędzie musi wygrać , a ta osoba już przechodzi ludzkie pojęcie . Nie ość że gra na kilka swoich fikcyjnych kont to ma pretensje do całego świata że jednak jej się nie udało a tak się starała....Kurde Gośka weź się w garść bo już każdy ma dość Ciebie i twoich tanich tekstów .... emotka
0 0

79magda

#5855944 Napisano: 29.04.2014 12:10:08
taalvikki napisał(a):

ojoj. uwielbiam tworzenie takich starych, ekskluzywnych grup na forach, które to głoszą, że tylko ich, wybranych, może coś wkurzać. emotka

ja rozumiem dawne tradycje itd, ale to nie znaczy, że one muszą się wszystkim podobać. dla mnie akurat te wpisy o wygranej w zdrapce albo wygranej w postaci zajścia w ciążę są 'srednio-obojętne ze wskazaniem na niepotrzebne', ale w temacie "wkurza mnie" chyba każdy użytkownik, bez względu na staż, może napisać, co mu się nie widzi. można mieć inne zdanie na ten temat, ale, na boga, nie 'argumentujmy'go jakimś pseudosekciarstwem.

a teraz, odwieczny głosie oburzenia, narzekający na narzekających na rzeczy, na które Ty nie narzekasz, zmieć i mnie. emotka

Przywódca mojej sekty stanowczo nakazał zmieść Cię li i jedynie wierszykiem emotka będzie liczył sobie osiem stron i duuużo rymów emotka jesteś pewna, że tego chcesz?! Przecież tak lubisz wierszyki emotka

... I wtedy śmiechem parsknęła, choć nie chciała,
Rym tak Ją urzekł, że wyjścia nie miała,
I nawet przez ułamek sekundy,
Zapragnęła kolejnej, ekscytującej rundy,
W wymianie celnych zdań i wyrażeń,
Co to niewątpliwie nienudnych dostarczają wrażeń!
0 0

Gość: Anonima

#5856371 Napisano: 29.04.2014 20:46:55
wkurza mnie ze juz nawet nie potrafie sie wkurzyc tylko poddalam, trafilam na konkursy kiedy zaczely sie moje problemy, wolalabym zeby sie wszystko ulozylo i nie wygrac ani jednej nagrody.
A z bardziej prozaicznych - nawet nie mam z kim isc na wesele.
0 0