Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
asantesana
Postów 6359
Data rejestracji 14.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Ja bym chyba była bardziej wkurzona... i napisałabym koleżance rzeczowo, czy wie co to są prawa autorskie i że takowych jej nie udzielam. Nawet gdyby to miał być koniec znajomości.
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2794
Data rejestracji 28.11.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No tak mi się ciśnienie podniosło po przeczytaniu, że długo nie wiedziałam co jej odpisać. Sama nie wysyłam dwa razy tego samego zgłoszenia, żeby się ewentualnie nie czepiali o autoplagiat, a tu ktoś chce na moich pracach się dorabiać
Abrakadabra MIAU 🐈⬛
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tu akurat nie o kaufland mi chodziło, ale obecnie nie wiadomo jak to będzie przy Kaufie
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
marzenier
Postów 2263
Data rejestracji 08.09.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a że tak zapytam..
skąd ona w ogóle ma Twoją pracę?
zapisała sobie na dysku czy co??
czy była gdzieś publikowana?
Najwyżej jak wygra,to napiszesz do organizatora o plagiacie i tyle będzie miała z roweru
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przeciez Zezowata
Kurcze, ja wiem, ze pora pozna, ale czytajcie co inni pisza, jak sie chcecie wypowiedziec w danym temacie...
marzenier
Postów 2263
Data rejestracji 08.09.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ototototo
zezowaty_kot
Postów 2794
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: koza.k90
masz 2 wyjścia - ograniczyć do minimum tę znajomość lub ostro zareagować i stanowczo odmówić
chyba do tej pory byłaś zbyt pobłażliwa dla tej osoby...
nigdy jednak nie będziesz miała pewności, że nie zapisuje ukradkiem Twoich prac i nie wykorzysta w przyszłości
pora nie chwalić sie wygraną w pewnych kręgach
zezowaty_kot
Postów 2794
Punkty karne 0
Konkursy dodane
malenka
Postów 441
Data rejestracji 20.01.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Napisz do organizatora żeby miał całą sprawę na uwadze podczas ogłaszania wyników. Jeżeli Twoje zgłoszenie było pierwsza i jest tak jak mówisz (tzn. wszystko zerżnięte na bezczela) to uczciwy organizator nie nagrodzi plagiatu. Zwłaszcza jeśli od razu dasz mu do zrozumienia, że monitorujesz sprawę.
apoccalipsa
Postów 6460
Data rejestracji 15.09.2004
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie poddawaj się tylko walcz o swoje
zezowaty_kot
Postów 2794
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Odechciało mi się angażować w ten konkurs, zupełnie. Nie będę wypraszać sobie nagród, ani nie roszczę sobie praw do nich. Organizator widzi, przecież choćby akceptując zgłoszenia (jest moderacja) musiał widzieć, że moje było zgłoszone kilka dni temu a ta pojawiła się dziś. Co nie zmienia faktu, że zrobiło mi się... źle.
malenka
Postów 441
Data rejestracji 20.01.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Słuchaj, to nie jest dobre podejście. W ten sposób dajesz wolną rękę plagiatorom. Weź pod uwagę, że moderator akceptuje ileś tam zgłoszeń, nie ma obowiązku pamiętać kto co zgłasza. A jeśli moderatorów jest kilku? Brałaś to pod uwagę? Twoją pracę zaakceptował jeden, a ten plagiat drugi. Nie reagując dajesz wszystkim kombinatorom przyzwolenie na podobne praktyki. Tutaj nie chodzi o "wypraszanie sobie nagród", tutaj chodzi o walkę o swoje. Napracowałaś się przy wymyślaniu zgłoszenia i przy jego realizacji? Dlaczego ktoś inny ma zgarniać nagrody z tego tytułu?
zezowaty_kot
Postów 2794
Punkty karne 0
Konkursy dodane
apoccalipsa
Postów 6460
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale jeśli jesteś pewna swego to pisz do organizatorów
przynajmniej zapobiegniesz wygranej tej osoby
zezowaty_kot
Postów 2794
Punkty karne 0
Konkursy dodane
apoccalipsa
Postów 6460
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: mmalkowska
asiam
Postów 4097
Data rejestracji 05.06.2004
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
A sprzedawczyni gra teraz twoim paragonem w najlepsze
ZAKUPY NA KONKURSY : Carrefour,Biedronka, Lidl, Lewiatan, Kaufland, Netto, Żabka,Chorten,Hebe,Groszek,Intermarche ,Delikatesy Centrum, ABC, Rossmann, Lewiatan,Orlen, Circle K, Laboo.
asiam-gwarancja uczciwości. Na e-konkach od 2004 roku!