Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
teodozja
Postów 1041
Data rejestracji 11.02.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To moim zdaniem nie tak.Każdy z nas ma jakieś kłopoty tylko przecież ich nie widać na pierwszy rzut oka.Dopiero jak ktoś o nich zacznie mówić to się o nich dowiadujemy.Osoby, które wydają się nam z pozoru bardzo szczęsliwe borykają się z cieżkimi problemami rodzinnymi czy chorobami.Mówienie o tym czy takie pocieszanie to taka grupa wsparcia
bo jest takie powiedzenie że najedzony nie zrozumie głodnego
a ktoś bez kłopotów osobę w kłopotach.Zawsze to w grupie lepiej niż byc samym. Trzymajmy się kochani mimo naszych przeciwności losu
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
warcik
Postów 387
Data rejestracji 14.03.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zaczytana-pola
Postów 11519
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie
Już jesteśmy w domu dzisiaj.
taalvikki, jeśli wkurzają Cię moje wpisy, to ich po prostu nie czytaj
Gość: polarniczka
wanderlust
Postów 842
Data rejestracji 30.12.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam tak samo jak Ty..
myszania
Postów 692
Data rejestracji 15.09.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane 2
Wszędzie wygrywam interia, wp, gazeta...a tam...nic, zero.
Może ja czegoś nie wiem
assal
Postów 3010
Data rejestracji 24.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Za to wkurza mnie wizaż i polki
Czekając na...
picola
Postów 1419
Data rejestracji 26.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mam dokładnie tak samo
Gość: miliep
Ja cierpię na jakieś konkursowe przesilenie-jak zaczynałam grać (w sumie nie dawno),to do każdego podchodziłam z prawdziwą kreatywnością, a teraz zwyczajnie mi się nie chce. A to nagrody nie takie, a to szanse małe, a to trzeba kupić niepotrzebne kosmetyki... no i odrzucam jeden po drugim, a potem dziwię się że nie wygrywam. Nie wiem, może na jakiś czas dam na wstrzymanie. Tylko do Korala życzenia sobie powymyślam i do Visy transakcje, a resztę olewam
moskala22
Postów 3518
Data rejestracji 04.07.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
mam dokładnie to samo
Zapraszam do rejestracji:
https://goodie.pl/kody/51JCDWAM
Hej! Kupuję z PayPo i płacę za 30 dni. Sprawdź, jakie to wygodne i odbierz kod o wartości 20 PLN na spłatę pierwszej transakcji. Zarejestruj się: https://paypo.pl/reg/?ref=KATARZYNAM183
https://reaktoropinii.pl/ref/aoiab
zezowaty_kot
Postów 2794
Data rejestracji 28.11.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Abrakadabra MIAU 🐈⬛
taalvikki
Postów 1167
Data rejestracji 31.08.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja myślę, że to może mieć obiektywne podstawy. nie ma co ukrywać, jakichś rewelacyjnych konkursów, żądnych prawdziwej kreatywności /i taką nagradzających/ teraz brak. jak dobra nagroda, to pytania z serii "jak dbasz o skórę wiosną", a jak świetne pytanie, to nagroda jednoksiążkowa.
w każdym razie u mnie zastój podobny, głównie ze względu na małą motywację zewnętrzną. patrzę, co się dziś kończy i po kolei wykreślam..
--------------------
ilonar2301, nie, nie chodzi o Twoje wpisy i nie o to, że mam coś do konkretnej osoby. chodziło mi raczej o sam fakt tego, że to, że ktoś ma gorzej mi np pogarsza samopoczucie (bo niefajności jest więcej, nie tylko u mnie, ale i u kogoś). ale może inni inaczej reagują, wtedy ok
we must suffer to free our pain
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
i ja.. zaś na fb wygrywają najczęściej te same osoby, które się podlizują, albo tworzą "słodkie" kolaże.
Zaś wkurza mnie, jak jest fajna nagroda i pytanie z serii "dlaczego to ty powinnaś wygrać nagrodę"
Jak widzę to pytanie, to od razu odpuszczam, bo nie słodzę, nie rymuję, nie biorę na litość, nie potrafię żebrać o nagrodę.
Po prostu żenada....
staszek
Postów 3670
Data rejestracji 07.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jedyna odpowiedź jaka mi się przy takim pytaniu nasuwa, brzmi: "bo tak!". I dlatego właśnie też nie biorę w takich udziału
moskala22
Postów 3518
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
mam właśnie wrażenie że coraz więcej jest konkursów z tym pytaniem w roli głównej - beznadzieja
Gość: iwonciaaa
pytanie, pytaniem
Ale jak widzę odpowiedzi w stylu
-Powinnam wygrać czekoladki, bo nigdy jeszcze nie miałam okazji jeść czekoladek
-Albo sukienkę, bo nie mam żadnej sukienki, bo mnie nie stać nawet na taką na wagę...
Jak dla mnie to jest trochę przegięcie.
Nie mówiąc o tym, jak niektórzy ludzie potrafią pisać rzeczy w stylu ,,piszę w imieniu mojego synka, który jest chory i mówi, że mamusia powinna dostać nagrodę, bo dużo się martwi''
moskala22
Postów 3518
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
sylzab2294
Postów 4508
Data rejestracji 04.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
wrrr, mnie też to bulwersuje, bo głupie tak odpowiadc dlaczego akurat Tobie się należy, a żebrać nie umiem i tyle w tym temacie
Wnerwia mnie za to niekompetencja agencji, ich niesłowność itp...ale coż...przytoczę słowa, które mi się nasuwają...
Konkursowicze, konkursowiczom zgotowali ten los....niestety
smutne, ale i prawdziwe....
Gdy już myślisz, że wszystko się układa...Nagle w drewnianym kościele, kolejna cegła na Ciebie spada...
Gość: alusia29