Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
edzia21
Postów 9843
Data rejestracji 27.03.2011
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ja też się
\"Kopciuszek jest dowodem na to, że nowa para butów może odmienić życie...\"
zezowaty_kot
Postów 2794
Data rejestracji 28.11.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mnie tam wkurza jedynie poklaskiwanie analfabetom. "Pułki sklepowe". No chyba, że to jakaś metafora, której ja nie rozumiem i "pułki" to nie półki a pułki. Tylko niech mi ktoś wyłuszczy co autorka miała na myśli
Abrakadabra MIAU 🐈⬛
Gość: rafi323raf
A na serio też mnie Lays wkurza.
budryska
Postów 787
Data rejestracji 08.09.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A mnie wkurza pogoda. Nawet nie mogę wyjsć z małą na spacer
Lubię konkursy - szkoda, że tak rzadko spotykam się z wzajemnością
malutka456
Postów 2712
Data rejestracji 03.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aniabania moja mała szaleje z babcia na podworku, wlasnie kury karmily...a deszcz pada
malutka456
Postów 2712
Data rejestracji 03.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
teodozja
Postów 1041
Data rejestracji 11.02.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mia
Postów 17549
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Czekam na kolejne przyjemności.
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
koper
Postów 2237
Data rejestracji 20.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2794
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja z numeru GROSZKOWEGO dostaję dowcipy na poprawę humoru, wkurzające strasznie ale zablokować chyba też nie wypada, na wypadek ewentualnego udziału w jakimś ich konkursie...
A i naciągacze ostatnio dzwonią, ale opracowałam na nich odstraszacza.
Naciągacz: Witam serdecznie, chciałbym zaoferować Pani magiczne garnki bla bla bla i ubezpieczenie bla bla bla. Bla bla bla....(niekończące się bla bla bla).
Ja: Nie skorzystam z oferty.
Naciągacz: Dlaczego bla bla bla?
Ja: Bo mam troje małych dzieci, nie mam pracy, siedzę z nimi sama w domu i nie mam ani czasu ani pieniędzy na Wasze bla bla bla.
Naciągacz zawsze wtedy kapituluje, zauważyłam, że małe dzieci i brak pracy skutecznie odstraszają.
Dobrze, że nie wnika dalej, bo dzieci faktycznie, tyle, że jedno 3 lata, jedno 32 i zarabia na resztę stada, i jedno 4 lata, miauczy, mruczy i w sumie aż tak dużo kasy nie wyciąga
aniutka
Postów 1044
Data rejestracji 02.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
NIE GŁOSUJĘ
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2237
Data rejestracji 20.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
luna341
Postów 29
Data rejestracji 24.11.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kajeczka
Postów 3314
Data rejestracji 24.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kozuszka38
Postów 1574
Data rejestracji 05.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie wiem co z tym mam teraz zrobić.....
Nieważne jest w moich oczach, czy człowiek będzie mniej czy więcej posiadał. Ważne jest, czy będzie mniej czy bardziej człowiekiem.
Antoine de Saint-Exupéry
zezowaty_kot
Postów 2794
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kasują? Przecież na ich tablicy są posty, z których jednoznacznie wynika, że ludzie są niezadowoleni... Chyba nic nie kasują. Lay's natomiast powinien chyba banować twórców teorii spiskowych.
isiulka
Postów 3467
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
Mnie też ,może niech ktos założy nowy a tamten zamknąć skoro od kilku dni zawodzi.
isiulka
Postów 3467
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
wanderlust
Postów 842
Data rejestracji 30.12.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I na plaży może być fajnie