Wkurza mnie...

Gość: eveliina

#5869567 Napisano: 03.06.2014 09:21:36
zezowaty_kot napisał(a):

Wkurza mnie, że chciałabym brać udział w konkursach promocyjnych a mam potwornie daleko do sklepów emotka ciężko być konkursowiczem mieszkając na wsi. Czuję się jakbym za każdym razem musiała nosić wodę ze studni, zamiast puścić ją z kranu...

Doskonale Cię rozumiem, ja mam o tyle łatwiej, ze pracuję w Krakowie to czasem podskoczę do jakiegoś marketu, tyle że niestety żaden nie po drodze emotka , czasem po prostu nie mam siły tłuc się przez całe zakorkowane miasto po konkursowe zakupy. Niedaleko domu mam tylko biedronke i intermarche od niedawna...

A mnie wkurzają ślimaki, które kochają deszczową pogodę i zżerają mi roślinki, najbardziej szkoda mi tych, które rosną na wybiegu jako jedzonko mojego żółwika. Mam trutki na ślimaki ale one mnożą się w niewiarygodny tempie emotka
0 0

isiulka

#5869587 Napisano: 03.06.2014 10:04:40
Wkurzają mnie szpitale i przychodnie, rejestracja to istna loteria, przyjmują od 7, oczywiście telefon bez przerwy zajęty, a jak niezajęty to nikt nie odbiera. Mam wątpliwości czy ktokolwiek odbiera te telefony, bo sygnał zajętości nie oznacza, że ktoś się dodzwonił emotka
0 0

Gość: karolciaa2811

#5869593 Napisano: 03.06.2014 10:23:07
"Szanowni Konkursowiczu!

Dziękujemy za oddanie głosu na naszą firmę. Jednak z uwagi na małą liczbę głosów musimy zastosować punkt 2 regulaminu konkursu i podpunkt 8. , mówiący iż (firma) zastrzega sobie możliwość odwołania Konkursu w szczególności z uwagi na niskie zainteresowanie i małą liczbę osób wysyłających potwierdzenia.
Niestety tym razem liczba osób głosujących na (***) była zbyt mała (kilka osób) aby rozlosować nagrody. Pragniemy podziękować za zaangażowanie i zapewnić Państawa, iż przesłany do nas mail zostanie automatycznie dopisany do następnego konkursu i weźmie udział w losowaniu nagród. Jeżeli prześlą Państwo na adres *** swoje namiary teleadresowe, w ramach podziękowania za oddany głos wyślemy do Państwa kartkę z autografem Piotra Żyły, jednego z najlepszych skoczków narciarskich w Polsce."

Do tego dopisali klauzulę poufności emotka
jezu wkurza mnie takie coś............. wygrali w tym głosowaniu a głosującym nic nie dali...
0 0

slonecznik1309

#5869687 Napisano: 03.06.2014 12:19:43
zezowaty_kot napisał(a):

Wkurza mnie, że chciałabym brać udział w konkursach promocyjnych a mam potwornie daleko do sklepów emotka ciężko być konkursowiczem mieszkając na wsi. Czuję się jakbym za każdym razem musiała nosić wodę ze studni, zamiast puścić ją z kranu...

nie wkurzaj się emotka nie jestes sama...też mieszkam na wsi...i też muszę sporo najeździć, aby wziąć udział w konkursie emotka
0 0

ilonaxx5

#5869689 Napisano: 03.06.2014 12:21:56
asiabuczkowska napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

nie wkurzaj się emotka nie jestes sama...też mieszkam na wsi...i też muszę sporo najeździć, aby wziąć udział w konkursie emotka

dołanczm do was też mam pod górkę emotka
0 0

teodozja

#5869692 Napisano: 03.06.2014 12:24:40
ilonaxx5 napisał(a):

asiabuczkowska napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

dołanczm do was też mam pod górkę emotka

A ja mieszkam w miescie, a Kauflanda,C4,Auchana,Leclerka,Piotra i Pawła,Roska, Hebe Reala mam w sąsiednim mieście.Nawet Intermarche i Bricomarche mam na drugim końcu miasta
0 0

cudaczek121

#5869694 Napisano: 03.06.2014 12:27:25
Wkurzyłam się, bo przed chwilą dzwoniła pani z konkursu Lirene Intermarche z info,że numer telefonu, który podarowałam komuś jako zwycięski z kosmetykami nie widnieje w bazie mimo że na pewno dostałam na niego smsa o wygranej emotka emotka Czy miał też ktoś taką sytuację emotka Dobrze,że chociaż osoba, z którą zrobiłam wymianę-zwycięski numer w zamian za paragon dla mnie,jest na liście emotka
0 0

Gość: swibek

#5869737 Napisano: 03.06.2014 13:06:48
cudaczek121 napisał(a):

Wkurzyłam się, bo przed chwilą dzwoniła pani z konkursu Lirene Intermarche z info,że numer telefonu, który podarowałam komuś jako zwycięski z kosmetykami nie widnieje w bazie mimo że na pewno dostałam na niego smsa o wygranej emotka emotka Czy miał też ktoś taką sytuację emotka Dobrze,że chociaż osoba, z którą zrobiłam wymianę-zwycięski numer w zamian za paragon dla mnie,jest na liście emotka

emotka i tak to z tymi wymiankami jest...
0 0

cudaczek121

#5869746 Napisano: 03.06.2014 13:15:02
swibek napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

od 8 lat gram w konkursy i wierz mi,pierwszy raz mi się zdarzyło,aby podać komuś numer,który nie widnieje w bazie jako zwycięski.Dostałam smsy tylko na 3 numery w sumie,ech.
0 0

#5869750 Napisano: 03.06.2014 13:18:14
cudaczek121 napisał(a):

swibek napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

od 8 lat gram w konkursy i wierz mi,pierwszy raz mi się zdarzyło,aby podać komuś numer,który nie widnieje w bazie jako zwycięski.Dostałam smsy tylko na 3 numery w sumie,ech.

Kasia emotka a ja myślałam, że AŻ na 3 telefony. No kiedyś musiał być ten pierwszy raz. Może uda Ci się to jakoś rozwiązać czy odkręcić. emotka
0 0

anialistopad

#5869760 Napisano: 03.06.2014 13:27:17
Jakaś rozdrażniona jestem ,cos mnie wkurza,ale nie wiem co emotka
0 0

#5869764 Napisano: 03.06.2014 13:29:26
Mnie wkurza niechcica! Poza tym jestem poza domem a myśli uciekają do tego co powinnam zrobić w domu i ile się rzeczy i spraw odłoży przez 2 tygodnie. emotka emotka
0 0

Gość: koza.k90

#5869765 Napisano: 03.06.2014 13:31:44
anialistopad napisał(a):

Jakaś rozdrażniona jestem ,cos mnie wkurza,ale nie wiem co emotka

wiesz wiesz emotka

to ta lawina konkursów, która na dniach nas zaleje

normalnie potop konkursowy emotka emotka
0 0

wanderlust

#5869766 Napisano: 03.06.2014 13:32:38
A mnie wkurza, że jest teraz wysyp konkursów i już nie ogarniam co, gdzie, kiedy. emotka
0 0

koper

#5869803 Napisano: 03.06.2014 14:40:47
Jak mnie wkurzają reklamy wysyłane smsem, zaczynające się od słów:

GRATULACJE! Twój numer został wybrany, bla bla bla...
emotka emotka emotka
0 0

ziolko

#5869897 Napisano: 03.06.2014 16:47:37
koper napisał(a):

Jak mnie wkurzają reklamy wysyłane smsem, zaczynające się od słów:

GRATULACJE! Twój numer został wybrany, bla bla bla...
emotka emotka emotka

wtedy patrzysz na koniec smsa, tam powinien być link do regulaminu, otwierasz regulamin na kompie, czytasz i szukasz info, jak usunąć (zrezygnować) numer z ich serwisu.
Z reguły powinno być.
Czasami trzeba poszukac w necie, jak zrezygnować z numeru 123456.
Mnie wkurzyły reklamy wapstera, znalazłam numer do nich, zadzwoniłam dziś do nich i zapytałam, czy mają mój numer w bazie. Okazało się, że mają, więc poprosiłam o usunięcie.
Pan (dość zrezygnowany głos) usunął od razu.

Więc musisz patrzeć co i jak i reagować. Bo czasami te smsy są płatne!!! jak się odbiera
0 0

asiunia260

#5869904 Napisano: 03.06.2014 16:57:54
Wkurza mnie mój kolor włosów! Jakim cudem na jasnym blondzie bardzo jasny bezowy blond wyszedł w kolorze błota?! emotka wstyd się ludziom pokazać...mam nadzieję, że trochę się to coś zmyje emotka
0 0

cudaczek121

#5869947 Napisano: 03.06.2014 18:26:22
koza.k90 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

a masz tego eska, czy wykasowałaś ?

ja często myle numery w DualSimie lub jak zmieniam karty
i nie mogę mieć dwóch identycznych telefonów, bo pomyłka murowana

No właśnie mam tego smsa i mam też faktycznie telefon na 2 karty sim.Swoją drogą ciekawe,że dopiero teraz do mnie dzwonią,że numer wcale nie widnieje w wygranych, skoro list z danymi i paragonem został już dawno wysłany.
0 0

isiulka

#5870024 Napisano: 03.06.2014 20:40:07
Ogolnie nie ogladam takich programow, ale dzis wyjatkowo przykuła mnie "UWAGA". W zyciu zaden reportaz mnie tak nie wkurzył jak ten o facecie który pozwał swoich rodzicow o błędy wychowawcze. W jakimmy kraju żyjemy.
Rodzice przez 7 lat studiów oplacali mu mieszkanie, ale tylko kawalerke emotka i dawali tylko 100 zł na tydzień na życie emotka
I nie miał nawet na spodnie, bo rodzice dali mu 5 tysiecy i kazali kupić laptopa, a za kolejne motor, jak ten chciał książke.
Normalnie się poryczałam jak slyszałam wypowiedz matki tego niewdzięcznika

emotka emotka
0 0

Gość: alusia29

#5870051 Napisano: 03.06.2014 21:23:27
emotka emotka Kurcze widziałam zapowiedź i zapomniałam obejrzeć. Może na necie gdzieś dorwę.
0 0