Wkurza mnie...

Gość: rafi323raf

#5868040 Napisano: 29.05.2014 22:27:10
rosik93 napisał(a):

A mnie wkurza, że moi współtowarzysze podróży na Sardynię oszczędzają na każdym kroku emotka i zamiast spać jak ludzie w najtańszych apartamentach to bedziemy musieli na plaży emotka
I na plaży może być fajnie emotka , ale przynajmniej co drugi dzień chciałbym się porządnie wyspać i wykąpać w domowych warunkach emotka

Lepszego widoku z rana nie da Ci żaden apartament, praktykowałem nie raz emotka Ile wspomnień z takich podróży zostaje achh emotka muszę znowu gdzieś jechać!
0 0

abodak

#5868052 Napisano: 29.05.2014 22:41:44
isiulka napisał(a):

kajeczka napisał(a):

zamulający nadal wątek Szukam... emotka

Mnie też ,może niech ktos założy nowy a tamten zamknąć skoro od kilku dni zawodzi.

kurcze dopiero teraz doczytalam a siedze i nie kumam czemu moich postow w topie szukam nie widac emotka
0 0

Gość: polarniczka

#5868106 Napisano: 30.05.2014 08:13:34
wkurza mnie, że mnie wszystko wkurza emotka
0 0

luna341

#5868232 Napisano: 30.05.2014 12:07:15
zezowaty_kot napisał(a):

luna341 napisał(a):

Wkurza mnie,ze Rafaello nie wywiązało się z terminu wysyłki nagród,i kasują posty w których Fani wyrażają swoje niezadowolenie.

Kasują? Przecież na ich tablicy są posty, z których jednoznacznie wynika, że ludzie są niezadowoleni... Chyba nic nie kasują. Lay's natomiast powinien chyba banować twórców teorii spiskowych.

Sprawdź dzis czy sa te wczorajsze posty? Nie ma...ani mojego ani kilku osób
0 0

xooxoo

#5868286 Napisano: 30.05.2014 13:08:28
xooxooxoo napisał(a):

Cały ten tydzień ***jowy na maksa emotka
Najpierw kolanko pod zlewem się zerwało, później lodówka przestała się domykać, dzisiaj przez szparę pod oknem zaczęły wchodzić mrówki.. wwwwrrrrr. zacznę chyba gryźć. emotka emotka

*&^$$^*())(^%#@$ emotka emotka emotka
dzisiaj do tego wszystkiego szlag trafił lodówkę, nie zamyka się, coś w niej trzaska na zawiasach.
Lodówa nowa z Amica, pod zabudowę.. Mieszkanie wynajmowane. emotka emotka
0 0

zezowaty_kot

#5868295 Napisano: 30.05.2014 13:31:34
luna341 napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

luna341 napisał(a):

Wkurza mnie,ze Rafaello nie wywiązało się z terminu wysyłki nagród,i kasują posty w których Fani wyrażają swoje niezadowolenie.

Kasują? Przecież na ich tablicy są posty, z których jednoznacznie wynika, że ludzie są niezadowoleni... Chyba nic nie kasują. Lay's natomiast powinien chyba banować twórców teorii spiskowych.

Sprawdź dzis czy sa te wczorajsze posty? Nie ma...ani mojego ani kilku osób

Luna, ja widzę te wpisy... wczorajsze i dzisiejsze nowe, na temat wartości nagrody (że 7 opakowań jest warte mniej niż 100zł). Kłócą się jakby zamiast Mercedesa dostali Poloneza...
0 0

edzia21

#5868299 Napisano: 30.05.2014 13:37:34
Ale z tym Raffaello dali "tyłka" na serio... nie dziwię się, że ludzie są wpienieni. Mi to ogólnie wisi, ale chciałam dać komuś w prezencie niesztampowe opakowanie Raffaello (olbrzymie na 100 sztuk) jak w reklamie, ale niestety dostane 6 sztuk małych opakowań Raffaello, które będą zapakowane w opakowanie zbiorcze, jakie trafia do wszystkich sklepów detalicznych "do rozerwania" + 1 luzem emotka
0 0

dolly

#5868305 Napisano: 30.05.2014 13:40:56
edzia21 napisał(a):

Ale z tym Raffaello dali "tyłka" na serio... nie dziwię się, że ludzie są wpienieni. Mi to ogólnie wisi, ale chciałam dać komuś w prezencie niesztampowe opakowanie Raffaello (olbrzymie na 100 sztuk) jak w reklamie, ale niestety dostane 6 sztuk małych opakowań Raffaello, które będą zapakowane w opakowanie zbiorcze, jakie trafia do wszystkich sklepów detalicznych "do rozerwania" + 1 luzem emotka

wystarczy troche kreatywnosci i mozesz sama stworzyc oryginalne pudelko, do ktorego wrzucisz te wszystkie praliny. Nie dosc, ze bedzie to cos fajnego, to moze jeszcze posluzyc jako opakowanie na cos innego jak praliny zostana zjedzone.
0 0

edzia21

#5868312 Napisano: 30.05.2014 13:48:57
dolly napisał(a):

edzia21 napisał(a):

wystarczy troche kreatywnosci i mozesz sama stworzyc oryginalne pudelko, do ktorego wrzucisz te wszystkie praliny. Nie dosc, ze bedzie to cos fajnego, to moze jeszcze posluzyc jako opakowanie na cos innego jak praliny zostana zjedzone.

ojj kreatywnosci to ja mam na tyle, ze nie raz tworzylam bukiety z pralinek raffaello i ferrero rocher, wiec prosze sie o nia nie martwic emotka oryginalne pudełko, stworzone wlasnorecznie to tam pikuś, ale chodzi mi o sam fakt! emotka
0 0

zezowaty_kot

#5868329 Napisano: 30.05.2014 14:16:26
Ale teraz można dać 7 osobom - i to mnie bardziej cieszy emotka
No ok, nagroda miała być inna (inaczej zapakowana), ale to co wypisują na profilu Raffaello doprowadzi jedynie do tego, że przestaną organizować konkursy. Chcieli dobrze, coś tam im nie wyszło - przyznali, że z ich winy, przepraszają, rozmawiają z fanami, nie olewają sprawy. Ja uważam, że taki sposób wykłócania się będzie z niekorzyścią tylko dla nas. W tym roku jest mniej ciekawych konkursów, agencje i organizatorzy ciągle słuchają pretensji, o wszystko. Konkursowicze potrafią wywlekać takie głupoty i roszczenia, że rzygać się chce. Żeby nie było - ja nie bronię Raffaello, ale jestem w miarę elastyczna w takich sprawach. Dostanę 100 pralinek? Nie, bo dostanę ich 105 emotka Sami pleciemy sznur na nasze konkursowe szyje...
0 0

79magda

#5868338 Napisano: 30.05.2014 14:25:35
zezowaty_kot napisał(a):

No ok, nagroda miała być inna (inaczej zapakowana), ale to co wypisują na profilu Raffaello doprowadzi jedynie do tego, że przestaną organizować konkursy. Chcieli dobrze, coś tam im nie wyszło - przyznali, że z ich winy, przepraszają, rozmawiają z fanami, nie olewają sprawy. Ja uważam, że taki sposób wykłócania się będzie z niekorzyścią tylko dla nas. W tym roku jest mniej ciekawych konkursów, agencje i organizatorzy ciągle słuchają pretensji, o wszystko. Konkursowicze potrafią wywlekać takie głupoty i roszczenia, że rzygać się chce. Żeby nie było - ja nie bronię Raffaello, ale jestem w miarę elastyczna w takich sprawach. Dostanę 100 pralinek? Nie, bo dostanę ich 105 emotka Sami pleciemy sznur na nasze konkursowe szyje...

Chętnie kliknęłabym "lubię to" emotka
0 0

isiulka

#5868342 Napisano: 30.05.2014 14:31:43
zezowaty_kot napisał(a):

Ja tam nie brałam udziału, ale akurat się nie zgadzam bo 100 pralinek Raffaello w wielkiej promocji nagłośnionej w mediach kosztuje 100 zł, a 7 opakowań Raffaello kosztuje 70 zł emotka Sami podkreślali jak prestiżowym prezentem jest karton ich pralinek, a później dają ludziom pospolite opakowania.
Chociaż jakbym grała to było by mi wsio jedno w imie zasady, że darowanemu koniowi w zęby się nie zagląda.

Osobiście nie lubie konkursów na fb, każdy jeden wiąże się z licznymi pretensjami, więc jak dla mnie moga ich nie robić wcale na rzecz smsowych emotka
0 0

edzia21

#5868346 Napisano: 30.05.2014 14:32:55
79magda napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

dokładnie emotka dali "d", ale to nie powód żeby to roztrząsać, bo i tak nic nie wskórają. Ale w sumie na FB, nie takie "jatki" widzialam. Ludzie kloca sie nawet i odlugopisy emotka
0 0

moskala22

#5868351 Napisano: 30.05.2014 14:45:18
edzia21 napisał(a):

79magda napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

dokładnie emotka dali "d", ale to nie powód żeby to roztrząsać, bo i tak nic nie wskórają. Ale w sumie na FB, nie takie "jatki" widzialam. Ludzie kloca sie nawet i odlugopisy emotka

Ja w sumie na początku się zdenerwowałam a teraz się cieszę zz tych 7 opakowań, wszak koniec roku szkolnego niedługo emotka
0 0

marzenier

#5868353 Napisano: 30.05.2014 14:49:54
moskala22 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

79magda napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Ja w sumie na początku się zdenerwowałam a teraz się cieszę zz tych 7 opakowań, wszak koniec roku szkolnego niedługo emotka

a mi to tam lata..
praliny jedzone z wielkiego pudła,czy z mniejszych pudełeczek jednakowoż pójdą w d...ę emotka emotka
0 0

zezowaty_kot

#5868356 Napisano: 30.05.2014 14:56:37
Isiulka, ja rozumiem, że są osoby, którym bardzo zależało akurat na takim ogromnym opakowaniu, rozumiem ich żal. Ale nie rozumiem sposobu w jaki prowadzą rozmowę, cyt. z fb:

"Oficjalnie informuję. Jeżeli nie otrzymam nagrody wartości 100zł-pisze reklamacje. Wzieliście nr pesel, popieraliście się podatkiem od 100zł, etc. Więc Raffaello Polska pytam: gdzie kupujecie Nam te opakowania 150 gr? Ja byłam w 5 sklepach i ceny sa od 9,99 zł do 11,50zł. Podatek płacicie od KWOTY/SUMY, a nie ilości pralinek-100szt, czy 105...No i ta nieszczęsna wysyłka...za samo to gratis chociaż 5 szt powinien być, nie mówiąc że regulaminowe 100zł-to 100zł!

Jeszcze żeby Raffaello zlewało te wypowiedzi, a oni odpisują. Można np spróbować rozmawiać na temat ewentualnego opóźnienia, ale żeby zorganizowali te wielkie paki, jak komuś bardzo zależy. Ale nie, trzeba od razu wyjechać z roszczeniami, pretensjami. No nie podoba mi się sposób w jaki konkursowicze tam piszą, bo naprawdę obawiam się, że kręcenie takiej afery i te cukierki zaowocuje zamknięciem bramy do konkursowego ogrodu. I huk, nie będzie ani cukierków w dużym pudle, ani niczego innego. Czekam tylko na wpis konkursowicza, że wysyła sprawę do sądu i od teraz Raffaello może się z nim kontaktować jedynie za pośrednictwem adwokata. Jeszcze do niedawna myślałam, że świat kręci się wokół KARTOFLI. Myliłam się, kręci się wokół źle zapakowanych cukierków.
emotka
0 0

asantesana

#5868362 Napisano: 30.05.2014 15:00:20
79magda napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

A ja nie wiem, czy się śmiać czy płakać i tym kłócącym się otworzyłabym te małe opakowania i wsypała do jednego worka z marketu, żeby było w jednym. Czy ludzie serio nie mają ważniejszych problemów? Tylko pozazdrościć...
0 0

marzenier

#5868363 Napisano: 30.05.2014 15:00:59
zezowaty_kot napisał(a):

Isiulka, ja rozumiem, że są osoby, którym bardzo zależało akurat na takim ogromnym opakowaniu, rozumiem ich żal. Ale nie rozumiem sposobu w jaki prowadzą rozmowę, cyt. z fb:

"Oficjalnie informuję. Jeżeli nie otrzymam nagrody wartości 100zł-pisze reklamacje. Wzieliście nr pesel, popieraliście się podatkiem od 100zł, etc. Więc Raffaello Polska pytam: gdzie kupujecie Nam te opakowania 150 gr? Ja byłam w 5 sklepach i ceny sa od 9,99 zł do 11,50zł. Podatek płacicie od KWOTY/SUMY, a nie ilości pralinek-100szt, czy 105...No i ta nieszczęsna wysyłka...za samo to gratis chociaż 5 szt powinien być, nie mówiąc że regulaminowe 100zł-to 100zł!

Jeszcze żeby Raffaello zlewało te wypowiedzi, a oni odpisują. Można np spróbować rozmawiać na temat ewentualnego opóźnienia, ale żeby zorganizowali te wielkie paki, jak komuś bardzo zależy. Ale nie, trzeba od razu wyjechać z roszczeniami, pretensjami. No nie podoba mi się sposób w jaki konkursowicze tam piszą, bo naprawdę obawiam się, że kręcenie takiej afery i te cukierki zaowocuje zamknięciem bramy do konkursowego ogrodu. I huk, nie będzie ani cukierków w dużym pudle, ani niczego innego. Czekam tylko na wpis konkursowicza, że wysyła sprawę do sądu i od teraz Raffaello może się z nim kontaktować jedynie za pośrednictwem adwokata. Jeszcze do niedawna myślałam, że świat kręci się wokół KARTOFLI. Myliłam się, kręci się wokół źle zapakowanych cukierków.
emotka

Ja osobiście czuję się lekko zażenowana jak czytam takie jak przytoczony wyżej cytat..

oficjalnie informuje ...

łahohoho powiało grozą
i też tak myślę,że to był jeden z ostatnich ich konkursów niestety
0 0

Gość: platek

#5868389 Napisano: 30.05.2014 15:38:13
Wydaje się, że masz racje. Jeden z ostatnich jak nic!
0 0

selenes

#5868395 Napisano: 30.05.2014 15:43:27
Ja się nie zdziwię, jeśli więcej nic nie zrobią jak ludzie sądami straszą, bo to nie jest warte wg ceny dyskontowej 100 zł!!! Tam jest masa tego typu wypowiedzi, także polecam wziąć popcorn i melisę na uspokojenie i oddać się tej żałosnej lekturze emotka emotka
0 0