Wkurza mnie...

selenes

#5873394 Napisano: 11.06.2014 00:22:40
Monikar - daj spokój z przejmowaniem się opinią konkursowych napinaczy z fb. Zazwyczaj taką g*wnoburzę zaczynają robić ci, którzy wrzucili najbardziej zwyczajne prace. Ja tam na to zlewam emotka

A mnie wkurza loteria Nivea, ale w sumie kogo nie wkurza emotka
0 0

ziolko

#5873403 Napisano: 11.06.2014 00:37:02
WKURZA MNIE BURDEL W "PLAGIATACH"

TO NIE JEST TEMAT DO DYSKUTOWANIA KTO JEST KIM ITP. POKASOWAŁAM NIEPOTRZEBNE WPISY, ALE WIDZĘ, ŻE ZNOWU SIĘ ZACZYNA, TO CHYBA BĘDĄ MUSIAŁY BYĆ KARNIAKI...

0 0

kalisto1986

#5873407 Napisano: 11.06.2014 02:02:51
ziolko napisał(a):

TO NIE JEST TEMAT DO DYSKUTOWANIA KTO JEST KIM ITP. POKASOWAŁAM NIEPOTRZEBNE WPISY, ALE WIDZĘ, ŻE ZNOWU SIĘ ZACZYNA, TO CHYBA BĘDĄ MUSIAŁY BYĆ KARNIAKI...

ziółko myśle, że nie zaczyna, tylko jest opóźnienie w wątku, jeszcze wszystkie posty nie pojawiły się tam emotka
Po drugie, akurat w tym przypadku uważa, że zrobiłaś najgorsze co mogłaś zrobić kasując te posty ...
0 0

zezowaty_kot

#5873440 Napisano: 11.06.2014 08:48:31
ziolko napisał(a):

Przez to, że ktoś w wątku zaczyna kasować swoje posty są te opóźnienia. Tak było w dopełniaczach, w lepiejach, w szukam... wystarczy, że wątek odwiedzi, ktoś kto nie jest pewny swoich słów i po kilku minutach je kasuje - nie rozumiem po co. Ok, czasem się napisze głupotę i lepiej to skasować, ale po jaką chorobę kasować wszystkie swoje wypowiedzi? emotka
0 0

Gość: polarniczka

#5873495 Napisano: 11.06.2014 10:24:42
ziolko napisał(a):

jak już szanowna "góra" robi porządki to zapraszam do wątku MDW, bo się chyba nie doproszę o karniaki dla osób, które nie piszą z jakiego konka nagroda...
0 0

ziolko

#5873496 Napisano: 11.06.2014 10:25:13
nie wiem, czy inni kasowali swoje wpisy, ale ja część skasowałam, bo nie wnosiły nic do tematu

a teraz zmykam, bo jestem w biurze i nie mam czasu
0 0

ziolko

#5873501 Napisano: 11.06.2014 10:27:25
polarniczka... staram się pisać pw do osób, które nie umieszczają takich informacji, ale wiesz ile razy NIE dostałam odpowiedzi na moje pytanie?? ludzie to olewają, mają to w nosie i tyle. Ważnie, żeby się pochwalić, po fakcie. Ale żeby wcześniej dodać konkurs do bazy, albo chociaż do tematu "teraz" to już taaaaaaaaaki problem. emotka
0 0

#5873504 Napisano: 11.06.2014 10:28:55
ziolko napisał(a):

polarniczka... staram się pisać pw do osób, które nie umieszczają takich informacji, ale wiesz ile razy NIE dostałam odpowiedzi na moje pytanie?? ludzie to olewają, mają to w nosie i tyle. Ważnie, żeby się pochwalić, po fakcie. Ale żeby wcześniej dodać konkurs do bazy, albo chociaż do tematu "teraz" to już taaaaaaaaaki problem. emotka

za peplanie w nie tym wątku co trzeba są karniaki, za inne drobniejsze wykroczenia też, więc czemu nie ma za brak wpisu z jakiego konka nagroda...protestuję emotka
0 0

zezowaty_kot

#5873518 Napisano: 11.06.2014 10:52:16
polarniczka napisał(a):

ziolko napisał(a):

za peplanie w nie tym wątku co trzeba są karniaki, za inne drobniejsze wykroczenia też, więc czemu nie ma za brak wpisu z jakiego konka nagroda...protestuję emotka

podbijam. Właśnie dlatego, że te osoby nie ponoszą konsekwencji sytuacja wciąż ma miejsce. Skoro ktoś jest na tyle bezczelny, żeby nie poprawić wpisu po prośbie admina, olewa zasady, to czemu nie przypomnieć mu reguł w inny sposób?

Podobnie w wątkach "informują" czy "dziś dotarła nagroda" - serio tak ciężko napisać JAK INFORMUJĄ, czy KTO WOZI NAGRODĘ? to raptem kilka słów więcej,a innym użytkownikom najbardziej zależy na takich informacjach.

ziolko, zawsze opóźnienia pojawiają się w wątkach, które odwiedzi ktoś notorycznie kasujący swoje posty. Napisze ich dziesiątki i po 10 minutach nie ma żadnego. I wtedy okazuje się, że wątek ma poślizg. Z "plagiatów" zniknęło baaardzo dużo wypowiedzi mikki i te wściekłego, jeszcze zanim Ty przyszłaś kasować.
0 0

zezowaty_kot

#5873523 Napisano: 11.06.2014 11:05:32
mikki85 napisał(a):

zezowaty, usunęłam swoje posty, bo skoro wywołały taką lawinę agresji, nie ma sensu, żeby tam były

skoro właściciel portalu dał taką możliwość, to nie robię nic nieregulaminowego

wiec przestań się czepiać

najwyżej wnioskuj o anulowanie czerwonego krzyżyka

Wnioskować to ja mogę jedynie o przemyślanie wpisywanie się w wątkach. Nie chcę wywołać tu nowej burzy, po prostu nie kasuj WSZYSTKICH swoich wypowiedzi i to jednej za drugą, bo wydaje mi się, że przez to są opóźnienia emotka
0 0

zezowaty_kot

#5873530 Napisano: 11.06.2014 11:15:54
mikki85 napisał(a):

po pierwsze - nie tylko ja kasowałam
problemy pojawiają się dopiero, gdy kilka osób na raz to robi

po drugie - nie zrobiłam nic nieregulaminowego czy nie fair jak niektórzy wrzucający wirusy i linki do kasowania kont

Mikki, ja naprawdę nie chcę teraz wejść w bezsensowną dyskusję na temat kasowania, gdzie argumentem jest "to nie ja, to inni". Nie twierdzę, że łamiesz regulamin. Nie twierdzę, że robisz coś niezgodnego z regulaminem. Twierdzę, że być może przez usuwanie wpisów są takie opóźnienia. To wszystko. Nie doszukuj się w tej wypowiedzi ataku na Ciebie, bo go tam NIE MA.
0 0

cudaczek121

#5873531 Napisano: 11.06.2014 11:19:51
efelinkaaa napisał(a):

nie mogę uwierzyć w to co przeczytałam! jak można zapomnieć o dziecku?

http://www.rmf24....ym-samoc,nId,1440634

Nie żyje 3-latka, którą ojciec zostawił na kilka godzin w samochodzie w Rybniku. Powodem śmierci malucha był upał. Jak wynika ze wstępnych ustaleń policji, mężczyzna miał zawieźć dziecko do przedszkola. Jednak tego nie zrobił. Pojechał do pracy, gdzie zaparkował auto na parkingu. Brzmi to nieprawdopodobnie, ale o dziewczynce zapomniał.

w zeszłym roku w wakacje mama z siostrą poszły niby na chwilę do ciuchlandu, nie było ich ponad 40 minut. Siostrzeniec spał w aucie,więc zostawiły go pod moją opieką. Po kilku minutach zrobiło się gorąco, więc zadecydowałam,że otworzę wszystkie drzwi w samochodzie na oścież otwarte. Było to niedługo po tym jak dziewczynka z Polski zmarła w Chorwacji w aucie w trakcie,gdy jej rodzice się pakowali.Mama z siostrą bardzo mi dziękowały za czujność, one nawet nie zdawały sobie sprawy,że były w tym sklepie tak długo emotka emotka
0 0

anialistopad

#5873540 Napisano: 11.06.2014 11:34:08
Ja zwróciłam uwagę dla laski,że zostawiła małe dziecko w samochodzie ,to mnie zwyzywała od najgorszych i kazała się zając swoim dzieciakiem .Było ciepło,a maluch spał i nie chciała go budzić,jednak po mojej interwencji zabrała malucha ze sobą.Więc warto było być wyzwaną,bo może pomogłam temu dziecku.Ale bezmyslność ludzi jest porażająca,jak można zostawić dziecko samo w samochodzie? Jeszcze przy pozamykanych szybach w taki upał,matko niech siądą w te samochody te mamuśki i tatusiowie bez muzgów i sami posiedzą 40 minut w parniku,może wtedy do nich dotrze co przeżywa takie dziecko emotka emotka emotka
0 0

#5873544 Napisano: 11.06.2014 11:45:11
anialistopad napisał(a):

Ja zwróciłam uwagę dla laski,że zostawiła małe dziecko w samochodzie ,to mnie zwyzywała od najgorszych i kazała się zając swoim dzieciakiem .Było ciepło,a maluch spał i nie chciała go budzić,jednak po mojej interwencji zabrała malucha ze sobą.Więc warto było być wyzwaną,bo może pomogłam temu dziecku.Ale bezmyslność ludzi jest porażająca,jak można zostawić dziecko samo w samochodzie? Jeszcze przy pozamykanych szybach w taki upał,matko niech siądą w te samochody te mamuśki i tatusiowie bez muzgów i sami posiedzą 40 minut w parniku,może wtedy do nich dotrze co przeżywa takie dziecko emotka emotka emotka

Policja i prawo mówią tyle: jeżeli w upał w aucie jest dziecko lub zwierzę masz prawo wybić szybę bez poniesienia konsekwencji...w tym momencie chodzi o życie i należy je ratować bez względu na okoliczności...
0 0

zezowaty_kot

#5873545 Napisano: 11.06.2014 11:48:12
mikki85 napisał(a):

zezowaty/a, ale w Twojej wypowiedzi jest mój nick i to wystarczy, żeby każdy odczytał, że do mnie pijesz

Poddaję się. emotka
Czy Ty naprawdę nie możesz odpuścić sobie takich dyskusji? No kasowałaś, głównie Ty kasowałaś, było - minęło. Czy to dla Ciebie tak wielki cios, że ktoś prosi byś drugi raz nie robiła w ten sposób, bo być może przez to są te opóźnienia? Błagam Cię, wrzuć na luz. SERIO NIC NIE MAM DO CIEBIE, SUGERUJĘ JEDYNIE ŻEBYŚ NIE KASOWAŁA W TAKIM TEMPIE I ILOŚCI SWOICH WYPOWIEDZI. Większymi literami się nie da. Miłego dnia Ci życzę.
0 0

anialistopad

#5873549 Napisano: 11.06.2014 11:50:29
Polarniczka,gdyby poszła do tego sklepu i zostawiła tego malucha ,zadzwoniłabym po policję i wybiła jej tą szybę i to jej zapowiedziałam ,może dlatego w końcu zabrała malucha ze sobą
0 0

asantesana

#5873554 Napisano: 11.06.2014 12:00:22
mikki85 napisał(a):

po pierwsze - nie tylko ja kasowałam
problemy pojawiają się dopiero, gdy kilka osób na raz to robi

po drugie - nie zrobiłam nic nieregulaminowego czy nie fair jak niektórzy wrzucający wirusy i linki do kasowania kont

Owszem, nie tylko Ty kasowałaś, robi to jeszcze nagminnie koza. I znowu to podobienstwo... Wnioskuję o zabranie czerwonego krzyżyka kozie i mikki, bo rozwalają system.
0 0

Gość: mikki85

#5873615 Napisano: 11.06.2014 13:07:55
TIC TAC

ślą eski, że... paragony wykorzystane emotka emotka

tylko jakim cudem i przez kogo ???

ktoś też tak ma ?
0 0

maria1980

#5873658 Napisano: 11.06.2014 13:45:33
Wkurza mnie ,że kupiłam sobie buty na allegro i są kurcze "chyba" za wąskie emotka
0 0

Gusiol

#5873662 Napisano: 11.06.2014 13:47:39
mikki85 napisał(a):

TIC TAC

ślą eski, że... paragony wykorzystane emotka emotka

tylko jakim cudem i przez kogo ???

ktoś też tak ma ?

Tak ja tak miałem, ujadanie się, wysyłanie paragonów pocztą i w końcu swoje kody dostałem...
0 0