Wkurza mnie...

Gość: katrin22

#5872819 Napisano: 10.06.2014 10:35:38
ziolko współczuje 26 stopni, u mnie póki co 24,6 i wydaje mi się, że zaraz się rozpuszczę..
W tamtym roku miałam w pokoju po 27 stopni, koszmar emotka
0 0

barszcz

#5872820 Napisano: 10.06.2014 10:37:36
Ja dziś mam w sypialni 30 stopni,przy opuszczonych roletach i żaluzjach. emotka
0 0

Gość: katrin22

#5872821 Napisano: 10.06.2014 10:43:01
barszcz napisał(a):

O matulu, mieszkasz na poddaszu? rany współczuję emotka
0 0

asiakali

#5872822 Napisano: 10.06.2014 10:44:27
Ja mam burze i ulewy...a miało być 33 st. emotka w sandałkach i w spódniczce wyszłam do pracy ,a po drodze zmokłam jak cholera emotka ...lubuskie...
0 0

barszcz

#5872823 Napisano: 10.06.2014 10:45:10
katrin22 napisał(a):

barszcz napisał(a):

O matulu, mieszkasz na poddaszu? rany współczuję emotka

Nie w bloku,tylko mam okna od wschodu i prazy jak diabli.Okna pozamykane,ale i tak piekarnik w chałupie.
0 0

ziolko

#5872827 Napisano: 10.06.2014 10:47:34
no to ja w biurze w ub roku miałam nawet 35... biuro ma okna od południa i zachodu..
w mieszkaniu do 30-31, jak wychodzę to rolety spuszczam, okna zamknięte
0 0

zezowaty_kot

#5872828 Napisano: 10.06.2014 10:49:16
Mojej szwagierce też się spalił w tamtym roku tv, jak piorun walnął w słup niedaleko ich domu. Ja zawsze w burzę odłączam co moje - mąż się śmieje, ale jak mu się spali komputer czy tv, bez którego jego życie starci sens, to czuję, że mi będzie bardziej do śmiechu emotka
0 0

barszcz

#5872829 Napisano: 10.06.2014 10:51:12
ziolko napisał(a):

no to ja w biurze w ub roku miałam nawet 35... biuro ma okna od południa i zachodu..
w mieszkaniu do 30-31, jak wychodzę to rolety spuszczam, okna zamknięte

Od wczoraj siedzę w dużym pokoju,rolety opuszczone.Wszystkie grube koce teraz poprałam i powiesiłam na balkonie.Ostatnio pare razy zasłabłam,więc mam areszt domowy emotka A na klatce jest taki przyjemny chłodzik emotka
0 0

warcik

#5872838 Napisano: 10.06.2014 11:16:28
Wczoraj miałam zamiar kupić produkty Nivea na 3 paragony, rozmarzyłam się wakacyjnie i kupiłam na 5. Wydałam stówkę na kosmetyki, których nie potrzebuję, bo i tak mam zapasy. Wróciłam do domu i jak poczytałam, że na liście jest tyle osób z kolejnymi numerami telefonu, to poczułam się odarta z marzeń i chyba naiwna, że wierzyłam , że kolejna loteria tej firmy będzie uczciwie przeprowadzona.
0 0

wanderlust

#5872846 Napisano: 10.06.2014 11:36:59
ziolko napisał(a):

rosik93 napisał(a):

Wkurzyła mnie wczorajsza burza w Wielkopolsce, uderzyło w główną centralę prądową, większości wysiadły korki, sąsiadom aż poszły żarówki i popękały sufity emotka A nam na dodatek rozdupcył się telewizor emotka Zawsze się śmiałem, że ludzie wyłączają telewizory. A teraz masz babo placek emotka Człowiek przynajmniej się nauczy emotka
PS. Przyszła kolejna burza emotka A miałbyć taki piękny dzień

jak to popękały sufity?? emotka emotka

Sąsiedzi mają sufit z nidagips, no i wbudowane halogeniki, taka była siła, że aż powybijało wkręty mocujące tą płytę. Był taki huk, myśleliśmy, że uderzyło w naszą chatkę, isky poszły aż po naszej skrzynce bezpieczników. Podobno to był jakiś piorun co uderze tylko w przewody elektryczne no i rozeszło się po całej fazie.
0 0

cudaczek121

#5872852 Napisano: 10.06.2014 11:47:10
koniczynka123 napisał(a):

warcik napisał(a):

Wczoraj miałam zamiar kupić produkty Nivea na 3 paragony, rozmarzyłam się wakacyjnie i kupiłam na 5. Wydałam stówkę na kosmetyki, których nie potrzebuję, bo i tak mam zapasy. Wróciłam do domu i jak poczytałam, że na liście jest tyle osób z kolejnymi numerami telefonu, to poczułam się odarta z marzeń i chyba naiwna, że wierzyłam , że kolejna loteria tej firmy będzie uczciwie przeprowadzona.

Ja byłam lepsza, też zaszalałam i kupiłam na kilka paragonów-tyle,że dostałam pomroczności jasnej i kupiłam Dove zamiast nivea emotka Żeby to chociaż były szampony a to mydełka i balsamy. Ech, chyba jeszcze nie wróciłam do rzeczywistości emotka

A myślałam,że to tylko ja mam takie "przygody".Ostatnio na loterię Fa kupiłam...żel pod prysznic Palmolive emotka Dobrze,że nic nie wygrałam emotka
0 0

warcik

#5872854 Napisano: 10.06.2014 11:47:46

warcik napisał(a):

Ja byłam lepsza, też zaszalałam i kupiłam na kilka paragonów-tyle,że dostałam pomroczności jasnej i kupiłam Dove zamiast nivea emotka Żeby to chociaż były szampony a to mydełka i balsamy. Ech, chyba jeszcze nie wróciłam do rzeczywistości emotka

Dołujące jest to, że gdyby ktoś zadał sobie więcej trudu, to sprawa pewnie nie ujrzałaby światła dziennego, a agencja reklamowa pewnie jeszcze zgarnęłaby premię za dużą ilość zgłoszeń emotka
0 0

Gość: black_cat

#5872869 Napisano: 10.06.2014 12:09:59
warcik napisał(a):

warcik napisał(a):

Dołujące jest to, że gdyby ktoś zadał sobie więcej trudu, to sprawa pewnie nie ujrzałaby światła dziennego, a agencja reklamowa pewnie jeszcze zgarnęłaby premię za dużą ilość zgłoszeń emotka

Jak ktos się tak postarał, to na kolejne losowania na pewno zada sobie już więcej trudu. Widać kurier już ugadany więc kwestia zmiany numerow telefonów, które można wymyślać przecież, bo i tak informują mailowo.
0 0

Gość: teddy317

#5872976 Napisano: 10.06.2014 15:13:00
Sam nie wiem czy brać udział w takich konkursach jak Nivea bo szanse są marne, ale są. Kto nie gra ten nie wygrywa... emotka
0 0

teodozja

#5872984 Napisano: 10.06.2014 15:30:58
Ale upał, mam drewniany dom i mam pokoje na poddaszu, teraz zrobiło się jak na burzę, parno,ciemno, tylko jakoś bokiem chyba przechodzi, czekam na deszcz, masakra normalnie emotka
0 0

Gość: tulipanka

#5872986 Napisano: 10.06.2014 15:34:45

warcik napisał(a):

Ja kupiłam na 2 paragony, ale i tak czuję się jak cenzura..
0 0

Gość: ksantypa

#5872987 Napisano: 10.06.2014 15:36:08
tulipanka napisał(a):

warcik napisał(a):

aj

a ja kupilam na jeden paragon i o dziwo wygrałam w pierwszym dniu -to dopiero wyczyn-w loteriach nivea nigdy mi sie nie udalo wygrac
0 0

staszek

#5873036 Napisano: 10.06.2014 16:30:17
ksantypa napisał(a):

tulipanka napisał(a):

warcik napisał(a):

aj

a ja kupilam na jeden paragon i o dziwo wygrałam w pierwszym dniu -to dopiero wyczyn-w loteriach nivea nigdy mi sie nie udalo wygrac

moja siostra tak samo trafiła emotka
0 0

efelinkaaa

#5873121 Napisano: 10.06.2014 17:44:43
nie mogę uwierzyć w to co przeczytałam! jak można zapomnieć o dziecku?

http://www.rmf24....ym-samoc,nId,1440634

Nie żyje 3-latka, którą ojciec zostawił na kilka godzin w samochodzie w Rybniku. Powodem śmierci malucha był upał. Jak wynika ze wstępnych ustaleń policji, mężczyzna miał zawieźć dziecko do przedszkola. Jednak tego nie zrobił. Pojechał do pracy, gdzie zaparkował auto na parkingu. Brzmi to nieprawdopodobnie, ale o dziewczynce zapomniał.

0 0

monikar

#5873390 Napisano: 11.06.2014 00:07:18
Wkurza mnie wylewanie żali przez osoby, którym nie udało się zwyciężyć w konkursach na FB. Jest mi niezmierni przykro gdy ktoś piszę, że moja praca nie powinna zostać nagrodzona bo jest beznadziejna natomiast praca osoby, która wylewa owe żale najpiękniejsza...Zrozumiałabym gdyby chodziło tu o złamanie regulaminu, plagiat. Natomiast kwestionowanie wyborów komisji konkursowej jest co najmniej nie na poziomie...Podobno o gustach się nie dyskutuje więc jeśli owa komisja dokonała w swojej ocenie najlepszego wyboru należałoby to uszanować nawet jeśli wybór ten pewnym osobą się nie podoba. Szkoda, że niektórzy nie potrafią przełknąć goryczy porażki i sprawiają innym ogromną przykrość...
0 0