Wkurza mnie...

jola29k

#5889998 Napisano: 16.07.2014 14:39:00
netka napisał(a):

grzegorz543 napisał(a):

po dlugim czasie w koncu mysle tu zawitac do was i musze sie podzielic pierwsze co mnie wkurza najbardziej pseudo fundacje ktore zbieraja pieniadze na chore dzieci a taka prawda ze do dziecka dociera tylko 5-60% max a najlepsze ze oni dzialaja legalnie czy do was zawitali kiedys jacys ludzie ktorzy niby sprzedaja termonetry inne artykuly cegielki fundacje czy te ktore stoja pod biedronkami marketami nawet te ktore stoja w sklepach jesli was tez to wkurza zapraszam na priw moge dac wiecej informacij na ten temat bo przez ostatni rok od kat tu nie wchodzilem troche wiedzy rozpoznania zdazylem sie zorientowac i w sumie mam prosbe jesli ktos do was przyjdzie z kartka ze niby na dziecko ze cos tam nie dawajcie nawet nie wplacajcie na konto bankowe poniewaz i tak tylko zmikomy % trafia chyba ze macie sprawdzone fundacje ale te tez zeruja na ludziach emotka wystarczy wejsc na strone ich internetowa i sprawdzic sprawozdanie zbiorki a tam wszystko jest opisane ile trafilo na pomoc a ile kosztow najlepsze ze okradaja nas zwyklych ludzi ktorzy chca pomagac ale oni to tylko wykorzystuja

Grzegorz, też mnie to wkurza....a kiedy odmówisz i nic nie włożysz do tej niby skarbonki, to jeszcze na ciebie krzywo popatrzą i "nafuczą". Ja też, wiem, że to minimalny procent idzie np. na chore dzieci...albo też wcale. Omijam szerokim łukiem ...wolę przekazać 1% podatku na znajome, potrzebujące dziecko.
Joan- dzięki za podpowiedź:) dam znać jak coś wygram emotka

Mam siostrę niepełnosprawną porażenie mózgowe czterokończynowe czy jakoś tak , mama nigdy o nic nie prosiła , ojciec jeździł zagranice żeby zarobić na nowy wózek czy inne potrzebne rzeczy . Teraz siostra jest dorosła skończyła studia i ma prace . I nigdy nie prosiła o pieniądze .
0 0

Gość: mariolakal

#5890009 Napisano: 16.07.2014 15:01:34
poprostuanette napisał(a):

wkurza mnie granie w konkursach promocyjnych bez paragonu... zabierają innym nagrodę sami nie kupując nic a jak wygrają to jeszcze chcą kupić bo cenie paragonu... i to ciągle powtarzające się osoby a nie okazjonalnie bo paragon się uprał emotka ja nie sprzedaje paragonów nigdy bo potem się rezerwa odezwie i co ja zrobie?:P

Ja również nie sprzedaję paragonów osobom, które grają "bez" i odbierają szansę uczciwym graczom... A swoją drogą: jak wygrać np. w nescafe tesco skoro większość laureatów nie posiada paragonu ? Czy agencje tego nie pojmują i nie żądają numeru paragonu przy zgłoszeniu ? emotka
0 0

mia

#5890012 Napisano: 16.07.2014 15:13:45
anialistopad napisał(a):

a w nescafe jest rezerwa?

A dlaczego miałoby nie być? emotka
0 0

zezowaty_kot

#5890013 Napisano: 16.07.2014 15:17:36
mariolakal napisał(a):

wkurza mnie granie w konkursach promocyjnych bez paragonu... zabierają innym nagrodę sami nie kupując nic a jak wygrają to jeszcze chcą kupić bo cenie paragonu... i to ciągle powtarzające się osoby a nie okazjonalnie bo paragon się uprał emotka ja nie sprzedaje paragonów nigdy bo potem się rezerwa odezwie i co ja zrobie?:P

Ja również nie sprzedaję paragonów osobom, które grają "bez" i odbierają szansę uczciwym graczom... A swoją drogą: jak wygrać np. w nescafe tesco skoro większość laureatów nie posiada paragonu ? Czy agencje tego nie pojmują i nie żądają numeru paragonu przy zgłoszeniu ? emotka

Też właśnie dziwię się agencji, myślałam, że w ich interesie jest dać nagrody faktycznym konsumentom, komuś kto zostawia w sklepie kasę. A wychodzi na to, że uczciwy gracz jest swoim zgłoszeniem kopnięty w sam środek du**, a agencje same nam pokazują, że nie ma sensu inwestować przed zagraniem, ewentualnie później przecież można sobie załatwić paragon emotka
0 0

mia

#5890016 Napisano: 16.07.2014 15:20:48
zezowaty_kot napisał(a):

Też właśnie dziwię się agencji, myślałam, że w ich interesie jest dać nagrody faktycznym konsumentom, komuś kto zostawia w sklepie kasę. A wychodzi na to, że uczciwy gracz jest swoim zgłoszeniem kopnięty w sam środek du**, a agencje same nam pokazują, że nie ma sensu inwestować przed zagraniem, ewentualnie później przecież można sobie załatwić paragon emotka

Tu akurat się nie zgodzę. emotka
Ten konkurs, podobnie jak Hebe, pokazuje właśnie, że... nie można. emotka
I dlatego będzie śliczna, dłuuuuuuuuuuuga rezerwa. emotka
0 0

zezowaty_kot

#5890018 Napisano: 16.07.2014 15:25:50
mia napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Mia, oby... Złośliwie i zawistnie życzę każdemu kto paragonu nie ma, żeby nie miał go jeszcze bardziej emotka
0 0

Gość: maliszka

#5890021 Napisano: 16.07.2014 15:31:24
a mnie wkurza to, że to się teraz dzieje SZUKANIEM paragonów jest też spowodowane tym co wyprawiają Ci którzy je mają, pokazuje to ostatnio zakończony konkurs swiifta w carrefourze, toż to były istne WYŚCIGI w informowaniu ile kto ma paragonów na sprzedaż, niektóre były nawet z opcją TANIO...więc po takich akcjach nie ma się co dziwić że są osoby które liczą na takie OKAZJE
0 0

maria1980

#5890024 Napisano: 16.07.2014 15:36:23
zezowaty_kot napisał(a):

mia napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Mia, oby... Złośliwie i zawistnie życzę każdemu kto paragonu nie ma, żeby nie miał go jeszcze bardziej emotka

I ja się pod tym podpisuję emotka
0 0

delfinka101

#5890028 Napisano: 16.07.2014 15:56:14
A ja na pw dostałam wiadomosć,że już wkur....m tym ze krytykuje ludzie bez paragonu.No sorki wydaj sobie 25 i dopiero ślij nawet na 10 numerów ale nagrodę i tak wygrywasz tylko tyle razy ile masz paragonów. Ten wątek powinien zostać skasowany lub być dla ludzi którzy tam piszą sporadycznie,naprawdę wywalił paragon a po pół roku nagle się odzywają.Nie sprzedaję paragonu i się opłaciło mam tesco z 12 emotka
0 0

monikar

#5890041 Napisano: 16.07.2014 16:13:32
Ja ostatni zauważyłam że forumowicze nicki zmieniają aby zakupić paragon konkursowy i aby podejrzenie nie padło na nich emotka

W temacie wkurza mnie, że nie ma u mnie Tesco, do najbliższego kawał drogi. Nie chcę płacić innym za zakupy, muszę sama zainwestować czas i pieniądze na paliwo... emotka
0 0

delfinka101

#5890046 Napisano: 16.07.2014 16:17:53
monikar napisał(a):

Ja ostatni zauważyłam że forumowicze nicki zmieniają aby zakupić paragon konkursowy i aby podejrzenie nie padło na nich emotka

W temacie wkurza mnie, że nie ma u mnie Tesco, do najbliższego kawał drogi. Nie chcę płacić innym za zakupy, muszę sama zainwestować czas i pieniądze na paliwo... emotka

Dokładnie i najdziwniejsze to jego 1 post na stronie i już wie gdzie o paragony pisać
0 0

lusienka

#5890047 Napisano: 16.07.2014 16:19:26
maria1980 napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

mia napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

I ja się pod tym podpisuję emotka

JA TEŻ SIĘ POD TYM PODPISUJĘ!

Nie po to człowiek jedzie do C4 albo Tesco ponad 20km,żeby wygrywały osoby które nie zainwestują,wysyłają X-ilość zgłoszeń i jak wygrają to się proszą o paragony emotka emotka
0 0

slonecznik1309

#5890058 Napisano: 16.07.2014 16:35:11

emotka emotka emotka
0 0

arabela79

#5890074 Napisano: 16.07.2014 16:59:39
monikar napisał(a):

Dokladnie, niech taki np. zygmunt9 sie przyzna kim jest naprawde, to moze ktos z przyjaciol forumowiczow akurat by go poratowal emotka
Wkurzyl mnie Elmex. Ale nie dziwne, ze nie wygralam, mieli wkurzajace haslo,to i sie nie przylozylam.. No,ale sie pospieszyli z wynikami.
0 0

Gość: lazaj007

#5890085 Napisano: 16.07.2014 17:13:39
Potwornie wkurza mnie rossnet, od ponad 2 lat nic nie wygrałem u nich, nawet w konkach gdzie była masa tanich nagród. Zawsze przykładam się do tekstów a oni jak na złość omijają mnie szerokim łukiem emotka Chyba zrezyguje z ich drogerii emotka
0 0

synk

#5890122 Napisano: 16.07.2014 17:50:41
wkurza mnie, gdy agencja podnajmuje informatyka do weryfikacji - i zamiast przyznać że gość jest np. na wakacjach to ściemniają że weryfikacja trwa. A regulamin już dawno gwarantował podanie laureatów.
0 0

petunija1

#5890125 Napisano: 16.07.2014 17:56:52
asiabuczkowska napisał(a):

emotka emotka emotka

A konkurs Nescafe to już masakra jakaś.
Wręcz bezczelne jest podejście wielu graczy-takie świadome nie posiadanie paragonu.
Potrafię jeszcze zrozumieć nadprogramową wygraną u osób,którym zdarza się to wyjątkowo...a reszta,brak słów. emotka
0 0

anialistopad

#5890127 Napisano: 16.07.2014 18:00:00
U mnie cała szafka kaw nescafe ,mąż już wkur..........marudzi po cholere to kupuję ,kto to wypije ?Dziś zadzwoniła do mnie pani z tesco z dnia 10 (,nie 10 bonik,zeby jasność była)mam bonik,został mi jeszcze 1 paragon mjutro sobię dokupię ,ale itm szok ,nie wygrałam 4 paragony leżą .Muszę myśleć dalej emotka
0 0

spursman

#5890141 Napisano: 16.07.2014 18:29:52
Dalej nie mam eKarty do empik.com. Ktos tez czeka jeszcze?? emotka
0 0

assal

#5890152 Napisano: 16.07.2014 18:51:37
Brakuje mi dalej dwóch ostatnich emotka
0 0