Wkurza mnie...

Gość: adamadam

#5890809 Napisano: 18.07.2014 07:48:09
boom30 napisał(a):

is77 napisał(a):

adamadam napisał(a):

anialistopad napisał(a):

U mnie cała szafka kaw nescafe ,mąż już wkur..........marudzi po cholere to kupuję ,kto to wypije ?Dziś zadzwoniła do mnie pani z tesco z dnia 10 (,nie 10 bonik,zeby jasność była)mam bonik,został mi jeszcze 1 paragon mjutro sobię dokupię ,ale itm szok ,nie wygrałam 4 paragony leżą .Muszę myśleć dalej emotka

no to i tak nieźle
razem 5 paragonów po 25 to 125 minus 100 wygrana wychodzi jakby wydane było tylko 25 emotka

ani razu nie udało mi się wcelować w 25 zł emotka paragony kosztują prawie 30 emotka

Najtaniej zrobiłem 26,58 - Creme 200g za 18.99 i 3in1 za 7,59 emotka

to ja miałem paragon na 25,17 ktoś pobije?
za samo to powinienem mieć bonika
0 0

agnike

#5890826 Napisano: 18.07.2014 08:46:10
emotka emotka usunęłam @ z rejestracją ing i nie wiem jaki miałam kod emotka
0 0

bethan

#5890883 Napisano: 18.07.2014 10:50:21
adamadam napisał(a):

to ja miałem paragon na 25,17 ktoś pobije?
za samo to powinienem mieć bonika

Ja identycznie emotka
0 0

koper

#5890891 Napisano: 18.07.2014 10:57:41
agnike napisał(a):

emotka emotka usunęłam @ z rejestracją ing i nie wiem jaki miałam kod emotka

Nie ma co się złościć, tylko zaloguj się do banku, wg regulaminu powinna być tam wiadomość o ewentualnej wygranej emotka
0 0

edzia21

#5890899 Napisano: 18.07.2014 11:05:20
norweska20 napisał(a):

schiraz napisał(a):

malmoki napisał(a):

jolidlo napisał(a):

Głupia Nivea emotka

Już chyba nie będę nawet wynikow sprawdzać , bo mimo 5 paragonów nie ma po co emotka

Ja wiem, że to wkurzające ale uzbrujcie się w cierpliwość, jest ogromna rezerwa. Dziś dzwoniłam do agencji w swojej sprawie i Pani mówiła mi, że nie są w stanie przygotować drugiej tury wysyłki bo czekają na paragony i naprawdę masa ludzi ich nie wysyła. Także spokojnie, wciąż macie szanse i to nie małe.

no to pocieszająca wiadomość, bo ta Nivea utknęła u mnie w martwym punkcie-już ani nie wspominam o voucherze, bo chyba nie mi jest on pisany-a szkoda ...więc zaprzestałam gromadzenia kosmetyków Nivea- dość emotka

a może to taki dar od losu, bo Twoje pargony utknęly na wszystkich rezerwach voucherów, ktore nie zostana odebrane emotka az zabraknie Ci czasu na podrozowanie emotka
0 0

Gość: bc14

#5890903 Napisano: 18.07.2014 11:10:14
paragony z voucherów i aparatów jakoś szybko są weryfikowane ..
do 30 czerwca nie zweryfikowanych zostało 2 vouchery ,4 aparaty ale to chyba rezerwa juz z tego okrwsu była
0 0

Gość: polarniczka

#5890918 Napisano: 18.07.2014 11:43:04
myślałam, że z rodziny męża najgorsza jest teściowa...pomyliłam się najgorszy jest brat męża...22 letni dorosły dzieciak, któremu trzeba jeszcze wycierać mleko spod nosa...przeprowadził się blisko nas i traktuje nas jak Czerwony Krzyż i PCK...sami mamy ciężko a on oczekuje pomocy...noż kur....
0 0

ela

#5890999 Napisano: 18.07.2014 13:26:21
Wkurza mnie zlamana noga i to ze mimo8 iz mam teraz duzo wolnego czasu to jakos weny na konkursy brak.A jeszcze bardziaj wkurza mnie sam fakt , ze nie mam na kogo liczyc w sprawie zakupow na konkursy
emotka
0 0

izak1000

#5891034 Napisano: 18.07.2014 14:06:46
dzisiaj na targu chciałam kupić czereśnie (10 zł/kg),ale jak zobaczyłam tego faceta co sprzedaje,obżerającego się czereśniami i plującego pestkami na 4 strony świata,to już mi się odechciało tych czereśni i zakupów na targu...
0 0

abodak

#5891035 Napisano: 18.07.2014 14:10:52
izak1000 napisał(a):

dzisiaj na targu chciałam kupić czereśnie (10 zł/kg),ale jak zobaczyłam tego faceta co sprzedaje,obżerającego się czereśniami i plującego pestkami na 4 strony świata,to już mi się odechciało tych czereśni i zakupów na targu...

ja bym kupiła-bo skoro je jadl to były bez robaków emotka
0 0

joan

#5891036 Napisano: 18.07.2014 14:13:02
abodak napisał(a):

izak1000 napisał(a):

Reklama dźwignią handlu emotka
0 0

delfinka101

#5891081 Napisano: 18.07.2014 15:42:49
poszły sms z biedronki i nawet piłka nie wpadła..buuu a takie mi się hasełko ładne wydawało:P Trzeba naprawdę się postarać następnym razem
0 0

slonecznik1309

#5891131 Napisano: 18.07.2014 16:33:10
ela napisał(a):

Wkurza mnie zlamana noga i to ze mimo8 iz mam teraz duzo wolnego czasu to jakos weny na konkursy brak.A jeszcze bardziaj wkurza mnie sam fakt , ze nie mam na kogo liczyc w sprawie zakupow na konkursy
emotka

witaj w klubie ;( tez mam złamaną nogę ;( mieszkam na wsi, więc wczoraj poprosiłam męża aby pojechał ze mną do Tesco (ok. 30 km) po zakupy konkursowe emotka z chęcią pojechałby sam, ale stwierdziłam, że dam radę... naskakałam się o kulach....istny Mont Everest....dziś jestem mega słaba i chce mi się spać...każda zwykła czynność urasta do mega wysiłku ;( nagród mało ;( czasu dużo, ale i tak sił brak ;( chcę już wrócić do noramlności....p.s. piękny mam urlop tego lata emotka może choć los nagród nie oszczędzi....oby emotka marzy mi się voucher Nivea, jako rekompensata za złamaną nogę w drugim dniu pobytu nad morzem ... emotka
0 0

dolly

#5891166 Napisano: 18.07.2014 17:16:06
joan napisał(a):

abodak napisał(a):

izak1000 napisał(a):

Reklama dźwignią handlu emotka

Haha ja bym nie kupila jakby sobie w reke plul, a nie na boki emotka
0 0

ziolko

#5891199 Napisano: 18.07.2014 18:08:53
wkurza mnie upał.. ja chcę ochłodzenie.. temp. ok 20 stopni emotka emotka emotka

nawet jakbym na nago chodziła to i tak jest za gorąco, a w dziale mrożonek w jakimś super, czy hipermarkecie nie zamieszkam
0 0

Gość: Anonima

#5891231 Napisano: 18.07.2014 19:21:43
Mnie wkurza sluzba zdrowia, lekarze, po prostu brak slow-leczenie w ciemno, faszerowanie antybiotykami, kazde badanie trzeba wywalczyc. Nie moge juz patrzec na lekarzy, bo zlosc mnie bierze.
0 0

delfinka101

#5891233 Napisano: 18.07.2014 19:28:49
ziolko napisał(a):

wkurza mnie upał.. ja chcę ochłodzenie.. temp. ok 20 stopni emotka emotka emotka

nawet jakbym na nago chodziła to i tak jest za gorąco, a w dziale mrożonek w jakimś super, czy hipermarkecie nie zamieszkam

sorry taki mamy klimat emotka
0 0

ela

#5891309 Napisano: 18.07.2014 21:42:47
asiabuczkowska napisał(a):

ela napisał(a):

emotka

witaj w klubie ;( tez mam złamaną nogę ;( mieszkam na wsi, więc wczoraj poprosiłam męża aby pojechał ze mną do Tesco (ok. 30 km) po zakupy konkursowe emotka z chęcią pojechałby sam, ale stwierdziłam, że dam radę... naskakałam się o kulach....istny Mont Everest....dziś jestem mega słaba i chce mi się spać...każda zwykła czynność urasta do mega wysiłku ;( nagród mało ;( czasu dużo, ale i tak sił brak ;( chcę już wrócić do noramlności....p.s. piękny mam urlop tego lata emotka może choć los nagród nie oszczędzi....oby emotka marzy mi się voucher Nivea, jako rekompensata za złamaną nogę w drugim dniu pobytu nad morzem ... emotka

mi nawet w gips nie zalozyli bo mam krwiaka i krew musi splynac dopiro w srode bedzie cos wiadomo a do tej pory mam lezec i tyl ko do kibelka moge nawet przy kompie siedziec nie moge bo boli jak cholera a na telefonie strasznie niewygodnie i w konkursach nie ma jak brac udzialu ehhhh co za wakacje emotka
0 0

slonecznik1309

#5891330 Napisano: 18.07.2014 22:24:42
ela napisał(a):

asiabuczkowska napisał(a):

ela napisał(a):

emotka

mi nawet w gips nie zalozyli bo mam krwiaka i krew musi splynac dopiro w srode bedzie cos wiadomo a do tej pory mam lezec i tyl ko do kibelka moge nawet przy kompie siedziec nie moge bo boli jak cholera a na telefonie strasznie niewygodnie i w konkursach nie ma jak brac udzialu ehhhh co za wakacje emotka

ja tez mam krwiaka, moja stop wygląda jak wielka, ogromniasta śliwa...na pogotowiu/po wypadku założyli mi szynę gipsową od dołu stopy i opatrunek....od stopy do kolana....po tygodniu pojechałam do ortopedy i noga nadal jak bania,fioletowa, wielki krwiak....lekarz zadecydował: gips jeszcze na 3 tyg i potem zobaczymy....jak miałam tą szynę gipsową białą to myślałam, że z bólu umrę...i miałam cos takiego jakby tzw. klaustrofobię w tej nodze....chciałam ją wyciągnąc a tu nic tylko wielki, ciężki gips.......masakra....zapytałam lekarza co sądzi o gipsie syntetycznym? powiedział, ze może byc i zgodził się założyc...mąż podjechał do apteki, zapłacił 100 zł za gips i opatrunki i lekarz założył....nigdy nie miałam nic złamanego....a tu na starość....mam ten gips syntetyczny od środy...pierwszy dzień był straszny...uczucie jakbym miała zakutą nogę po same kolano....jest podobno o wiele lżejszy niz ten tradycyjny, bo ten syntetyczny przybiera postać plastiku....poczytaj sobie....po tygodniu tradycyjnej szyny gipsowej miałam tak odpażone palce, że szok....trzeba niestety zapłacić za ten syntetyczny, ale nie wyobrażam sobie nosić kilka kg gipsu białego na nodze w taki upał...chyba bym się wściekła! poczytaj o tym gipsie...w tym nieszczęściu naprawdę polecam... 6 sierpnia jadę na kontrolę...no i brzuch mam cały posiniaczony od zastrzyków przeciwzkrzepowych, a jeszcze ponad 30 zostało...;( emotka emotka emotka help emotka
0 0

zezowaty_kot

#5891383 Napisano: 18.07.2014 23:30:41
Wkurzyło mnie do granic możliwości:
Rozmowa podsłuchana
"-kochanie, może weźmiemy jej(córce) na czas wakacji kotka?" emotka
No, niech się gówniara pobawi kotkiem, żeby w wakacje się nie nudziła, a po wakacjach kotka zostawi się w lesie emotka
0 0