Wkurza mnie...

norweska20

#5891401 Napisano: 19.07.2014 00:17:19
edzia21 napisał(a):

norweska20 napisał(a):

schiraz napisał(a):

malmoki napisał(a):

jolidlo napisał(a):

Głupia Nivea emotka

Już chyba nie będę nawet wynikow sprawdzać , bo mimo 5 paragonów nie ma po co emotka

Ja wiem, że to wkurzające ale uzbrujcie się w cierpliwość, jest ogromna rezerwa. Dziś dzwoniłam do agencji w swojej sprawie i Pani mówiła mi, że nie są w stanie przygotować drugiej tury wysyłki bo czekają na paragony i naprawdę masa ludzi ich nie wysyła. Także spokojnie, wciąż macie szanse i to nie małe.

no to pocieszająca wiadomość, bo ta Nivea utknęła u mnie w martwym punkcie-już ani nie wspominam o voucherze, bo chyba nie mi jest on pisany-a szkoda ...więc zaprzestałam gromadzenia kosmetyków Nivea- dość emotka

a może to taki dar od losu, bo Twoje pargony utknęly na wszystkich rezerwach voucherów, ktore nie zostana odebrane emotka az zabraknie Ci czasu na podrozowanie emotka

oby tylko twoje słowa były prorocze emotka
0 0

sosna

#5891497 Napisano: 19.07.2014 15:55:04
schiraz napisał(a):

malmoki napisał(a):

jolidlo napisał(a):

Głupia Nivea emotka

Już chyba nie będę nawet wynikow sprawdzać , bo mimo 5 paragonów nie ma po co emotka

Ja wiem, że to wkurzające ale uzbrujcie się w cierpliwość, jest ogromna rezerwa. Dziś dzwoniłam do agencji w swojej sprawie i Pani mówiła mi, że nie są w stanie przygotować drugiej tury wysyłki bo czekają na paragony i naprawdę masa ludzi ich nie wysyła. Także spokojnie, wciąż macie szanse i to nie małe.

Próbuję być cierpliwa, ale nie i tak się wkurzam na Niveę emotka
0 0

maria1980

#5891513 Napisano: 19.07.2014 17:10:53
W walce o formę skaczę na skakance ,w sumie już ponad miesiąc-dzisiaj skacząc zahaczyłam o żyrandol w pokoju i stłukłam 3 klosze tzn dwa pękły ,a jeden stłukł na śmierć emotka
mało mi głowy nie rozbił emotka
Nie mam już gdzie kupić i teraz w pokoju wisi trzy żarówki na kablu emotka

(w sumie to jak wchodzę do pokoju to chcę mi się śmiać ) emotka
0 0

maria1980

#5891514 Napisano: 19.07.2014 17:13:34
dolly napisał(a):

joan napisał(a):

abodak napisał(a):

izak1000 napisał(a):

dzisiaj na targu chciałam kupić czereśnie (10 zł/kg),ale jak zobaczyłam tego faceta co sprzedaje,obżerającego się czereśniami i plującego pestkami na 4 strony świata,to już mi się odechciało tych czereśni i zakupów na targu...

ja bym kupiła-bo skoro je jadl to były bez robaków emotka

Reklama dźwignią handlu emotka

Haha ja bym nie kupila jakby sobie w reke plul, a nie na boki emotka

ale skoro sprzedający tak się nimi zajadał to znak,że dobre,nie robaczywe,soczyste,słodkie,zdrowe,nie pryskane -wracaj i bierz emotka
0 0

sosna

#5891529 Napisano: 19.07.2014 18:27:02
schiraz napisał(a):

malmoki napisał(a):

jolidlo napisał(a):

Głupia Nivea emotka

0 0

ilonaxx5

#5891583 Napisano: 19.07.2014 22:11:48
maria1980 napisał(a):

W walce o formę skaczę na skakance ,w sumie już ponad miesiąc-dzisiaj skacząc zahaczyłam o żyrandol w pokoju i stłukłam 3 klosze tzn dwa pękły ,a jeden stłukł na śmierć emotka

a chociaż ta skakanka coś daje jakieś efekty emotka
0 0

norweska20

#5891609 Napisano: 20.07.2014 00:08:41
sosna napisał(a):

schiraz napisał(a):

malmoki napisał(a):

jolidlo napisał(a):

Głupia Nivea emotka

oj ja nadal w temacie wkurzającej Nivea- jak ją odczarować by voucher u siebie w domku rozpakować emotka
0 0

dolly

#5891612 Napisano: 20.07.2014 00:46:05
ilonaxx5 napisał(a):

chociaż ta skakanka coś daje jakieś efekty emotka

na pewno wieksza wydolnosc oddechowa i jaśniejsze widzenie emotka
0 0

maria1980

#5891624 Napisano: 20.07.2014 08:50:41
ilonaxx5 napisał(a):

maria1980 napisał(a):

a chociaż ta skakanka coś daje jakieś efekty emotka

Pewnie ,że daje emotka
Nigdy nie miałam takiej kondycji emotka Przejezdzam na rowerze 25 km bez postoi, jesli chodzi o odchudzanie to nie wiem ,bo przy 176 cm wazę 56 kg emotka
Ale fajnie rzeźbi mięśnie emotka Oczywiscie trzeba regularnie ,ja skacze 4 razy w tygodniu po pol godziny emotka
0 0

tereniagno

#5891703 Napisano: 20.07.2014 16:16:10
Wkurzyłam się sama na siebie,bo to tak jest jak nie czyta się regulaminu.Kupiłam produkty Nestle za 5 zł.na konkurs w CRF .Teraz zaczęłam pisać sms,ale tak coś mnie tchło wejść w regulamin i co? okazało się,że nie wszystkie produkty Winiary biorą udział w konkursie,a ja właśnie takie kupiłam,które nie biorą udziału emotka emotka emotka
0 0

Gość: boom30

#5891723 Napisano: 20.07.2014 17:56:33
Opowiem wam jaką rozmowę dziś przypadkiem podsłuchałem.

Rozmawiają dwie dziewczyny w wieku około gimnazjalnym:

- kur.. , ja pierdo.. ale on mnie wkur... - a wiesz co najbarzdziej mnie w nim wkur..lo? Że on nie miał w ogóle kultury emotka emotka

Padłem i nie mogłem przestać się śmiać emotka
0 0

ziolko

#5891728 Napisano: 20.07.2014 18:27:30
boom30 napisał(a):

Opowiem wam jaką rozmowę dziś przypadkiem podsłuchałem.

Rozmawiają dwie dziewczyny w wieku około gimnazjalnym:

- kurw. , ja pierdo.. ale on mnie wkur... - a wiesz co najbarzdziej mnie w nim wkur..lo? Że on nie miał w ogóle kultury emotka emotka

Padłem i nie mogłem przestać się śmiać emotka

no bo nie miał kultury na ich poziomie emotka emotka
też padłam
0 0

ziolko

#5891731 Napisano: 20.07.2014 18:35:53
wkurza mnie, że znowu są opóźnienia w tym temacie emotka emotka
0 0

konwaliowa

#5891732 Napisano: 20.07.2014 18:36:47
norweska20 napisał(a):

sosna napisał(a):

schiraz napisał(a):

malmoki napisał(a):

jolidlo napisał(a):

Głupia Nivea emotka

oj ja nadal w temacie wkurzającej Nivea- jak ją odczarować by voucher u siebie w domku rozpakować emotka

tak, tak ja nawet kosmetyków nie wygrałam.. ale się pocieszam, że na pewno jestem rezerwą pana Wiesława C. z 28 czerwca i na pewno ten voucher na mnie przypadnie emotka no cóż nadzieja matką głupich emotka
0 0

anialistopad

#5891737 Napisano: 20.07.2014 19:01:37
wkur..,mnie sytuacja na Ukrainie,po jaki czort Polacy sie do nich wpier....
0 0

delfinka101

#5891795 Napisano: 20.07.2014 22:34:46
Niestety już tak mało dni i tak mało szans..odpuszczam nivea spisuję na straty a wkurza mnie brak weny a dzisiaj muszę 2 hasła puścić
0 0

adamaszek

#5891886 Napisano: 21.07.2014 10:31:24
Czy to tylko u mnie awaria poczty onet? Buuu, potrzebuję wejść, a tu NIC emotka
0 0

avanti9

#5891887 Napisano: 21.07.2014 10:33:37
wkurza mnie moja praca i to, ze nie mam odwagi jej zmienic. wiec wkurzam sie na sama siebie.i to tez mnie wkurza bo powinnam sama siebie szanowac.i wkurza mnie to kumulowanie wkurzenia.
0 0

mia

#5891888 Napisano: 21.07.2014 10:33:59
Susza, piekielna susza. emotka
Jeśli nawet chwasty i krzewy schną (o trawie nie wspominam), to to jest już kompletny kanał. emotka
Najgorsze jest to, że w zapowiedziach pogody na kolejne dni ani śladu deszczu...
0 0

toka

#5891889 Napisano: 21.07.2014 10:38:13
mia napisał(a):

Susza, piekielna susza. emotka
Jeśli nawet chwasty i krzewy schną (o trawie nie wspominam), to to jest już kompletny kanał. emotka
Najgorsze jest to, że w zapowiedziach pogody na kolejne dni ani śladu deszczu...

u mnie w zapowiedziach pogody zero deszczu ale w rzeczywistości w nocy padało przez 8godzin! Jeśli to Cię pocieszy-prognozy pogody kłamią!
0 0