Wkurza mnie...

delfinka101

#5892821 Napisano: 22.07.2014 20:04:12
ziolko napisał(a):

arabela79 napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

wkurza mnie granie w konkursach promocyjnych bez paragonu... zabierają innym nagrodę sami nie kupując nic a jak wygrają to jeszcze chcą kupić bo cenie paragonu... i to ciągle powtarzające się osoby a nie okazjonalnie bo paragon się uprał emotka ja nie sprzedaje paragonów nigdy bo potem się rezerwa odezwie i co ja zrobie?:P

Znowu sie zaczelo...

emotka

też mnie to wkurza masakrycznie... niech ktoś, kto notorycznie gra bez paragonów w końcu poniesie konsekwencje swojej "oszczędności" i niech mu przepadnie nagroda.
Rozumiem.. raz, czy dwa z przyczyn losowych, ale nie ciągle!!!!

I coraz więcej tłumaczeń..dla koleżanki..a co koleżanka grała a zapomniała kupić produktu?? Lub tłumaczenie,że docenili więcej razy niż się myślało..No trudno.Często tak jest ale nie w każdym konkursie a jak Cię tak często doceniają to kupuj na więcej paragonów
0 0

tereniagno

#5892829 Napisano: 22.07.2014 20:16:34
Wkurza mnie wszystko,boli mnie głowa i szyja,chyba gdzieś mnie zawiało.Wkurza mnie,że wygrałam bony do Kauflanda i jeszcze ich nie dostałam,nawet nie wiem z jakiej przyczyny.Nie dość,że w tym roku nic nie mogę wygrać,to jeszcze tego bonu nie przysłali.Zrobiłam reklamację i w przeciągu 2 tygodni muszę czekać,nie wiedząc,czy bony przyślą,czy nie emotka emotka emotka
0 0

Gość: pola731

#5892854 Napisano: 22.07.2014 21:04:56
wkurza mnie, ze lato w pełni a ja biała jak ściana, dziś zaliczyłam 10 raz na solarium ( seanse krótkie, 5-6 minutowe) i wciąż jestem blada ;
0 0

norweska20

#5892856 Napisano: 22.07.2014 21:06:43
wkurzyła mnie babka w Biedronce , która wyjmując paragon z kasy urwała go na pól...dzisiaj postanowiłam dać Nivea ostatnią szanse i kupiłam kolejne już produkty, a tu taka niespodzianka...- - i co teraz ?czy w razie wygranej w Nivea uznają taki potargany paragon????????nic mu nie brakuje , poza faktem ze jest w 2 częściach....mam nadzieje że jakby szczęście mi dopisało, to pójdę do Biedry żeby z systemy wydrukowali ten sam paragon, a ten podbiją- co o tym myślicie?
0 0

hania83

#5892931 Napisano: 23.07.2014 00:11:15
Wkurzył mnie ekspres z Majówki ITM, dziś pierwszy raz chciałam odpalić - i za nic nie dało rady, wszystkie czynności powtórzone 100 razy i nic, jutro jedzie do serwisu emotka
0 0

dolly

#5892936 Napisano: 23.07.2014 00:18:42
norweska20 napisał(a):

wkurzyła mnie babka w Biedronce , która wyjmując paragon z kasy urwała go na pól...dzisiaj postanowiłam dać Nivea ostatnią szanse i kupiłam kolejne już produkty, a tu taka niespodzianka...- - i co teraz ?czy w razie wygranej w Nivea uznają taki potargany paragon????????nic mu nie brakuje , poza faktem ze jest w 2 częściach....mam nadzieje że jakby szczęście mi dopisało, to pójdę do Biedry żeby z systemy wydrukowali ten sam paragon, a ten podbiją- co o tym myślicie?

wydrukuja CI duplikat, nie bedzie taki sam jak ten, Nivea chce oryginał, nie wiem jak sie odniosą do przerwanego, ale moim zdnaiem nie powinni robic problemow, wszak oryginal jest, co z tego ze przedarty. Looknij jeszcze w regulaminie czy nie ma zapisu, ze paragon ma byc nieuszkodzony, bo jak jest, to sie przycepia, wg. mnie oczywiscie
0 0

ziolko

#5893062 Napisano: 23.07.2014 10:42:24
pola731 napisał(a):

wkurza mnie, ze lato w pełni a ja biała jak ściana, dziś zaliczyłam 10 raz na solarium ( seanse krótkie, 5-6 minutowe) i wciąż jestem blada ;

widać taka skóra emotka ja tam nie opalam się specjalnie, jedynie to co idę ulicą
0 0

Gość: netka

#5893175 Napisano: 23.07.2014 12:15:56
ależ mnie wkurzył telefon....zaczęłam grać w konkursach sms-owych....i tak siedzę sobie z kawką ...dziecko śpi w wózku....telefon leży na huśtawce ...i nagle dzwoni. Jak się nie poderwałam...kawa wylana...odbieram i słyszę.."twój numer został wylosowany do odbioru nagrody pieniężnej ...jesli chcesz się dowiedzieć więcej wciśnij 1...itd...regulamin na wap.pl" Nic nie wcisnęłam, telefonem walnęłam, dziecko musiałam usypać ponownie, kawą się częstują robaki w trawie emotka eeeeeee emotka emotka emotka
0 0

dolly

#5893184 Napisano: 23.07.2014 12:34:09
netka napisał(a):

ależ mnie wkurzył telefon....zaczęłam grać w konkursach sms-owych....i tak siedzę sobie z kawką ...dziecko śpi w wózku....telefon leży na huśtawce ...i nagle dzwoni. Jak się nie poderwałam...kawa wylana...odbieram i słyszę.."twój numer został wylosowany do odbioru nagrody pieniężnej ...jesli chcesz się dowiedzieć więcej wciśnij 1...itd...regulamin na wap.pl" Nic nie wcisnęłam, telefonem walnęłam, dziecko musiałam usypać ponownie, kawą się częstują robaki w trawie emotka eeeeeee emotka emotka emotka

No jak juz dzwonia to porazka po calosci, wystarcza mi ich idiotyczne sms codziennie.
0 0

marionzzz

#5893194 Napisano: 23.07.2014 12:57:01
delfinka101 napisał(a):

ziolko napisał(a):

arabela79 napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

wkurza mnie granie w konkursach promocyjnych bez paragonu... zabierają innym nagrodę sami nie kupując nic a jak wygrają to jeszcze chcą kupić bo cenie paragonu... i to ciągle powtarzające się osoby a nie okazjonalnie bo paragon się uprał emotka ja nie sprzedaje paragonów nigdy bo potem się rezerwa odezwie i co ja zrobie?:P

Znowu sie zaczelo...

emotka

też mnie to wkurza masakrycznie... niech ktoś, kto notorycznie gra bez paragonów w końcu poniesie konsekwencje swojej "oszczędności" i niech mu przepadnie nagroda.
Rozumiem.. raz, czy dwa z przyczyn losowych, ale nie ciągle!!!!

I coraz więcej tłumaczeń..dla koleżanki..a co koleżanka grała a zapomniała kupić produktu?? Lub tłumaczenie,że docenili więcej razy niż się myślało..No trudno.Często tak jest ale nie w każdym konkursie a jak Cię tak często doceniają to kupuj na więcej paragonów

a mnie jeszcze wkurzają takie osoby bo jak kupić taki paragon to za cenę produktów ale jak sami mają sprzedać wygrany numer (bo np nie zdobyli paragonu) to już ca cenę wygranej nagrody lub min za jej połowę emotka emotka
0 0

abodak

#5893276 Napisano: 23.07.2014 15:14:16
wkurza mnie bezsilnosc-dzwoni mama,ze mieli wypadek, i czekaja na policje,ze mojemu synowi nic sie nie stalo,ze auto skasowane i ze pozniej zadzwoni....i nie moge nic zrobic,pojechac do nich,moge tylko siedziec i se wyc....
0 0

lalith

#5893277 Napisano: 23.07.2014 15:15:52
abodak napisał(a):

wkurza mnie bezsilnosc-dzwoni mama,ze mieli wypadek, i czekaja na policje,ze mojemu synowi nic sie nie stalo,ze auto skasowane i ze pozniej zadzwoni....i nie moge nic zrobic,pojechac do nich,moge tylko siedziec i se wyc....

emotka emotka emotka

Dobrze będzie
0 0

Gość: barcza

#5893300 Napisano: 23.07.2014 16:04:40
najważniejsze ,ze wszyscy cali i zdrowi będzie dobrze emotka
0 0

#5893367 Napisano: 23.07.2014 18:34:36
ziolko napisał(a):

pola731 napisał(a):

widać taka skóra emotka ja tam nie opalam się specjalnie, jedynie to co idę ulicą

a ja chciałabym choć raz latem sukienkę założyć - ale nogi mam tak blade , że wciągam spodnie i tyle;

0 0

79magda

#5893368 Napisano: 23.07.2014 18:36:15
pola731 napisał(a):

ziolko napisał(a):

pola731 napisał(a):

a ja chciałabym choć raz latem sukienkę założyć - ale nogi mam tak blade , że wciągam spodnie i tyle;

Lepiej mieć blade nogi, niż niszczyć skórę w solarce emotka albo choć balsam brązujący, solarium to zło!
0 0

#5893382 Napisano: 23.07.2014 19:04:36
79magda napisał(a):

pola731 napisał(a):

ziolko napisał(a):

pola731 napisał(a):

Lepiej mieć blade nogi, niż niszczyć skórę w solarce emotka albo choć balsam brązujący, solarium to zło!

ja mam pewien problem ze skórą - żaden krem, balsam, samoopalacz mi się nie wchłania (po samoopalaczu zostają mi efektowne zacieki, które znikają od razu po prysznicu ) - dermatolog mówi, że taka moja uroda - to samo z paznokciami mam - najtrwalszy lakier trzyma mi się 1 dzień a potem w całości schodzi z płytki

co nie zmienia faktu, że podoba mi się latem skóra muśnięta słońcem - taka promienna , jak dojrzała brzoskwinia
0 0

bezaczek7

#5893402 Napisano: 23.07.2014 19:47:43
że dostałam półpaśca w 34 tygodniu ciąży emotka

i 4 muchy, jakieś półpadnięte, praktycznie idzie je do ręki złapać, fruwają koło mnie, siadają na mnie i na lapku. odganiane siadają 2 cm dalej... wrrr emotka
0 0

androm

#5893431 Napisano: 23.07.2014 20:38:46
A ja na Nivea mam paragon za 20,55 zł, to balsam hipermarkecie. Żądam teraz wygranej emotka
0 0

Gość: aka

#5893438 Napisano: 23.07.2014 20:56:26
Nie wygrywam tam, gdzie mi najbardziej zależy na nagrodach... emotka tak chciałam bon do endo i nic emotka
0 0

Lepson

#5893523 Napisano: 24.07.2014 05:01:12
Wkurza mnie to, że mnie nic nie wkurza:/
0 0