Wkurza mnie...

Gość: hittmanka

#5893525 Napisano: 24.07.2014 06:33:55
pola731 napisał(a):

79magda napisał(a):

pola731 napisał(a):

ziolko napisał(a):

pola731 napisał(a):

wkurza mnie, ze lato w pełni a ja biała jak ściana, dziś zaliczyłam 10 raz na solarium ( seanse krótkie, 5-6 minutowe) i wciąż jestem blada ;

widać taka skóra emotka ja tam nie opalam się specjalnie, jedynie to co idę ulicą

a ja chciałabym choć raz latem sukienkę założyć - ale nogi mam tak blade , że wciągam spodnie i tyle;

Lepiej mieć blade nogi, niż niszczyć skórę w solarce emotka albo choć balsam brązujący, solarium to zło!

ja mam pewien problem ze skórą - żaden krem, balsam, samoopalacz mi się nie wchłania (po samoopalaczu zostają mi efektowne zacieki, które znikają od razu po prysznicu ) - dermatolog mówi, że taka moja uroda - to samo z paznokciami mam - najtrwalszy lakier trzyma mi się 1 dzień a potem w całości schodzi z płytki

co nie zmienia faktu, że podoba mi się latem skóra muśnięta słońcem - taka promienna , jak dojrzała brzoskwinia

a ja mam usunięte dwie zmiany na skórze i właśnie jutro idę ściągać szwy... oczekiwanie na wyniki biopsji to trudny czas.... zastanówcie się czy warto
0 0

memos

#5893526 Napisano: 24.07.2014 06:55:28
hittmanka napisał(a):

pola731 napisał(a):

79magda napisał(a):

pola731 napisał(a):

ziolko napisał(a):

pola731 napisał(a):

wkurza mnie, ze lato w pełni a ja biała jak ściana, dziś zaliczyłam 10 raz na solarium ( seanse krótkie, 5-6 minutowe) i wciąż jestem blada ;

widać taka skóra emotka ja tam nie opalam się specjalnie, jedynie to co idę ulicą

a ja chciałabym choć raz latem sukienkę założyć - ale nogi mam tak blade , że wciągam spodnie i tyle;

Lepiej mieć blade nogi, niż niszczyć skórę w solarce emotka albo choć balsam brązujący, solarium to zło!

ja mam pewien problem ze skórą - żaden krem, balsam, samoopalacz mi się nie wchłania (po samoopalaczu zostają mi efektowne zacieki, które znikają od razu po prysznicu ) - dermatolog mówi, że taka moja uroda - to samo z paznokciami mam - najtrwalszy lakier trzyma mi się 1 dzień a potem w całości schodzi z płytki

co nie zmienia faktu, że podoba mi się latem skóra muśnięta słońcem - taka promienna , jak dojrzała brzoskwinia

a ja mam usunięte dwie zmiany na skórze i właśnie jutro idę ściągać szwy... oczekiwanie na wyniki biopsji to trudny czas.... zastanówcie się czy warto

Za chwile wizyta u dermatologa...boje się jak cholera...
0 0

zdolnabestia

#5893528 Napisano: 24.07.2014 07:23:29
Lepson napisał(a):

Wkurza mnie to, że mnie nic nie wkurza:/

emotka i see dead people...
0 0

Gość: eveliina

#5893569 Napisano: 24.07.2014 10:03:47
Dziś kilka minut po 6 dostałam sms informujacego o loterii malego głoda- naprawdę to taka wiadomość, że trzeba ją rozsyłać o tej porze? emotka dziś mam wolne, chciałam pospać dłużej, a tak mnie to wkurzył ten sms, że z nerwów już nie usnęłam emotka emotka
0 0

silvia8

#5893571 Napisano: 24.07.2014 10:05:31
eveliina napisał(a):

Dziś kilka minut po 6 dostałam sms informujacego o loterii malego głoda- naprawdę to taka wiadomość, że trzeba ją rozsyłać o tej porze? emotka dziś mam wolne, chciałam pospać dłużej, a tak mnie to wkurzył ten sms, że z nerwów już nie usnęłam emotka emotka

też to dostałam
0 0

abodak

#5893572 Napisano: 24.07.2014 10:06:10
silvia8 napisał(a):

eveliina napisał(a):

też to dostałam

ja dostalam o 5:00 emotka
0 0

Gość: zwierzyniec

#5893574 Napisano: 24.07.2014 10:09:37
abodak napisał(a):

silvia8 napisał(a):

eveliina napisał(a):

też to dostałam

mnie obudzili dokładnie o 3,26 - myślałam, że to jakieś lokalne ostrzeżenie, a tu głód emotka
0 0

lusienka

#5893579 Napisano: 24.07.2014 10:19:41
zwierzyniec napisał(a):

abodak napisał(a):

silvia8 napisał(a):

eveliina napisał(a):

też to dostałam

mnie obudzili dokładnie o 3,26 - myślałam, że to jakieś lokalne ostrzeżenie, a tu głód emotka

Ja też dostałam!

to się doigraliśmy,teraz Głód będzie nas nachodził nawet w nocy emotka
0 0

lusienka

#5893589 Napisano: 24.07.2014 10:32:18
POCZTA POLSKA!!!!!
Wysłałam w poniedziałek pracę na konkurs do Marinero Biedronka i do dziś jeszcze tam nie dotarła,a juto komisja zaczyna obrady,tyle się napracowałam.Po co są te priorytety,skoro w 3dni listy nie docierają....jestem wściekła,bo wątpię że jutro dołączą ją do reszty prac emotka emotka emotka
0 0

Gość: zwierzyniec

#5893590 Napisano: 24.07.2014 10:32:45
lusienka napisał(a):

zwierzyniec napisał(a):

abodak napisał(a):

silvia8 napisał(a):

eveliina napisał(a):

też to dostałam

Ja też dostałam!

już się boję emotka
http://www.youtub.../watch?v=_KeQwXtJyjY
0 0

Gość: jkkp

#5893605 Napisano: 24.07.2014 11:01:29
no wkurzyła minie nivea, wysłam w jednej kopercie dane swoje i męża a te ułomki odrzucili męża że zgłoszenie nie doszło, to że mają jakiś burdel to co mnie to obchodzi chcę swój zestaw emotka będę pisać reklamacje dobrze że skan zrobiłam niech se sprawdzają w leclerku orginał idioci emotka
0 0

Gość: barcza

#5893608 Napisano: 24.07.2014 11:09:24
zwierzyniec napisał(a):

lusienka napisał(a):

zwierzyniec napisał(a):

abodak napisał(a):

silvia8 napisał(a):

eveliina napisał(a):

też to dostałam

Ja też dostałam!

już się boję emotka
http://www.youtub.../watch?v=_KeQwXtJyjY

ez tez dostalam dwa jeden 3.50 drudi 6.20 zwariowali
0 0

moskala22

#5893610 Napisano: 24.07.2014 11:11:31
eveliina napisał(a):

i ja miałam pobudkę - o 5.45 emotka
0 0

zezowaty_kot

#5893614 Napisano: 24.07.2014 11:22:47
Nie wiem, czy to jakiś nowy chwyt marketingowy, że Mały Głód dosłownie budzi - mnie nad ranem emotka
0 0

dolly

#5893615 Napisano: 24.07.2014 11:22:52
noooo heheh wszak glód atakuje o każdej porze emotka
0 0

ziolko

#5893618 Napisano: 24.07.2014 11:26:00
lusienka napisał(a):

POCZTA POLSKA!!!!!
Wysłałam w poniedziałek pracę na konkurs do Marinero Biedronka i do dziś jeszcze tam nie dotarła,a juto komisja zaczyna obrady,tyle się napracowałam.Po co są te priorytety,skoro w 3dni listy nie docierają....jestem wściekła,bo wątpię że jutro dołączą ją do reszty prac emotka emotka emotka

no cóż.. priorytet wysłany do mnie w sobotę dotarł wczoraj, czyli w środę emotka
0 0

aerdna

#5893621 Napisano: 24.07.2014 11:30:37
ziolko napisał(a):

lusienka napisał(a):

POCZTA POLSKA!!!!!

no cóż.. priorytet wysłany do mnie w sobotę dotarł wczoraj, czyli w środę emotka

Ostatnio coś z priorytetami jest nie tak. Najgorzej, że reklamacje można składać dopiero wtedy, gdy list nie dojdzie przez 4 dni robocze emotka
0 0

Gość: schiraz

#5893646 Napisano: 24.07.2014 11:47:35
aerdna napisał(a):

ziolko napisał(a):

lusienka napisał(a):

POCZTA POLSKA!!!!!

Ostatnio coś z priorytetami jest nie tak. Najgorzej, że reklamacje można składać dopiero wtedy, gdy list nie dojdzie przez 4 dni robocze emotka

Polecony wysłany do mnie w poniedziałek do tej pory jest w urzędzie nadania emotka Oni sobie jaja robią dosłownie..
0 0

oryginalny80

#5893647 Napisano: 24.07.2014 11:47:46
Wkurza mnie że ciężko znaleźć fajne miejsce na plaży żeby nie waliło moczem. Sory za szczerość, ale nie rozumiem jak można iść się załatwiać za pierwszym lepszym krzaczkiem, skoro zapaszek roznosi się na kilka metrów. Człowiek szuka natchnienia konkursowego nad brzegiem morza, a zamiast jodu wdycha amoniak.
PS. O małym głodzie co budzi nad ranem to już mi się nawet nie chce myśleć.
0 0

dolly

#5893658 Napisano: 24.07.2014 11:55:05
schiraz napisał(a):

aerdna napisał(a):

ziolko napisał(a):

lusienka napisał(a):

POCZTA POLSKA!!!!!

Polecony wysłany do mnie w poniedziałek do tej pory jest w urzędzie nadania emotka Oni sobie jaja robią dosłownie..

czy skuteczne doreczenie bedzie zakonczone wpisanym odbiorca czy nazwa UP?
0 0