Wkurza mnie...

maria1980

#5913269 Napisano: 05.09.2014 15:01:26
leoniu napisał(a):

maria1980 napisał(a):

mama.adasia napisał(a):

Monika11 napisał(a):

Wkurzył mnie Plus- w styczniu - dziewięć miesięcy temu wzięłam telefon w mix-ie HTC -na fakturze ze stycznia jest kwota 1200 zł, zaraz na początku stłukłam róg szybki dosłownie 0,5 cm w niczym mi nie przeszkadzał i było ok. Do czasu , jak telefon się popsuł i oddałam go do naprawy .I dzisiaj dostałam odmowe w naprawie - chyba że pokryję za swoje koszt szybki. Ok pomyślałam ,pytam się ile a pani do mnie 518 zł emotka .Sprawdziłam ceny telefonów i w tej chwili kosztują nowe z gwarancją 500 zł-pytam się czego szybka jest droższa od telefonu- nie dostałam odpowiedzi. Wyszło że cenę policzyli od kwoty telefonu, który był brany dziewięć miesięcy temu i kosztował 1200 zł .Moim zdaniem powinni sprawdzić ile kosztują teraz te telefony i od tej kwoty policzyć za szybkę .Nie chcieli mi wydać kosztorysu, jak powiedziałam że udam się do Rzecznika -musiałam napisać podanie o wydanie kosztorysu-masakra . Tak samo jak bym kupiła samochód 9 miesięcy temu i dzisiaj chciała bym go sprzedać -przecież nikt nie da mi tej samej kwoty emotka . Aż sobie meliskę zaparzyłam emotka

Czemu Plus Cie wkurzyl? Plus to operator sieci wiec nic z tym nie ma wspolnego. Naprawami zajmuje sie serwis. Serwis ma swoj cennik czesci zamiennych wedlug ktorego oblicza koszt naprawy. Wiec w sumie nie ma sie co denerwowac. Tak to wyglada.

ja jak zbiłam szybkę dwa lata temu (bardzo zbiłam -na śmierć szybki) w moim HTC to w komisie koleś od razu powiedział,że oryginalna 300 zł ,chiński szmelc 100- także ona mogła byc taka droga(bo mi pewnie i tak wstawił chiński szmelc ) emotka a w serwisie pewnie czesci dobre ,amerykanckie emotka

Popieram, bo mojemu M. też w komisie 300 zł zaśpiewali. W zasadzie 300 i coś. Nosi potłuczoną emotka

Mi wpadła nokia do ubikacji emotka i za zalaną dostałam tyle kasy w komisie ,żeby naprawić szybkę -w sumie szczęście w nieszczęściu ,bo jednak HTC wydaje mi się lepszy emotka
0 0

joan

#5913276 Napisano: 05.09.2014 15:14:09
maria1980 napisał(a):

(...) Mi wpadła nokia do ubikacji emotka i za zalaną dostałam tyle kasy w komisie ,żeby naprawić szybkę -w sumie szczęście w nieszczęściu ,bo jednak HTC wydaje mi się lepszy emotka

Dlatego właśnie - ku oburzeniu organizatorów konkursów - uważam, że nie należy chodzić z telefonem do wc emotka
Ale rozumiem Cię, mnie też kiedyś wpadł telefon do muszli, nawet wodę spuściłam. Potem wysechł i działał bez zarzutu. Niemniej to nie był smartfon, więc miał sporą siłę przetrwania emotka
0 0

Gość: gosia16

#5913292 Napisano: 05.09.2014 15:32:48
Ja czekam już półtora miesiąca na naprawę telefonu w ramach ochrony wyświetlacza emotka a wczoraj dowiedziałam sie że moja córka od 10 lat jest wyrejestrowana z NFZ w moim zakładzie -do 18 lat nikt sie tym nie interesował ,ale wczoraj musiałam na biegu załatwiać ubezpieczenie,bo skończyła 18 i karta pokazywała że nieubezpieczona emotka
0 0

miszczu1

#5913310 Napisano: 05.09.2014 16:04:34
eveliina napisał(a):

Wkurza mnie, że jeszcze nie dostałam bonu z avanteen (ktoś już pisał kilka dni temu, że już rozsyłali) emotka

Yyy.... ja też jeszcze nie dostałem. A jakie rozsyłali już?
0 0

Gość: eveliina

#5913342 Napisano: 05.09.2014 16:49:34
miszczu1 napisał(a):

eveliina napisał(a):

Wkurza mnie, że jeszcze nie dostałam bonu z avanteen (ktoś już pisał kilka dni temu, że już rozsyłali) emotka

Nie wiem jakie, ktoś pisał w wątku dziś dotarła..., że dostał bon, to było chyba tak koło środy czy coś- ale mnie wkurza takie wysyłanie na raty...
0 0

apoccalipsa

#5913343 Napisano: 05.09.2014 16:50:16
ja wygrałam do New Yorker i jeszcze nie mam
0 0

zaczytana-pola

#5913344 Napisano: 05.09.2014 16:50:37
eveliina napisał(a):

miszczu1 napisał(a):

eveliina napisał(a):

Nie wiem jakie, ktoś pisał w wątku dziś dotarła..., że dostał bon, to było chyba tak koło środy czy coś- ale mnie wkurza takie wysyłanie na raty...

Wysyłali do Denimbox. Reszty chyba nie, bo jeszcze czekam na inny.
0 0

apoccalipsa

#5913348 Napisano: 05.09.2014 17:00:53
joan napisał(a):

maria1980 napisał(a):

(...) Mi wpadła nokia do ubikacji emotka i za zalaną dostałam tyle kasy w komisie ,żeby naprawić szybkę -w sumie szczęście w nieszczęściu ,bo jednak HTC wydaje mi się lepszy emotka

Dlatego właśnie - ku oburzeniu organizatorów konkursów - uważam, że nie należy chodzić z telefonem do wc emotka
Ale rozumiem Cię, mnie też kiedyś wpadł telefon do muszli, nawet wodę spuściłam. Potem wysechł i działał bez zarzutu. Niemniej to nie był smartfon, więc miał sporą siłę przetrwania emotka

synowi też wczoraj spadł I, niestety, nie działa chociaż już wysechł emotka

a dziś zaczął działać emotka emotka emotka emotka
0 0

maria1980

#5913352 Napisano: 05.09.2014 17:05:20
apoccalipsa napisał(a):

joan napisał(a):

maria1980 napisał(a):

To urok smartfonow,tez byłam w szoku ze się zepsuł bo był w wodzie chwile tylko, stary samsung z monofonią jeszcze cala noc leżał w trawie, rano padało a on po prostu działał ...
0 0

Gość: mightyb

#5913357 Napisano: 05.09.2014 17:10:05
Firma z Lubartowa sprzedała nasze dane i teraz wydzwaniają i proponują kwasy omega 3 emotka emotka emotka emotka
0 0

apoccalipsa

#5913436 Napisano: 05.09.2014 18:34:46
maria1980 napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

joan napisał(a):

maria1980 napisał(a):

To urok smartfonow,tez byłam w szoku ze się zepsuł bo był w wodzie chwile tylko, stary samsung z monofonią jeszcze cala noc leżał w trawie, rano padało a on po prostu działał ...

jego też tylko chwilę w wodzie był
a ja kiedyś wyprałam starą nokię w 90 stopniach i działała
0 0

maria1980

#5913437 Napisano: 05.09.2014 18:36:13
apoccalipsa napisał(a):

maria1980 napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

joan napisał(a):

maria1980 napisał(a):

jego też tylko chwilę w wodzie był
a ja kiedyś wyprałam starą nokię w 90 stopniach i działała

Stare dobre czasy ,stare dobre telefony emotka
0 0

Gość: mikki85

#5913449 Napisano: 05.09.2014 18:49:22
najzwyklejsza nokia 112 w ubiegłym roku nie przeżyła jednej kąpieli

nie smartfon a już szajs
0 0

Gość: mikki85

#5913450 Napisano: 05.09.2014 18:50:37
mightyb napisał(a):

Firma z Lubartowa sprzedała nasze dane i teraz wydzwaniają i proponują kwasy omega 3 emotka emotka emotka emotka

jaka firma ?

co organizowała ?
0 0

asantesana

#5913455 Napisano: 05.09.2014 18:55:01
joan napisał(a):

oj tam oj tam, zależy jak na to patrzeć, z moich doświadczen wynika, ze należy chodzić z telefonem do wc, bo dzięki temu sprzedałam przesympatycznej dziewczynie wygrany smartfon - niestey jej telefon wpadl do wc i miał g...y koniec emotka
0 0

mia

#5913538 Napisano: 05.09.2014 21:26:06
Że ze złości na wyniki Biedronkowe, zeżarłam na pniu całą czekoladę Milkę z toffi... 600 kalorii poszło w tyłek, a w dodatku mi teraz niedobrze. emotka
0 0

ziolko

#5913551 Napisano: 05.09.2014 21:34:56
mia weź coś dla kontrastu - kawałek kiełbasy emotka
albo mięty się napij, gorzkiej herbaty
0 0

mia

#5913554 Napisano: 05.09.2014 21:38:44
ziolko napisał(a):

Kiszony ogór? emotka
Powinien być w sam raz - znaczy podziałać: wóz albo przewóz.
0 0

staszek

#5913555 Napisano: 05.09.2014 21:38:51
mia napisał(a):

Że ze złości na wyniki Biedronkowe, zeżarłam na pniu całą czekoladę Milkę z toffi... 600 kalorii poszło w tyłek, a w dodatku mi teraz niedobrze. emotka

a ja to przeczytałam i też otworzyłam Milkę, tyle że karmelową... a chwilę wcześniej wtranżoliłam słoiczek grzybków marynowanych.
0 0

ziolko

#5913560 Napisano: 05.09.2014 21:46:10
mia napisał(a):

ziolko napisał(a):

Kiszony ogór? emotka
Powinien być w sam raz - znaczy podziałać: wóz albo przewóz.

ogór wleci, powie do czekolady: wracamy!! na górze jest impreza emotka emotka
0 0