Wkurza mnie...

frodo

#5936624 Napisano: 29.10.2014 10:56:02
A ja mam sąsiada, który dość głośno się bzy...ka, ale nie chodzę do niego na skargę, lecz cieszę się jego szczęściem emotka emotka emotka
0 0

frodo

#5936650 Napisano: 29.10.2014 11:52:40
Brak wysypu ciekawych konkursów emotka
0 0

barszcz

#5936666 Napisano: 29.10.2014 12:11:39
Z powodu awarii,nie mam od dziś do odwołania ciepłej wody i ogrzewania emotka
0 0

olunka

#5936669 Napisano: 29.10.2014 12:15:24
joan napisał(a):

Durne, urzędowe pismo adresowane do mojego taty; w sprawie "spadku", jaki mu przypadł (?) po śmierci dziadka. Pragnę zauważyć, że kontaktują się z tatą po raz pierwszy, a dziadek zmarł 18 lat temu. Takie rzeczy tylko w Polsce emotka

Ale to co, ze skarbówki dostał?
0 0

joan

#5936672 Napisano: 29.10.2014 12:18:15
olunka napisał(a):

joan napisał(a):

Durne, urzędowe pismo adresowane do mojego taty; w sprawie "spadku", jaki mu przypadł (?) po śmierci dziadka. Pragnę zauważyć, że kontaktują się z tatą po raz pierwszy, a dziadek zmarł 18 lat temu. Takie rzeczy tylko w Polsce emotka

Ale to co, ze skarbówki dostał?

Nie wiem jeszcze, bo dopiero wczoraj to dostali. Będę wiedziała więcej, gdy odwiedzę rodziców. Na razie mogę się tylko powkurzać emotka
0 0

teodozja

#5936978 Napisano: 29.10.2014 15:15:19
Wkur... się na maksa. Nasi osłowie z parlamentu chcą wprowadzić testy medyczne na zwierzętach w schroniskach jakby mało miały cierpienia.Kur.. Proszę podpiszcie petycję przeciwko temu
http://www.petycj...ierzt_dowiadczalnych
0 0

zaczytana-pola

#5936988 Napisano: 29.10.2014 15:23:28
Nic mnie ostatnio nie wkurza tak bardzo jak nieprzestrzeganie terminów przez Organizatorów emotka
0 0

natala91

#5936992 Napisano: 29.10.2014 15:35:37
jorunn2010 napisał(a):

rachel napisał(a):

wkurza mnie sąsiadka wariatka! Stale się o coś czepia, stale jej się coś nie podoba. Od dwóch lat dlatego wolę się do niej nie odzywać (zmieniłam też numer bo pisała smsy), bo zaczepiała mnie na klatce i robiła awantury o głupoty (miałam remont w łazience - u niej śmierdzi gównem więc pewnie u mnie źle rury położyli albo że obudziłam ją o 8mej rano chodząc na szpilkach po mieszkaniu). Teraz ma nowy system wali w kaloryfer kiedy tylko moja córka bawi się ciut głośniej. Wkurza mnie to bo raz sama ma dziecko o rok starsze i powinna wiedzieć jak to jest z dziećmi, dwa często awanturują się z mężem i matką niekoniecznie w godzinach od 6.00 - 22.00 i wtedy nawet telewizor na pół głośno nie daje rady...całe życie z wariatami !!!! Jak żyć!!!!

miałam podobną sytuację, wariatka zza ściany mówiła nawet że... za głośno sikamy! A jak moje dziecko było odrobinę za głośno to waliła w drzwi. W końcu poszliśmy z jeszcze jednymi sąsiadami na policję. Panowie poszli do pani, pogadali z nią, minęło kilka miesięcy i cisza. W końcu dziecko może się bawić a ja bezstresowo sikać emotka

ja mam bardzo złośliwych sąsiadów nad sobą którzy specjalnie głośno chodzą i skaczą tak że mi sufit obniżony pęka a lampa w kuchni nie ma styku a że pan sąsiad jest policjantem to mu wszystko wolno i jedyne co mi zostaje to się wyprowadzić emotka
0 0

anialistopad

#5936999 Napisano: 29.10.2014 15:38:21
Od poniedzialku wszystko mnie wkur....... I jeszcze ciągle chce mi się cos slodkiego emotka
0 0

notta

#5937002 Napisano: 29.10.2014 15:42:38
anialistopad napisał(a):

Od poniedzialku wszystko mnie wkur....... I jeszcze ciągle chce mi się cos slodkiego emotka

hahaha.. mam to samo, pocieszam się że po takim wnerwie przyjdzie tydzień radości emotka
0 0

anet

#5937035 Napisano: 29.10.2014 16:31:30
ivanotta napisał(a):

anialistopad napisał(a):

hahaha.. mam to samo, pocieszam się że po takim wnerwie przyjdzie tydzień radości emotka

Hehe i ja się podpinam pod drugą część zdania emotka , że też taka jedna mała czekolada potrafi aż tak kusić emotka
0 0

Gość: iskierka

#5937103 Napisano: 29.10.2014 18:26:44
wrr a mi po tych konkursowych zupkach syfy na twarz wywaliło emotka
0 0

radosna

#5937105 Napisano: 29.10.2014 18:30:22
iskierka napisał(a):

wrr a mi po tych konkursowych zupkach syfy na twarz wywaliło emotka

A ja już się nauczyłam zostawiania zupek, Pepsi Light i innego świństwa pod sklepem. Niech ktoś się truje, ja nie będę. Tylko alkoholu nie zostawiam, choć podobno szkodzi zdrowiu emotka
0 0

serberta

#5937113 Napisano: 29.10.2014 18:37:37
Ja wygrałam plecak zupek i pasztetów profi, zaproponowałam bezdomnemu zestaw , a on kręcił nosem , że lepsze zupy to on ma w jadłodalni św. Alberta. Na pasztety zareagował:
- A dżemu Pani nie ma?
0 0

joan

#5937196 Napisano: 29.10.2014 20:39:26
serberta - wrzuć info na Olx, z telefonu nawet, bez zdjęcia. Napisz, że za darmo i odbiór tylko osobisty. Numeru telefonu nie podawaj. Zobaczysz, że w mig się ktoś zgłosi emotka

Dziewczyny, ja nie przepadam za słodyczami i zwykle ciamkam pół czekolady przez kilka dni (a Mój pożera swoją część w ciągu minuty albo dwóch). Dlatego otwarłam dziś beztrosko jedną z tych nowych czekolad Wedla, karmelową z solonymi orzeszkami i jakby nigdy nic zaczęłam jeść. Nie lubię ani czekolad, ani solonych orzeszków. Tymczasem to połączenie smaków zahipnotyzowało mój żołądek i omal całej tabliczki nie wsunęłam! emotka
0 0

radosna

#5937197 Napisano: 29.10.2014 20:43:17
joan napisał(a):

serberta - wrzuć info na Olx, z telefonu nawet, bez zdjęcia. Napisz, że za darmo i odbiór tylko osobisty. Numeru telefonu nie podawaj. Zobaczysz, że w mig się ktoś zgłosi emotka

Dziewczyny, ja nie przepadam za słodyczami i zwykle ciamkam pół czekolady przez kilka dni (a Mój pożera swoją część w ciągu minuty albo dwóch). Dlatego otwarłam dziś beztrosko jedną z tych nowych czekolad Wedla, karmelową z solonymi orzeszkami i jakby nigdy nic zaczęłam jeść. Nie lubię ani czekolad, ani solonych orzeszków. Tymczasem to połączenie smaków zahipnotyzowało mój żołądek i omal całej tabliczki nie wsunęłam! emotka

Joan! Przez Ciebie będę gruba. Bo teoretycznie od dzisiaj się odchudzam emotka a w praktyce jutro kupię sobie tę czekoladę. Już od kilku dni zastanawiam się, jak ona może smakować. Dlaczego ja jestem taka uległa emotka
0 0

joan

#5937202 Napisano: 29.10.2014 20:48:15
radosna napisał(a):

Joan! Przez Ciebie będę gruba. Bo teoretycznie od dzisiaj się odchudzam emotka a w praktyce jutro kupię sobie tę czekoladę. Już od kilku dni zastanawiam się, jak ona może smakować. Dlaczego ja jestem taka uległa emotka

Radosna, nie idź tą drogą! emotka Po to dokonałam kaminałtu swoich przeżyć, żebyście absolutnie nie sięgnęły po tę czekoladę! Już jej nie kupię; po pierwszej kostce przestałam sobie ufać emotka Aczkolwiek może być dobra, o ile ktoś lubi się dręczyć albo chce sprawdzić siłę swojej woli emotka
0 0

anet

#5937206 Napisano: 29.10.2014 20:56:24
radosna napisał(a):

joan napisał(a):

Radosna, też tak mam emotka , a Joan nas tu kusi czekoladowymi smakami emotka
0 0

malenka

#5937207 Napisano: 29.10.2014 21:04:17
anet napisał(a):

radosna napisał(a):

joan napisał(a):

Radosna, też tak mam emotka , a Joan nas tu kusi czekoladowymi smakami emotka

Nie jedzcie tej czekolady! emotka Raz spróbujecie i... R.I.P Dieta.
0 0

Gość: rachel

#5937217 Napisano: 29.10.2014 21:38:51
natala91 napisał(a):

jorunn2010 napisał(a):

rachel napisał(a):

wkurza mnie sąsiadka wariatka! Stale się o coś czepia, stale jej się coś nie podoba. Od dwóch lat dlatego wolę się do niej nie odzywać (zmieniłam też numer bo pisała smsy), bo zaczepiała mnie na klatce i robiła awantury o głupoty (miałam remont w łazience - u niej śmierdzi gównem więc pewnie u mnie źle rury położyli albo że obudziłam ją o 8mej rano chodząc na szpilkach po mieszkaniu). Teraz ma nowy system wali w kaloryfer kiedy tylko moja córka bawi się ciut głośniej. Wkurza mnie to bo raz sama ma dziecko o rok starsze i powinna wiedzieć jak to jest z dziećmi, dwa często awanturują się z mężem i matką niekoniecznie w godzinach od 6.00 - 22.00 i wtedy nawet telewizor na pół głośno nie daje rady...całe życie z wariatami !!!! Jak żyć!!!!

miałam podobną sytuację, wariatka zza ściany mówiła nawet że... za głośno sikamy! A jak moje dziecko było odrobinę za głośno to waliła w drzwi. W końcu poszliśmy z jeszcze jednymi sąsiadami na policję. Panowie poszli do pani, pogadali z nią, minęło kilka miesięcy i cisza. W końcu dziecko może się bawić a ja bezstresowo sikać emotka

ja mam bardzo złośliwych sąsiadów nad sobą którzy specjalnie głośno chodzą i skaczą tak że mi sufit obniżony pęka a lampa w kuchni nie ma styku a że pan sąsiad jest policjantem to mu wszystko wolno i jedyne co mi zostaje to się wyprowadzić emotka

No rzeczywiście nie pomyślałam, że zawsze ta wariatka mogłaby być policjantką... emotka A tak na poważnie to współczuję...u nas wszyscy w bloku w sumie normalni tylko ona jedna i uparła się w sumie na nas tylko (reszta w bloku chodzi do niej na korki z angola lub kogo poleca). Jak mieliśmy remont to codzinnie panowie z ekipy dostawali "powitanie" że głośno itd. a przychodzili na 9-15. Po tych jej wycieczkach remontowaliśmy sie od 6-19 tak jak mówią przepisy w naszej spółdzielni...wkurza mnie to takie zatruwanie życia ... i to że jet na tyle głupia ze nie idzie się dogadać:///
0 0