Wkurza mnie...

delvitto

#5937611 Napisano: 30.10.2014 17:28:41
wkurza mnie, że wczoraj zablokowałam 2 numery które uparcie wydzwaniały z ofertą, a pomimo tego, dziś też kilka razy dzwoniły;( W telefonie, przy tych numerach mam opcję "usuń z zablokowanych":( no kurczę, a jakie one zablokowane, skoro dzwonią? nigdy tak nie robiłam, więc nie wiem, ale myślałam, że zablokowanie jest równoznaczne z automatycznym ignorowaniem połączenia emotka
0 0

marta_1234

#5937613 Napisano: 30.10.2014 17:31:46
radosna napisał(a):

joan napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Ja potrafię zeżreć sama całe wedlowskie ptasie mleczko i do tego jeszcze czekoladę z truskawkami Wedla- normalnie jak taka świnia emotka Ale powiem nieskromnie,że nie widać tego po mnie emotka

Bo tak to już w życiu jest,
że się objadają fest,
dziewczęta chude, jak szczapy.
W talię osy znika wiara,
choć się człowiek grubszy stara
i wcina same ochłapy.

emotka

Tez tak chciałabym. Moje marzenie. Jeść i nie tyć. emotka Tylko pozazdrościć. Nie wkurzałabym się w tej sytuacji.
0 0

radosna

#5937635 Napisano: 30.10.2014 18:29:37
Wkurza mnie, że jesteśmy KOLEKCJONERAMI PARAGONÓW.
http://www.takepa...ch-toxic?cmpid=tp-fb
Nie dotykaj rachunku kasowego - to toksyczne!
Prawie wszystkie wydruki papieru są pokryte BPA, a teraz nowe badania stwierdzają, że rakotwórcze chemikalia szybko wnikają przez skórę do krwi za każdym razem, kiedy dotykasz paragonu.
0 0

edzia21

#5937637 Napisano: 30.10.2014 18:56:59
radosna napisał(a):

Prawie wszystkie wydruki papieru są pokryte BPA, a teraz nowe badania stwierdzają, że rakotwórcze chemikalia szybko wnikają przez skórę do krwi za każdym razem, kiedy dotykasz paragonu.

o tym, ze to chemiczne, to juz dawno slyszalam... ponoc gazety to ten sam shit emotka współczuje tylko kasjerkom na kasie, że tyle tego dziennie przez ich dłonie przechodzi.
0 0

Gość: boom30

#5937687 Napisano: 30.10.2014 20:48:39
zaczytana-pola napisał(a):

rachel napisał(a):

No rzeczywiście nie pomyślałam, że zawsze ta wariatka mogłaby być policjantką... emotka A tak na poważnie to współczuję...u nas wszyscy w bloku w sumie normalni tylko ona jedna i uparła się w sumie na nas tylko (reszta w bloku chodzi do niej na korki z angola lub kogo poleca). Jak mieliśmy remont to codzinnie panowie z ekipy dostawali "powitanie" że głośno itd. a przychodzili na 9-15. Po tych jej wycieczkach remontowaliśmy sie od 6-19 tak jak mówią przepisy w naszej spółdzielni...wkurza mnie to takie zatruwanie życia ... i to że jet na tyle głupia ze nie idzie się dogadać:///

Nauczycielka? 90% nauczycieli( wybaczcie forumowi nauczyciele), których znam ma nierówno pod sufitem. I tu nie chodzi o jakieś uprzedzenia...
Podejrzewam, że gdybym miała mieszkać w bloku, to wpadłabym w depresję. Za bardzo cenię sobie spokój.

Kurcze no to zmieniam zawód emotka
0 0

zaczytana-pola

#5937689 Napisano: 30.10.2014 20:51:34
boom30 napisał(a):

rachel napisał(a):

No rzeczywiście nie pomyślałam, że zawsze ta wariatka mogłaby być policjantką... emotka A tak na poważnie to współczuję...u nas wszyscy w bloku w sumie normalni tylko ona jedna i uparła się w sumie na nas tylko (reszta w bloku chodzi do niej na korki z angola lub kogo poleca). Jak mieliśmy remont to codzinnie panowie z ekipy dostawali "powitanie" że głośno itd. a przychodzili na 9-15. Po tych jej wycieczkach remontowaliśmy sie od 6-19 tak jak mówią przepisy w naszej spółdzielni...wkurza mnie to takie zatruwanie życia ... i to że jet na tyle głupia ze nie idzie się dogadać:///

Nauczycielka? 90% nauczycieli( wybaczcie forumowi nauczyciele), których znam ma nierówno pod sufitem. I tu nie chodzi o jakieś uprzedzenia...
Podejrzewam, że gdybym miała mieszkać w bloku, to wpadłabym w depresję. Za bardzo cenię sobie spokój.

Przecież nie każdy emotka Są też fajni nauczyciele emotka
0 0

Gość: boom30

#5937691 Napisano: 30.10.2014 20:53:28

boom30 napisał(a):

rachel napisał(a):

Przecież nie wszystkie emotka Są też fajni nauczyciele emotka

Ale w sumie to racja, żeby grać w konkursach to trzeba mieć nie równo pod sufitem emotka

A nic tak ostatnio mnie nie wkurza jak to:
http://wiadomosci...VE_7kkZRZ98.facebook

http://kefir2010....na-rosyjska-ruletka/

i wiele wiele innych szczepionek, które z naszych dzieci robią kaleki emotka
0 0

memos

#5937704 Napisano: 30.10.2014 21:35:47
edzia21 napisał(a):

radosna napisał(a):

o tym, ze to chemiczne, to juz dawno slyszalam... ponoc gazety to ten sam shit emotka współczuje tylko kasjerkom na kasie, że tyle tego dziennie przez ich dłonie przechodzi.

Co by nie mówić - przez nasze też emotka
0 0

benasia

#5937730 Napisano: 30.10.2014 23:00:08
marta_1234 napisał(a):

radosna napisał(a):

joan napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Ja potrafię zeżreć sama całe wedlowskie ptasie mleczko i do tego jeszcze czekoladę z truskawkami Wedla- normalnie jak taka świnia emotka Ale powiem nieskromnie,że nie widać tego po mnie emotka

Bo tak to już w życiu jest,
że się objadają fest,
dziewczęta chude, jak szczapy.
W talię osy znika wiara,
choć się człowiek grubszy stara
i wcina same ochłapy.

emotka

Tez tak chciałabym. Moje marzenie. Jeść i nie tyć. emotka Tylko pozazdrościć. Nie wkurzałabym się w tej sytuacji.

ale zazwyczaj jeść i nie tyć mogą osoby które mają nadczynność tarczycy, niestety w drugą strone z niedoczynnością jest odwrotnie... emotka
0 0

benasia

#5937731 Napisano: 30.10.2014 23:02:49
hehe i t-mobile mnie wkurzył - doładowałam sobie tel za 5zl z nadzieją na wysłanie smsa na konkurs a okazuje się że mi wcale nie przedłużyło konta i nadal mam zablokowane emotka
0 0

Gość: kubatbg

#5937737 Napisano: 30.10.2014 23:21:53
u mnie lepiej jesli chodzi o telefoniczne sprawy mam abonamet 29,99zł i mam wszystko bez limitów sms, mms i minuty (oprócz rozmów na domowe) brałem samą karte sim bez telefonu rok temu

teraz dzwoni do mnie kobieta z pleya i oferuje super przedłożenie umowy za 39,99zł emotka

z 29.99 na 39.99 i kobieta nie wiem o co ja sie wkurzam... emotka
0 0

Gość: mikki85

#5937739 Napisano: 30.10.2014 23:27:39
benasia napisał(a):

hehe i t-mobile mnie wkurzył - doładowałam sobie tel za 5zl z nadzieją na wysłanie smsa na konkurs a okazuje się że mi wcale nie przedłużyło konta i nadal mam zablokowane emotka

teraz przedłużają dopiero za dychę
0 0

dolly

#5937740 Napisano: 30.10.2014 23:36:39
benasia napisał(a):

marta_1234 napisał(a):

ale zazwyczaj jeść i nie tyć mogą osoby które mają nadczynność tarczycy, niestety w drugą strone z niedoczynnością jest odwrotnie... emotka

emotka zazwyczaj to te osoby mają "dobrą przemianę materii"
0 0

benasia

#5937742 Napisano: 30.10.2014 23:46:23
słowo "zazwyczaj" odnosi się tu do grupy osób którą wymieniłam, inne grupy mogą mieć "dobrą przemianę materii"
0 0

liga100

#5937746 Napisano: 31.10.2014 00:06:34
ostatnio wszystko emotka
0 0

dolly

#5937747 Napisano: 31.10.2014 00:08:07
benasia napisał(a):

słowo "zazwyczaj" odnosi się tu do grupy osób którą wymieniłam, inne grupy mogą mieć "dobrą przemianę materii"

tylko po co zaczynać od razu od jednostek chorobowych, skoro "zazwyczaj" nie ma to z tym nic wspólnego emotka
0 0

kalisto1986

#5937749 Napisano: 31.10.2014 00:29:41
dolly napisał(a):

benasia napisał(a):

marta_1234 napisał(a):

emotka zazwyczaj to te osoby mają "dobrą przemianę materii"

zazwyczaj to te osoby nie mają dzieci emotka
Też kiedyś mogłam jeść i jeść i jeść i ciągle byłam w szkole na dywaniku " Bo Ty na pewno masz anoreksję" emotka
Chociaż teraz nadal mam słabość do milki (koniecznie dużej na raz emotka ), no, ale o anoreksję to mnie raczej nikt teraz nie posądzi emotka
0 0

marzennia111

#5937781 Napisano: 31.10.2014 10:06:14
moja siostra, od której dowiedziałam się tu cytat "ty jesteś nienowoczesna bo nie masz konta na FB" (ona po 30 sama niedawno założyła, ja po 20 ) cały czas mnie namawia a mnie to wku*wia bo wole spotkać się 3-4 razy w miesiącu z ludźmi, w których towarzystwie czuje się dobrze i mogę na nich liczyć niż pisać ze znajomymi z podstawówki co u Ciebie? - po staremu! Ja miałam kiedyś konto na Fb, na NK, ba nawet na fotce i takich tam. Ale wymyśliłam że jak mnie zapyta teraz to jej powiem że ona też nie jest nowoczesna bo nie ma konta na instagramie czy twiterze. Pełna inwigilacja chciałaby wiedzieć co robię z kim itd...
0 0

martunik3

#5937802 Napisano: 31.10.2014 11:13:45
prince polo mnie troszke denerwuje- kiedy będą te łosiowe wyniki?
0 0

aurorcia

#5937804 Napisano: 31.10.2014 11:15:38
martunik3 napisał(a):

prince polo mnie troszke denerwuje- kiedy będą te łosiowe wyniki?

Tak jak mnie, pierwszy raz wzięłam udział a oni tak się ociągają emotka
0 0