Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
zaczytana-pola
Postów 11520
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja zawsze podaję
ino1975
Postów 364
Data rejestracji 30.12.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Strona zgłoszona. Zobaczcie, jak przyszła odpowiedź:
Zapoznaliśmy się z Twoim zgłoszeniem obiektu Najseksowniejsze osoby do 1-go roku życia
Dziękujemy za poświęcenie czasu na zgłoszenie treści, które Twoim zdaniem naruszają nasze Standardy społeczności. Zgłoszenia takie jak to przyczyniają się do poprawy bezpieczeństwa na Facebooku i stwarzania tu przyjaznego miejsca. Zapoznaliśmy się ze stroną zgłoszoną przez Ciebie z powodu przedstawiania nagości, ale nie stwierdziliśmy, by naruszała ona Standardy społeczności.
Nie narusza... Dobre sobie...
zaczytana-pola
Postów 11520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jedno usunięte
Gość: rachel
a można podawać krupnik??
aurorcia
Postów 4461
Data rejestracji 10.04.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja zawsze podawałam, albo chleb z masłem, ale jakiś czas temu dowiedziałam się, że w takich przypadkach nie podaje się żadnych tłuszczy! Czyli rosołu, chleba z masłem itp. zdecydowanie NIE! Najlepiej sucharki itp.
Nie klikam i nie biorę udziału w klikanych!!!!
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
krupniku bym nie dala, rosol prawdziwy tak, ale malo, by nie sprowokowac wymiotow. jednak poczekalabym az przestanie wymiotowac. sucharki i woda na te chwile. mozesz dac diclofor do wody
Gość: rachel
asantesana
Postów 6359
Data rejestracji 14.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Ostatnio gdy moja siostrzenica bardzo wymiotowała przy grypie żoładkowej lekarz polecił podawac jej herbate miętową. Wymioty skończyły się po pierwszym kubku
Gość: eveliina
to i ja się dopiszę bo mnie też wkurza ten konkurs - dziennie wysyłam kilkanaście różnych haseł i nic - o głównej nagrodzie nie marzę, wystarczy mi tylko dzienna
madzia34
Postów 1740
Data rejestracji 23.11.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
to i ja sie tu dopiesze,tez nie moge u nich wygrać a tez wystarczy mi jeden bonik:)
donia7
Postów 3252
Data rejestracji 22.01.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mi przy wymiotach dosłownei co chwile pomogła cola pita małymi łyczkami, a dzieciom orsalit.
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
zarania
Postów 3645
Data rejestracji 20.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na grypę żołądkową nasz lekarz zapisuje Nifuroksazyd i węgiel +zwykłą herbatę i dietę, której u dzieci nie stosuję, bo takich rzeczy nie jedzą. A bezpośrednio na wymioty Diphergan.
Natomiast co do dorosłych to podobno naprawdę pomaga cola, choć warto sięgnąć też po Nifuroksazyd.
Zrobię zakupy w ABC, Dino, Polomarket, Intermarche, Rossmann. PW
Gość: pamal73
http://www.sfora....&utm_campaign=o2
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
i baaaaardzo dobrze
zaczytana-pola
Postów 11520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Coraz więcej osób się tym zainteresowało.
constanza
Postów 406
Data rejestracji 23.07.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
slavek
Postów 1726
Data rejestracji 23.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tyle, że wkurzanie się tutaj nic nie da, poszukaj w necie osób w podobnej sytuacji, może one się mobilizują i działają tak by problem dotarł do mediów, a tym samym do rządu, są kampania i wybory - jest więc dobry czas na takie in inicjatywy
https://www.refun...ros/10zlotychnastart
androm
Postów 2340
Data rejestracji 09.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie wierzę, że coś takiego przejdzie, to byłoby niezgodne z konstytucją
alamak
Postów 778
Data rejestracji 25.05.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak już uda mi się coś wygrać, to zawsze mam jakiś problem z nagrodą!
Czy ktoś miał taką sytuację, że agencja nie odebrała przesyłki z dokumentami i wróciła ona do nadawcy? I co w takiej sytuacji
Agencja teraz twierdzi, że nie dostarczyłam dokumentów w wymaganym terminie
zaczytana-pola
Postów 11520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A próbowałaś dać im nr nadania, żeby sami sprawdzili?