Wkurza mnie...

zaczytana-pola

#5940056 Napisano: 06.11.2014 11:19:10
tereniagno napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

rachel taka teściowa z kawałów emotka Gdy mój synek jest chory, to zawsze gotuję mu rosół. Chyba lepiej, żeby zjadł cokolwiek- jakieś chrupki kukurydziane, biszkopty, rosołek albo marchwiankę z ryżem.

Przepraszam,nie chcę być złośliwa i wścibska,ale w takim wypadku nie podaje się rosołu,jeżeli dziecko czy nawet osoba dorosła ma problemy z żołądkiem lub biegunkę.Oczywiście marchwiankę,ryż,kaszę jak najbardziej emotka

Ja zawsze podaję emotka
0 0

ino1975

#5940057 Napisano: 06.11.2014 11:19:16
jorunn2010 napisał(a):

katrin22 napisał(a):

Zgłosiłaś stronę Najseksowniejsze osoby do 1-go roku życia, ponieważ przedstawia nagość.

Zespół Facebooka ds. pomocy
Dziękujemy za poświęcenie czasu na zgłoszenie treści, które Twoim zdaniem naruszają nasze Standardy społeczności. Zgłoszenia takie jak to przyczyniają się do poprawy bezpieczeństwa na Facebooku i stwarzania tu przyjaznego miejsca. Zapoznaliśmy się ze stroną zgłoszoną przez Ciebie z powodu przedstawiania nagości, ale nie stwierdziliśmy, by naruszała ona Standardy społeczności.
Uwaga: jeśli problem dotyczy jakiejś zawartości na stronie, należy zgłosić konkretny materiał (np. zdjęcie), a nie całą stronę. To umożliwi sprawiedliwe rozpatrzenie zgłoszenia.
Więcej opcji
Poproś użytkownika Najseksowniejsze osoby do 1-go roku życia o usunięcie tej strony

emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

https://www.faceb...ycia/418329524993021 Zgłaszajcie!!!

a jak to zgłosić?

Strona zgłoszona. Zobaczcie, jak przyszła odpowiedź:

Zapoznaliśmy się z Twoim zgłoszeniem obiektu Najseksowniejsze osoby do 1-go roku życia

Dziękujemy za poświęcenie czasu na zgłoszenie treści, które Twoim zdaniem naruszają nasze Standardy społeczności. Zgłoszenia takie jak to przyczyniają się do poprawy bezpieczeństwa na Facebooku i stwarzania tu przyjaznego miejsca. Zapoznaliśmy się ze stroną zgłoszoną przez Ciebie z powodu przedstawiania nagości, ale nie stwierdziliśmy, by naruszała ona Standardy społeczności.

Nie narusza... Dobre sobie... emotka
0 0

zaczytana-pola

#5940062 Napisano: 06.11.2014 11:29:05

Gość: rachel

#5940063 Napisano: 06.11.2014 11:32:26
tereniagno napisał(a):

rachel taka teściowa z kawałów emotka Gdy mój synek jest chory, to zawsze gotuję mu rosół. Chyba lepiej, żeby zjadł cokolwiek- jakieś chrupki kukurydziane, biszkopty, rosołek albo marchwiankę z ryżem.

Przepraszam,nie chcę być złośliwa i wścibska,ale w takim wypadku nie podaje się rosołu,jeżeli dziecko czy nawet osoba dorosła ma problemy z żołądkiem lub biegunkę.Oczywiście marchwiankę,ryż,kaszę jak najbardziej emotka

a można podawać krupnik??
0 0

aurorcia

#5940065 Napisano: 06.11.2014 11:36:10

tereniagno napisał(a):

Ja zawsze podaję emotka

Ja zawsze podawałam, albo chleb z masłem, ale jakiś czas temu dowiedziałam się, że w takich przypadkach nie podaje się żadnych tłuszczy! Czyli rosołu, chleba z masłem itp. zdecydowanie NIE! Najlepiej sucharki itp. emotka
0 0

dolly

#5940067 Napisano: 06.11.2014 11:37:44
rachel napisał(a):

tereniagno napisał(a):

a można podawać krupnik??

krupniku bym nie dala, rosol prawdziwy tak, ale malo, by nie sprowokowac wymiotow. jednak poczekalabym az przestanie wymiotowac. sucharki i woda na te chwile. mozesz dac diclofor do wody
0 0

Gość: rachel

#5940068 Napisano: 06.11.2014 11:41:02
no nic,dzięki dziewczyny:)) rosół co prawda się gotuje. Mała od 1,5 godziny śpi i nie wymiotuje więc jest światełko w tunelu że może choć troszkę zje i nabierze sił.
0 0

asantesana

#5940070 Napisano: 06.11.2014 11:44:43
rachel napisał(a):

no nic,dzięki dziewczyny:)) rosół co prawda się gotuje. Mała od 1,5 godziny śpi i nie wymiotuje więc jest światełko w tunelu że może choć troszkę zje i nabierze sił.

Ostatnio gdy moja siostrzenica bardzo wymiotowała przy grypie żoładkowej lekarz polecił podawac jej herbate miętową. Wymioty skończyły się po pierwszym kubku emotka
0 0

Gość: eveliina

#5940078 Napisano: 06.11.2014 12:00:45
iwona0103 napisał(a):

1234567898765432 napisał(a):

wkurzaja mnei wyniki z pzu codfziennei moej haslo z jednym slowem innym zgarnia nagrode....

rozumiem Cię doskonale... bo "prawie moje" 2 hasła zgarnęły główne emotka
a mnie dzienną nie chcą docenić...

to i ja się dopiszę bo mnie też wkurza ten konkurs - dziennie wysyłam kilkanaście różnych haseł i nic - o głównej nagrodzie nie marzę, wystarczy mi tylko dzienna emotka
0 0

madzia34

#5940085 Napisano: 06.11.2014 12:11:44
eveliina napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

1234567898765432 napisał(a):

wkurzaja mnei wyniki z pzu codfziennei moej haslo z jednym slowem innym zgarnia nagrode....

rozumiem Cię doskonale... bo "prawie moje" 2 hasła zgarnęły główne emotka
a mnie dzienną nie chcą docenić...

to i ja się dopiszę bo mnie też wkurza ten konkurs - dziennie wysyłam kilkanaście różnych haseł i nic - o głównej nagrodzie nie marzę, wystarczy mi tylko dzienna emotka

to i ja sie tu dopiesze,tez nie moge u nich wygrać a tez wystarczy mi jeden bonik:)
0 0

donia7

#5940128 Napisano: 06.11.2014 13:22:00
grypa zołądkowa, która dopadła nas kilka dni temu emotka Mąż wrócił na weekend, mieliśmy jechać na zakupy konkursowe i nic z tego. Dodatkowo do dziś mnie głowa boli, czuję się jak wrak emotka

Mi przy wymiotach dosłownei co chwile pomogła cola pita małymi łyczkami, a dzieciom orsalit.
0 0

zarania

#5940133 Napisano: 06.11.2014 13:31:24
asante napisał(a):

rachel napisał(a):

Ostatnio gdy moja siostrzenica bardzo wymiotowała przy grypie żoładkowej lekarz polecił podawac jej herbate miętową. Wymioty skończyły się po pierwszym kubku emotka

Na grypę żołądkową nasz lekarz zapisuje Nifuroksazyd i węgiel +zwykłą herbatę i dietę, której u dzieci nie stosuję, bo takich rzeczy nie jedzą. A bezpośrednio na wymioty Diphergan.
Natomiast co do dorosłych to podobno naprawdę pomaga cola, choć warto sięgnąć też po Nifuroksazyd.
0 0

Gość: pamal73

#5940146 Napisano: 06.11.2014 13:58:22
ino1975 napisał(a):

jorunn2010 napisał(a):

katrin22 napisał(a):

Zgłosiłaś stronę Najseksowniejsze osoby do 1-go roku życia, ponieważ przedstawia nagość.

Zespół Facebooka ds. pomocy
Uwaga: jeśli problem dotyczy jakiejś zawartości na stronie, należy zgłosić konkretny materiał (np. zdjęcie), a nie całą stronę. To umożliwi sprawiedliwe rozpatrzenie zgłoszenia.
Więcej opcji
Poproś użytkownika Najseksowniejsze osoby do 1-go roku życia o usunięcie tej strony

emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

https://www.faceb...ycia/418329524993021 Zgłaszajcie!!!

a jak to zgłosić?

Strona zgłoszona. Zobaczcie, jak przyszła odpowiedź:

Zapoznaliśmy się z Twoim zgłoszeniem obiektu Najseksowniejsze osoby do 1-go roku życia

Nie narusza... Dobre sobie... emotka

http://www.sfora....&utm_campaign=o2
0 0

ziolko

#5940216 Napisano: 06.11.2014 14:47:03
pamal73 napisał(a):

http://www.sfora....&utm_campaign=o2

i baaaaardzo dobrze emotka powinni też wziąć się za tych pracowników fb, którzy uważali, że wszystko w porządku i nie reagowali
0 0

zaczytana-pola

#5940273 Napisano: 06.11.2014 15:54:18
http://wiadomosci...d-na-facebooku/d30by
Coraz więcej osób się tym zainteresowało.
0 0

constanza

#5940287 Napisano: 06.11.2014 16:40:50
Wkurza mnie, ze rząd chce pomoc w spłacie kredytu tym co wzięli go we frankach. Ja wzielam w złotówkach i mi jakos nikt nie pomagał, gdy ja zaciskalam pasa aby na ratę starczyło a ci od franków wyjeżdżali na wakacje bo takie niskie raty mieli. Byla informacja o ryzyku podana do podpisania?była wiec albo pomagamy wszystkim albo nikomu emotka
0 0

slavek

#5940312 Napisano: 06.11.2014 17:23:16
constanza napisał(a):

Wkurza mnie, ze rząd chce pomoc w spłacie kredytu tym co wzięli go we frankach. Ja wzielam w złotówkach i mi jakos nikt nie pomagał, gdy ja zaciskalam pasa aby na ratę starczyło a ci od franków wyjeżdżali na wakacje bo takie niskie raty mieli. Byla informacja o ryzyku podana do podpisania?była wiec albo pomagamy wszystkim albo nikomu emotka

tyle, że wkurzanie się tutaj nic nie da, poszukaj w necie osób w podobnej sytuacji, może one się mobilizują i działają tak by problem dotarł do mediów, a tym samym do rządu, są kampania i wybory - jest więc dobry czas na takie in inicjatywy emotka
0 0

androm

#5940346 Napisano: 06.11.2014 18:37:21
constanza napisał(a):

nie wierzę, że coś takiego przejdzie, to byłoby niezgodne z konstytucją
0 0

alamak

#5940350 Napisano: 06.11.2014 18:45:49
Wkurza mnie, że mam jakiegoś pecha w konkursach emotka
Jak już uda mi się coś wygrać, to zawsze mam jakiś problem z nagrodą!
Czy ktoś miał taką sytuację, że agencja nie odebrała przesyłki z dokumentami i wróciła ona do nadawcy? I co w takiej sytuacji emotka
Agencja teraz twierdzi, że nie dostarczyłam dokumentów w wymaganym terminie emotka emotka emotka
0 0

zaczytana-pola

#5940353 Napisano: 06.11.2014 18:51:15
alamak napisał(a):

Wkurza mnie, że mam jakiegoś pecha w konkursach emotka
Jak już uda mi się coś wygrać, to zawsze mam jakiś problem z nagrodą!
Czy ktoś miał taką sytuację, że agencja nie odebrała przesyłki z dokumentami i wróciła ona do nadawcy? I co w takiej sytuacji emotka
Agencja teraz twierdzi, że nie dostarczyłam dokumentów w wymaganym terminie emotka emotka emotka

A próbowałaś dać im nr nadania, żeby sami sprawdzili?
0 0