Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: zwierzyniec
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
wcale nie... jak wcześniej nic nie było, tak teraz są zdjęcia dziewczynek
jak można zgłoszenie dotyczącego "treści o charakterze erotycznym" traktować jako zgłoszenie zawierające "nagie zdjęcia"???
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
Gość: mikki85
kiedys wreszcie trafi się na sensownego Admina
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
zgłosiłam... ale WY też to róbcie
Gość: katrin22
Zespół Facebooka ds. pomocy
Dziękujemy za poświęcenie czasu na zgłoszenie treści, które Twoim zdaniem naruszają nasze Standardy społeczności. Zgłoszenia takie jak to przyczyniają się do poprawy bezpieczeństwa na Facebooku i stwarzania tu przyjaznego miejsca. Zapoznaliśmy się ze stroną zgłoszoną przez Ciebie z powodu przedstawiania nagości, ale nie stwierdziliśmy, by naruszała ona Standardy społeczności.
Uwaga: jeśli problem dotyczy jakiejś zawartości na stronie, należy zgłosić konkretny materiał (np. zdjęcie), a nie całą stronę. To umożliwi sprawiedliwe rozpatrzenie zgłoszenia.
Więcej opcji
Poproś użytkownika Najseksowniejsze osoby do 1-go roku życia o usunięcie tej strony
https://www.faceb...ycia/418329524993021 Zgłaszajcie!!!
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
xooxoo
Postów 970
Data rejestracji 29.09.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
zgłosiłam!
Ostatnio była podobna sytuacja, tylko, że dotyczyło to chyba fp ze zdjęciami 13latek i dostałam taką samą odpowiedź jak teraz.. po tygodniu chyba ponowną, że jednak usunęli stronę.
Czekają chyba na większą ilość zgłoszeń i wtedy usuwają...
slonecznik1309
Postów 3964
Data rejestracji 14.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zaczytana-pola
Postów 11520
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.rp.pl/...w-tym-nic-zlego.html
zaczytana-pola
Postów 11520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2796
Data rejestracji 28.11.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Abrakadabra MIAU 🐈⬛
jorunn2010
Postów 664
Data rejestracji 15.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a jak to zgłosić?
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
1234567898765432
Postów 224
Data rejestracji 21.10.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
liga100
Postów 66
Data rejestracji 26.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: rachel
wkurza mnie teściowa bo na wieść o chorej małej zadzwoniła z troski żeby przeprowadzić następujący dialog:
- je coś
-nie je,wymiotuje tylko
- dajesz jej pić
- tak wodę i herbatkę
- herbaty się nie podaje dziecku, sama woda
- okej, teraz zasnęła gotuję jej rosolek wiec jak wstanie to może będzie lepiej
- nie dawaj jej zupy! niech nie je to będzie lepiej
- (milczę)
- ciekawe od czego to?
- pewnie złapała wirusa bo nie ma innych objawów
- albo coś nieświeżego zrobiłaś do zjedzenia...
- aha
- to ja zadzwonię później
- bardzo proszę
dobrze że kobiety w ciąży mają więcej hormonu szczęścia!!!Pozwoliło mi to zakończyć rozmowę kulturalnie:)
zaczytana-pola
Postów 11520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
iwona0103
Postów 2678
Data rejestracji 04.11.2008
Punkty karne 1
Konkursy dodane 5
rozumiem Cię doskonale... bo "prawie moje" 2 hasła zgarnęły główne
a mnie dzienną nie chcą docenić...
radosna
Postów 2443
Data rejestracji 20.02.2007
Punkty karne 1
Konkursy dodane
I tak dobrze wiemy, że jak Twoja córeczka:
a) wymiotuje - to dałaś jej coś nieświeżego do jedzenia,
b) jest przeziębiona - na pewno źle ją ubierasz,
c) jest niegrzeczna - ma to po Tobie.
Nie przejmuj się teściową. Ona nie jest nabyta metodą rachelową, dostałaś ją gratis do męża
Jestem radosna jak wiosna!
tereniagno
Postów 5276
Data rejestracji 19.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przepraszam,nie chcę być złośliwa i wścibska,ale w takim wypadku nie podaje się rosołu,jeżeli dziecko czy nawet osoba dorosła ma problemy z żołądkiem lub biegunkę.Oczywiście marchwiankę,ryż,kaszę jak najbardziej
Nie klikam,nie głosuję,natrętnych blokuję