Wkurza mnie...

alamak

#5940354 Napisano: 06.11.2014 18:53:28
zaczytana-pola napisał(a):

alamak napisał(a):

Wkurza mnie, że mam jakiegoś pecha w konkursach emotka
Jak już uda mi się coś wygrać, to zawsze mam jakiś problem z nagrodą!
Czy ktoś miał taką sytuację, że agencja nie odebrała przesyłki z dokumentami i wróciła ona do nadawcy? I co w takiej sytuacji emotka
Agencja teraz twierdzi, że nie dostarczyłam dokumentów w wymaganym terminie emotka emotka emotka

A próbowałaś dać im nr nadania, żeby sami sprawdzili?

Tak, już wcześniej im podałam. Sprawdzili, i podobno przekierowano przesyłkę na inna pocztę niż ich. Ale to b. dziwne, bo sprawdzałam na poczcie i nic w systemie o tym nie ma. A poza tym gdzie wobec tego dostarczano awiza?
0 0

Gość: katrin22

#5940370 Napisano: 06.11.2014 19:44:54
Wypowiem się odnośnie tych stron na FB na temat "najseksowniejsze...", może to jakaś akcja policji, może chcą wyłapać część pedofilów, w końcu nikt normalny nie polubi tej strony... emotka
0 0

Gość: giuliettaX

#5940443 Napisano: 06.11.2014 22:18:42
katrin22 napisał(a):

Wypowiem się odnośnie tych stron na FB na temat "najseksowniejsze...", może to jakaś akcja policji, może chcą wyłapać część pedofilów, w końcu nikt normalny nie polubi tej strony... emotka

dokładnie emotka tym bardziej nikt normalny takiej strony nie założy emotka tym bardziej fb nawet nie powinno takiej przepuścić emotka zrobiliby służbę wojskową 2-letnią jak kiedyś to by im rozum wrócił emotka a Wam też wskakują jakieś osoby, których nigdy nie widzieliście na oczy emotka zero wspólnych znajomych i każda nomen omen polubiła jakiś porypany rzadko kiedy śmieszny filmik? ja oczywiście w żadne linki nie klikam, bo nie wiadomo co jest "pod nimi" emotka
0 0

zaczytana-pola

#5940445 Napisano: 06.11.2014 22:21:15
Polubić jak polubić... ale niektóre komentarze...
0 0

norweska20

#5940473 Napisano: 07.11.2014 00:01:52
a mnie na potęgę wkurzyła Milka- która obdarowała nagrodami osoby-które ferii dla dzieciaków nie potrzebowali,i tera je sprzedają...a moje dzieciaczki, chętnie by wyjechały- tylko milka nas nie wybrała..mimo 20paru zgłoszeń...i gdzie tu sprawiedliwość- i do tego wcześniej im napąknełam że biorę udział w takim konkursie, a tera muszę poinformowąc że wygranych ferii brak emotka
0 0

klaudaa

#5940486 Napisano: 07.11.2014 08:07:25
portfela damskiego firmowego raczej mały lub etui do okularów,kluczy itp.
0 0

zezowaty_kot

#5940489 Napisano: 07.11.2014 08:19:53
norweska20 napisał(a):

a mnie na potęgę wkurzyła Milka- która obdarowała nagrodami osoby-które ferii dla dzieciaków nie potrzebowali,i tera je sprzedają...a moje dzieciaczki, chętnie by wyjechały- tylko milka nas nie wybrała..mimo 20paru zgłoszeń...i gdzie tu sprawiedliwość- i do tego wcześniej im napąknełam że biorę udział w takim konkursie, a tera muszę poinformowąc że wygranych ferii brak emotka

Mnie bardziej wkurza, kiedy ludziom się wydaje, że mają większe prawa do nagrody, bo mają dzieci... emotka
0 0

aga17

#5940495 Napisano: 07.11.2014 08:53:00
zezowaty_kot napisał(a):

norweska20 napisał(a):

Mnie bardziej wkurza, kiedy ludziom się wydaje, że mają większe prawa do nagrody, bo mają dzieci... emotka

Ale to był konkurs z feriami dla dzieci.Mnie też to wkurza też chciałam ferie dla córki.Więc jak ktoś dzieci nie ma a grał w konkursie to wiadomo po co.
0 0

aneta411

#5940496 Napisano: 07.11.2014 08:57:21
Mnie wkurza, ze nie wygrałam ferii, ani nawet ślizgaczy, ale... nie uważam, ze w tym konkursie mogły brać udział tylko osoby mające dzieci. Czyli, jak pralka jest do wygrania, to też nie powinny grać osoby posiadające pralkę, jak talerze do wygrania - to automatycznie wyeliminowane są osoby posiadające talerze. I tak ze wszystkim... A Ci co wygrali ferie i je sprzedają być może potrzebują pienią dze na leki? Zresztą nieważne na co. To ich wygrane i już. emotka
0 0

asantesana

#5940498 Napisano: 07.11.2014 08:58:54
zezowaty_kot napisał(a):

norweska20 napisał(a):

emotka
0 0

selenes

#5940499 Napisano: 07.11.2014 09:00:53
aga17 napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

norweska20 napisał(a):

Ale to był konkurs z feriami dla dzieci.Mnie też to wkurza też chciałam ferie dla córki.Więc jak ktoś dzieci nie ma a grał w konkursie to wiadomo po co.

Głupotą jest mówienie o jakichś nagrodach dzieciom,jeśli się ich nie wygralo. A szczególnie w loterii...I sorry, ale takie są właśnie loterie: raz wygrasz, raz nie. Mnie jakoś nigdy nie wkurza, że ktoś wygrał, a ja nie, to znaczy ze byli albo lepsi,albo więcej zainwestowali, albo mieli więcej szczęścia.
0 0

aurorcia

#5940507 Napisano: 07.11.2014 09:12:28
aga17 napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

norweska20 napisał(a):

Dokładnie, wiadomo po co! Dobrze to ujęłaś emotka po to żeby sprzedać i kupić to co jest potrzebne, albo to o czym marzą dzieci, więc jeśli dziecko chce telefon a do wygrania są akurat ferie to wygrywa się ferie, sprzedaje i kupuje dziecku telefon! Proste i logiczne emotka
0 0

zaczytana-pola

#5940520 Napisano: 07.11.2014 09:37:44
Gdyby Organizator wprowadził jakieś ograniczenie, np. 1 osoba= 1 nagroda, byłoby po problemie. Ja wkurzam się na samą siebie, że w ogóle kupiłam Milkę. Słodkie to jak ch..... .
0 0

aga17

#5940536 Napisano: 07.11.2014 09:59:22
aurorcia napisał(a):

aga17 napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

norweska20 napisał(a):

Dokładnie, wiadomo po co! Dobrze to ujęłaś emotka po to żeby sprzedać i kupić to co jest potrzebne, albo to o czym marzą dzieci, więc jeśli dziecko chce telefon a do wygrania są akurat ferie to wygrywa się ferie, sprzedaje i kupuje dziecku telefon! Proste i logiczne emotka

Możecie sobie pisać co chcecie i tak mnie to wkurza jak widzę że jedna osoba sprzedaje kilka ferii.I od tego jest ten dział.
0 0

mia

#5940545 Napisano: 07.11.2014 10:15:12
aga17 napisał(a):

Możecie sobie pisać co chcecie i tak mnie to wkurza jak widzę że jedna osoba sprzedaje kilka ferii.I od tego jest ten dział.

emotka emotka

W temacie: wkurzają mnie wszystkie loterie. A konkretnie to, że z uporem maniaka biorę w nich udział, choć nic nie wygrywam. emotka
0 0

zezowaty_kot

#5940547 Napisano: 07.11.2014 10:20:15
aga17 napisał(a):

Oczywiście, dlatego Ciebie może wkurzać, że wygrywa ktoś potencjalnie bezdzietny, a ja mogę się wkurzać, że Ciebie to wkurza emotka
0 0

joan

#5940554 Napisano: 07.11.2014 10:28:45
Już wkrótce ogólnopolska akcja pt. "Co masz w szufladzie, konkursowy dziadzie?!", czyli weryfikowanie, czy u kogoś się nie czai spory zapas cenzurataśmy, bo jeśli akurat ją wygra w jakiejś akcji Velvetu, a potem sprzeda... emotka

Ale kto bogatemu zabroni. Się wkurzać emotka
0 0

radosna

#5940559 Napisano: 07.11.2014 10:37:27
joan napisał(a):

Już wkrótce ogólnopolska akcja pt. "Co masz w szufladzie, konkursowy dziadzie?!", czyli weryfikowanie, czy u kogoś się nie czai spory zapas cenzurataśmy, bo jeśli akurat ją wygra w jakiejś akcji Velvetu, a potem sprzeda... emotka

Co masz w szufladzie konkursowy dziadzie? emotka
Umarłam ze śmiechu!!!
Duży zapas piwa obok podpasek emotka ))
0 0

melissa

#5940561 Napisano: 07.11.2014 10:41:16
radosna napisał(a):

joan napisał(a):

Co masz w szufladzie konkursowy dziadzie? emotka
Umarłam ze śmiechu!!!
Duży zapas piwa obok podpasek emotka ))

emotka Na podpaski to już jedna szuflada nie wystarczy emotka
0 0

joan

#5940562 Napisano: 07.11.2014 10:41:46
radosna napisał(a):

(...) Duży zapas piwa obok podpasek emotka ))

Czasem się zastanawiam, co by po upojnej nocy z konkursowiczką pomyślał o niej lovelas. Wstaje facet rano i szuka szklanki, a w szafkach znajduje ciekawostki typu: 100 paczek Alwaysów, 20 butelek wódki Sobieski, 40 mydełek Fa, 104 saszetki Vanisha... emotka
0 0