Wkurza mnie...

Gość: ir

#5955092 Napisano: 12.12.2014 19:10:01
kalinea napisał(a):

Słuchajcie ale na plakacie są wyszczególnione produkty...ja kupowałam wg. tego zapisu emotka

W wątku "Dyskusje..." sama agencja NEXT napisała, że mogą być wszystkie przyprawy - i podała nawet link do WSZELKICH przypraw i bulionetek Knorra - sprawdźcie. emotka To kończy wątpliwości.
0 0

serberta

#5955397 Napisano: 14.12.2014 09:13:56
, że straciłam tyle ostatnio czasu na konkursy. U mnie jeden sms to średnio godzina. I nic. Masakra z tymi konkursami. Badziewie nie nagrody turbany, storczyki zapachy kiblowe,zwykłe gary.
A z drugiej strony wysyp konkursowiczów,którzy bardzo chcą cokolwiek wygrać. Świadczą o tym ich nicki np. zawodowakonkursowiczka. Największe hipermarkety w okresie przedświątecznym i nie ma żadnego konkursu godnego uwagi. Moje kryterium jest proste , po pierwsze towar ma mi się przydać albo do użycia albo do podarowania , po drugie nagroda musi być pożądana. Obecnie nie ma żadnego konkursu, który powyższe warunki spełnia.
Dlatego na razie zawieszam działalność konkursowa, a przed świętami będę kupować wyłącznie to co niezbędne, wybierać drobnych producentów. Trochę mi smutno bo wiadomo konkursy to nałóg...
0 0

Monika11

#5955402 Napisano: 14.12.2014 09:27:17
Kate78 napisał(a):

memos napisał(a):

bethan napisał(a):

Ludzie, dajcie se siana z tymi bulionami.
Regulamin: "Konkursem objęte są wyłącznie 3 rodzaje produktów marki Knorr takie
jak: Przyprawy, Buliony, Esencje do sosów:".
W żadnym miejscu tego regulaminu nie ma wzmianki, by szczegółów szukać na plakacie emotka

Ja mam bulionetki - przejdzie?

Ja też kupiłam i gram. Nie komplikujmy życia.

bulionetki to są esencje do sosów i mogą być emotka
0 0

anialistopad

#5955546 Napisano: 14.12.2014 20:12:53
Wskoczyla mi wersja mobilna na telefon i mnie drazni. Klikam na konkursy promocyjne,wyskakują aktualne. Wszystko jakieś wąskie,Male. Kurde ja chce poprzednia wersje. Juz mnie nie drażni jest normalnie emotka
0 0

pionas

#5955549 Napisano: 14.12.2014 20:17:11
anialistopad napisał(a):

Wskoczyla mi wersja mobilna na telefon i mnie drazni. Klikam na konkursy promocyjne,wyskakują aktualne. Wszystko jakieś wąskie,Male. Kurde ja chce poprzednia wersje. Juz mnie nie drażni jest normalnie emotka

https://www.e-kon...?strona=109#p5953596

w temacie: drażni mnie, że jutro pobudka o 6 emotka
0 0

asiam

#5955566 Napisano: 14.12.2014 21:08:13
Monika11 napisał(a):

Kate78 napisał(a):

memos napisał(a):

bethan napisał(a):

Ludzie, dajcie se siana z tymi bulionami.
Regulamin: "Konkursem objęte są wyłącznie 3 rodzaje produktów marki Knorr takie
jak: Przyprawy, Buliony, Esencje do sosów:".
W żadnym miejscu tego regulaminu nie ma wzmianki, by szczegółów szukać na plakacie emotka

Ja mam bulionetki - przejdzie?

Ja też kupiłam i gram. Nie komplikujmy życia.

bulionetki to są esencje do sosów i mogą być emotka

Na stronie Knorra bulionetki są wyszczególnione 2 razy.Jako esencje oraz jako przyprawy emotka
0 0

tereniagno

#5955588 Napisano: 14.12.2014 22:29:45
Wkurza mnie znieczulica w naszej służbie zdrowia.Konkretnie chodzi o pogotowie,które odmówiło przysłania karetki do mojej córki,która dostała udar i paraliż całej prawej strony,łącznie z utratą mowy,a pani dyspozytor z pogotowia stwierdziła,że taka młoda osoba nie może dostać paraliżu i chciała z nią rozmawiać(idiotka).Dzięki szybkiej reakcji lekarza rodzinnego moja kochana Lidzia żyje.Liczyły się sekundy,a ja przeszłam horror. emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

asantesana

#5955591 Napisano: 14.12.2014 22:34:06
tereniagno napisał(a):

Wkurza mnie znieczulica w naszej służbie zdrowia.Konkretnie chodzi o pogotowie,które odmówiło przysłania karetki do mojej córki,która dostała udar i paraliż całej prawej strony,łącznie z utratą mowy,a pani dyspozytor z pogotowia stwierdziła,że taka młoda osoba nie może dostać paraliżu i chciała z nią rozmawiać(idiotka).Dzięki szybkiej reakcji lekarza rodzinnego moja kochana Lidzia żyje.Liczyły się sekundy,a ja przeszłam horror. emotka emotka emotka emotka emotka

I to jest słuszny powód do wkurzania się. Pani dyspozytorka powinna za to odpowiedzieć. I bardzo Ci wspołczuję i cieszę się, ze te sekundy nie zostały zmarnowame. Mimo wszystko.
0 0

joan

#5955592 Napisano: 14.12.2014 22:42:14
tereniagno napisał(a):

A ponoć przez telefon nie da się zdiagnozować i leczyć pacjenta emotka

Napisz na nią skargę i zanieś na pogotowie za potwierdzeniem odbioru. Jak ktoś tak sobie igra z życiem innych, trzeba go przywrócić do pionu.

Dużo zdrówka i spokoju Wam życzę emotka
0 0

tereniagno

#5955593 Napisano: 14.12.2014 22:45:17
Zastanawiam się,czy sprawy nie zgłosić do Prokuratury emotka W ciągu 4 godzin paraliż ustępował i wracał z powrotem ,7 razy emotka emotka
0 0

joan

#5955594 Napisano: 14.12.2014 22:46:58
tereniagno napisał(a):

Zastanawiam się,czy sprawy nie zgłosić do Prokuratury emotka W ciągu 4 godzin paraliż ustępował i wracał z powrotem. emotka emotka

Na pewno nie możesz tego tak zostawić - kto wie, czy ten atak się w przyszłości nie powtórzy. Pamiętaj, żeby dokładnie wymienić godzinę zgłoszenia, wszystkie rozmowy są chyba nagrywane.
0 0

tereniagno

#5955598 Napisano: 14.12.2014 22:51:53
Tak sś nagrywane.A jeszcze więcej wkurza mnie fakt,że u nas zlikwidowali pogotowie 70 tys.mieszkańców i przenieśli do Konina !!!! to się nazywa oszczędność,gdy ktoś przepłaca życiem.!!!!
0 0

asiam

#5955608 Napisano: 14.12.2014 23:38:39
tereniagno napisał(a):

Zastanawiam się,czy sprawy nie zgłosić do Prokuratury emotka W ciągu 4 godzin paraliż ustępował i wracał z powrotem ,7 razy emotka emotka

Napisz też do jakieś lokalnej gazety.Dziennikarze nie zostawią na niej suchej nitki.
Jestem przerażona tym co się wydarzyło.
0 0

bridget

#5955609 Napisano: 14.12.2014 23:41:24
do mojej babci 90- letniej tez odmowili przyjazdu, dopiero lekarka jak zadzwonila przyjechali, pewnie uwazaja ze starszych ludzi nie ma co juz leczyć
0 0

frodo

#5955730 Napisano: 15.12.2014 11:25:39
serberta napisał(a):

, że straciłam tyle ostatnio czasu na konkursy. U mnie jeden sms to średnio godzina. I nic. Masakra z tymi konkursami. Badziewie nie nagrody turbany, storczyki zapachy kiblowe,zwykłe gary.
A z drugiej strony wysyp konkursowiczów,którzy bardzo chcą cokolwiek wygrać. Świadczą o tym ich nicki np. zawodowakonkursowiczka. Największe hipermarkety w okresie przedświątecznym i nie ma żadnego konkursu godnego uwagi. Moje kryterium jest proste , po pierwsze towar ma mi się przydać albo do użycia albo do podarowania , po drugie nagroda musi być pożądana. Obecnie nie ma żadnego konkursu, który powyższe warunki spełnia.
Dlatego na razie zawieszam działalność konkursowa, a przed świętami będę kupować wyłącznie to co niezbędne, wybierać drobnych producentów. Trochę mi smutno bo wiadomo konkursy to nałóg...

Też mnie to w kurza - nie ma w co grać i to przed świętami emotka
0 0

ludzka_istota

#5956018 Napisano: 15.12.2014 19:03:48
Posucha taka, jak... w lesie w lipcu. Czyżby mój limit nagród na ten rok się wyczerpał? Wena mnie opuściła? Buuuuuuuuuuuuu
0 0

monikar

#5956077 Napisano: 15.12.2014 20:51:41
frodo napisał(a):

serberta napisał(a):

Też mnie to w kurza - nie ma w co grać i to przed świętami emotka

albo dają bony 50zł za zakup produktów za 20zł+5,50zł za polecony emotka
0 0

tereniagno

#5956127 Napisano: 15.12.2014 22:36:36
bridget napisał(a):

do mojej babci 90- letniej tez odmowili przyjazdu, dopiero lekarka jak zadzwonila przyjechali, pewnie uwazaja ze starszych ludzi nie ma co juz leczyć

Lidzia ma 24 lata emotka
Z dnia na dzień jest coraz lepiej i to mnie cieszy,bo było kruchutko emotka
0 0

androm

#5956139 Napisano: 15.12.2014 22:52:41
Cieszę się, że już dobrze z Twoją córką.
Co to za przypadłość? Może się komuś przyda w rodzinie jakby coś się działo. Co trzeba robić?
Pozdrawiam
tereniagno napisał(a):

bridget napisał(a):

Lidzia ma 24 lata emotka

0 0

bridget

#5956142 Napisano: 15.12.2014 23:03:10
tereniagno napisał(a):

bridget napisał(a):

Lidzia ma 24 lata emotka

niestety słuzba zdrowia w Naszym kraju co raz bardziej podupada, ciagłe kolejki proszenie sie o wszystko, diagnostyka, formy leczenia, niekiedy przestarzałe metody i co raz gorsze rokowania. Do mojej cioci leczonej onkologicznie niestety zdarzało sie tez ze odmawiali przyjazdu, a jak przyjechali to nie chcieli podac silnych p/bolowych lekow, kazali wzisc apap a tu juz morfina nie pomagała. Czasem sie zastanawiam w jakim kraju przyszło Nam zyc/umrzeć.

Ciesze sie ze z córka juz co raz lepiej, wiadomo czego to była przyczyna?
0 0