Wkurza mnie...

agamaty

#5961498 Napisano: 30.12.2014 15:53:25
Kupiłam duży Vanish na konkurs ... Tylko szkoda ze zrobiłam to w Carrefourze zamiast w Intermarche... Grrrr...
0 0

marta_1234

#5961619 Napisano: 30.12.2014 21:23:12
frodo napisał(a):

gosposia07 napisał(a):

trebor1 napisał(a):

gosposia07 napisał(a):

Będę tendencyjna - wkurzaja mnie wygrywające wszechobecnie rymowanko- wierszyki. Przecież niekiedy to jest jakaś sieczka, żeby tylko rym się zazębiał.

Tak, wiem, jestem zazdrosna, bo niestety wierszyki to nie moja bajka. emotka

też, mnie wkurzały przez pierwsze 2 lata bytu konkursowego,(a i teraz to raczej z rymami małżeństwo z rozsądku) i zupełnie poważnie radzę tu zastosować metodę: "Jeśli nie możesz z nimi wygrać, przyłącz się do nich"

trebor emotka
Jestem konkursowiczką- amatorką (od października tego roku gram) widocznie ta alergia na rymy to standard, więc czekam na tę miłość z rozsądku do wierszyków emotka grrr

A mnie dzisiaj udało się po raz piewszy wygrać coś prozą emotka Choć tłumaczę to sobię tym, że pewnie konkurencja była mała emotka

Hasłem czy wierszem trudno jest coś wygrać. Ostatnio mi się to udało. Pierwszy raz odkąd gram.
0 0

monikar

#5961653 Napisano: 30.12.2014 22:40:27
Dostałam maila podobno od Allegro z tematem: Allegro Konto Zawieszone a w środku kilkadziesiąt/kilkaset adresów email...O co chodzi? Czy Allegro tak działa czy to kolejna próba wyłudzenia danych?
0 0

anialistopad

#5961728 Napisano: 31.12.2014 09:09:45
emotka Nowa wersja strony mnie wkurza. Nie lubię wersji mobilnej ,dlaczego mam z niej korzystać? Mialam normalna wersje na telefonie i bylo super.,a ta aj szkoda słów emotka
0 0

Gość: mikki85

#5961737 Napisano: 31.12.2014 09:30:12
chyba powinniśmy mieć na telefonie OPCJĘ WYBORU czy chcemy wersję tradycyjną, czy mobilną

nie mam zamiaru za każdym razem przewijać setki zapowiedzi, żeby na samym dole dojść do Forum
0 0

moskala22

#5961738 Napisano: 31.12.2014 09:31:11
monikar napisał(a):

Dostałam maila podobno od Allegro z tematem: Allegro Konto Zawieszone a w środku kilkadziesiąt/kilkaset adresów email...O co chodzi? Czy Allegro tak działa czy to kolejna próba wyłudzenia danych?

raczej próba wyłudzenia. Allegro zawsze pisze do konkretnej osoby ( podaje imięi nazwisko i chyba nick) a  w adresie mailowym jest Allegro przez jedno "l" czy dwa?
0 0

mkrzysiek

#5961745 Napisano: 31.12.2014 09:53:29
mikki85 napisał(a):

chyba powinniśmy mieć na telefonie OPCJĘ WYBORU czy chcemy wersję tradycyjną, czy mobilną

nie mam zamiaru za każdym razem przewijać setki zapowiedzi, żeby na samym dole dojść do Forum

Nie ma co się wkurzać
Pionas od dawna pisał że  zmiany zostaną wprowadzone
Od jakiegoś czasu widniała  informacja na forum że zmiany wchodzą 31 grudnia
Mnie wkurza pogoda
0 0

parole21

#5961749 Napisano: 31.12.2014 10:03:12
Wkurzają mnie ludzie, którzy w wątku "Nasze wygrane 2013 roku" wymieniają dziesiątki nagród jakie to wygrali w tym roku i piszą, że w tym roku słabo, marzyłam o większej wycieczce a wygrałam tylko 10 weekendów w Polsce, w tym roku nie miałam czasu i nagrody tylko o wartości xx tysięcy. Ludzie, opanujcie się. Trochę pokory i szacunku do samego siebie. Dla mnie ten rok nie był jakiś szałowy, ale z każdej nagrody, czy to był 1 weekend SPA czy odkurzacz czy nawet głupi toster to cieszę się z niej jak dziecko. Dlatego na Nowy Rok, wszystkim tym, którzy nie potrafią docenić swojego szczęścia życzę właśnie obiektywnego spojrzenia na otaczający Was świat. Pozdrawiam emotka
0 0

pionas

#5961753 Napisano: 31.12.2014 10:10:37
Wkurza mnie przeziębienie i to że nie czytacie komunikatów.
Kiedyś wysłałem prywatną wiadomość do wszystkich, był lekki odzew, od kilku dni była informacja, że dzisiaj zostaną wprowadzone zmiany.
Nikt nie zainteresował się tym, skoro nie ma uwag to znaczy, że wszystko jest okej.
W momencie wprowadzenia zmian, setki komentarzy i krytyki...
0 0

joan

#5961755 Napisano: 31.12.2014 10:12:42
pionas - przypominam, że byłam jedną z pierwszych osób, które wypróbowały stronkę i zgłosiły Ci woje uwagi  ;)  A krytyka musi być, bez tego świat nie posunąłby się ani o krok do przodu.
0 0

anialistopad

#5961762 Napisano: 31.12.2014 10:29:39
Pionas ja Cie nie krytykuje,szanuje Twoja prace . Czytałam o tym,ze będzie nowa strona i nie mam nic przeciwko,tylko wersja mobilna jest uciążliwa w telefonie. Wolalabym miec prawo wyboru,ktora wersje chce miec emotka
0 0

Gość: mikki85

#5961778 Napisano: 31.12.2014 10:46:16
mkrzysiek napisał(a):

mikki85 chyba powinniśmy mieć na telefonie OPCJĘ WYBORU czy chcemy wersję tradycyjną, czy mobilną

Nie ma co się wkurzać
Pionas od dawna pisał że  zmiany zostaną wprowadzone
Od jakiegoś czasu widniała  informacja na forum że zmiany wchodzą 31 grudnia
Mnie wkurza pogoda

ale FORUM podwieszone na samym dole to absolutna pomyłka

większość z nas do konkursów wchodzi przez kalendarz lub konkretną kategorię, więc przewijanie wszystkich polecanych i dodanych ostatnio jest uciążliwe

może FORUM powinno być u samej góry - przynajmniej dla zarejestrowanych
0 0

staszek

#5961904 Napisano: 31.12.2014 13:09:20
parole21 napisał(a):

Wkurzają mnie ludzie, którzy w wątku "Nasze wygrane 2013 roku" wymieniają dziesiątki nagród jakie to wygrali w tym roku i piszą, że w tym roku słabo, marzyłam o większej wycieczce a wygrałam tylko 10 weekendów w Polsce, w tym roku nie miałam czasu i nagrody tylko o wartości xx tysięcy. Ludzie, opanujcie się. Trochę pokory i szacunku do samego siebie. Dla mnie ten rok nie był jakiś szałowy, ale z każdej nagrody, czy to był 1 weekend SPA czy odkurzacz czy nawet głupi toster to cieszę się z niej jak dziecko. Dlatego na Nowy Rok, wszystkim tym, którzy nie potrafią docenić swojego szczęścia życzę właśnie obiektywnego spojrzenia na otaczający Was świat. Pozdrawiam emotka

nie ma się co wkurzać, każdy ma inne ambicje, oczekiwania. A to, że ktoś pisze że rok średni nie znaczy, że nie cieszy się z nagród. Jeden chce być dyrektorem, a inny pracować w domu, czyli się nim zajmować. I oba zajęcia równie ważne. Gdybyśmy wszyscy byli tacy sami, tego samego oczekiwali byłoby nudno.
0 0

monikar

#5961905 Napisano: 31.12.2014 13:11:15
emotka Wkurza mnie że to będzie kolejny Sylwester z rzędu który spędzę w domu z grypą i gorączką emotka
0 0

ludzka_istota

#5961915 Napisano: 31.12.2014 13:49:09
monikar napisał(a):

emotka Wkurza mnie że to będzie kolejny Sylwester z rzędu który spędzę w domu z grypą i gorączką emotka

Przytulam. Mam tak samo emotka emotka emotka emotka
0 0

dede

#5961951 Napisano: 31.12.2014 16:13:10
Wkurza mnie mój telefon który często staje się głuchy gdy chcę odebrać połączenie. Już 2 razy dzwonił zastrzeżony a telefon swoje, pewnie Palma. Najbardziej wkurza mnie ta niepewność bo dalej nie wiem kto dzwoni. Normalnie ręce opadają. Kiedy w końcu wygram jakiś porządny, niezawodny telefon, kiedy? emotka
0 0

zarania

#5961970 Napisano: 31.12.2014 17:17:13
Wkurza mnie, że na ostatnią chwilę będę myślała nad hasłami z Lorenz w ITM. emotka
0 0

cudaczek121

#5961972 Napisano: 31.12.2014 17:26:20
Wkurza mnie,że pierwszy raz od 5 lat będę spędzała Sylwestra w domu, bo nikt mnie nigdzie nie zaprosił emotka Zarania, jak masz jakiś wolny paragon Lorenz, chętnie kupię- cała noc przede mną emotka  
0 0

joan

#5961973 Napisano: 31.12.2014 17:26:22
dede napisał(a):

Wkurza mnie mój telefon który często staje się głuchy gdy chcę odebrać połączenie. Już 2 razy dzwonił zastrzeżony a telefon swoje, pewnie Palma. Najbardziej wkurza mnie ta niepewność bo dalej nie wiem kto dzwoni. Normalnie ręce opadają. Kiedy w końcu wygram jakiś porządny, niezawodny telefon, kiedy? emotka

Kup telefon za grosze, najlepiej jakąś wiekową Nokię, wtedy niczego nie przegapisz emotka A z tego lekko przygłuchawego ślij zgłoszenia tylko tam, gdzie powiadamiają smsem.

Wkurza mnie fajerwerkowy ekshibicjonizm, że niby nie ma nic lepszego, niż sobie trisnąć publicznie i wyścigi z całym światem: kto ma większą wyrzutnię, kto mocniej strzela itp. emotka Do północy jeszcze trochę czasu zostało, tymczasem za oknem kanonada, niczym na wojnie -> zwierzak skołowany z oczami, jak 5 złotych emotka No nic, jakoś damy radę (chyba?), bo już nam dudni zumbaaa! emotka
0 0

abodak

#5961987 Napisano: 31.12.2014 18:01:57
joan napisał(a):

dede Wkurza mnie mój telefon który często staje się głuchy gdy chcę odebrać połączenie. Już 2 razy dzwonił zastrzeżony a telefon swoje, pewnie Palma. Najbardziej wkurza mnie ta niepewność bo dalej nie wiem kto dzwoni. Normalnie ręce opadają. Kiedy w końcu wygram jakiś porządny, niezawodny telefon, kiedy? emotka

Kup telefon za grosze, najlepiej jakąś wiekową Nokię, wtedy niczego nie przegapisz emotka A z tego lekko przygłuchawego ślij zgłoszenia tylko tam, gdzie powiadamiają smsem.

ja kupilam wlasnie w realu -przecenione z 50 na 29 i dzis mi pokazaly jak potrafia nie odebrac telefonu od Albedo emotka
0 0