Wkurza mnie...

Gość: kosztelka

#5994272 Napisano: 19.03.2015 13:12:35
Konkursowicze to świetna baza sprzedawanych danych:
http://wyborcza.b...=warszawa#BoxBizLink
0 0

Gość: giuliettaX

#5994308 Napisano: 19.03.2015 14:05:37
poprostuanette napisał(a):

Vivacia napisał(a):

poprostuanette napisał(a):Ludzie... pracuje w biurze podróży i wczoraj touroperatorzy odwołali wycieczki do Tunezji... a ludzie mają pretensję, że mieli lecieć na wymarzony urlop a przez nas nie jest to możliwe. Nie ważne że dostaną kasę, mogą wylecieć gdzieś indziej... źle bo Oni chcieli do Tunezji... zmarnowałam im wymarzony urlop...

Wiesz, pewnie chcieli poleżeć przy hotelowym basenie, a nie się po jakichś muzeach szlajać, więc co im tam ataki terrorystyczne emotka

tyle że zginął klient Itaki... więc nie wiadomo czy w hotelu jakiś z kałasznikowem nie wejdzie. Nawet jakby miało być bezpiecznie w hotelu to biuro nie da 100% gwarancji bezpieczeństwa

wiesz na razie są emocje, bo może coś długo planowali, a tu runęły marzenia, ale jak dotrze do nich powaga sytuacji to będą wdzięczni emotka  czytałam na fb, że inne biura podróży też odwołały imprezy w Tunezji i zawiesiły sprzedaż nowych 
0 0

ludzka_istota

#5994328 Napisano: 19.03.2015 14:46:41
giulietta napisał(a):

Vivacia napisał(a):

napisał(a):poprostuanette napisał(a):Ludzie... pracuje w biurze podróży i wczoraj touroperatorzy odwołali wycieczki do Tunezji... a ludzie mają pretensję, że mieli lecieć na wymarzony urlop a przez nas nie jest to możliwe. Nie ważne że dostaną kasę, mogą wylecieć gdzieś indziej... źle bo Oni chcieli do Tunezji... zmarnowałam im wymarzony urlop...

Wiesz, pewnie chcieli poleżeć przy hotelowym basenie, a nie się po jakichś muzeach szlajać, więc co im tam ataki terrorystyczne emotka

tyle że zginął klient Itaki... więc nie wiadomo czy w hotelu jakiś z kałasznikowem nie wejdzie. Nawet jakby miało być bezpiecznie w hotelu to biuro nie da 100% gwarancji bezpieczeństwa

wiesz na razie są emocje, bo może coś długo planowali, a tu runęły marzenia, ale jak dotrze do nich powaga sytuacji to będą wdzięczni emotka  czytałam na fb, że inne biura podróży też odwołały imprezy w Tunezji i zawiesiły sprzedaż nowych 

Żartujesz?! Aż takich idiotów- rodaków mamy? Zamiast cieszyć się, ze biuro o nich dba- o ich bezpieczeństwo i proponuje zamianę Tunezji na inny wyjazd, to jeszcze mają z tym problem? Matko jedyna... dokąd ten świat  i ludzie zmierzają...
0 0

asantesana

#5994330 Napisano: 19.03.2015 14:54:34
liidzik napisał(a):

joan napisał(a):

Bez zapowiedzi zamknęła się przeglądarka Chrome, a po uruchomieniu - zamiast ostatnio oglądanych kart - pojawiła się strona jakiejś k* mać Delty Home czy cuś, więc w ustawieniach kliknęłam usunięcie wszystkiego związanego z tym cenzuram (tak mniemałam). Tymczasem skasowało się wszystko, nie ma zapisanych zakładek, nie ma linków, nie ma historii, nie ma niczego emotka W sieci piszą, że to nieodwracalne emotka

miałam coś podobnego...
zapisywałam sobie w pliku zakończone konkursy, gdzie brałam udział i konkursy, w których chcę wziąć udział (przydatne w przypadku konkursów na FB bo nie sposób tego ogarnąć)... zapisywałam plik za każdym razem kiedy dodałam nowy link... Pewnego pięknego dnia, dokładniej w niedzielę, komputer się zawieszał... więc pozapisywałam wszystko, dałam wyłącz, i włączyłam na nowo. Otwarłam plik, a tam same kwadraciki i informacja, że plik został zakodowany. Przesłałam plik znajomemu informatykowi i co? i cenzura... nic się nie da z tym zrobić. Nawet moje zapisywanie pliku po kilka razy dziennie nic nie pomogło............... W niedzielę czarna rozpacz, dziś już w miarę spokój i ogarnianie "bazy" na nowo ... emotka jestem tylko ciekawa ile wyników przegapiłam emotka

To jest najnowszy wirus, szyfruje pliki, informatykom na całym świecie nie udało się znaleźć sposobu na złamanie kodu. szyfruje wszystko, łącznie ze zdjęciami. Jedyny sposób to zapłacenie okupu - 500 dolarów. Nie udało się złapać szajki do tej pory. Firma znajomego zapłaciła okup, bo zaszyfrowało jednej osobie wszystkie ważne dokumenty. Polecam co kilka dni kopiować na zewnętrzny dysk ważne dane z komputera.

W temacie - do szaleństwa od wczoraj doprowadza mnei "chcesz dowcip na dziś?" NIE. NIE CHCĘ! 
0 0

cudaczek121

#5994333 Napisano: 19.03.2015 15:02:22
ludzka_istota napisał(a):

giulietta napisał(a):

napisał(a):Vivacia napisał(a):

napisał(a):napisał(a):poprostuanette napisał(a):Ludzie... pracuje w biurze podróży i wczoraj touroperatorzy odwołali wycieczki do Tunezji... a ludzie mają pretensję, że mieli lecieć na wymarzony urlop a przez nas nie jest to możliwe. Nie ważne że dostaną kasę, mogą wylecieć gdzieś indziej... źle bo Oni chcieli do Tunezji... zmarnowałam im wymarzony urlop...

Żartujesz?! Aż takich idiotów- rodaków mamy? Zamiast cieszyć się, ze biuro o nich dba- o ich bezpieczeństwo i proponuje zamianę Tunezji na inny wyjazd, to jeszcze mają z tym problem? Matko jedyna... dokąd ten świat  i ludzie zmierzają...

Myślę,że ludziom powinno dać się wybór.Jeśli turyści mimo świadomości potencjalnego zagrożenia, decydują się kontynuować pobyt, powinni mieć taką możliwość,ale wówczas podpisać przed rezydentem czy inną tego typu osobą oświadczenie, że robią to na własną odpowiedzialność.
0 0

joan

#5994334 Napisano: 19.03.2015 15:05:14
cudaczek121 napisał(a):

Myślę,że ludziom powinno dać się wybór.Jeśli turyści mimo świadomości potencjalnego zagrożenia, decydują się kontynuować pobyt, powinni mieć taką możliwość,ale wówczas podpisać przed rezydentem czy inną tego typu osobą oświadczenie, że robią to na własną odpowiedzialność.

Zamachy terrorystyczne to siła wyższa, biuro nie musi się tłumaczyć przed klientem, wszystko jest w umowie emotka Inna sprawa, że samoloty są czarterowane i trudno oczekiwać, że poleci samolot z dwoma pasażerami na pokładzie emotka
0 0

koper

#5994346 Napisano: 19.03.2015 15:20:04
cudaczek121 napisał(a):

Rezydenci to też ludzie, a co jeżeli oni nie mają ochoty narażać swojego życia dla dobra "odważnych" turystów? 
0 0

pioge7

#5994389 Napisano: 19.03.2015 16:39:30
Zero wygranych w tym tygodniu.... Abc, visa, nawet mąki się nie udaje emotka
0 0

Gość: proza

#5994420 Napisano: 19.03.2015 18:06:53
asante napisał(a):

liidzik napisał(a):

joan napisał(a):Bez zapowiedzi zamknęła się przeglądarka Chrome, a po uruchomieniu - zamiast ostatnio oglądanych kart - pojawiła się strona jakiejś k* mać Delty Home czy cuś, więc w ustawieniach kliknęłam usunięcie wszystkiego związanego z tym cenzuram (tak mniemałam). Tymczasem skasowało się wszystko, nie ma zapisanych zakładek, nie ma linków, nie ma historii, nie ma niczego emotka W sieci piszą, że to nieodwracalne emotka

miałam coś podobnego...
zapisywałam sobie w pliku zakończone konkursy, gdzie brałam udział i konkursy, w których chcę wziąć udział (przydatne w przypadku konkursów na FB bo nie sposób tego ogarnąć)... zapisywałam plik za każdym razem kiedy dodałam nowy link... Pewnego pięknego dnia, dokładniej w niedzielę, komputer się zawieszał... więc pozapisywałam wszystko, dałam wyłącz, i włączyłam na nowo. Otwarłam plik, a tam same kwadraciki i informacja, że plik został zakodowany. Przesłałam plik znajomemu informatykowi i co? i cenzura... nic się nie da z tym zrobić. Nawet moje zapisywanie pliku po kilka razy dziennie nic nie pomogło............... W niedzielę czarna rozpacz, dziś już w miarę spokój i ogarnianie "bazy" na nowo ... emotka jestem tylko ciekawa ile wyników przegapiłam emotka

To jest najnowszy wirus, szyfruje pliki, informatykom na całym świecie nie udało się znaleźć sposobu na złamanie kodu. szyfruje wszystko, łącznie ze zdjęciami. Jedyny sposób to zapłacenie okupu - 500 dolarów. Nie udało się złapać szajki do tej pory. Firma znajomego zapłaciła okup, bo zaszyfrowało jednej osobie wszystkie ważne dokumenty. Polecam co kilka dni kopiować na zewnętrzny dysk ważne dane z komputera.

W temacie - do szaleństwa od wczoraj doprowadza mnei "chcesz dowcip na dziś?" NIE. NIE CHCĘ! 

0 0

Gość: poprostuanette

#5994475 Napisano: 19.03.2015 20:01:56
koper napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Rezydenci to też ludzie, a co jeżeli oni nie mają ochoty narażać swojego życia dla dobra "odważnych" turystów? 

Tyle ze biuro odpowiada za ich bezpieczeństwo. Pewnie niech zostaną rezydenci kogoś zastrzela i nie będzie tłumaczenia ze ktoś chciał zostać.  Biuro odpowiada. Rezydenci też ludzie którzy mają rodziny. Nie będa poświęcali się dla tych ludzi. A Ci co chcieli polecieć lub zostać... co pod opieką biura więc w tej sytuacji nie mają wyboru bo przez ich głupotę nikt ni będzie odpowiadał... bo w razie złego nikogo nie obejdzie to że to decyzja turysty
0 0

anialistopad

#5994528 Napisano: 19.03.2015 21:34:12
kurde nie lubię użalać sie nad sobą i plakac w kącie,ale dzis mam taki podly nastrój. Poklocilam sie z najlepsza przyjaciolka,wszystko mnie boli,nic mi dzis nie wychodzi. Od godziny 16 nie ma wody-awaria.marcpol mnie olał i wszystko jest do du.....
0 0

jola29k

#5994551 Napisano: 19.03.2015 22:05:13
wkurza mnie syn , co to  uparty dzieciak  wyśle go do szkoły wojskowej
0 0

luk1990

#5994581 Napisano: 20.03.2015 00:10:11
anialistopad napisał(a):

kurde nie lubię użalać sie nad sobą i plakac w kącie,ale dzis mam taki podly nastrój. Poklocilam sie z najlepsza przyjaciolka,wszystko mnie boli,nic mi dzis nie wychodzi. Od godziny 16 nie ma wody-awaria.marcpol mnie olał i wszystko jest do du.....

Mogę Cię tylko przytulić i połączyć się w bólu....ehhhh też mam taki fatalny tydzień ,że aż szkoda gadać ;( Wszystko się życiowo pokomplikowało.....cczy to zawsze musi byc takk ,że jak coś się uda i jest przez chwile super to później trzeba potrójnie odpokutować ? emotka
0 0

taalvikki

#5994585 Napisano: 20.03.2015 02:24:58
tępe, kolorowe panienki, które na fejsbukowych konkursikach piszą bzdury o optymizmie, pięknych oczkach i o tym, jakimi to są słodkimi księżniczkami z radością rozpoczynającymi dzień. och ach, rzygam tęczą, co z tego, że nie potrafię nawet regulaminu przeczytać. słodkie zdjęcie, słodkie słówka zawsze na propsie.  upadek okcydentu.
0 0

ondine

#5994805 Napisano: 20.03.2015 14:40:33
Przesilenie wiosenne, które mnie dopadło. Nic mi się nie chce, NIC. I cały czas najchętniej bym spała, a jutro sobota, zajęcia i trzeba wstać po 6 emotka
0 0

zarania

#5994810 Napisano: 20.03.2015 14:44:34
ondine napisał(a):

Przesilenie wiosenne, które mnie dopadło. Nic mi się nie chce, NIC. I cały czas najchętniej bym spała, a jutro sobota, zajęcia i trzeba wstać po 6 emotka

To nic nie rób tylko się relaksuj, np. na zakupy z Visą, a później wklepywanie zgłoszeń. emotka

Bardzo miło wspominam piątkowe popołudnie spędzone kiedyś z przyjaciółką - piwo, pizza, muzeum, piwo, koncert na rynku - które zakończyło się kombinowaniem jak wrócić do domu. Wróciłam o północy, wstałam o 5 nad ranem na pociąg na zajęcia i było super. emotka
0 0

constanza

#5995700 Napisano: 23.03.2015 16:10:34
Wkurza mnie, ze juz sie zaczęli czepiać wesołego kierowcy po tym filmiku https://m.youtube...atch?v=__eHdPk9dwE  emotka  Mozna nie lubić jego żartów ale ludzie w jego autobusach sa dla siebie o wiele milsi, podroz mija szybko i czasem nie sposob sie nie roześmiac. Wole jechac z kims takim niz z naburmuszonym kierowca, ktory klnie i trąbi na wszystkich, zamyka drzwi przed nosem i szarpie autobusem - ze niby jazda z takim kierowca jest bezpieczniejsza niz z wesołym?dobre emotka
0 0

ondine

#5995708 Napisano: 23.03.2015 16:34:51
constanza napisał(a):

Wkurza mnie, ze juz sie zaczęli czepiać wesołego kierowcy po tym filmiku https://m.youtube.../watch?v=__eHdPk9dwE  emotka  Mozna nie lubić jego żartów ale ludzie w jego autobusach sa dla siebie o wiele milsi, podroz mija szybko i czasem nie sposob sie nie roześmiac. Wole jechac z kims takim niz z naburmuszonym kierowca, ktory klnie i trąbi na wszystkich, zamyka drzwi przed nosem i szarpie autobusem - ze niby jazda z takim kierowca jest bezpieczniejsza niz z wesołym?dobre emotka

Kto się czepia i dlaczego? emotka Facet mógłby zrobić karierę radiowca, ale ma gadane... Stacje radiowe się powinny o niego bić emotka
0 0

constanza

#5995710 Napisano: 23.03.2015 16:37:33
ondine napisał(a):

constanza napisał(a):

Wkurza mnie, ze juz sie zaczęli czepiać wesołego kierowcy po tym filmiku https://m.youtube.../watch?v=__eHdPk9dwE  emotka  Mozna nie lubić jego żartów ale ludzie w jego autobusach sa dla siebie o wiele milsi, podroz mija szybko i czasem nie sposob sie nie roześmiac. Wole jechac z kims takim niz z naburmuszonym kierowca, ktory klnie i trąbi na wszystkich, zamyka drzwi przed nosem i szarpie autobusem - ze niby jazda z takim kierowca jest bezpieczniejsza niz z wesołym?dobre emotka

Kto się czepia i dlaczego? emotka Facet mógłby zrobić karierę radiowca, ale ma gadane... Stacje radiowe się powinny o niego bić emotka

Nie wiem dokladnie bo ztm zatrudnia inne firmy do prowadzenia autobusów ale zaczęły tez wpływać skargi, ze ludziom to nieodpowiada i wezwali go na rozmowe z gora, dostal reprymende itd 
0 0

ondine

#5995727 Napisano: 23.03.2015 16:58:10
constanza napisał(a):

ondine napisał(a):

constanza napisał(a):Wkurza mnie, ze juz sie zaczęli czepiać wesołego kierowcy po tym filmiku https://m.youtube.../watch?v=__eHdPk9dwE  emotka Mozna nie lubić jego żartów ale ludzie w jego autobusach sa dla siebie o wiele milsi, podroz mija szybko i czasem nie sposob sie nie roześmiac. Wole jechac z kims takim niz z naburmuszonym kierowca, ktory klnie i trąbi na wszystkich, zamyka drzwi przed nosem i szarpie autobusem - ze niby jazda z takim kierowca jest bezpieczniejsza niz z wesołym?dobre emotka

Kto się czepia i dlaczego?  emotka Facet mógłby zrobić karierę radiowca, ale ma gadane... Stacje radiowe się powinny o niego bić  emotka

Nie wiem dokladnie bo ztm zatrudnia inne firmy do prowadzenia autobusów ale zaczęły tez wpływać skargi, ze ludziom to nieodpowiada i wezwali go na rozmowe z gora, dostal reprymende itd

Szczerze powiedziawszy... niektóre jego teksty przekraczały pewne granice  emotka Ale ogólnie to mi by to nie przeszkadzało, ale Polacy to dziwny naród, wiecznie nadęty, zgorzkniały, bez poczucia humoru. Polakom przeszkadza z reguły to, że ktoś jest szczęśliwy i uśmiechnięty. Rozumiem, że ktoś może być zmęczony (niektórzy wiecznie), ale jazda komunikacją miejską m.in. polega na tym, że się przebywa wśród ludzi i tolerowanie ich to umiejętność życia w społeczeństwie, jak komuś przeszkadzają ludzie to powinien jeździć samochodem albo taksówkami. Może Ci, którzy zgłaszają wolą kierowców, którzy zamykają im drzwi przed nosami, pewnie dlatego, że sami by to robili  emotka
0 0