Wkurza mnie...

Gość: kluseczka

#5995741 Napisano: 23.03.2015 17:13:51
choróbsko emotka od piątku jestem przeziębiona , mam stan podgorączkowy, nie mam jak iść do lekarza a leczyć się sama nie umiem = bo polopiryna  i zjedzony apap efektu kompletnie nie  dały emotka
0 0

ino1975

#5995749 Napisano: 23.03.2015 17:25:15
Coraz częściej zdarza się, że data zakończenia konkursu w bazie ma się nijak do daty rzeczywistego zakończenia. Zgłaszam to regularnie moderatorom, ale nic się nie zmienia. Przykład z dziś - la luxe paris w ofeminin.pl: konkurs widnieje w bazie jako kończący się dzisiaj, a dzisiaj było ogłoszenie wyników. Czy ludzie specjalnie wprowadzają innych użytkowników w błąd? Za takie historie powinny być punkty karne!
0 0

ziolko

#5996131 Napisano: 24.03.2015 14:41:53
wkurzyła mnie dziś, i to porządnie jedna wyfikowana paniusia emotka
zaparkowałam pod biurem, po uprzednim odczekaniu ponad 10 minut na zwolnienie jakiegokolwiek miejsca. Zadowolona zamykam samochód i nagle słyszę, że ktoś coś mówi. Okazało się, że jakaś paniusia po 60. siedząca w samochodzie pytała "uprzejmie", czy muszę parkować na 2 miejscach. Ja zaskoczona, bo zawsze staram się parkować tak, żeby kto inny też mógł się zmieścić, ale ok... popatrzyłam i doszłam do wniosku, że faktycznie. Z lewej strony mogę podjechać bliżej sąsiedniego auta.
Podjechałam i różnica wyniosła ok 30 cm. W każdym razie niewiele. A babsko w aucie "naprawdę nie wiem, kto pani dał prawo jazdy!!!" i obrażona pojechała. Nosz kurcze, pewno powinnam wyjechać i jej zrobić miejsce!!
Ciekawe, gdzie ona chciała się zmieścić? było miejsce na 1,5 auta (ew. auto i motocykl), a nie 2. Szczególnie, że nie ma miejsc wyznaczonych liniami. Szkoda, że do właściciciela mercedesa nie miała pretensji, bo ten stał rozkraczony jak żaba na 2 miejscach z liniami. Idealnie na środku.
A sorry.. właściciela merca nie było, więc skrupiło się na mnie... emotka emotka
Babsko zepsuło mi humor, zupełnie jakbym nie miałą innych spraw i zmartwień na głowie emotka emotka
0 0

ilonaxx5

#5996136 Napisano: 24.03.2015 14:51:44
jak też mnie wkurza ta Visa emotka emotka
0 0

Gość: katrin22

#5996144 Napisano: 24.03.2015 15:01:02
ziolko napisał(a):

zaparkowałam pod biurem, po uprzednim odczekaniu ponad 10 minut na zwolnienie jakiegokolwiek miejsca. Zadowolona zamykam samochód i nagle słyszę, że ktoś coś mówi. Okazało się, że jakaś paniusia po 60. siedząca w samochodzie pytała "uprzejmie", czy muszę parkować na 2 miejscach. Ja zaskoczona, bo zawsze staram się parkować tak, żeby kto inny też mógł się zmieścić, ale ok... popatrzyłam i doszłam do wniosku, że faktycznie. Z lewej strony mogę podjechać bliżej sąsiedniego auta.
Podjechałam i różnica wyniosła ok 30 cm. W każdym razie niewiele. A babsko w aucie "naprawdę nie wiem, kto pani dał prawo jazdy!!!" i obrażona pojechała. Nosz kurcze, pewno powinnam wyjechać i jej zrobić miejsce!!
Ciekawe, gdzie ona chciała się zmieścić? było miejsce na 1,5 auta (ew. auto i motocykl), a nie 2. Szczególnie, że nie ma miejsc wyznaczonych liniami. Szkoda, że do właściciciela mercedesa nie miała pretensji, bo ten stał rozkraczony jak żaba na 2 miejscach z liniami. Idealnie na środku.
A sorry.. właściciela merca nie było, więc skrupiło się na mnie... emotka emotka
Babsko zepsuło mi humor, zupełnie jakbym nie miałą innych spraw i zmartwień na głowie emotka emotka

ziolko olej babola  emotka  Ludzie ( nie wszyscy na szczęście) już tacy są. Takiej "pani" wydaje się, że jest takim super kierowcą. Następnym razem powiedz jej, że jak będziesz w jej wieku, to też będziesz tak perfekcyjnie jeździć jak ona emotka    emotka
0 0

Gość: marielu

#5996152 Napisano: 24.03.2015 15:05:13
kluseczka napisał(a):

choróbsko emotka od piątku jestem przeziębiona , mam stan podgorączkowy, nie mam jak iść do lekarza a leczyć się sama nie umiem = bo polopiryna  i zjedzony apap efektu kompletnie nie  dały emotka

Trza było dopchać jakimś przeciwkaszklowym, może przeziębienie by nie minęło ale jak byś zobaczyła biegające po forum koniczyny i słonia w w.c to byś miała przynajmniej ubaw edit: pisząc słonia nie miałam na myśli śfibkówwny )  emotka

PS. leczyć się sama nie umiesz to fakt, nie łączymy apapu z polopiryną  ;) 
0 0

ondine

#5996171 Napisano: 24.03.2015 15:38:26
ziolko napisał(a):

Haha, nie przejmuj się, trzeba było powiedzieć, że jakby była takim wspaniałym kierowcą to by się zmieściła w tą połówkę miejsca i wyszła przez szyberdach emotka
0 0

Gość: iwonciaaa

#5996766 Napisano: 25.03.2015 18:00:12
W lipcu wygrałam na pewnym blogu sesję zdjęciową z makijażystką, fryzjerem, itd.
Miało być pięknie i wspaniale...
Niestety jak się okazało dyspozycyjna ekipa, wiecznie nie miała czasu.
A to fryzjer nowy salon otwierał, a to coś tam. Minęło lato, nadeszła chłodna jesień.
Sesja z plenerowej miała zamienić się w studyjną.
Po raz kolejny problemy. Pani organizatorka w ramach rekompensaty, miała zrobić dla mnie komplet całkiem ładnej biżuterii.
Zaczęła w styczniu. Kilka razy już mówiła, że kończy, że już wysyła.
Nie doczekałam się do dzisiaj emotka
Bawi mnie pisanie do niej co jakiś czas i przypominanie się.Już nawet nie o nagrodę chodzi, ale o zachowanie i to wieczne ściemnianie.
0 0

Gość: bc14

#5996826 Napisano: 25.03.2015 19:12:40
wkurza mnie Visa !! wysłałam zdjęcie z kręgli, basenu, ogródka założonego  z wiosennymi sadzonkami wszystkie zdjęcia wygrane ale nie moje emotka
0 0

dorotade

#5996861 Napisano: 25.03.2015 19:50:12
Visaemotka
0 0

ilonaxx5

#5996903 Napisano: 25.03.2015 20:53:32
bc14 napisał(a):

wkurza mnie Visa !! wysłałam zdjęcie z kręgli, basenu, ogródka założonego  z wiosennymi sadzonkami wszystkie zdjęcia wygrane ale nie moje emotka

łącze się w bólu mam ich gdzieśemotka
0 0

Gość: poprostuanette

#5997188 Napisano: 26.03.2015 14:06:50
http://konkurstun...sts/winners/stage:II

na zdjeciu miala byc puszka tunczyka... a laureaci daja zdjecia bez produktu... trzymaja sie regul;aminu...
0 0

joan

#5997212 Napisano: 26.03.2015 14:49:42
poprostuanette napisał(a):

http://konkurstun...sts/winners/stage:II

na zdjeciu miala byc puszka tunczyka... a laureaci daja zdjecia bez produktu... trzymaja sie regul;aminu...

Na każdym ze zdjęć jest puszka tuńczyka -sprawdziłam emotka
0 0

assal

#5997213 Napisano: 26.03.2015 14:50:11
To są fragmenty pionowych zdjęć, już tu pisali co niektórzy emotka
0 0

joan

#5997215 Napisano: 26.03.2015 14:53:17
assal napisał(a):

Trzeba kliknąć w zdjęcie, na powiększonych wyraźnie widać fragmenty puszek emotka
0 0

asantesana

#5997219 Napisano: 26.03.2015 15:02:14
joan napisał(a):

assal napisał(a):

Trzeba kliknąć w zdjęcie, na powiększonych wyraźnie widać fragmenty puszek emotka

Kastrują nie tylko pionowe zdjęcia, ale też poziome, przez co zdjęcia tracą nie tylko puszki, ale jeszcze urok  emotka  
0 0

Gość: nouvelle

#5997226 Napisano: 26.03.2015 15:06:58
ilonaxx5 napisał(a):

bc14 napisał(a):

emotka
0 0

ludzka_istota

#5997246 Napisano: 26.03.2015 15:57:44
nouvelle napisał(a):

ilonaxx5 napisał(a):

bc14 napisał(a):wkurza mnie Visa !! wysłałam zdjęcie z kręgli, basenu, ogródka założonego  z wiosennymi sadzonkami wszystkie zdjęcia wygrane ale nie moje emotka

emotka

I ja do Was...
0 0

nanajka81

#5997290 Napisano: 26.03.2015 17:47:43
ludzka_istota napisał(a):

nouvelle napisał(a):

ilonaxx5 napisał(a):

napisał(a):bc14 napisał(a):wkurza mnie Visa !! wysłałam zdjęcie z kręgli, basenu, ogródka założonego  z wiosennymi sadzonkami wszystkie zdjęcia wygrane ale nie moje emotka

emotka

I ja do Was...

mnie tez visa dobija emotka cokolwiek im nie wysle nic im sie nie podoba. Karty dac nie chca i mojej kreatywnosci rowniez do galerii nie wrzucaja ;(
0 0

zaczytana-pola

#5997306 Napisano: 26.03.2015 18:24:40
Ostatnio wszystko. Konkursy, głupia awaria Internetu emotka
0 0