Wkurza mnie...

bezaczek7

#6014619 Napisano: 07.05.2015 23:34:50
monotematycznie: ilość posiadanych paragonów w stosunku do nagród za te paragony maleje wprost proporcjonalnie do ilości nowych nabytków.
0 0

Gość: dotti25

#6014628 Napisano: 08.05.2015 00:10:05
alaalicja napisał(a):

hittmanka napisał(a):

asiabuczkowska napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

androm napisał(a):

anialistopad napisał(a):

29renata napisał(a):

Ja też nie mam @ z Nivea. Myślałam, że jestem jedyna ...

a może @ dopiero jutro wyślą?

jutro na pewno, do domu poszli i tyle:)

no dajcie spokój, niemożliwe,aby rozdali tak szybko 9 tysięcy kremów.Chyba,że im się zera pomyliły i mieli tylko 90 lub 900emotka

ja wysłałąm zgłoszenie jakies 10 min temu i mail o wysysłce kremu był w ciągu kilku min, ale chciałam tez dla szwagierki z innego konta i cisza...

ja też na jednego maila miałam odpowiedż za 2 minuty a na drugiego maila nie dostałam do teraz mimo iż zaznaczyłam te same odpowiedzi....z 2 kompów wysyłałam więc ip też nie ma znaczenia....

To się dołączam do wkurzonych na Nivea:( Też się nie załapałam. Wysyłałam dla siebie i mamy:(Mój mail od razu przyszedł, jej wogóle:( i wychodzi, że się nie załapałyśmy bo od 14 ciszaaaaaaa:( Kurcze, w Biodermie też mi nie poszło emotka  :(

0 0

Gość: dotti25

#6014629 Napisano: 08.05.2015 00:11:57
mam wrażenie, że maile przychodzą z automatu, jeżeli ktoś łapie się na odpowiednią kategorię wiekową, bo babcia którą odmłodziłam o 60 lat dostała zwrotkę w parę sekund po potwierdzeniu. Od razu napiszę, że babcia kiepsko radzi sobie z kompem, ale krem przetestuje z przyjemnością
0 0

lima

#6014645 Napisano: 08.05.2015 08:33:02
Ja również wczoraj nic z Nivea, do tego IM mnie totalnie olał i od wieków nie wpadło nic DOSŁOWNIE!! Mam dość już szarości i pytam się gdzie to moje SZCZĘĘĘĘĘŚCIE ?? No? emotka emotka
0 0

izak1000

#6015090 Napisano: 08.05.2015 22:06:59
dotti25 napisał(a):

mam wrażenie, że maile przychodzą z automatu, jeżeli ktoś łapie się na odpowiednią kategorię wiekową, bo babcia którą odmłodziłam o 60 lat dostała zwrotkę w parę sekund po potwierdzeniu. Od razu napiszę, że babcia kiepsko radzi sobie z kompem, ale krem przetestuje z przyjemnością

to jest chyba prawda, bo jeżeli ktos podał prawdziwy wiek (pow.50 lat)... to ma marne szanse.....
w takim wieku nawet NIVEA cudów nie uczyni... a  jedynie mogą popsuć im wyniki testu..
0 0

jokan

#6015095 Napisano: 08.05.2015 22:27:29
Ja wypenialam dzisiaj nivea i mam go do testow (tez dzisiaj mail), czesami robię tak jak Magda, wypelniam na kogos, aby sprawic niespodzianke.
Nivea wypelnilam przed chwilka na bratowa, mam nadzieje, że sie uda i bedzie mile zaskoczona:)

a w temacie: wkurza mnie FB, bo mam bialą stronę emotka
0 0

79magda

#6015101 Napisano: 08.05.2015 22:44:06
izak1000 napisał(a):

to jest chyba prawda, bo jeżeli ktos podał prawdziwy wiek (pow.50 lat)... to ma marne szanse.....
w takim wieku nawet NIVEA cudów nie uczyni... a  jedynie mogą popsuć im wyniki testu..

Wkurza mnie taki tekst. To znaczy, że kobiety po pięćdziesiątce mają wdziać spódnice na gumce, przestać depilować nogi i zapomnieć o pielęgnacji?! Nie trzeba cudów, by czuć się świeżą, zadbaną i kobiecą, bez względu na wiek!
0 0

ludzka_istota

#6015277 Napisano: 09.05.2015 20:03:17
ehhh... We wrześniu za mąż wychodzę. Daty, terminy, godziny- dograne, ustalone. Zaproszenia w druku, osiem razy sprawdzone, żeby nie było żadnych niedomówień i nieporozumień. A dziś po 15 dzwoni ksiądz do mnie (razem w szkole pracujemy, tak przy okazji) i mówi, że godzina ślubu musi być późniejsza- bo przed nami będzie ślub-nie-ślub-odnowa-w-duchu-świętym i to może potrwać. I czy to nie będzie problemem. No- w zasadzie nie będzie... Jeden mały szczególik tylko... 
Nie chcę zamawiać zaproszeń od nowa (wiadomo, każdy grosz się liczy)- chyba jakąś "wkładkę" zrobić trzeba będzie ze sprostowaniem, czy coś...
0 0

Gość: Ewelajna

#6015278 Napisano: 09.05.2015 20:06:53
Nivea. Ja wypełniłam dla siebie (27 lat) i dostałam w ten sam dzień. Dla mamy, przedział od 40 do 50... i do teraz nie ma  odpowiedzi...
0 0

aurorcia

#6015280 Napisano: 09.05.2015 20:20:15
ludzka_istota napisał(a):

ehhh... We wrześniu za mąż wychodzę. Daty, terminy, godziny- dograne, ustalone. Zaproszenia w druku, osiem razy sprawdzone, żeby nie było żadnych niedomówień i nieporozumień. A dziś po 15 dzwoni ksiądz do mnie (razem w szkole pracujemy, tak przy okazji) i mówi, że godzina ślubu musi być późniejsza- bo przed nami będzie ślub-nie-ślub-odnowa-w-duchu-świętym i to może potrwać. I czy to nie będzie problemem. No- w zasadzie nie będzie... Jeden mały szczególik tylko... 
Nie chcę zamawiać zaproszeń od nowa (wiadomo, każdy grosz się liczy)- chyba jakąś "wkładkę" zrobić trzeba będzie ze sprostowaniem, czy coś...

Wybacz, ale czym się wkurzasz??? Tym, że nie jesteś asertywna? Skoro taki był plan i tak dogadane, zamówione zaproszenia to mówię szanownemu księdzu, że będzie problem, bo zaproszenia zamówione itp, a skoro inni Państwo mają odnowienie to mogą zmienić godzinę na wcześniejszą, zwłaszcza, że jeden ślub już mieli i teraz jest Wasz czasemotka
0 0

radosna

#6015289 Napisano: 09.05.2015 20:51:17
Ewelajna napisał(a):

Nivea. Ja wypełniłam dla siebie (27 lat) i dostałam w ten sam dzień. Dla mamy, przedział od 40 do 50... i do teraz nie ma  odpowiedzi...

Nivea na facebooku zarzeka się, że nie ma ograniczeń wiekowych. Niestety kłamie, bo są ograniczenia wiekowe. Nikt z mojej rodziny w tym przedziale wiekowym nie zakwalifikował się. Natomiast młodzi (poniżej 30 lat) - wszyscy.
0 0

malmoki

#6015291 Napisano: 09.05.2015 21:00:36
radosna napisał(a):

Ewelajna napisał(a):

Nivea na facebooku zarzeka się, że nie ma ograniczeń wiekowych. Niestety kłamie, bo są ograniczenia wiekowe. Nikt z mojej rodziny w tym przedziale wiekowym nie zakwalifikował się. Natomiast młodzi (poniżej 30 lat) - wszyscy.

Chyba jednak wiek ma znaczenie , bo ja też czekam od czwartku  od 20....
0 0

nanajka81

#6015292 Napisano: 09.05.2015 21:01:15
Ewelajna napisał(a):

ja mam 33 lata i maila dostalam na nastepny dzien tyle ze maila znalazlam gleboko w spamie emotka
0 0

benasia

#6015294 Napisano: 09.05.2015 21:09:31
aurorcia napisał(a):

Wybacz, ale czym się wkurzasz??? Tym, że nie jesteś asertywna? Skoro taki był plan i tak dogadane, zamówione zaproszenia to mówię szanownemu księdzu, że będzie problem, bo zaproszenia zamówione itp, a skoro inni Państwo mają odnowienie to mogą zmienić godzinę na wcześniejszą, zwłaszcza, że jeden ślub już mieli i teraz jest Wasz czasemotka

Podobnie myślę - co ma Was to obchodzić skoro wy ten termin i godzinę mieliście zaklepane pierwsi, niech ktoś inny przesuwa swoją godzinę. W końcu ślub to coś ważnego i to nie wy powinniście ustępować.
0 0

rutka

#6015298 Napisano: 09.05.2015 21:18:52
malmoki napisał(a):

radosna napisał(a):

Ewelajna napisał(a):

Chyba jednak wiek ma znaczenie , bo ja też czekam od czwartku  od 20....

ja też się z tym zgadzam,przetestowalam to na sobie,trzeba się odmłodzić bo inaczej lipa emotka
0 0

Gość: pola731

#6015301 Napisano: 09.05.2015 21:27:58
wkurza mnie, że wszędzie węszymy spiski - tymczasem mam ponad 40 lat , puściłam jedno zgłoszenie na siebie dla sportu (bo już nie konkursuję - po prostu czasem jeszcze mnie korci )- zaznaczyłam wiek 40-50 - i testuję Nivea
0 0

bezaczek7

#6015342 Napisano: 09.05.2015 23:13:15
że siedzę długo w nocy, pisząc konkursy lub odświeżając fejsa, a potem rano jestem niewyspana.
i że kuzynka z mężem wyjechała "za chlebem" zagramanicę, tam urodziła dziś pierwszego wnuka swojej mamy, a ja będę zawozić zdjęcia na tablecie, bo inaczej babcia by wnuka nie wiadomo kiedy zobaczyła... (brak internetu, tel bez mms). akurat zdążyła przed wyjazdem, bo jedziemy jutro. smutne to.
i moje łzawienie oczu. od czasu ciąży się utrzymuje na widok słodkiego psiaczka/dziecka i nie chce se odejść, a niedługo 8 miesięcy po porodzie... płaczę i się wkurzam na siebie, że nad tym nie panuję -_-
0 0

cudaczek121

#6015345 Napisano: 09.05.2015 23:17:47
benasia napisał(a):

aurorcia napisał(a):

Podobnie myślę - co ma Was to obchodzić skoro wy ten termin i godzinę mieliście zaklepane pierwsi, niech ktoś inny przesuwa swoją godzinę. W końcu ślub to coś ważnego i to nie wy powinniście ustępować.

Popieram! Niby dlaczego Ty z narzeczonym musicie ustępować, skoro tamta uroczystość to tylko odnowa ślubów małżeńskichemotka Swoją droga jak moi rodzice mają iść gdzieś na imprezę do znajomych czy też na jakąś ważną uroczystość, mój ojciec zawsze specjalnie podaje mamie godzinę wcześniej niż rzeczywiste rozpoczęcie spektaklu czy uroczystości, bo moja mama zawsze się tak stroi i długo szykuje jakby była tam najważniejsza i przez to rodzice zazwyczaj i tak są mocno spóźnieni emotka
0 0

ziolko

#6015346 Napisano: 09.05.2015 23:24:38
ludzka_istota.. też uważam, że powinnaś porozmawiać z księdzem i powiedzieć mu, że już wszystko masz dograne i zaproszenia wydrukowane. I jeśli to możliwe, żeby ci ludzie zmienili godzinę uroczystości, skoro to "tylko" odnowienie ślubów (swoją drogą kiedyś o czymś takim mowy nie było, czyżby moda przyszła z Zachodu??) 
0 0

Gość: katrin22

#6015366 Napisano: 10.05.2015 08:54:32

Powiedz ksiedzu, że za późno Cię poinformował, masz wszystko przygotowane i nie może być inna godzina. Ślub jest ważniejszy niż odnowienie przysięgi. Tego się trzymaj twardo. Niech tamci wcześniej przyjdą i wszystko się zgra. POWODZENIA!
0 0