Wkurza mnie...

abodak

#6041145 Napisano: 07.07.2015 13:54:07
joan napisał(a):

skarb888 napisał(a):

joan napisał(a):

Buu, aż mam ochotę wysłać dubla, bom ciekawa, co takiego mówią smolarowi pracownicy emotka

Nr paragonu to za mało - taki sam może się przecież powtórzyć w różnych sklepach. Powinno się podawać w zgłoszeniu także adres sklepu i datę, żeby uniknąć dubli, co sprawdza się u wielu innych organizatorów. I po sprawie.

To chyba za dużo emotka
Powinno się podawać w zgłoszeniu nr naprzeciwko daty oraz godzinę wystawienia paragonu, np. TESCO.687950.09:09 I gotowe emotka

ja wole za duzo niz za malo-moj tato kupil w przedostatni dzien milke,paragon zglosil i plum-ze wykorzystany i choc do nich napisal,nie dostal zadnej odpowiedzi,wiec zostalo mu tylko wkurzac sie z milka
0 0

ultrixx

#6041153 Napisano: 07.07.2015 14:09:28
joan napisał(a):

skarb888 napisał(a):

joan napisał(a):

Buu, aż mam ochotę wysłać dubla, bom ciekawa, co takiego mówią smolarowi pracownicy emotka

Nr paragonu to za mało - taki sam może się przecież powtórzyć w różnych sklepach. Powinno się podawać w zgłoszeniu także adres sklepu i datę, żeby uniknąć dubli, co sprawdza się u wielu innych organizatorów. I po sprawie.

To chyba za dużo emotka
Powinno się podawać w zgłoszeniu nr naprzeciwko daty oraz godzinę wystawienia paragonu, np. TESCO.687950.09:09 I gotowe emotka

dobry pomysłemotka  może coś bym wreszcie wygrała w loteriach...
0 0

freyja88

#6041170 Napisano: 07.07.2015 14:29:10
Ja miałam akcję z dublem wczoraj. Zrobiłam zakupy w C4 na lot.Nescafe. Po wysłaniu sms'a dostałam najpierw powiadomienie o przyjęciu zgłoszenia a niecałą minutkę później info o błędzie-nr zdublowany. Oczywiscie napisałam do nich wysyłając skan paragonu. W odpowiedzi napisano mi, że sprawa zostanie wyjaśniona. Czekam na kolejnego @ emotka
0 0

aerdna

#6041466 Napisano: 07.07.2015 23:01:39
abodak napisał(a):

joan napisał(a):

skarb888 napisał(a):

joan napisał(a):

To chyba za dużo emotka

ja wole za duzo niz za malo-moj tato kupil w przedostatni dzien milke,paragon zglosil i plum-ze wykorzystany i choc do nich napisal,nie dostal zadnej odpowiedzi,wiec zostalo mu tylko wkurzac sie z milka

Miałam to samo z Milką uśmiechem. Kupiłam 2 paragony pod rząd i oba okazały się wykorzystane. Dobrze, że nie kupowałam więcej z jednej kasy, bo sporo byłabym w plecy emotka
0 0

norweska20

#6041495 Napisano: 08.07.2015 00:28:35
wkurza mnie to ze znowu los się do mnie nie uśmiechnął i nie ma koloni Tesco dla syna .....aj szkoda , bo zasłużył
0 0

Gość: poprostuanette

#6041535 Napisano: 08.07.2015 08:55:57
http://wiadomosci...szawie-FILM-00008037

wkurza mnie i przeraża ze nie ma ludzi którzy pomogą...
0 0

koper

#6041541 Napisano: 08.07.2015 09:08:23
Wkurza mnie zaśmiecanie tematu "mdw" wypowiedziami konkursowych Judymów, którzy nigdy by nie sprzedali swojej nagrody, co więcej, w życiu by nie zagrali o coś czego nie potrzebują emotka
0 0

joan

#6041551 Napisano: 08.07.2015 09:20:27
koper napisał(a):

Wkurza mnie zaśmiecanie tematu "mdm" wypowiedziami konkursowych Judymów, którzy nigdy by nie sprzedali swojej nagrody, co więcej, w życiu by nie zagrali o coś czego nie potrzebują emotka

Nie wiem, po co ludzie w ogóle piszą takie bzdety, przecież ja teksty nieadekwatne do tematów wątków i tak od razu po zauważeniu zgłaszam adminom - nie od tego jest Mdw, żeby swoje z palca wyssane żale wylewać emotka
0 0

defed

#6041572 Napisano: 08.07.2015 09:42:28
Wkurza mnie użytkownik lager który stwierdził, ze ja "tego nie rozumiem", ze kolonia dla dziecka to inna nagroda niż kawa ze szklankami. A ja to rozumiem, rozróżniam wartość materialna obu rodzajów nagród. Ale on nie wdając się nawet w dyskusje mnie tak po prostu podsumował, jakbym była jakaś conajmniej cofnięta... Nie miał prawa. I nie ma prawa zabraniać innym grania w konkursach.
0 0

jokan

#6041579 Napisano: 08.07.2015 09:48:30
koper napisał(a):

Wkurza mnie zaśmiecanie tematu "mdw" wypowiedziami konkursowych Judymów, którzy nigdy by nie sprzedali swojej nagrody, co więcej, w życiu by nie zagrali o coś czego nie potrzebują emotka

hmm, mnie tez...bo co komu do tego w co kto gra i co sprzedaje, jego sprawa

a ja jestem jakas wkurzona tymi koloniami, bo nie wiem czy beda terminy jeszcze zanim te vouchery przysla z drugiego etapu
0 0

jokan

#6041582 Napisano: 08.07.2015 09:53:04
defed napisał(a):

Wkurza mnie użytkownik lager który stwierdził, ze ja "tego nie rozumiem", ze kolonia dla dziecka to inna nagroda niż kawa ze szklankami. A ja to rozumiem, rozróżniam wartość materialna obu rodzajów nagród. Ale on nie wdając się nawet w dyskusje mnie tak po prostu podsumował, jakbym była jakaś conajmniej cofnięta... Nie miał prawa. I nie ma prawa zabraniać innym grania w konkursach.

a w temacie kolonii to ja sie pytalam corki: a jak wygram kolonie to pojedziesz a ona mi na to "nie", ale i tak zagrałam a co:) i kto mi zabroni, i wygralam, a teraz corka przejrzala oferte i stwierdzila ze raczej pojedzie - czekamy na voucher:)

wkurza mnie klima, mam nos i gardlo zawalone
0 0

mkrzysiek

#6041585 Napisano: 08.07.2015 09:57:33
Wkurza mnie nescafe  kupiłem na forum wygrane bilety na Off Festival dostałem bon eventimemotka
0 0

MEG13

#6041608 Napisano: 08.07.2015 10:29:54
mkrzysiek napisał(a):

Wkurza mnie nescafe  kupiłem na forum wygrane bilety na Off Festival dostałem bon eventimemotka

trzeba było kupić u mnieemotka
a w temacie wkurza mnie , że forumowicze rozliczają innych z  wygranych, nieważne kto co wygrywa i co robi z wygraną, ważne aby wszystko szło zgodnie z regulaminem.
P.S jak będziecie tak zazdrościć, niedługo MDW będzie świeciło pustkami
0 0

Monika11

#6041617 Napisano: 08.07.2015 10:38:31
mkrzysiek napisał(a):

Bałagan mają i tyle
dobrze że ja Opener-a nie sprzedałam, bo też było by zdziwienie  emotka
0 0

joan

#6041619 Napisano: 08.07.2015 10:40:09
violetta napisał(a):

(...) nieważne kto co wygrywa i co robi z wygraną, ważne aby wszystko szło zgodnie z regulaminem.

Amen.
0 0

ultrixx

#6041625 Napisano: 08.07.2015 10:45:11
violetta napisał(a):

mkrzysiek napisał(a):

trzeba było kupić u mnieemotka
a w temacie wkurza mnie , że forumowicze rozliczają innych z  wygranych, nieważne kto co wygrywa i co robi z wygraną, ważne aby wszystko szło zgodnie z regulaminem.

Zgadzam się! Ważne, żeby regulaminy były przestrzegane, a nagród i konkursów jest tyle, że przy odpowiednim zaangażowaniu (czasowym, finansowym i umysłowym) i pozytywnym nastawieniu do tematu dla każdego forumowicza wystarczyemotka
0 0

ino1975

#6041642 Napisano: 08.07.2015 11:17:49
Wkurza mnie dyskusja w MDW na temat mojego wpisu, że odstapię kolonie, ponieważ marzeniem moich synów nie jest wyjazd na obóz albo na kolonie. I, że nie powinienem brać udziału w konkursie, bo odbieram szansę innym dzieciom. Wyszło na to, ze jestem zły, grzeszny, bezduszny itd.

Nie chce poruszać tematu wygranych iks-rowerów (przecież są ludzie, których marzeniem jest pojeździć a odbieramy im szansę), iksdziesiąt kremów, i tak dalej i tak dalej. Wkurzył mnie temat dzieci. I, że szczęścia dzieci nie liczy się w pieniadzach. I, że JA na pewno tego nie rozumiem. Nie wiem skąd niektórzy forumowicze wiedzą, co myślę albo jak coś rozumiem. W głowie mi przecież nie siedzą.

A może raz w tygodniu jako woluntariusz pomagam w nauce dzieciom z rodzin z problemami, a może część wygranych przekazuję właśnie tym dzieciakom, a może robię wiele innych rzeczy, żeby bezinteresownie pomóc innym? Ale przecież niektórzy wszystkowiedzący forumowicze bez skazy po prostu wiedzą, że nie. Może niektórzy nie są "visser" tylko "wisser" albo nawet "besserwisser"? Kto wie?

A pomyśleliście moi drodzy, że jeśli udałoby się odstąpić komuś kolonie, które nie są jednak marzeniem moich własnych dzieciaków, pieniądze mógłbym przeznaczyć na spełnienie jakiegoś ich wielkiego marzenia? A może mnie też nie stać na wszystko, o czym marzą moich chłopcy? Nie. Niektórzy forumowicze wiedzą, że nie rozumiem.

I na koniec taki tekst z najbardziej popularnej książki na świecie: "Kto z was jest bez grzechu, niech pierwszy rzuci w nią kamieniem" (J, 8,8)
0 0

Gość: dotti25

#6041657 Napisano: 08.07.2015 11:27:24
ostatnio wygrałam leżaczek hybrydowy, który, z racji wieku mojego dziecka już mu się nie przyda. Za to pieniądze z jego sprzedaży bardzo przydadzą się do spłaty części zadłużenia z mojej karty kredytowej, co wydatnie przyczyni się do mojego szczęścia, a więc i do szczęścia mojego dziecka, bo zadowolona mama jest lepsza
Czasem zdarza mi się zagrać o coś dla satysfakcji, ale głównie jednak gram dla pieniędzy
0 0

Gość: katrin22

#6041662 Napisano: 08.07.2015 11:28:29
ino1975 Sam/a napisałaś/eś, że Twoi synowie nie są zainteresowani taką formą wypoczynku- więc nie dziw się, że inni którzy grali dla swoich pociech są teraz zbulwersowani. Ich tak samo jak być może Ciebie nie stać na wykupienie koloni dla swoich dzieci.
Wiadomo, każdy gra jak sobie chce i z nagrodą też robic co chce, ale taki wpis jaki Ty dałaś/eś w MDW działa jak płachta na byka. Drugim razem proponuję wpisać się w "Wygrane na sprzedaż" i nie tłumaczyć się dlaczego chcesz się "pozbyć" nagrody.
0 0

ziolko

#6041663 Napisano: 08.07.2015 11:28:49
wkurza mnie, że w ubiegłym roku na www.rankinglekarzy.pl zamieściłam negatywną opinię o moim (na szczęście już byłym) lekarzu. I co? dziś dostałam powiadomienie, że moja opinia została zgłoszona jako nadużycie  emotka  jak poczytałam dziś opinie o tym lekarzu, to okazało się, że z kilkunastu negatywnych opinii (które były do jesieni) zostały tylko 2. Bo prawdopodobnie wszystkie zgłosił, żeby mieć wysoką średnią i żeby naiwni ludzie szli do niego się leczyć emotka  Jak wcześniej miał średnią ok 3,8/5 to teraz ma 4,7/5  emotka  
0 0