Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: pola731
mam ciężki charakter, bo jak jestem w trybie pisania to przeszkadza mi wszystko - telewizor, dzieci za oknem, zbyt głośno chodząca lodówka - chłop wiedział, że mam pisać i wie nie od dziś , że telefon mnie wybija z rytmu... nie zwalam winy , ze nie napisałam na niego - ale zła jestem, że dał mi pretekst, żeby nie pisać
joan
Postów 18667
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Na pocieszenie Ci powiem, że ja również jestem z tych ludzi, co ciszę muszą mieć absolutną. To wszystko dlatego, że od kilkunastu lat mieszkam tylko w ekstremalnie cichych dzielnicach. Gdy siedzę sama w domu, wszystkie sprzęty mam wyłączone i słyszę, jak sąsiadowi telefon wibruje
Trzymam kciuki za Twoją mgr-kę; niech natchnienie spłynie na Ciebie w imponującej obfitości
taalvikki
Postów 1167
Data rejestracji 31.08.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to nie jest żaden "ciężki charakter", tylko rzetelne podchodzenie do obowiązków, a to się ceni. i to inni ludzie, zwłaszcza kochający, powinni docenić i zrozumieć.
a dzieci za oknem - jakże ich piski mnie wkurzają, nawet kiedy nic nie piszę. choć w sumie nie tyle ich piski, co ich rodzice, którzy nie potrafią dzieciątek swych nauczyć, że na świecie żyją też inni ludzie..
we must suffer to free our pain
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
taalvikki
Postów 1167
Data rejestracji 31.08.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
z tego, co wiem, to od początku było wiadomo, że vouchery będa imienne, więc nie rozumiem, w czym problem. Muszyna jak najbardziej może mowić "nie", bo od poczatku mówiła o tym, jakie są zasady i każdy, kto grał, je akceptował. Muszyna może mówić "nie" także dlatego, że chce zapobiec handlowaniu wygranymi - ich prawo.
aha. wkurzają mnie ludzie, którzy grają bez czytania regulaminów, na całą rodzinę, w później płacz, że ktoś dla nich regulaminu nie zmienia..
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
Gość: pola731
na jednym z forów znalazłam taki cytat " czy to bachor sąsiada się drze czy to nasza dziecina tak kwili ? "
chyba po prostu mam dziś kiepski dzień i dlatego nic nie idzie po mojej myśli a każdy pierdoł wkurza
asantesana
Postów 6359
Data rejestracji 14.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Ps. Nie mam dzieci i kocham ciszę.
malutka456
Postów 2712
Data rejestracji 03.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ultrixx
Postów 1006
Data rejestracji 29.11.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja też sobie tak tylko wpadłam, choć po całym dniu spędzonym z dzieciakami, których nijak nie potrafię nauczyć, że należy się jedynie komunikować w niskich rejestrach powinnam być mega wkurzona... Ale nie jestem
\"Don\'t judge someone just because they sin differently than you.\"
Gość: tusienka
Nie wysłali nagród wszystkim za poczuj się jak gwiazda- zdaje się że pokaźna grupa została. Nie wysłali z paczkomatów i c4 nikomu.
I BEZCZELNIE NA FB OGŁOSILI KOLEJNY KONKURS
Nie mogłam sie powstrzymać,żeby tego nie skomentować
pioge7
Postów 8415
Data rejestracji 25.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Gość: kosztelka
pioge7
Postów 8415
Data rejestracji 25.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Gość: poprostuanette
Gość: kosztelka
joan
Postów 18667
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Tutaj jest sprawiedliwość, a nie... równość
Nie zawsze wygrywamy, ale zawsze dokonujemy świadomego wyboru: czy w ogóle grać.
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
Gość: iskierka
Zamieściłam ogłoszenie na olx ...zwiększyła się liczba sms reklamowych typu wróżka ,,jeden numer zaczął puszczać sygnały i się rozłączać (myślę sobie może to z konkursu jakaś nagroda i że tak specjalnie robią że niby nikt nie odebrał i przepadła) sprawdziłam na necie a to jacyś naciągacze specjalnie tak robią aby oddzwonić !.
Dwa-trzy dni temu była akcja z ciastkami do testowania .Oczywiście zauważyłam po fakcie ,ale serwis mi sie spodobał i zarejesteowałam sie u nich (trzeba było też na fb polubić ,nr telefonu podać itp) to od 2 dni mam po kilka telefonów z ofertami ,banki ,pożyczki ,kredyty ,nawet mój orange sie odezwał -który mi juz "promocji " mi nie wciskał chyba od roku.
Mało tego wczoraj wchodzę na ogólny FB patrze a mój profil 6 mim wcześniej sobie coś sam udostępnił
joan
Postów 18667
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
ultrixx
Postów 1006
Data rejestracji 29.11.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dlatego ja daję tylko maila, a facetów z małymi kiełbaskami do skutku blokuję
jokan
Postów 8819
Data rejestracji 13.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
ja mysle, ze to nie ten profil do testowania, sama sie tam zapisalam , podalam nr ale nikt mnie nie nęka - moze akurat sie nalozylo u ciebie kilka spraw, albo przehandlowali twoje dane wraz z numerem?
wkurza mnie troche, ze mam malo czasu na konkursy kreatywne...a paragony leza i zerkaja na mnie
Zrobię zakupy: ITM, Dino, Żabka,Biedronka, Polomarket, Stokrotka, Delikatesy Centrum, Lotos, Orlen, Rossmann...inne - zapraszam:)
https://www.tipli.pl/p/3798747
Zyskaj zwrot za zakupy online - ja już zyskałam ponad 920 zł