Wkurza mnie...

Gość: pola731

#6044490 Napisano: 14.07.2015 22:06:40
joan  urlop będzie, ale pod koniec sierpnia - a do tego czasu muszę napisać pracę mgr, pracować i nie dać się zwariować;
mam ciężki charakter, bo jak jestem w trybie pisania to przeszkadza mi wszystko - telewizor, dzieci za oknem, zbyt głośno chodząca lodówka - chłop wiedział, że mam pisać i wie nie od dziś , że telefon mnie wybija z rytmu... nie zwalam winy , ze nie napisałam na niego - ale zła jestem, że dał mi pretekst, żeby nie pisać
0 0

joan

#6044492 Napisano: 14.07.2015 22:11:59
pola731 napisał(a):

joan  urlop będzie, ale pod koniec sierpnia - a do tego czasu muszę napisać pracę mgr, pracować i nie dać się zwariować;
mam ciężki charakter, bo jak jestem w trybie pisania to przeszkadza mi wszystko - telewizor, dzieci za oknem, zbyt głośno chodząca lodówka - chłop wiedział, że mam pisać i wie nie od dziś , że telefon mnie wybija z rytmu... nie zwalam winy , ze nie napisałam na niego - ale zła jestem, że dał mi pretekst, żeby nie pisać

Na pocieszenie Ci powiem, że ja również jestem z tych ludzi, co ciszę muszą mieć absolutną. To wszystko dlatego, że od kilkunastu lat mieszkam tylko w ekstremalnie cichych dzielnicach. Gdy siedzę sama w domu, wszystkie sprzęty mam wyłączone i słyszę, jak sąsiadowi telefon wibruje emotka Radia nie słucham wcale - się nasłuchałam w pracy i dziękuję bardzo.

Trzymam kciuki za Twoją mgr-kę; niech natchnienie spłynie na Ciebie w imponującej obfitości emotka
0 0

taalvikki

#6044494 Napisano: 14.07.2015 22:14:05
pola731, doskonale to rozumiem i sama tak mam. jakże mnie wku**a, gdy ktoś zamęcza, dzwoni z pierdołami, albo zwyczajnie co pięć minut pyta "gdzie jestes, co robisz?". wrrrr! to, że się z kimś jest, nie znaczy, że trzeba wszystko inne zostawić.

to nie jest żaden "ciężki charakter", tylko rzetelne podchodzenie do obowiązków, a to się ceni. i to inni ludzie, zwłaszcza kochający, powinni docenić i zrozumieć.

a dzieci za oknem - jakże ich piski mnie wkurzają, nawet kiedy nic nie piszę. choć w sumie nie tyle ich piski, co ich rodzice, którzy nie potrafią dzieciątek swych nauczyć, że na świecie żyją też inni ludzie..
0 0

taalvikki

#6044495 Napisano: 14.07.2015 22:16:14
malutka456 napisał(a):

wkurza mnie, że mama nie może pojechać do z uzdrowiska w związku z konkursem Muszyna, bo jak się dowiedziałam, dystrybutor musi wyrazić zgodę na zmianę osoby, bo vouchery są imienne......a Muszyna mówi "NIE"!

z tego, co wiem, to od początku było wiadomo, że vouchery będa imienne, więc nie rozumiem, w czym problem. Muszyna jak najbardziej może mowić "nie", bo od poczatku mówiła o tym, jakie są zasady i każdy, kto grał, je akceptował. Muszyna może mówić "nie" także dlatego, że chce zapobiec handlowaniu wygranymi - ich prawo. emotka

aha. wkurzają mnie ludzie, którzy grają bez czytania regulaminów, na całą rodzinę, w później płacz, że ktoś dla nich regulaminu nie zmienia..  emotka
0 0

Gość: pola731

#6044498 Napisano: 14.07.2015 22:27:08
taalvikki napisał(a):

a dzieci za oknem - jakże ich piski mnie wkurzają, nawet kiedy nic nie piszę. choć w sumie nie tyle ich piski, co ich rodzice, którzy nie potrafią dzieciątek swych nauczyć, że na świecie żyją też inni ludzie..

tylko widzisz,  moja ośmiolatka też na tym placu zabaw urzęduje - i te dzieci normalnie się bawią - są wakacje ( bez żadnego wydziwiania i w miejscu do tego przeznaczonym )  a mimo wszystko często mnie - matkę to wyprowadza z równowagi

na jednym z forów znalazłam taki cytat " czy to bachor sąsiada się drze czy to nasza dziecina tak kwili ? "

chyba po prostu mam dziś kiepski dzień i dlatego nic nie idzie po mojej myśli a każdy pierdoł wkurza
0 0

asantesana

#6044499 Napisano: 14.07.2015 22:28:11
taalvikki napisał(a):

No tak, dzisiaj kończy się konkurs Viscoplast, mogli rodzice nakupić na zapas i pozaklejać dzieciom buzie, bo kto to widział piszczeć emotka . W końcu wakacje są, to powinny siedzieć przed komputerami i przykładnie napierniczać czołgami w gierkach.  
Ps. Nie mam dzieci i kocham ciszę.
0 0

malutka456

#6044501 Napisano: 14.07.2015 22:33:57
właśnie wkurzyłam się jeszcze bardziej...gdybym wiedziała, że w tym wątku  znajdzie się jakaś DOBRA dusza, która wytłumaczy mi w czym tkwi mój problem, to bym pisała tutaj częściej emotka  w końcu takie rady są bezcenne
0 0

ultrixx

#6044538 Napisano: 15.07.2015 00:37:35
koniczynka123 napisał(a):

O rany, po przeczytaniu powyższych postów poczułam się jakbym weszła w stado szerszeni   emotka Mnie nic nie wkurza, tak tylko wpadłam sobie poczytać...  emotka

Jakie tam stado... tylko jeden bzyczy... a może raczej piszczy?
Ja też sobie tak tylko wpadłam, choć po całym dniu spędzonym z dzieciakami, których nijak nie potrafię nauczyć, że należy się jedynie komunikować w niskich rejestrach powinnam być mega wkurzona... Ale nie jestem emotka
0 0

Gość: tusienka

#6044555 Napisano: 15.07.2015 08:06:45
wkurza mnie L'oreal.

Nie wysłali nagród wszystkim za poczuj się jak gwiazda- zdaje się że pokaźna grupa została. Nie wysłali z paczkomatów i c4 nikomu.
I BEZCZELNIE NA FB OGŁOSILI KOLEJNY KONKURSemotka emotka emotka
Nie mogłam sie powstrzymać,żeby tego nie skomentować emotka , kto chce może się dopisać- im nas więcej tym lepiej
0 0

pioge7

#6044586 Napisano: 15.07.2015 09:52:04
Piotr i Paweł.... emotka jazda 40 km specjalnie 3 zgłoszenia wysłane emotka i 0 koszy, a na sklep 2 tylko do rozdania emotka a po innych nawet po 20... powinni dać po równo na każdy sklep a nie...
0 0

Gość: kosztelka

#6044596 Napisano: 15.07.2015 10:06:12
pioge7 napisał(a):

Piotr i Paweł.... emotka jazda 40 km specjalnie 3 zgłoszenia wysłane emotka i 0 koszy, a na sklep 2 tylko do rozdania emotka a po innych nawet po 20... powinni dać po równo na każdy sklep a nie...

Ilość koszy w danym sklepie zależy od ilości klientów - jeśli w sklepie jest mało klientów, to mniej koszy do rozdania. I oni uważają to za sprawiedliwe, niesprawiedliwe wg Piotra i Pawła byłoby przydzielanie po 10 koszy do każdego sklepu. Poza tym w każdym sklepie była komisja konkursowa - kosze nie były przyznawane przez centralę.
0 0

pioge7

#6044600 Napisano: 15.07.2015 10:11:07
kosztelka napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Ilość koszy w danym sklepie zależy od ilości klientów - jeśli w sklepie jest mało klientów, to mniej koszy do rozdania. I oni uważają to za sprawiedliwe, niesprawiedliwe wg Piotra i Pawła byłoby przydzielanie po 10 koszy do każdego sklepu. Poza tym w każdym sklepie była komisja konkursowa - kosze nie były przyznawane przez centralę.

no moze... ale powinni jak już chcieli dzielić na każdy sklep tyle samo i dziękuję. takie jest moje zdanie. wiem że oni mają swoje, ale dla mnie to niesprawiedliwe.
0 0

Gość: poprostuanette

#6044603 Napisano: 15.07.2015 10:15:18
Że ostatnio wszystko idzie pod górkę. .. 
0 0

Gość: kosztelka

#6044605 Napisano: 15.07.2015 10:16:28
poprostuanette napisał(a):

Że ostatnio wszystko idzie pod górkę. .. 

Ale potem będzie z górki ... i wszystko będzie piękne!
0 0

joan

#6044607 Napisano: 15.07.2015 10:18:16
pioge7 napisał(a):

no moze... ale powinni jak już chcieli dzielić na każdy sklep tyle samo i dziękuję. takie jest moje zdanie. wiem że oni mają swoje, ale dla mnie to niesprawiedliwe.

Tutaj jest sprawiedliwość, a nie... równość emotka
Nie zawsze wygrywamy, ale zawsze dokonujemy świadomego wyboru: czy w ogóle grać.
0 0

benasia

#6044610 Napisano: 15.07.2015 10:24:12
wkurza mnie że paragony miałam kupione na konkursy a zapomniałam zagrać   emotka   emotka
0 0

Gość: iskierka

#6044614 Napisano: 15.07.2015 10:31:30
mnie wkurza handel danymi osobowymi !
Zamieściłam ogłoszenie na olx ...zwiększyła się liczba sms reklamowych typu wróżka  ,,jeden numer zaczął puszczać sygnały i się rozłączać (myślę sobie może to z konkursu jakaś nagroda i że tak specjalnie robią że niby nikt nie odebrał i przepadła) sprawdziłam na necie a to jacyś naciągacze specjalnie tak robią aby oddzwonić !.
Dwa-trzy  dni temu była akcja z ciastkami do testowania .Oczywiście zauważyłam po fakcie ,ale serwis mi sie spodobał i zarejesteowałam sie u nich (trzeba było też na fb polubić ,nr telefonu podać itp) to od 2 dni mam po kilka telefonów z ofertami ,banki ,pożyczki ,kredyty ,nawet mój orange sie odezwał -który mi juz "promocji " mi nie wciskał chyba od roku.
Mało tego wczoraj wchodzę na ogólny FB patrze a mój profil 6 mim wcześniej sobie coś sam udostępnił emotka , tylko że 6 min wcześniej to nawet telefonu w ręce nie miałam ..To było coś w stylu tych filmików ,które aby obejrzeć  trzeba polubić jakiś profil by udostępnić jemu dane. Od razu odlubiłam ten profil do testowania ,jeszcze muszę się jakoś wyrejestrować od nich aby usnąć moje daneemotka ..mam nadzieję że to coś da .

0 0

joan

#6044615 Napisano: 15.07.2015 10:34:54
iskierka - usuń nr telefonu z Olx, będą Ci ludzie dzwonić i do słuchawki stękać, że koniecznie chcą coś kupić za pół ceny z ogłoszenia. Będą dzwonili faceci z małymi kiełbaskami, którzy w życiu żadnego sukcesu nie osiągnęli i zbicie ceny wystawionego przez Ciebie przedmiotu to dla nich sprawa honoru. Będą babony dzwonić i tyłek Ci zawracać, a wszystko po to, żeby Cię psychicznie wykończyć. I to jest nawet gorsze od spamu emotka
0 0

ultrixx

#6044671 Napisano: 15.07.2015 11:37:46
joan napisał(a):

iskierka - usuń nr telefonu z Olx, będą Ci ludzie dzwonić i do słuchawki stękać, że koniecznie chcą coś kupić za pół ceny z ogłoszenia. Będą dzwonili faceci z małymi kiełbaskami, którzy w życiu żadnego sukcesu nie osiągnęli i zbicie ceny wystawionego przez Ciebie przedmiotu to dla nich sprawa honoru. Będą babony dzwonić i tyłek Ci zawracać, a wszystko po to, żeby Cię psychicznie wykończyć. I to jest nawet gorsze od spamu emotka

To prawda...Do tego jeszcze obrotne mamusie, którym zrób paczuszkę z nowych rzeczy dla dziecka, bo jest potrzebująca...
Dlatego ja daję tylko maila, a facetów z małymi kiełbaskami do skutku blokujęemotka
0 0

jokan

#6044677 Napisano: 15.07.2015 11:43:40
iskierka napisał(a):

mnie wkurza handel danymi osobowymi !
Zamieściłam ogłoszenie na olx ...zwiększyła się liczba sms reklamowych typu wróżka  ,,jeden numer zaczął puszczać sygnały i się rozłączać (myślę sobie może to z konkursu jakaś nagroda i że tak specjalnie robią że niby nikt nie odebrał i przepadła) sprawdziłam na necie a to jacyś naciągacze specjalnie tak robią aby oddzwonić !.
Dwa-trzy  dni temu była akcja z ciastkami do testowania .Oczywiście zauważyłam po fakcie ,ale serwis mi sie spodobał i zarejesteowałam sie u nich (trzeba było też na fb polubić ,nr telefonu podać itp) to od 2 dni mam po kilka telefonów z ofertami ,banki ,pożyczki ,kredyty ,nawet mój orange sie odezwał -który mi juz "promocji " mi nie wciskał chyba od roku.
Mało tego wczoraj wchodzę na ogólny FB patrze a mój profil 6 mim wcześniej sobie coś sam udostępnił emotka , tylko że 6 min wcześniej to nawet telefonu w ręce nie miałam ..To było coś w stylu tych filmików ,które aby obejrzeć  trzeba polubić jakiś profil by udostępnić jemu dane. Od razu odlubiłam ten profil do testowania ,jeszcze muszę się jakoś wyrejestrować od nich aby usnąć moje daneemotka ..mam nadzieję że to coś da .

ja mysle, ze to nie ten profil do testowania, sama sie tam zapisalam , podalam nr ale nikt mnie nie nęka - moze akurat sie nalozylo u ciebie kilka spraw, albo przehandlowali twoje dane wraz z numerem?
wkurza mnie troche, ze mam malo czasu na konkursy kreatywne...a paragony leza i zerkaja na mnie emotka
0 0