Wkurza mnie...

Gość: stamp

#6080356 Napisano: 24.09.2015 13:04:42
wystarczy napisać coś o piesku że nie ma duszy i odzywa sie forum oburzonych i zaczyna sie wściekły atak
0 0

jarko44

#6080357 Napisano: 24.09.2015 13:05:33
kaskaderka1 napisał(a):

Ja wierzę w dusze zwierząt .
Zresztą jakby nie patrzyć nikt jeszcze nie udowodnił że my sami mamy dusze emotka

Bezduszni ludzie nie mają    emotka
0 0

kaskaderka1

#6080359 Napisano: 24.09.2015 13:06:23
jarko44 napisał(a):

kaskaderka1 napisał(a):

Zresztą jakby nie patrzyć nikt jeszcze nie udowodnił że my sami mamy dusze emotka

Bezduszni ludzie nie mają    emotka

emotka
0 0

kaskaderka1

#6080363 Napisano: 24.09.2015 13:08:19
zwierzyniec napisał(a):

bzowapani napisał(a):

pewnie pójde do piekła bo w w przeciwieństwie do wiekszości wspaniałych,wszytkowiedzących forumowiczów mam mnóstwo wademotka

nie obawiaj się, będzie nas tam więcej, ale to nie będzie wieczny pobyt, jednorazowy wsad i po nas  emotka

Ja mam gorsze zmartwienie bo pójdę pod most .Z takimi emeryturami to nawet nie wiem czy i tam będzie miejsce dla mnie . emotka
0 0

erychta00

#6080366 Napisano: 24.09.2015 13:10:04
Ciekawe czy inne zwierzaki i robaki mają duszę czy tylko te które ukochaliśmy we własnym domu? A uznanie, że zwierzak ma duszę wiąże się z wegetarianizmem?
0 0

Gość: stamp

#6080369 Napisano: 24.09.2015 13:11:18
kaskaderka1 napisał(a):

jarko44 napisał(a):

kaskaderka1 napisał(a):

Bezduszni ludzie nie mają    

0 0

zezowaty_kot

#6080370 Napisano: 24.09.2015 13:11:41
stamp napisał(a):

wystarczy napisać coś o piesku że nie ma duszy i odzywa sie forum oburzonych i zaczyna sie wściekły atak

Tak czytam i utwierdzam się w przekonaniu, że zwierzęta mają duszę. Psy, koty, kozy... I reinkarnacja też chyba jest emotka
0 0

cudaczek121

#6080373 Napisano: 24.09.2015 13:17:32
stamp napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

stamp napisał(a):

trzeba bardziej zastanowic sie nad zyciem ludzkim,a nie nad kotkami czy pieskami i nie mówić ze kot umarł,tak mogą mówić tylko dzieci.Zwierzeta zdychają tak dla przypomnienia

Zdechnąć to sobie możesz ty jeśli masz ochotę,moje zwierzaki zmarły.Jesteś wulgarny,cyniczny,wyrachowany,z każdego twojego postu bije nienawiść, chamstwo i pogarda dla ludzkich uczuć i przekonań,więc nie mam dla ciebie za grosz szacunku.Im bardziej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.

niunia pytałem cie o coś?Nie-wiec milcz!

Niunią to sobie możesz nazywać każdą kobietę, którą zapraszasz do wyrka,ale na pewno nie mnieemotka
0 0

Gość: kubatbg

#6080377 Napisano: 24.09.2015 13:22:27
erychta00 napisał(a):

Ciekawe czy inne zwierzaki i robaki mają duszę czy tylko te które ukochaliśmy we własnym domu? A uznanie, że zwierzak ma duszę wiąże się z wegetarianizmem?

to jest dobre pytanie  emotka   bo kazdy tu mowi o swoich przyjacielach z domu emotka
ale już ani słowa o tych "duszyczkach" które opuszczaja swoje ciałka na nasze.... niedzielne rosołki, schobowe czy wędlinkę emotka

ale to juz moim zdaniem temat czysto filozoficzny ....
Moje osobiste zdanie co do zwierząt jest takie że ostanio ludzie za bardzo chcą stawiać zwierzęta na równi z ludźmi ...niestety tak nigdy nie było i nie może być ... (w moim miescie jest wiecej schronisk dla zwierząt niż np placówke wychowawczych dla dzieci czy miejsc w których moga poszukac normalnego dzieciństwa lub wsparacia)

ale z drugiej strony krew mnie jasna zalewa jak widze jak jakieś chore po...by usilnie znęcaja sie kopiac psa, kota czy wrzucając go do wody w worku..

Przesada w każdą stronę wychodzi na minus ...
0 0

staszek

#6080381 Napisano: 24.09.2015 13:26:53
cudaczek121 napisał(a):

stamp napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

stamp napisał(a):

trzeba bardziej zastanowic sie nad zyciem ludzkim,a nie nad kotkami czy pieskami i nie mówić ze kot umarł,tak mogą mówić tylko dzieci.Zwierzeta zdychają tak dla przypomnienia

Zdechnąć to sobie możesz ty jeśli masz ochotę,moje zwierzaki zmarły.Jesteś wulgarny,cyniczny,wyrachowany,z każdego twojego postu bije nienawiść, chamstwo i pogarda dla ludzkich uczuć i przekonań,więc nie mam dla ciebie za grosz szacunku.Im bardziej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.

Niunią to sobie możesz nazywać każdą kobietę, którą zapraszasz do wyrka,ale na pewno nie mnieemotka

pytanie, czy są chętne emotka
0 0

Gość: polarniczka

#6080388 Napisano: 24.09.2015 13:34:50
staszek napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

stamp napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

stamp napisał(a):

kijem bym nie ruszyła...emotka
0 0

jasnoniebieska

#6080391 Napisano: 24.09.2015 13:39:49
polarniczka napisał(a):

staszek napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

stamp napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

stamp napisał(a):

kijem bym nie ruszyła...emotka

Co za emotka ! Z takimi poglądami to ty możesz zdechnąć emotka
0 0

erychta00

#6080397 Napisano: 24.09.2015 13:47:46
kubatbg napisał(a):

erychta00 napisał(a):

to jest dobre pytanie  emotka   bo kazdy tu mowi o swoich przyjacielach z domu emotka
ale już ani słowa o tych "duszyczkach" które opuszczaja swoje ciałka na nasze.... niedzielne rosołki, schobowe czy wędlinkę emotka

ale to juz moim zdaniem temat czysto filozoficzny ....
Moje osobiste zdanie co do zwierząt jest takie że ostanio ludzie za bardzo chcą stawiać zwierzęta na równi z ludźmi ...niestety tak nigdy nie było i nie może być ... (w moim miescie jest wiecej schronisk dla zwierząt niż np placówke wychowawczych dla dzieci czy miejsc w których moga poszukac normalnego dzieciństwa lub wsparacia)

ale z drugiej strony krew mnie jasna zalewa jak widze jak jakieś chore po...by usilnie znęcaja sie kopiac psa, kota czy wrzucając go do wody w worku..

Przesada w każdą stronę wychodzi na minus ...

Trafiasz w sedno! Większy wyrok dostaje facet za trzymanie psa na łańcuchu niż za uderzenie dziecka! Niestety są ludzie którzy czują ogromną satysfakcję ze znęcania się nad słabszymi ;/
0 0

teodozja

#6080804 Napisano: 24.09.2015 21:59:32
Nie miałam zbytnio czasu wiec przeczytałam tylko nieliczne wypowiedzi i jestem zdegustowana tak to delikatnie nazwijmy żeby nie używać wulgaryzmów. Teraz już wiem że takich ludzi którzy krzywdzą zwierzęta można spotkać wszędzie. Sami na siebie chuchają,dmuchaja żeby im włosek nie spadł z głowy, a dla kogoś bezbronnego potrafią być okrutni, bezwzględni. Bo co, zwierzę się nie zemści, nie wezwie policji, nie złoży  pozwu w sadzie , ani w żaden inny sposób  nie potrafi  się obronić, jest bezbronne.Nie wiem skąd się bierze  tyle okrucieństwa w tych małych, egoistycznych, załosnych ludziach. Ja myslę że nie można z niektórymi poglądami tutaj na forum dyskutować bo te poglądy są poniżej krytyki. Chyba trzeba takiego jednego czy drugiego delikwenta po prostu zignorować jak nastrętna  muchę przelatującą koło głowy
0 0

kaskaderka1

#6080831 Napisano: 24.09.2015 22:37:33
Wkurza mnie oszustwo organizatorów konkursy w którym wygrałam. od 1.5 miesiąca czekam na nagrodę. zbywaja mnie perfidnie. 
0 0

donia7

#6080842 Napisano: 24.09.2015 22:48:55
Mnie wkurzyła loteria Bambino- kolejna zresztą emotka  tyle nagród i jak zwykle nic nie trafiłam- jeszcze durnowato czekałam na wyniki, jakby co najmniej auta rozdawali...
0 0

nelunia

#6080851 Napisano: 24.09.2015 22:51:49
Wkurza mnie galeria etap II z Tyskiego. Jak mogła zostać nagrodzona mapa czegoś tam, zdjęcie legitymacje dziewczyny czy facet z gestem Kozakiewicza. Takich zdjęć jest dziesiątki, nie spełniają wymogów regulaminowych, a są nagradzanie. Ta agencja kpi z konkursowiczów, szkoda pisać... emotka
0 0

marzenier

#6080860 Napisano: 24.09.2015 22:59:36
nelunia napisał(a):

Wkurza mnie galeria etap II z Tyskiego. Jak mogła zostać nagrodzona mapa czegoś tam, zdjęcie legitymacje dziewczyny czy facet z gestem Kozakiewicza. Takich zdjęć jest dziesiątki, nie spełniają wymogów regulaminowych, a są nagradzanie. Ta agencja kpi z konkursowiczów, szkoda pisać... emotka

A to są wyniki,bo mi się na komórce nie otwiera galeria zwycięzców.Widzę tylko te ogólna galerie emotka
Kto wygrał auta ?
0 0

mia

#6080863 Napisano: 24.09.2015 23:01:22
marzenier napisał(a):

nelunia napisał(a):

A to są wyniki,bo mi się na komórce nie otwiera galeria zwycięzców.Widzę tylko te ogólna galerie emotka
Kto wygrał auta ?

Mi na komputerze też się nie otwiera...emotka
Może to jakieś tajemne haslo trzeba znać, albo...wypić Tyskie? emotka
0 0

benasia

#6080864 Napisano: 24.09.2015 23:01:33
Wkurza mnie ząb który zaczął boleć wieczorem tak, że nawet tabletka nie pomogła - i jak tu żyć   emotka
0 0