Wkurza mnie...

Gość: polarniczka

#6081132 Napisano: 25.09.2015 12:26:12
monia24 napisał(a):

iwonciaaa napisał(a):

Chociaż pupa puchnie od ptasiego mleczka i chrupek z biedronki, postanowiłam się skusić na pączka.
Podchodzę grzecznie wyposażona w rękawiczki do ,,pojemnika'' z pączkami, a tam jakaś Pani drapiąc się uprzednio solidnie po głowie, wybiera sobie pączki... gołymi rękami... jak już przemacała połowę, stwierdziła, że chyba nie ma już ochoty i podrapała się znowu, zostawiając na swojej głowie cukier puder biały jak śnieg emotka emotka

To jest sytuacja która mnie strasznie wkurza. A ciągle widzę właśnie takie zachowania. 

ostatnio miałam ochotę na hamburgera, czekałam na niego grzecznie i zerknęłam z nudów na Panią, która je robiła i akurat grzebała sobie w nosie, po czym wzięła tą ręką hamburgera i zapakowała mi go dopiero w serwetkę....miałam ochotę narzygać jej do tej budy....
0 0

benasia

#6081133 Napisano: 25.09.2015 12:27:03
jokan napisał(a):

mmalkowska napisał(a):

dolly napisał(a):

mmalkowska napisał(a):

Wkurze mnie, że w moich okolicznych Biedronkach nie ma past Vademecum, mydeł w płynie i żeli pod prysznic Fa. Akurat mi się skończyły, a przy okazji bym sobie zagrała. Grrr

Przy kasach na takivh malutkich standach sprawdzalas?

Obeszłam wszystko i rozglądałam się bardzo dokładnie. Niektórych produktów spożywczych z gazetki czwartkowej też (jeszcze?) nie było.  Może dzisiaj mi się uda:) Dzięki!

ja tz u siebie nie widziałam, a miałam paste kupic, dzisiaj zobaczę w innej biedronce

U mnie wczoraj nie było bo nie dojechały jeszcze, podobno dzis ma dostawa z tym dojechac.
0 0

marta_1234

#6081173 Napisano: 25.09.2015 12:59:03
To od początku- trzeba kupić nowy router (obecny coś  nie łączy za dobrze), a jakby było mało to przed chwilą  ujrzałam plan zajęc na studiach. emotka  Jest przed 13.00, a dzień się jeszcze nie skończył...
0 0

barszcz

#6081177 Napisano: 25.09.2015 13:03:52
emotka Wkurza mnie,że ciągle nie dojechała do mnie walizka z Leona.Drugi dzień siedzę i czekam na kuriera.Nie chciałabym znowy wykłócać sie o nagrodę z pracownikami Jet!
0 0

izak1000

#6081246 Napisano: 25.09.2015 13:52:37
barszcz napisał(a):

emotka Wkurza mnie,że ciągle nie dojechała do mnie walizka z Leona.Drugi dzień siedzę i czekam na kuriera.Nie chciałabym znowy wykłócać sie o nagrodę z pracownikami Jet!

DPD wysyła sms informujący o przesyłce..z nr tel. do kuriera..
0 0

marzenier

#6081253 Napisano: 25.09.2015 13:57:56
barszcz napisał(a):

Ja też czekam 
I nigdy jeszcze nie dostałam sms.od DPD ze cis jedzie 
Zawsze biora mnie z zaskoczenia emotka
0 0

moskala22

#6081304 Napisano: 25.09.2015 14:30:19
MOC NAGRÓD - ma mnie w d***
0 0

Gość: amif

#6081341 Napisano: 25.09.2015 14:59:03
moskala22 napisał(a):

a mnie pralki z Persila...
0 0

aniutka

#6081342 Napisano: 25.09.2015 15:00:48
Smolar  emotka   Chyba pojadę do nich i coś im zrobię...jeszcze nie wiem co ale coś wymyślę   emotka
0 0

Gość: giuliettaX

#6081373 Napisano: 25.09.2015 15:19:02
nie wiem gdzie wkleić, ale znowu kradzież danych   http://finanse.wp...70382,wiadomosc.html
0 0

jokan

#6081378 Napisano: 25.09.2015 15:23:53
marzenier napisał(a):

barszcz napisał(a):

Ja też czekam 
I nigdy jeszcze nie dostałam sms.od DPD ze cis jedzie 
Zawsze biora mnie z zaskoczenia emotka

ja to jeszcze ani jednej nie dostałam emotka  a mam 2 wygrane
0 0

nasturcja19

#6081386 Napisano: 25.09.2015 15:30:00
wkurza mnie,że nie naprawili mi tel na gwarancji...  Użytkowałam S6 jakieś 3 tygodnie... Stwierdzili,że plyta główna się spociła, bo nosilam go w futerale podczas upału!  I niby tak się spocil że jest ciecz na plycie głównej, więc odmawiają naprawy gwarancyjnej.... Jakiś kosmos... Koszt naprawy niegwarancyjnej porownywalny z kosztem kupna nowego telefonu...
0 0

malenka

#6081394 Napisano: 25.09.2015 15:34:11
Wkurza mnie, że musiałam zrezygnować z zarezerwowanej i długo wyczekiwanej wycieczki, bo w firmie wstrzymali urlopy do odwołania! Żegnajcie węgierskie winnice i groty termalne emotka
0 0

moskala22

#6081401 Napisano: 25.09.2015 15:37:42
amif napisał(a):

moskala22 napisał(a):

a mnie pralki z Persila...

to też emotka
0 0

snowflake

#6081414 Napisano: 25.09.2015 15:47:45
nasturcja19 napisał(a):

wkurza mnie,że nie naprawili mi tel na gwarancji...  Użytkowałam S6 jakieś 3 tygodnie... Stwierdzili,że plyta główna się spociła, bo nosilam go w futerale podczas upału!  I niby tak się spocil że jest ciecz na plycie głównej, więc odmawiają naprawy gwarancyjnej.... Jakiś kosmos... Koszt naprawy niegwarancyjnej porownywalny z kosztem kupna nowego telefonu...

Teraz w nowszych telefonach są specjalne płytki, które pod wypływem wilgoci na stałe zmieniają kolor... Dowód mają "czarno na białym" emotka
0 0

Gość: amif

#6081453 Napisano: 25.09.2015 16:24:46
malenka napisał(a):

Wkurza mnie, że musiałam zrezygnować z zarezerwowanej i długo wyczekiwanej wycieczki, bo w firmie wstrzymali urlopy do odwołania! Żegnajcie węgierskie winnice i groty termalne emotka

nie przejmuj się, ja pracuję od 14 miesięcy bez urlopu, średnio około 300 godzin miesięcznie, w tej chwili bez żadnej perspektywy urlopu, już mnie to nawet przestało wkurzać....
0 0

Gość: tusienka

#6081542 Napisano: 25.09.2015 17:55:47
Zaraz mnie coś trafi. Coś wielkiego bo dziś to się jakoś wszystko kumuluje aż wybuchnę.
Napisałam do Specjala czy wysyłali już nagrody z III etapu. Ładnie grzecznie kulturalnie.
Odpisali:
,,Witamy,
Zgodnie z regulaminem konkursu :
" Zwycięzcy główni oraz Zwycięzcy dodatkowi zostaną powiadomieni o wygranej i warunkach odbioru nagród za pomocą wiadomości przesłanej od Organizatora drogą elektroniczną na podany w Formularzu konkursowym adres e-mail. W celu przekazania Nagród Zwycięzcy główni oraz Zwycięzcy dodatkowi w ciągu 7 dni od daty otrzymania powyższej informacji powinni za pomocą zwrotnej wiadomości e-mail podać Organizatorowi dane niezbędne do przekazania Nagród (adres zamieszkania, telefon oraz dane niezbędne do rozliczenia podatku dochodowego od wygranych w konkursach)."
W razie jakichkolwiek wątpliwości zapraszamy do zapoznania się z całym regulaminem akcji dostępnym na stroniehttps://www.niefiltrowany.specjal.pl/ .
Pozdrawiamy
Zespół Grupy Żywiec
EM"

No ok. Zacisnęłam zęby i piszę że nie było w mailu informacji o  terminie przesyłki jak wspomina w/w paragraf. Dlatego zapytałam czy nagrody wysyłali już.

Odpisał:
,,W regulaminie ma Pani równiez informacę, że organizatorem konkursu jest Organizatorem Konkursu jest firma PoV sp. z o.o. a wszelkie " Reklamacje związane z Konkursem powinny być składane w formie pisemnej lub w formie wiadomości elektronicznej (e-mail). Reklamacja powinna zawierać co najmniej imię, nazwisko, adres e-mail lub adres korespondencyjny osoby składającej reklamację, jak również opis i powód reklamacji. Reklamacje mogą być składane w ciągu 21 dni od daty ogłoszenia wyników Części konkursowych, co do których zgłaszana jest reklamacja (decyduje data wysłania reklamacji przez Uczestnika) pod adresem:
1.1. w przypadku reklamacji pisemnych: PoV sp. z o.o., ul. Filona 16, 02-658 Warszawa
1.2. w przypadku reklamacji przesyłanych drogą elektroniczną: info@pointofview.pl z tytułem e-maila: "Konkurs Specjal Niefiltrowany odkrywa - reklamacja".

emotka emotka

To chyb a jakiś żartemotka
0 0

ziolko

#6081547 Napisano: 25.09.2015 17:59:50
tusienka - czyli masło maślane masłem poganiane emotka  tak to jest, jak ktoś nie umie czytać ze zrozumieniem i odpowiada na zasadzie kopiuj wklej. 
W regulaminie nie masz informacji na temat wysyłki? bo może jest info, że będą wysyłać np. do 10 grudnia? 
0 0

Gość: tusienka

#6081553 Napisano: 25.09.2015 18:08:09
ziolko napisał(a):

tusienka - czyli masło maślane masłem poganiane emotka  tak to jest, jak ktoś nie umie czytać ze zrozumieniem i odpowiada na zasadzie kopiuj wklej. 
W regulaminie nie masz informacji na temat wysyłki? bo może jest info, że będą wysyłać np. do 10 grudnia? 

nie ma słowa wysyłka w ogóle. widziałam na forum że były wpisy z I etapu nagrody doszły,ale  II etap już albo przeoczyłam albo cisza, III- mój-  ja przynajmniej czekam.

A tak wygląda  wiadomość o wygranej , w której niby ma być ustalone coś o wysyłce jak Pan/Pani z żywca wspomniała powołując sie na punkt regulaminu:

Bardzo miło nam poinformować, iż wygrała Pani w konkursie "Specjal Niefiltrowany Odkrywa" nagrodę w postaci zestawu składającego się ze szklanki oraz dwóch butelek piwa Specjal Niefiltrowany z Rokitnikiem. 

W celu przesłania do Pani nagrody oraz odprowadzenia odpowiedniego podatku - bardzo prosimy w ciągu 7 dni o odesłanie mailem zwrotnym na adres [email protected] następujących informacji:

Imię:
Nazwisko:
Nr telefonu kontaktowego:
Adres do wysyłki nagrody:
Adres zameldowania:
nr PESEL:

Gratulujemy jeszcze raz! Mamy nadzieję, że nadesłany nowy Specjal Niefiltrowany z Rokitnikiem będzie Pani smakował emotka

Pozdrawiamy gorąco,

Zespół Specjal Niefiltrowany z Rokitnikiem
0 0

Gość: forumowiczka

#6081612 Napisano: 25.09.2015 20:18:48
Wkurza mnie, że od początku akcji z winami wysłałam już wiele zgłoszeń, a nadal nie wygrałam nawet jednego... Czego oni ode mnie oczekują? emotka
0 0