Wkurza mnie...

cudaczek121

#6081892 Napisano: 26.09.2015 13:04:58
slonko365 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

kadett33 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Kadett33, na moim właściwym paragonie z Biedronki innej,jest taka sama cena czekolady Wedla-2,99 jak i tej na pomylonym paragonie ode mnie z Długołęki-też 2,99

sprawdziłem teraz ofertę od 17 do 23.09 i cena milki była w tym czasie za 2,99zł w promocji. W mojej biedronce kasjerki miały przekonywać do kupowania tych czekolad milki, zapewne w twojej też i może zrobiła tak jak pisałem wcześniej.

http://www.biedro...godniowe-nr-38A-2015

No więc właśnie,czyli dobrze pisałam,że obie były po 2,99.Nie wiem po ile jest Ptasie mleczko z Milki, bo takie bez nazwy mam na tym felernym paragonie wraz z czekoladami,ale może w takim razie wezmę udział w promocji Milka, jeśli jeszcze trwa.

Kasia, a jaką Ty masz tą czekoladę? Ja gorzką i toffee mam dobrze nabite, jako wedel po 2,99. Ptasie mleczko mam  duże - Pt Mleczko, a małe - Ptaisie Mlecz, to akurat jest jak nic nazwa wedla (choć z literówką), bo "Ptasie Mleczko" to jest ich zastrzeżona nazwa, więc brakiem wedla bym się nie przejmowała.
Swoją drogą nabijanie dziwnych nazw albo nie te ceny co na półce to chyba chleb powszedni nie tylko w Bierdronce...

Mam czekolady MILKA za 2,99 i Ptasie mleczko bez nazwy 11,99.Mam nadzieję,że na ten paragon wygram co najwyżej bilety do kina,hihi
0 0

kadett33

#6081893 Napisano: 26.09.2015 13:06:17
cudaczek121 napisał(a):

melissa napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

kadett33 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Kadett33, na moim właściwym paragonie z Biedronki innej,jest taka sama cena czekolady Wedla-2,99 jak i tej na pomylonym paragonie ode mnie z Długołęki-też 2,99

sprawdziłem teraz ofertę od 17 do 23.09 i cena milki była w tym czasie za 2,99zł w promocji. W mojej biedronce kasjerki miały przekonywać do kupowania tych czekolad milki, zapewne w twojej też i może zrobiła tak jak pisałem wcześniej.

No więc właśnie,czyli dobrze pisałam,że obie były po 2,99.Nie wiem po ile jest Ptasie mleczko z Milki, bo takie bez nazwy mam na tym felernym paragonie wraz z czekoladami,ale może w takim razie wezmę udział w promocji Milka, jeśli jeszcze trwa.

Wedlowskie ptasie mleczko mam opisane jako Pt Mleczko 443g - 9,99.

Ja mam na innym paragonie z Biedry po 11,99

bo za 11,99 była mała paczka 368g czy jakoś tak, a za 9,99 była 443g.
0 0

slonko365

#6081894 Napisano: 26.09.2015 13:08:23
cudaczek121 napisał(a):

kadett33 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

kadett33 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

w biedronce nie ma alpejskich mleczek milki więc na pewno jest albo wedla albo biedronkowe.

Czyli co,wynika z tego,że Ptasie mleczko Wedla kupiłam dobrze,a jednego dnia kupując miałam pomroczność jasną i zamiast czekolad wedlowskich kupiłam Milkę emotka

Ależ nic takiego nie twierdzę. Truskawkową też mam dobrze nabitą, ale dopiero z 22.09, wcześniej nie kupowałam czekolad. Widzę tylko dwie opcje - albo wcześniej Wedle nabijały się jako Milki (i to powinno się dać sprawdzić w razie czego, bo te wszystkie fiskalne rzeczy podlegają kontroli i ewidencji), albo kasjerka z jakiegoś bliżej nieznanego powodu i nieznanym mi sposobem nabiła Ci Milkę zamiast Wedla (a w takim wypadku d..a blada, bo się tego nijak nie udowodni).
0 0

bridget

#6081896 Napisano: 26.09.2015 13:10:19
cudaczek121 napisał(a):

melissa napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

kadett33 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wedlowskie ptasie mleczko mam opisane jako Pt Mleczko 443g - 9,99.

Ja mam na innym paragonie z Biedry po 11,99

Kasiu ptasie mleczko miało 2 ceny za 11,99 bez promocji   chyba male a za 9,90 duze w promocji czy jakos tak  bo wiem ze musiałam dobierac do niego czekolade bo nie przekraczalo 20 zł
0 0

toka

#6081908 Napisano: 26.09.2015 13:39:36
odnośnie wedla to ja kupowałam różne rodzaje czekolad wedla a wszystkie mam nabite jako czekolada gorzka-najwyraźniej luzacko podchodzą do scanowania produktów
0 0

cudaczek121

#6081910 Napisano: 26.09.2015 13:41:54
slonko365 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

kadett33 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

kadett33 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

w biedronce nie ma alpejskich mleczek milki więc na pewno jest albo wedla albo biedronkowe.

Czyli co,wynika z tego,że Ptasie mleczko Wedla kupiłam dobrze,a jednego dnia kupując miałam pomroczność jasną i zamiast czekolad wedlowskich kupiłam Milkę emotka

Ależ nic takiego nie twierdzę. Truskawkową też mam dobrze nabitą, ale dopiero z 22.09, wcześniej nie kupowałam czekolad. Widzę tylko dwie opcje - albo wcześniej Wedle nabijały się jako Milki (i to powinno się dać sprawdzić w razie czego, bo te wszystkie fiskalne rzeczy podlegają kontroli i ewidencji), albo kasjerka z jakiegoś bliżej nieznanego powodu i nieznanym mi sposobem nabiła Ci Milkę zamiast Wedla (a w takim wypadku d..a blada, bo się tego nijak nie udowodni).

Asiu,ależ ja nie napisałam,że Ty tak myślisz o mnie.Po prostu sama się z siebie nabijam.Żałuję tylko,że wcześniej paragon odczytałam tak jakbym chciała,aby było tam napisane,skoro kupiłam WEDLE swojej oceny produkty Wedla,a nie Milki.Pozostaje mi wierzyć,że moje zgłoszenie niczego wartościowego nie wygra.W mojej ocenie zresztą było akurat najsłabsze ze wszystkich 4, jakie posłałam.
0 0

slonko365

#6081924 Napisano: 26.09.2015 13:58:07
cudaczek121 napisał(a):

slonko365 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):Czyli co,wynika z tego,że Ptasie mleczko Wedla kupiłam dobrze,a jednego dnia kupując miałam pomroczność jasną i zamiast czekolad wedlowskich kupiłam Milkę emotka

Asiu,ależ ja nie napisałam,że Ty tak myślisz o mnie.Po prostu sama się z siebie nabijam.Żałuję tylko,że wcześniej paragon odczytałam tak jakbym chciała,aby było tam napisane,skoro kupiłam WEDLE swojej oceny produkty Wedla,a nie Milki.Pozostaje mi wierzyć,że moje zgłoszenie niczego wartościowego nie wygra.W mojej ocenie zresztą było akurat najsłabsze ze wszystkich 4, jakie posłałam.

spoko loko emotka  ja mam nadzieję, że nie trafię samochodu tym jednym zgłoszeniem, w którym wpisałam nie ten numer co trzeba...
0 0

cudaczek121

#6081938 Napisano: 26.09.2015 14:37:14
slonko365 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

bzowapani napisał(a):

slonko365 napisał(a):

bzowapani napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):Czyli co,wynika z tego,że Ptasie mleczko Wedla kupiłam dobrze,a jednego dnia kupując miałam pomroczność jasną i zamiast czekolad wedlowskich kupiłam Milkę emotka

spoko loko emotka  ja mam nadzieję, że nie trafię samochodu tym jednym zgłoszeniem, w którym wpisałam nie ten numer co trzeba...

No ja nie wiem, co jest już gorsze-mieć nabite na paragonie złe produkty, nie tej marki,co trzeba czy też błędny numer systemowy,o który chodziło sponsorowi.A może to są pomyłki równorzędnego kalibru.W każdym razie życzę Tobie,abyś nie wygrała auta błędnym numerem,a sobie,abym nie wygrała na paragon z fałszywymi produktami.Kiedyś wygrałam w urnowym konkursie Leclerca laptopa i potem okazało się,że kupiłam nie tą gramaturę produktu konkursowego, co trzeba.Na szczęście wtedy znalazłam paragon na forum za 300 zł.Ale to w sumie dobrze,że tu trzeba ten numer systemowy było podawać, to przynajmniej jest większa szansa na wygraną i konkurencja mniejsza emotka
0 0

zezowaty_kot

#6081952 Napisano: 26.09.2015 15:10:17
Było to 2 tygodnie temu. Miałam serdecznie dość konkursów, Biedronki, pisania... Pozwoliłam sobie na mały skok w bok - zalando. Zachciało mi się tak zwyczajnie, po babsku wydać trochę kasy męża (na ładną bieliznę, co by nie jęczał przy płaceniu) emotka
I co się okazuje? Że zalando nie chce się odpier...... Na każdej stronie na jaką wejdę migają mi staniki! Wszędzie staniki! No rzygać mi się chce, nie mogę patrzeć nawet na te kupione! Jeszcze chwila i z lodówki wyskoczy mi zalando z reklamą staników! Tak mnie to na maxa wkurza! Jak się pozbyć tych staników!?
0 0

Gość: iwonciaaa

#6081953 Napisano: 26.09.2015 15:11:02
zezowaty_kot napisał(a):

Było to 2 tygodnie temu. Miałam serdecznie dość konkursów, Biedronki, pisania... Pozwoliłam sobie na mały skok w bok - zalando. Zachciało mi się tak zwyczajnie, po babsku wydać trochę kasy męża (na ładną bieliznę, co by nie jęczał przy płaceniu) emotka
I co się okazuje? Że zalando nie chce się odpier...... Na każdej stronie na jaką wejdę migają mi staniki! Wszędzie staniki! No rzygać mi się chce, nie mogę patrzeć nawet na te kupione! Jeszcze chwila i z lodówki wyskoczy mi zalando z reklamą staników! Tak mnie to na maxa wkurza! Jak się pozbyć tych staników!?

wyczyść cookies emotka
0 0

joan

#6081954 Napisano: 26.09.2015 15:13:01
zezowaty_kot - oj i widzisz, było wydawać kasę na produkty niekonkursowe? emotka

AdBlocka włącz, ciasteczka i historię wyczyść, może to coś da.
0 0

zezowaty_kot

#6081962 Napisano: 26.09.2015 15:25:54
joan napisał(a):

zezowaty_kot - oj i widzisz, było wydawać kasę na produkty niekonkursowe? emotka

AdBlocka włącz, ciasteczka i historię wyczyść, może to coś da.

A jak wyczyszczę historię i mąż połączy to z ostatnimi zakupami? Hmm, tak źle i tak niedobrze. Więc albo będę oglądać reklamy, albo słuchać analiz mojego Sherlocka. Z dwojga złego...u mnie zmysł wzroku słabiej odbiera bodźce niż zmysł słuchu. emotka
0 0

Gość: dotti25

#6081971 Napisano: 26.09.2015 15:44:01
wykasuj tylko to jedno ciasteczko. Zalando łatwo znajdziesz
0 0

wojowniczka

#6081990 Napisano: 26.09.2015 16:25:20
wkurza mnie wszystko. Serio- WSZYSTKO!!! A najbardziej to knorr!!! mamzylion fixow, a ani pół bonu, o kuchni dalej tylko marzę... może ktoś chce odkupić fixy? 1 zł szt emotka
wkurza mnie też przypalone ciasto marchewkowe i okropna pogoda :-/
0 0

79magda

#6082001 Napisano: 26.09.2015 16:51:05
Pomyśl, kociaku, jak to dobrze, że cenzura u nas nie taka, jak być powinna... Wówczas za każdym odpaleniem kompa zakrzywiony paluch kiwałby do Ciebie z ekranu i pani Władzia, poprawiając moherowy beret, rzucałaby gromko: "Ty, ty, ty zła, rozpustna, ty nierządnico, lafiryndo ty...!!!" emotka
0 0

noisy0000

#6082004 Napisano: 26.09.2015 16:56:32
Wkurza mnie buractwo ludzi...

Ktoś mi powie jakie zachowanie jest prawidłowe?

A. Wchodzę do sklepu i mówię "dzień dobry" pierwsza
B. Wchodzę do sklepu i ktoś mówi mi "dzień dobry" pierwszy

* sklep - punkt obsługi klienta, mały (nie chodzi o sieciówkę typu H&M)

emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

toka

#6082008 Napisano: 26.09.2015 17:02:26
noisy0000 napisał(a):

* sklep - punkt obsługi klienta, mały (nie chodzi o sieciówkę typu H&M)

emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

ja wyznaje zasadę że pierwszy kłania się kulturalniejszy ale w tej sytuacji osoba która wchodzi do sklepu ma obowiązek powiedzieć pierwsza
0 0

Kiciunia21

#6082011 Napisano: 26.09.2015 17:04:04
noisy0000 napisał(a):

Ty pierwsza, ponieważ wypada by "dzień dobry" mówiła osoba wchodząca do pomieszczenia. Ale czasami... Bywa inaczej emotka Pracując w sklepie często spotykałam się z osobami, którym ten zwrot grzecznościowy był obcy. Dlatego po dłuższym milczeniu klienta sama mówiłam "dzień dobry" emotka Reakcja: " oj przepraszam, zamyśliłam się emotka " Choć czasami odpowiadało mi dziwne burknięcie czy jakiś bliżej nie określony dźwięk emotka
0 0

joan

#6082013 Napisano: 26.09.2015 17:07:33
Nigdy się nad tym nie zastanawiałam emotka
Ale mówię pierwsza, wchodząc do maciupkiego sklepu.
0 0

buka

#6082014 Napisano: 26.09.2015 17:08:25
a ja czasem wchodzę do sklepu i nie mówię nic, czasem bo się zamyślę, czasem świadomie by nie zachęcać krążących Pań do bliższego kontaktu. Lubię być czasem w sklepie niewidzialna i spokojnie pooglądać towar. Wyszło że jestem niekulturalna emotka  
0 0