Wkurza mnie...

Gość: rachel

#6085498 Napisano: 02.10.2015 10:21:56
Przyśnił mi się dzisiaj konkurs w którym jakiś czas temu brałam udział a totalnie zapomniałam, wchodzę patrzę jestem na liście zwycięzców....super myślę sobie bo chciałam tę nagrodę...czytam dalej że termin nadsyłania danych minął 2 tygodnie temu i nagroda przepada....cóż nie ma to jak dobrze zacząć dzień....emotka
0 0

misiamisiam

#6085500 Napisano: 02.10.2015 10:22:46
zezowaty_kot napisał(a):

lusienka napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

wqrzyla mnie tesciowa - dziecko ledwo sniadanie zjadlo i umylo ząbki a tu juz tesciowa daje jej miske slonych precelkow. Noz kurde gdzie logika?? Musialam nakrzyczec po corce i tesciowej echh ladny poczatek dnia emotka

to ja z kolei mam tak z moją mamą,tylko ona wpycha w moje dzieci słodyczeemotka
 i nie ważne o której godzinie...a potem to ja mam problem,bo dzieci obiadu jeść nie chcą,na zabawę ochoty nie mają....grrrrrrr
i nieważne ile razy  można jej powtarzać to i tak robi swoje. Takie babcie chyba się już nie zmieniają emotka

U mnie to samo. Gotuję obiad, syn mówi, że głodny. To ja zadowolona, bo zje ze smakiem za 15 minut zupkę. Ale co? Ale nie tym razem, bo już Kapitan Emeryta spieszy podnieść wnuczkowi poziom cukru pączkiem albo ptasim mleczkiem. A za pół godziny przyjdzie mi jęczeć, że dziecko zupy nie je, że jej dzieci to wszystko jadły, że to moja wina, bo rozpieściłam i grymasi. I nie przyjdzie jej do głowy dlaczego grymasi i że zapchany jest pączusiem i ciastkami.

Mój ma 3 latka i dotychczas wychowywała go moja mama - żelki, cukierki i inne były na porządku dziennym. Skutek? - przy ostatnim szczotkowaniu ząbków zauważyłam już małe dziurki. Wkurzyłam się tak, że powiedziałam mamie, że to ona pójdzie z Małym do dentysty emotka
0 0

izak1000

#6085503 Napisano: 02.10.2015 10:35:28
fino napisał(a):

luckymen napisał(a):

aneciatko napisał(a):

A mnie wkurza coraz bardziej Smolar. Robią z siebie dziadów kosmatych.
Wysyłają pralki z Biedronki kurierem, który nie jest opłacony za pomoc we wniesieniu nawet tam, gdzie jest winda i i dostawa w godzinach 9:00-17:00. Nie ważne, ze ludzie pracują. Przecież klienci Biedronki to tylko bezrobotni.
BRAVO!

Mnie też już to wkurza miały być wysłane w ciągu 5 dni, a tu mija już 10 i ani sms-a o  nadaniu przesyłki żebym mógł zadzwonić i sprawdzić co się z nią dzieje ani nic tylko czekaj i czekaj

dołączam się do grona wkurzonych, dwa tygodnie temu dostali ode mnie list, a nagrody brak emotka

z tym kurierem to już przesada . Może jeszcze   ma wam  podłączyć  pralkę i zrobić pierwsze pranie....
0 0

staszek

#6085504 Napisano: 02.10.2015 10:35:39
To ja Was wkurzę emotka moja teściowa jak chce przyjść to dzwoni z wyprzedzeniem i pyta czy może. Ona wchodzi, ja mam wychodne. Jak wracam, to ona za chwilę już wychodzi, żeby mi nie przeszkadzać. W życiu nigdzie nie grzebała i nie daje małemu niczego o czym nie powiedziałam przed wyjściem, że ma dać emotka
Fajna, co? emotka
0 0

kalka

#6085566 Napisano: 02.10.2015 11:21:52
[quote=fino][quote=wojtekgra][quote=aneciatko]A mnie wkurza coraz bardziej Smolar. Robią z siebie dziadów kosmatych.
Wysyłają pralki z Biedronki kurierem, który nie jest opłacony za pomoc we wniesieniu nawet tam, gdzie jest winda i i dostawa w godzinach 9:00-17:00. Nie ważne, ze ludzie pracują. Przecież klienci Biedronki to tylko bezrobotni.
BRAVO!
Mnie też już to wkurza miały być wysłane w ciągu 5 dni, a tu mija już 10 i ani sms-a o  nadaniu przesyłki żebym mógł zadzwonić i sprawdzić co się z nią dzieje ani nic tylko czekaj i czekaj
dołączam się do grona wkurzonych, dwa tygodnie temu dostali ode mnie list, a nagrody brak emotka
Ale obciach emotka  (Czy z samochodu też musimy sami sobie wyjąć naszą pralkę? emotka  
Dzięki za info aneciątko 
0 0

kalka

#6085568 Napisano: 02.10.2015 11:22:53
A jaka firma rozwozi te pralki z Persila w Biedronce?
0 0

Gość: awi

#6085588 Napisano: 02.10.2015 11:37:41
polarniczka napisał(a):

wkurza mnie, że jak wracam do domu po pracy najchętniej położyłabym się spać...brak mi energii i chęci do czegokolwiek 

Ja też tak mam od dawna, to stres emotka
0 0

mmagd

#6085601 Napisano: 02.10.2015 11:42:57
awi napisał(a):

polarniczka napisał(a):

wkurza mnie, że jak wracam do domu po pracy najchętniej położyłabym się spać...brak mi energii i chęci do czegokolwiek 

To nie stres tylko hormony. Zróbcie sobie wyniki tarczycowe i będzie wszystko jasne. 
A w temacie wkurza mnie MOC Nagród. Czekam na te 50  jak na co najmniej nowe Ferarri. Odświeżam, zaglądam a i tak klapa...
0 0

ondine

#6085626 Napisano: 02.10.2015 12:02:39
mmagd napisał(a):

awi napisał(a):

polarniczka napisał(a):

To nie stres tylko hormony. Zróbcie sobie wyniki tarczycowe i będzie wszystko jasne. 
A w temacie wkurza mnie MOC Nagród. Czekam na te 50  jak na co najmniej nowe Ferarri. Odświeżam, zaglądam a i tak klapa...

Stres, hormony, a ja obstawiam po prostu jesienną stagnację emotka Ile osób teraz się skarży na lenistwo, brak energii, sama zwlec się z łóżka nie mogę co rano i nic mi się nie chce, najchętniej spałabym do 12 emotka
0 0

aneciatko

#6085669 Napisano: 02.10.2015 12:25:04
A propos Smolara i pralek:
Nie uważam, żeby oczekiwanie o tym, żeby wybrali kuriera dostępnego w szerszych godzinach i opłacic opcję pomocy przy wniesieniu było przesada. To są duże i ciężkie gabarty. Nie kazdy jest młody, zdrowy i w pełni sprawny. Nie każdy jest bogaty i siedzi w domu. Nie każdy ma liczną rodzinę, która może pomóc.
Smolar zarabia krocie na konkursach,. Ma zbiorczą umowę z firmą spedycyjną. Naprawde wybranie lepszej opcji nie zrujnowałoby ich. Ale cóz, nie obchodzi ich to. Niektórzy to akceptują, inni nie.
Odbierałam mnóstwo nagród z innych firm o dużych gabarytach i nie przypominam sobie "takiej taniosci".

Nie wiem niestety jaka to firma, bo pracuję emotka i nie ma mnie w domu.
0 0

Gość: awi

#6085697 Napisano: 02.10.2015 12:49:02
ondine napisał(a):

mmagd napisał(a):

awi napisał(a):

polarniczka napisał(a):

Stres, hormony, a ja obstawiam po prostu jesienną stagnację emotka Ile osób teraz się skarży na lenistwo, brak energii, sama zwlec się z łóżka nie mogę co rano i nic mi się nie chce, najchętniej spałabym do 12 emotka

U mnie hormony w porządku, praca stresująca, wszyscy sfrustrowani... Często śni mi się praca, mam tak od prawie roku. Najlepiej byłoby ją zmienić. Chciałabym gdzieś daleko wyjechać i nigdy tu nie wrócić...
0 0

Gość: polarniczka

#6085700 Napisano: 02.10.2015 12:50:54
awi napisał(a):

ondine napisał(a):

mmagd napisał(a):

awi napisał(a):

polarniczka napisał(a):

U mnie hormony w porządku, praca stresująca, wszyscy sfrustrowani... Często śni mi się praca, mam tak od prawie roku. Najlepiej byłoby ją zmienić. Chciałabym gdzieś daleko wyjechać i nigdy tu nie wrócić...

ja tez się zastanawiam czy nie rzucić wszystkiego i gdzieś nie wyjechac....mąż na kopalni pracuje i nie wiadomo co dalej będzie, mnie już praca wykańcza psychicznie, dzieci nie ma więc co nas tu trzyma....
0 0

benasia

#6085707 Napisano: 02.10.2015 12:56:04
Mnie czasem teściowa irytuje - ale generalnie dobra z niej kobieta choć też ma czasem wstawki z jakimś "niezdrowym" jedzeniem - choć tu jest już duża poprawa i pyta mnie czy dać coś   emotka
No i może mnie nie wkurza,ale ciut właśnie irytuje jak na "dzień dobry" czy "do widzenia" chce od mojego syna buzi - a on mały to dziubek nastawia,no ale przecież dzieci w usta nie powinno się całować (no może poza rodzicami co mogą dać buziaka) bo wiadomo bakterie i wirusy krążą... Mam nadzieję,że na przyszłośc będzie wiedzieć bo delikatnie zwróciłam jej uwagę.
0 0

Gość: polarniczka

#6085759 Napisano: 02.10.2015 13:29:57
a mnie wkurza takie coś: https://www.e-kon...sc.html#.Vg5pR-ztmko

konkurs z dwoma linkami, przy czym pierwszy dotyczy zupełnie innego konkursu niż w opisie...czy osoba dodająca konkursy to w ogóle sprawdza? 

emotka
0 0

jokan

#6085765 Napisano: 02.10.2015 13:33:31
polarniczka napisał(a):

awi napisał(a):

ondine napisał(a):

mmagd napisał(a):

awi napisał(a):

polarniczka napisał(a):

ja tez się zastanawiam czy nie rzucić wszystkiego i gdzieś nie wyjechac....mąż na kopalni pracuje i nie wiadomo co dalej będzie, mnie już praca wykańcza psychicznie, dzieci nie ma więc co nas tu trzyma....

jedz poki dzieci nie ma...potem to będzie b.trudno...sama bym wyjechala, ale trudno jak dzieci już w szkołach ulokowane i inne problemy sa tez....

wkurza mnie cos, ale nie wiem co...;-) - chyba chciałabym już 16 i weekend
0 0

ondine

#6085771 Napisano: 02.10.2015 13:39:26
jokan napisał(a):

polarniczka napisał(a):

awi napisał(a):

ondine napisał(a):

mmagd napisał(a):

awi napisał(a):

polarniczka napisał(a):

jedz poki dzieci nie ma...potem to będzie b.trudno...sama bym wyjechala, ale trudno jak dzieci już w szkołach ulokowane i inne problemy sa tez....

wkurza mnie cos, ale nie wiem co...;-) - chyba chciałabym już 16 i weekend

Dokładnie emotka Po co masz się stresować skoro nie musisz. Szkoda zdrowia na tę pracę. Jedź i szukaj szczęścia gdzie indziej emotka
0 0

dolly

#6085991 Napisano: 02.10.2015 17:57:43
staszek napisał(a):

To ja Was wkurzę emotka moja teściowa jak chce przyjść to dzwoni z wyprzedzeniem i pyta czy może. Ona wchodzi, ja mam wychodne. Jak wracam, to ona za chwilę już wychodzi, żeby mi nie przeszkadzać. W życiu nigdzie nie grzebała i nie daje małemu niczego o czym nie powiedziałam przed wyjściem, że ma dać emotka
Fajna, co? emotka

E tam, moja jeszcze cos posprzata do tego emotka
0 0

babariba

#6085994 Napisano: 02.10.2015 18:03:22
to mój chyba pierwszy wpis w tym dziale, bo mało co mnie wkurza - ale od dwóch dni - wrrr - o2 - serce internetu
0 0

taalvikki

#6086196 Napisano: 03.10.2015 03:36:27
benasia napisał(a):

Mnie czasem teściowa irytuje - ale generalnie dobra z niej kobieta choć też ma czasem wstawki z jakimś "niezdrowym" jedzeniem - choć tu jest już duża poprawa i pyta mnie czy dać coś   emotka
No i może mnie nie wkurza,ale ciut właśnie irytuje jak na "dzień dobry" czy "do widzenia" chce od mojego syna buzi - a on mały to dziubek nastawia,no ale przecież dzieci w usta nie powinno się całować (no może poza rodzicami co mogą dać buziaka) bo wiadomo bakterie i wirusy krążą... Mam nadzieję,że na przyszłośc będzie wiedzieć bo delikatnie zwróciłam jej uwagę.

moim zdaniem to nie jest kwestia tylko wirusów, ale przyzwoitości.. w usta całuje się partnera, a nie dziecko, tym bardziej czyjeś... osobiście doradzam właśnie zwracanie uwagi wprost - na początku może być bunt, ale później powinna przyjść akceptacja danego stanu rzeczy.
--------------------------------------------------------------
a mnie wkurza, gdy na jakiś krytyczny argument ludzie odpowiadają "a, bo zazdrościsz". 
0 0

staszek

#6086240 Napisano: 03.10.2015 10:45:00
dolly napisał(a):

staszek napisał(a):

Fajna, co? emotka

E tam, moja jeszcze cos posprzata do tego emotka

może zaczniemy je wynajmować na godziny emotka
0 0