Wkurza mnie...

magalan83

#6085284 Napisano: 01.10.2015 20:16:33
Wkurza mnie to, że w niektórych firmach, sklepach czy u Smolara nie mam szans emotka  tam gdzie fajne nagrody to nie na moje możliwości emotka
0 0

olunka

#6085285 Napisano: 01.10.2015 20:17:30
pysiumisiu1 napisał(a):

Wkurza mnie poważnie były mąż.
Jesteśmy w sumie już trochę po rozwodzie, ale to co wyprawia teraz, przerasta moje przewidywania.
Chodzi o podział majątku i o dzieci - jak dalej tak się będzie zachowywał, wszyscy wylądujemy na bruku i z totalnie złamanymi życiami.
Ech, co począć...

Edit: Przepraszam, musiałam się gdzieś wygadać.

emotka
0 0

leona

#6085294 Napisano: 01.10.2015 20:27:30
Wyszłam na 7.00 do lekarza, więc wyjątkowo poprosiłam teściową o odprowadzenie dzieci do przedszkola, żebym zdążyła do pracy. Wieczorem mąż odbiera telefon, że teściowa wie, gdzie są szyny do kolejki, którą kupiła wnukom pod choinkę - otóż są za naszą kanapą. Pokój dzieci jest w sporej odległości od naszej sypialni - nie było powodu tam iść. Teraz nie wiem czy śmiać się, czy płakać, że teściowa pod moją nieobecność tak dokładnie przewertowała wszystkie zakamarki  emotka   
0 0

Gość: polarniczka

#6085309 Napisano: 01.10.2015 20:36:53
wkurza mnie, że jak wracam do domu po pracy najchętniej położyłabym się spać...brak mi energii i chęci do czegokolwiek 
0 0

mczarna

#6085369 Napisano: 01.10.2015 22:09:00
rachel napisał(a):

Wkurza mnie że mam absolutny spadek formy, który przekłada się na megaaa wolne myślenie... oto jak kilka bezsennych nocy i opieka nad 2 dzieci z matki robi wrak

Wkurza mnie,że lato się skonczyło, ciemno coraz wcześniej, zimno i na dodatek będzie tylko gorzej przez najbliższe kilka miesięcy. WTF!
0 0

abodak

#6085376 Napisano: 01.10.2015 22:23:52
leona napisał(a):

Wyszłam na 7.00 do lekarza, więc wyjątkowo poprosiłam teściową o odprowadzenie dzieci do przedszkola, żebym zdążyła do pracy. Wieczorem mąż odbiera telefon, że teściowa wie, gdzie są szyny do kolejki, którą kupiła wnukom pod choinkę - otóż są za naszą kanapą. Pokój dzieci jest w sporej odległości od naszej sypialni - nie było powodu tam iść. Teraz nie wiem czy śmiać się, czy płakać, że teściowa pod moją nieobecność tak dokładnie przewertowała wszystkie zakamarki  emotka   

jakoś tak 3 lata temu zawieruszyłam obrączkę-możesz mi pożyczyć teściowej?
0 0

Gość: vaniliam

#6085378 Napisano: 01.10.2015 22:30:21
pysiumisiu1

Nie poddawaj się i walcz o swoje.
Byłam w podobnej sytuacji i z pomocą naprawdę dobrego adwokata wywalczyłam wszystko, co mi się należało.
Jeśli chcesz, napisz do mnie na prv, podam ci namiary na niego, mi naprawdę bardzo pomógł.
Pamiętaj, że dzieci są najważniejsze i musisz walczyć dla nich!
0 0

Gość: czarnygreg

#6085387 Napisano: 01.10.2015 22:42:45
abodak napisał(a):

leona napisał(a):

jakoś tak 3 lata temu zawieruszyłam obrączkę-możesz mi pożyczyć teściowej?

No masz! Napisałam się i sie wykasowało, więc streszczę: opisałam w ramach pocieszenia historię mojej znajomej, która po powrocie z pracy zastała teściową w gronie przyjaciółek przeglądającą jej fikuśną bieliznę wyciągniętą z komody w sypialni, podobno szczerze podziwiały, więc teges...może być gorzej!
Kobity nie zmienisz, ten typ tak ma, jak dasz radę to się śmiej! ( a stringi na klucz!)
0 0

leona

#6085398 Napisano: 01.10.2015 23:04:50
Teraz nie mam wyjścia, śmieję się , bo faktycznie to jednak były tory a nie jakieś gadżety z sex shopu,. Chociaż z drugiej strony może powinnam nabyć, żeby te przeszukania były bardziej ekscytujące na przyszłość emotka
0 0

sylzab2294

#6085401 Napisano: 01.10.2015 23:09:15
leona napisał(a):

moja jest identyczna...
Jak już musi zostać z dziećmi, bo ja akurat do lekarza czy do szpitala się wybieram, trzepie chyba każdy kąt...
Bo gdy wracam, nagle tysiąc rzeczy które ja mam w "nadmiarze" jej brakuje i tak bardzo by jej się teraz przydały...
A jak udaje greka, że nie wiem o co chodzi, albo jak mówię  że nie mam, to odpowiada :"masz, ja tam widziałam..."
0 0

ondine

#6085404 Napisano: 01.10.2015 23:16:17
sylzab2294 napisał(a):

leona napisał(a):

moja jest identyczna...
Jak już musi zostać z dziećmi, bo ja akurat do lekarza czy do szpitala się wybieram, trzepie chyba każdy kąt...
Bo gdy wracam, nagle tysiąc rzeczy które ja mam w "nadmiarze" jej brakuje i tak bardzo by jej się teraz przydały...
A jak udaje greka, że nie wiem o co chodzi, albo jak mówię  że nie mam, to odpowiada :"masz, ja tam widziałam..."

Moja ciotka ma teściową, z którą obecnie mieszka, teściowa agentka szperała jej w sypialni gdy tylko nie było nikogo w domu i kradła jej ubrania, bieliznę, w które w życiu by się nie zmieściła, nawet papierosy, których sama nie pali emotka Ciotka musiała zamontować zamek do sypialni, bo podprowadzała jej dosłownie wszystko, chyba jakaś niestwierdzona kleptomania albo czysta złośliwość emotka
0 0

zdolnabestia

#6085468 Napisano: 02.10.2015 09:27:13
leona napisał(a):

Teraz nie wiem czy śmiać się, czy płakać, że teściowa pod moją nieobecność tak dokładnie przewertowała wszystkie zakamarki  emotka   

Następnym razem zostaw jej w zakamarkach jakieś wiadomości na kartkach. Zrobi się jej głupio, gdy na taką natrafi.
0 0

calliope

#6085474 Napisano: 02.10.2015 09:38:05
Wkurzyła mnie trochę poczta. Zamówiłam z apteki internetowej kilka rzeczy i zamiast z Łodzi pojechać na Dolny Śląsk to pojechała do Warszawy i pewnie w poniedziałek dopiero będzie emotka .

Edit: te teściowe i ciotki to mają tupet emotka  
0 0

cherry_coke

#6085477 Napisano: 02.10.2015 09:38:49
zdolnabestia napisał(a):

leona napisał(a):

Teraz nie wiem czy śmiać się, czy płakać, że teściowa pod moją nieobecność tak dokładnie przewertowała wszystkie zakamarki  emotka   

Następnym razem zostaw jej w zakamarkach jakieś wiadomości na kartkach. Zrobi się jej głupio, gdy na taką natrafi.

A na kartce: I co, k...., nie spodziewałaś się!  emotka  (to zapożyczone z pewnego filmu, żeby nie było, że ja do teściowej z takimi przekleństwami) emotka
0 0

aneciatko

#6085479 Napisano: 02.10.2015 09:44:25
A mnie wkurza coraz bardziej Smolar. Robią z siebie dziadów kosmatych.
Wysyłają pralki z Biedronki kurierem, który nie jest opłacony za pomoc we wniesieniu nawet tam, gdzie jest winda i i dostawa w godzinach 9:00-17:00. Nie ważne, ze ludzie pracują. Przecież klienci Biedronki to tylko bezrobotni.
BRAVO!
0 0

nanajka81

#6085484 Napisano: 02.10.2015 09:56:06
wqrzyla mnie tesciowa - dziecko ledwo sniadanie zjadlo i umylo ząbki a tu juz tesciowa daje jej miske slonych precelkow. Noz kurde gdzie logika?? Musialam nakrzyczec po corce i tesciowej echh ladny poczatek dnia emotka
0 0

lusienka

#6085487 Napisano: 02.10.2015 10:07:36
nanajka81 napisał(a):

wqrzyla mnie tesciowa - dziecko ledwo sniadanie zjadlo i umylo ząbki a tu juz tesciowa daje jej miske slonych precelkow. Noz kurde gdzie logika?? Musialam nakrzyczec po corce i tesciowej echh ladny poczatek dnia emotka

to ja z kolei mam tak z moją mamą,tylko ona wpycha w moje dzieci słodyczeemotka
 i nie ważne o której godzinie...a potem to ja mam problem,bo dzieci obiadu jeść nie chcą,na zabawę ochoty nie mają....grrrrrrr
i nieważne ile razy  można jej powtarzać to i tak robi swoje. Takie babcie chyba się już nie zmieniają emotka
0 0

luckymen

#6085488 Napisano: 02.10.2015 10:12:23
aneciatko napisał(a):

Wysyłają pralki z Biedronki kurierem, który nie jest opłacony za pomoc we wniesieniu nawet tam, gdzie jest winda i i dostawa w godzinach 9:00-17:00. Nie ważne, ze ludzie pracują. Przecież klienci Biedronki to tylko bezrobotni.
BRAVO!

Mnie też już to wkurza miały być wysłane w ciągu 5 dni, a tu mija już 10 i ani sms-a o  nadaniu przesyłki żebym mógł zadzwonić i sprawdzić co się z nią dzieje ani nic tylko czekaj i czekaj
0 0

zezowaty_kot

#6085494 Napisano: 02.10.2015 10:16:38
lusienka napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

to ja z kolei mam tak z moją mamą,tylko ona wpycha w moje dzieci słodyczeemotka
 i nie ważne o której godzinie...a potem to ja mam problem,bo dzieci obiadu jeść nie chcą,na zabawę ochoty nie mają....grrrrrrr
i nieważne ile razy  można jej powtarzać to i tak robi swoje. Takie babcie chyba się już nie zmieniają emotka

U mnie to samo. Gotuję obiad, syn mówi, że głodny. To ja zadowolona, bo zje ze smakiem za 15 minut zupkę. Ale co? Ale nie tym razem, bo już Kapitan Emeryta spieszy podnieść wnuczkowi poziom cukru pączkiem albo ptasim mleczkiem. A za pół godziny przyjdzie mi jęczeć, że dziecko zupy nie je, że jej dzieci to wszystko jadły, że to moja wina, bo rozpieściłam i grymasi. I nie przyjdzie jej do głowy dlaczego grymasi i że zapchany jest pączusiem i ciastkami.
0 0

zaczytana-pola

#6085497 Napisano: 02.10.2015 10:21:14
aneciatko napisał(a):

BRAVO!

Wygrałam w życiu kilka pralek i żadna nie była opłacona z wniesieniem emotka

W temacie- nadal wkurzają mnie zimne noce. I ta ogólna niechęć do wszystkiego emotka
0 0