Wkurza mnie...

kamil17

#6084582 Napisano: 30.09.2015 19:42:31
Prince Polo ... Aleksandrów Łódzki, Przemyśl, Ostrów Wielkopolski po 10 , 15 razy w wynikach  => Żal.pl . Potrafią tylko odpisac żeby kupować więcej to się zwiększą szansę. To ja się pytam czy to konkurs dla hurtowników czy detalistów ? ile mam tego kupić 1000, a może 10000, żeby ten bonik na 250 wygrać.
Od dzisiaj Prince Polo, ląduję na mojej czarnej liście. Ani złotówki na tych złodziei nie wydam. Tylko mi cenzura urosła od tych wafli emotka emotka
0 0

klaryska

#6084590 Napisano: 30.09.2015 19:48:29
lusienka napisał(a):

lethe napisał(a):

izak1000 napisał(a):

aniolka2310 napisał(a):

jokan napisał(a):

misiamisiam napisał(a):

wyniki loreal emotka chyba oni nie myślą, że im jelenie będą kasę nabijać emotka

to tak jak z prince-poloemotka

Jak człowiek patrzy na takie wyniki, to odechciewa się grać emotka

widocznie P. Marcin  przed wyjazdem na te Malediwy chce się "upiększyć.. emotka

Jestem wściekła!!! Spoko, niech sobie ludzie wygrywaja ale nie ta sama osoba 4razy!!!w jedym losowaniu!!! Powinno byc ograniczenie na osobe!

Dokładnie, powinni zrobić przynajmniej ograniczenie,że w jednym etapie można wygrać tylko jedną nagrodę,już by ta lista ładniej wyglądała,a i by chęci do zakupów przyszły...

To ja juz nie próbuje w prince-polo
0 0

mczarna

#6084615 Napisano: 30.09.2015 20:18:59
kamil17 napisał(a):

Prince Polo ... Aleksandrów Łódzki, Przemyśl, Ostrów Wielkopolski po 10 , 15 razy w wynikach  => Żal.pl . Potrafią tylko odpisac żeby kupować więcej to się zwiększą szansę. To ja się pytam czy to konkurs dla hurtowników czy detalistów ? ile mam tego kupić 1000, a może 10000, żeby ten bonik na 250 wygrać.
Od dzisiaj Prince Polo, ląduję na mojej czarnej liście. Ani złotówki na tych złodziei nie wydam. Tylko mi cenzura urosła od tych wafli emotka emotka

Nie tylko Prince Polo powinno znaleźć się na tej czarnej. Także Milka, Halls i inne produkty Mandelez,którą to firmę reprezentuje IQ M...dając zawsze te same zasady...
0 0

taalvikki

#6084686 Napisano: 30.09.2015 21:48:31
co do loterii - nie gram. a po tym, co ostatnio się dzieje (tzn po tym, co tu czytam), nabrałam ochoty na wafle konkurencji, która może konkursu nie robi, ale przy okazji się nie błaźni. emotka

co mnie dziś wkurza? masowe gardzenie kuflami. ojej, ojej, taki smutek, taka kara. nie podobają się nagrody - nie graj!  :)
0 0

joan

#6084696 Napisano: 30.09.2015 21:55:12
taalvikki napisał(a):

(...) co mnie dziś wkurza? masowe gardzenie kuflami. ojej, ojej, taki smutek, taka kara. nie podobają się nagrody - nie graj!  :)

Ale serio myślisz, że ktoś gra o te kufle? emotka
0 0

barszcz

#6084704 Napisano: 30.09.2015 22:11:15
joan napisał(a):

taalvikki napisał(a):

(...) co mnie dziś wkurza? masowe gardzenie kuflami. ojej, ojej, taki smutek, taka kara. nie podobają się nagrody - nie graj!  :)

Ale serio myślisz, że ktoś gra o te kufle? emotka

I tu Cię zaskoczę,bo chciałam właśnie kufle:-)Aparat mam lepszy w komórce,a do wygranego piwa kufla brak:-))Serio,cieszy mnie ta nagroda!:-)
0 0

barszcz

#6084707 Napisano: 30.09.2015 22:14:01
emotka Moźe wreszcie moi panowie przestaną pić z gwinta
0 0

bridget

#6084712 Napisano: 30.09.2015 22:18:38
wkurza mnie lenistwo, zmeczenie i to ze dzis sie tyle konkursów konczy a ja w czarnej d....  i nic mi sie nie chce, mozg mi sie zlasował...
0 0

Gość: siasiolka

#6084780 Napisano: 01.10.2015 00:49:59
Moje gapiostwo...
Zasnęłąm razem z dzieckiem, a jak wstałam po 22 to okazało się, że musze jeszcze stworzyć dwa filmy na kauflanda, wysłać zgloszenia z lajkonika, coś na luksus w końcu i coś tam jeszcze.. I tak sie zbierałam, że nic nie posłałam..
Ech...
0 0

maria1980

#6084781 Napisano: 01.10.2015 01:03:26
giulietta napisał(a):

Ronja napisał(a):

Mnie nie przeszkadza, że nie mówisz klientom pierwsza Dzień Dobry, nie jestem Twoim szefem. Jeśli uważasz, że profesjonalnie jest czekać, aż on powie, to czekaj. Ja przedstawiłam, jak to wygląda z mojej strony. Jasną jest rzeczą, że jeśli uznam personel za arogancki, to następnym razem zakupy zrobię gdzieś indziej - żeby dojść do takich wniosków, chyba nie trzeba mieć doświadczenia w handlu? emotka

jak pisałam wyżej " to jak się zachowasz świadczy tylko i wyłącznie o Tobie" czy to jest  "Twoje" zachowanie czy "Zachowanie wymuszone przez innych" co byś nie zrobiła każde Twoje zachowanie jest tylko Twoje   emotka   u mnie szef wchodzący do biura pierwszy mówił Dzień dobry emotka  nigdy też w życiu nie miałam do czynienia z aroganckim personelem  emotka   i nie pytaj o wiek  emotka

Tak na prawdę to zależy chyba od polityki firmy - u mnie dzień dobry należy powiedzieć gdy klient tylko wejdzie na sklep,przy tym być uśmiechniętym - można za to stracić premię... Tak przesiąkłam tym zwyczajem ,ze teraz wchodząc na jakkolwiek inny sklep chce aby i mnie przyjęto w równie przyjazny sposob... Zboczenie zawodowe emotka  
0 0

constanza

#6084840 Napisano: 01.10.2015 09:53:38
Dziala u was w tv TVN?nie to, zebym jakos namiętnie lubiła ogladac ten program ale o godzinie 8:36 obraz sie zatrzymał i ani drgnie. Wkurza mnie to jak kanały przelaczam emotka
0 0

myszania

#6084842 Napisano: 01.10.2015 09:54:04
Działa emotka
0 0

constanza

#6084847 Napisano: 01.10.2015 09:59:19
myszania napisał(a):

Działa emotka

Dzieki. To w takim razie moze wina kablówki. No nic moze dzieki temu jakies mądrzejsze rzeczy obejrzę emotka :) 
0 0

benasia

#6084866 Napisano: 01.10.2015 10:27:39
maria1980 napisał(a):

giulietta napisał(a):

Ronja napisał(a):

Mnie nie przeszkadza, że nie mówisz klientom pierwsza Dzień Dobry, nie jestem Twoim szefem. Jeśli uważasz, że profesjonalnie jest czekać, aż on powie, to czekaj. Ja przedstawiłam, jak to wygląda z mojej strony. Jasną jest rzeczą, że jeśli uznam personel za arogancki, to następnym razem zakupy zrobię gdzieś indziej - żeby dojść do takich wniosków, chyba nie trzeba mieć doświadczenia w handlu? emotka

jak pisałam wyżej " to jak się zachowasz świadczy tylko i wyłącznie o Tobie" czy to jest  "Twoje" zachowanie czy "Zachowanie wymuszone przez innych" co byś nie zrobiła każde Twoje zachowanie jest tylko Twoje   emotka   u mnie szef wchodzący do biura pierwszy mówił Dzień dobry emotka  nigdy też w życiu nie miałam do czynienia z aroganckim personelem  emotka   i nie pytaj o wiek  emotka

Tak na prawdę to zależy chyba od polityki firmy - u mnie dzień dobry należy powiedzieć gdy klient tylko wejdzie na sklep,przy tym być uśmiechniętym - można za to stracić premię... Tak przesiąkłam tym zwyczajem ,ze teraz wchodząc na jakkolwiek inny sklep chce aby i mnie przyjęto w równie przyjazny sposob... Zboczenie zawodowe emotka  

A ja mam taki nawyk wpojony głęboko,że zawsze jak wchodzę do sklepu mówię "Dzień dobry", a gdy odchodzę od kasy z zakupami mówię "Dziękuję, do widzenia"  - i dla mnie to jest normalne   emotka  
0 0

zaczytana-pola

#6084868 Napisano: 01.10.2015 10:31:33
Wkurza mnie to, że noce są zimne i grzyby nie rosną. To, że mam wesele, na które nie mam ochoty iść. Ogólnie jakiś taki dół emotka
0 0

Gość: rachel

#6084869 Napisano: 01.10.2015 10:32:55
Wkurza mnie że mam absolutny spadek formy, który przekłada się na megaaa wolne myślenie... oto jak kilka bezsennych nocy i opieka nad 2 dzieci z matki robi wrak
0 0

madzia34

#6084883 Napisano: 01.10.2015 10:46:24
wkurza mnie ze dopadła nas(mnie i syna)wirusówka:(latalismy na dwie strony:(na szczescie juz jest lepiej-ale dziecka zal:(
0 0

Gość: boom30

#6085101 Napisano: 01.10.2015 15:30:59
constanza napisał(a):

youstyna33 napisał(a):

Lato pełne komplementów z garnier.
Czekam regulaminowe 30 dni na wysyłkę nagrody, a tu nadal ni widu, ni słychu.
No to dzwonie do organizatora milion razy - numer nie odpowiada
. Dzwonie do garniera : a tam " przemiły" Pan poinformował mnie, że innego  numeru telefonu do organizatora nie da,bo przecież jest w regulaminie napisane, że reklamacje tylko pisemnie i to w ciągu 30 dni od dnia zakończenia konkursu.emotka

Jednym słowem: czekaj na nagrodę 30 dni, a jak jej nie dostaniesz to trudno, przecież czas na reklamację już minął !!!!!!

ja w takim wypadku zawsze wspominam w mailach do organizatora, sponsora, itp o publicznym przyrzeczeniu nagrody, przytaczam dokładny przepis i zawsze działa emotka  

Czy mogłabyś napisać skąd ten przepis i jak brzmi? Szukałem i niestety nie znalazłem,
0 0

constanza

#6085103 Napisano: 01.10.2015 15:35:27
boom30 napisał(a):

constanza napisał(a):

youstyna33 napisał(a):

Lato pełne komplementów z garnier.
Czekam regulaminowe 30 dni na wysyłkę nagrody, a tu nadal ni widu, ni słychu.
No to dzwonie do organizatora milion razy - numer nie odpowiada
. Dzwonie do garniera : a tam " przemiły" Pan poinformował mnie, że innego  numeru telefonu do organizatora nie da,bo przecież jest w regulaminie napisane, że reklamacje tylko pisemnie i to w ciągu 30 dni od dnia zakończenia konkursu.emotka

Jednym słowem: czekaj na nagrodę 30 dni, a jak jej nie dostaniesz to trudno, przecież czas na reklamację już minął !!!!!!

ja w takim wypadku zawsze wspominam w mailach do organizatora, sponsora, itp o publicznym przyrzeczeniu nagrody, przytaczam dokładny przepis i zawsze działa emotka  

Czy mogłabyś napisać skąd ten przepis i jak brzmi? Szukałem i niestety nie znalazłem,

http://www.prawni...odeks_cywilny_47.htm  
0 0

Gość: pysiumisiu1

#6085260 Napisano: 01.10.2015 19:48:13
Wkurza mnie poważnie były mąż.
Jesteśmy w sumie już trochę po rozwodzie, ale to co wyprawia teraz, przerasta moje przewidywania.
Chodzi o podział majątku i o dzieci - jak dalej tak się będzie zachowywał, wszyscy wylądujemy na bruku i z totalnie złamanymi życiami.
Ech, co począć...

Edit: Przepraszam, musiałam się gdzieś wygadać.
0 0