Wkurza mnie...

Gość: barcza

#6100615 Napisano: 25.10.2015 12:42:30
gosia16 napisał(a):

bzowapani napisał(a):

ale ja założenie sobie obrałem, chyba mogłem, i się wkurzyłem że się założenie nie spełniło..  a czy jestem pazerny... nie wiem... jeśli gram w czymś i o ileś o chyba może mnie wkurzyć to że się nie udało... pomału dochodzę do wniosku że nie ma co się chwalić wygranymi (co już od lat nie robię) bo piszą że się jest pazernym ani wkurzać, bo się też jest pazernym.... gdzie ci ludzie z forum z lat 2008-2011... kiedy było tak fajnie, a teraz zazdrość i obrażanie... dziękuję... piszcie co chcecie! Mnie nie obchodzi to... wkurzać się mogę i po to jest ten wątek!!!

pamiętam te czasy - pół pokoju batonów snickers i wór kapci Leonowych emotka

wspaniałe czasy i jakoś nie przypominam sobie żeby jakaś zawiść była albo wypominanie że worek batonów z poczty dotarł
0 0

noisy0000

#6100616 Napisano: 25.10.2015 12:48:50
barcza napisał(a):

gosia16 napisał(a):

bzowapani napisał(a):

ale ja założenie sobie obrałem, chyba mogłem, i się wkurzyłem że się założenie nie spełniło..  a czy jestem pazerny... nie wiem... jeśli gram w czymś i o ileś o chyba może mnie wkurzyć to że się nie udało... pomału dochodzę do wniosku że nie ma co się chwalić wygranymi (co już od lat nie robię) bo piszą że się jest pazernym ani wkurzać, bo się też jest pazernym.... gdzie ci ludzie z forum z lat 2008-2011... kiedy było tak fajnie, a teraz zazdrość i obrażanie... dziękuję... piszcie co chcecie! Mnie nie obchodzi to... wkurzać się mogę i po to jest ten wątek!!!

pamiętam te czasy - pół pokoju batonów snickers i wór kapci Leonowych emotka

wspaniałe czasy i jakoś nie przypominam sobie żeby jakaś zawiść była albo wypominanie że worek batonów z poczty dotarł

Widać 2015 rok przyniósł ze sobą również brak umiejętności czytania ze zrozumieniem emotka  dla mnie to jest po prostu śmieszne, że ktoś użala się, że wygrał nędzne 8 sztuk naczyń emotka  widać ludzie są różni, jedni cieszą się z jednego kubka a drudzy się wściekają, że 8 to mało.. dla mnie to jest pazerność i to mnie już w sumie bardziej śmieszy niż wkurza emotka
0 0

slonko365

#6100617 Napisano: 25.10.2015 12:50:11
noisy0000 napisał(a):

Finezyjna napisał(a):

noisy0000 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Myślałem że uda sie za pierwszym razem uzbierać komplet po 6 z łaciatego a tu nici kubków na razie 5" miseczek 3. emotka  trzeba będzie sie spręży w drugiej edycji emotka  wiem ze niektórzy powiedz żeby się cieszyć z tych 3 no ale po to gram żeby sie udało i to mnie wkurza że sie nie udało emotka

Boże...

Faktycznie ręce opadają, mnie nie udało się wygrać..ani miski ani kubka..bez jakichkolwiek założeń. Zadziwiające, że nie wkurzam się z tego powodu...a może powinnam emotka

Mi się wydaje, że jak ktoś już jest taki pazerny to powinien swoje frustracje zachować dla siebie i nie kompromitować się nimi publicznie emotka

Rozumiem, że Ty w każdym konkursie wysyłasz wyłącznie jedno zgłoszenie, żeby czasem za dużo nie wygrać, a jak w dwóch konkursach wygrasz nie daj Boże dwie podobne nagrody, to oddajesz na cele charytatywne? Ja tam gram, żeby wygrać. I jak wysyłam 11 zgłoszeń (tak, tyle mleka chleje tygodniowo moja żarłoczna rodzina emotka  ) to bym chciała wygrać 11 misek. I rozumiem wkurzenie pioge7, bo jak wygrałam jedną, to dochodzę do wniosku, że szkoda mi czasu na konkurs, którym nie uzupełnię sobie miseczek, które mi dzieci wytłukły że aż miło, a w którym jeszcze zamiast życzeń wygrywa przysięga.
0 0

noisy0000

#6100618 Napisano: 25.10.2015 12:53:11
slonko365 napisał(a):

Rozumiem, że Ty w każdym konkursie wysyłasz wyłącznie jedno zgłoszenie, żeby czasem za dużo nie wygrać, a jak w dwóch konkursach wygrasz nie daj Boże dwie podobne nagrody, to oddajesz na cele charytatywne? Ja tam gram, żeby wygrać. I jak wysyłam 11 zgłoszeń (tak, tyle mleka chleje tygodniowo moja żarłoczna rodzina emotka  ) to bym chciała wygrać 11 misek. I rozumiem wkurzenie pioge7, bo jak wygrałam jedną, to dochodzę do wniosku, że szkoda mi czasu na konkurs, którym nie uzupełnię sobie miseczek, które mi dzieci wytłukły że aż miło, a w którym jeszcze zamiast życzeń wygrywa przysięga.

Rozmawiamy o konkretnym konkursie także - tak wygrałam kubek i nie zamierzam więcej grać emotka  
0 0

Gość: sugrasugar

#6100620 Napisano: 25.10.2015 12:55:32
A mnie wkurza, że nawet nie rozumiecie, że wasze zagrywki typu "na męża, na ciotkę, na inny adres mailowy, na adres sąsiada" odbierają nagrody ludziom, którzy graja fair.  Niestety nie widzę dla was nadziei, bo im dłużej czytam to forum to widzę, że to nagminna praktyka, zebrało się tu wielu pazernych ludzi i się klepią po plecach. Nie mówię o łaciatym, bo tam można wiele razy brać udział,
Mi jest zwyczajnie żal, że ktoś kto nie jest "zawodowym" graczem postara się i ma wielką nadzieję na wygraną i potem z tego nici bo jest tylko kropelką w morzu seryjnych zgłoszeń.
Smutne to jest.
0 0

Gość: gosia16

#6100621 Napisano: 25.10.2015 12:59:32
noisy0000 napisał(a):

slonko365 napisał(a):

Rozmawiamy o konkretnym konkursie także - tak wygrałam kubek i nie zamierzam więcej grać emotka  

i chwała ,więcej dla mnie - chyba to się tak mówi emotka  "drogocenną" porcelanę zaniosę do pracy ,koleżanki się ucieszą, oczywiście pija mleko ze mnąemotka   To jest chyba oczywiste, że jeżeli jest promocja ,ja piję to mleko i mam kody ,to nie wyrzucę ich do śmieci ,no to by zasługiwało na potępienie emotka
0 0

noisy0000

#6100623 Napisano: 25.10.2015 13:03:25
gosia16 napisał(a):

noisy0000 napisał(a):

slonko365 napisał(a):

i chwała ,więcej dla mnie - chyba to się tak mówi :P "drogocenną" porcelanę zaniosę do pracy ,koleżanki się ucieszą, oczywiście pija mleko ze mnąemotka

W tej sytuacji szczerze życzę, żebyś nachapała się jak najwięcej emotka
0 0

#6100626 Napisano: 25.10.2015 13:06:41
noisy0000 napisał(a):

gosia16 napisał(a):

noisy0000 napisał(a):

slonko365 napisał(a):

i chwała ,więcej dla mnie - chyba to się tak mówi :P "drogocenną" porcelanę zaniosę do pracy ,koleżanki się ucieszą, oczywiście pija mleko ze mnąemotka

W tej sytuacji szczerze życzę, żebyś nachapała się jak najwięcej emotka

i tak zawsze jest za mało emotka
0 0

androm

#6100628 Napisano: 25.10.2015 13:36:03
buka napisał(a):

batony były super , aż się łezka w oku kręci emotka  i to mnie wkurza  ;P

rany, batony były super, to fakt
i kosze timotei emotka
0 0

androm

#6100629 Napisano: 25.10.2015 13:39:13
a co osoby, której mało misek, to przecież miski będą znowu do wygrania więc o co chodzi

a w łaciatym w danym etapie jedna osoba może wygrać kilka rzeczy? np. jedna osoba w tym etapie 5 talerzy?

mnie łaciate nie wkurza choć kubka nie wygrałam, a chciałam, trudno
0 0

#6100630 Napisano: 25.10.2015 13:40:27
androm napisał(a):

buka napisał(a):

i kosze timotei emotka

Aleee się chapało wtedy. emotka  O nie, wtedy to się wygrywało,teraz się chapie emotka
0 0

79magda

#6100635 Napisano: 25.10.2015 13:54:48
Wkurza mnie, że nikt w internetach nie założył jeszcze forum dla "Wielbicieli Jednego Kubka", gdzie takowi mogliby się zrzeszać, zamiast zawracać cenzura na forum konkursowym, które ewidentnie słuzyć powinno tym, którzy chcą grać i wygrywać!
0 0

noisy0000

#6100637 Napisano: 25.10.2015 13:57:42
79magda napisał(a):

Wkurza mnie, że nikt w internetach nie założył jeszcze forum dla "Wielbicieli Jednego Kubka", gdzie takowi mogliby się zrzeszać, zamiast zawracać cenzura na forum konkursowym, które ewidentnie słuzyć powinno tym, którzy chcą grać i wygrywać!

ojej, problem na skalę światową emotka  współczuję
0 0

Gość: zwierzyniec

#6100639 Napisano: 25.10.2015 13:59:56
androm napisał(a):

buka napisał(a):

i kosze timotei emotka

Jakie kosze  emotka , co mnie ominęło? Ja pamiętam tylko szlafroczki i kalosze, które do tej pory wystawia na Allegro jedna z konkursowiczek 
0 0

elotta

#6100643 Napisano: 25.10.2015 14:08:14
dajcie już sobie spokój emotka  najpierw kłótnie o to, że ktoś za dużo cukierków wygrał, teraz o jakieś miski...
0 0

Gość: barcza

#6100648 Napisano: 25.10.2015 14:32:27
androm napisał(a):

buka napisał(a):

i kosze timotei emotka

bluzki Leonowe i z piwa
0 0

Gość: czarnygreg

#6100650 Napisano: 25.10.2015 14:35:46
zwierzyniec napisał(a):

androm napisał(a):

buka napisał(a):

i kosze timotei emotka

Jakie kosze  emotka , co mnie ominęło? Ja pamiętam tylko szlafroczki i kalosze, które do tej pory wystawia na Allegro jedna z konkursowiczek 

bo to dawne czasy były emotka
wkurza mnie swoją drogą to,że w konkurs palette w kaufie nie zagrałam, wydawało mi się ze mam tyyyle czasu i się na zakupy nie zdążyłam wybrać, i po ptokachemotka
0 0

asantesana

#6100655 Napisano: 25.10.2015 14:45:45
79magda napisał(a):

To musiałoby być forum dla wyalienowanych społecznie singli, bo inaczej mąż musiałby pić herbatę po żonie, a żona po dzieciach, bo wygranie kubków dla wszystkich członków rodziny to pazerność. A kawa z przyjaciółką - a fe, pazerność do kwadratu...
0 0

Gość: rafi323raf

#6100656 Napisano: 25.10.2015 14:49:46
zwierzyniec napisał(a):

androm napisał(a):

buka napisał(a):

i kosze timotei emotka

Pamiętam te kosze!
Albo gdy każdy wygrywał kosmetyczki z Avon, albo Moneymania z szukaniem znaczka po wszystkich stronach - wygrałem tam tylko kubek (chociaż powinienem napisać aż kubek, jak widzę że nawet o kubki ludzie się kłócą) ale wpominam konkurs bardzo miło emotka

To były czasy! Teraz o byle telewizor muszę się nawalczyć z przypadkowymi Kowalskimi!
0 0

lola.lola

#6100657 Napisano: 25.10.2015 14:51:39
asante napisał(a):

To musiałoby być forum dla wyalienowanych społecznie singli, bo inaczej mąż musiałby pić herbatę po żonie, a żona po dzieciach, bo wygranie kubków dla wszystkich członków rodziny to pazerność. A kawa z przyjaciółką - a fe, pazerność do kwadratu...

Nie wiem o co ta burza ale Twoim zdaniem jak ktoś jest singlem to równocześnie jest wyalienowany społecznie?
0 0