Wkurza mnie...

niunia-k

#6099819 Napisano: 23.10.2015 14:43:57
Wkurza mnie że nie zdążyłam dobiec do telefonu emotka  Numer zastrzeżony i nie wiem co to emotka  emotka emotka
0 0

ondine

#6099822 Napisano: 23.10.2015 14:45:26
Wkurzają mnie ubezpieczalnie i to jak chętnie biorą pieniądze na składki, a jak niechętnie je wypłacają... emotka
0 0

zezowaty_kot

#6099832 Napisano: 23.10.2015 14:52:21
niunia-k napisał(a):

Wkurza mnie że nie zdążyłam dobiec do telefonu emotka  Numer zastrzeżony i nie wiem co to emotka  emotka emotka

Jeżeli to coś z PMI Wedla to na pewno zadzwonią drugi raz innego dnia emotka Spokojnie
0 0

niunia-k

#6099839 Napisano: 23.10.2015 14:57:39
zezowaty_kot napisał(a):

niunia-k napisał(a):

Jeżeli to coś z PMI Wedla to na pewno zadzwonią drugi raz innego dnia emotka Spokojnie

Grałam w Dc z Wedla ale dawno temu 
0 0

niunia-k

#6099849 Napisano: 23.10.2015 15:03:31
koniczynka123 napisał(a):

niunia-k napisał(a):

U mnie i dzieciaków dziś z zastrzezonego automat "złote przeboje" - wk... tylko ludzi bez sensu, jeszcze ślą sms na dobicie  emotka
A Pmi z Wedlem informuje podobno na bieżąco.

złote przeboje już kiedyś dzwoniło ...
0 0

zezowaty_kot

#6099861 Napisano: 23.10.2015 15:18:24
niunia-k napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

niunia-k napisał(a):

Grałam w Dc z Wedla ale dawno temu 

Oni informują tak mniej więcej po tygodniu od daty wysłania. Albo może rezerwa z pierwszych dni? Bo na paragony czekają bodajże 12 dni.
0 0

magalan83

#6099865 Napisano: 23.10.2015 15:23:26
niunia-k napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

niunia-k napisał(a):

U mnie i dzieciaków dziś z zastrzezonego automat "złote przeboje" - wk... tylko ludzi bez sensu, jeszcze ślą sms na dobicie  emotka
A Pmi z Wedlem informuje podobno na bieżąco.

złote przeboje już kiedyś dzwoniło ...

dzisiaj do mnie tylko Złote Przeboje dzwoniło emotka
0 0

pioge7

#6100127 Napisano: 23.10.2015 20:43:56
Myślałem że uda sie za pierwszym razem uzbierać komplet po 6 z łaciatego a tu nici kubków na razie 5" miseczek 3. emotka  trzeba będzie sie spręży w drugiej edycji emotka  wiem ze niektórzy powiedz żeby się cieszyć z tych 3 no ale po to gram żeby sie udało i to mnie wkurza że sie nie udało emotka
0 0

trebor1

#6100253 Napisano: 24.10.2015 00:15:04
wkurza mnie "Powiadomienie (1)" palące się czerwoną jedynką, gdzieś chyba wcisnąłem w wątku Biedronka  "Powiadom mnie gdy ktoś odpowie" i teraz permanentnie to odhaczam, ale niestety nadal działa... jak to zlikwidować?
0 0

pioge7

#6100511 Napisano: 24.10.2015 21:47:48
wkurza mnie, że posty na forum pojawiają się z opóźnieniem emotka dodaję post, stronka się odświeża, pisze: post dodany, a tu go nie ma, dopiero po paru minutach się pojawia emotka
0 0

mczarna

#6100512 Napisano: 24.10.2015 21:49:06
pioge7 napisał(a):

wkurza mnie, że posty na forum pojawiają się z opóźnieniem emotka dodaję post, stronka się odświeża, pisze: post dodany, a tu go nie ma, dopiero po paru minutach się pojawia emotka

Mam to samo
0 0

Gość: awi

#6100583 Napisano: 25.10.2015 10:43:57
aniolka2310 napisał(a):

Wkurza mnie sposób informowania przez Studio Versus...

A jak informują? Tzn o co chodzi konkretnie?
0 0

noisy0000

#6100586 Napisano: 25.10.2015 10:48:56
pioge7 napisał(a):

Myślałem że uda sie za pierwszym razem uzbierać komplet po 6 z łaciatego a tu nici kubków na razie 5" miseczek 3. emotka  trzeba będzie sie spręży w drugiej edycji emotka  wiem ze niektórzy powiedz żeby się cieszyć z tych 3 no ale po to gram żeby sie udało i to mnie wkurza że sie nie udało emotka

Boże...
0 0

Finezyjna

#6100595 Napisano: 25.10.2015 11:24:50
noisy0000 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Boże...

Faktycznie ręce opadają, mnie nie udało się wygrać..ani miski ani kubka..bez jakichkolwiek założeń. Zadziwiające, że nie wkurzam się z tego powodu...a może powinnam emotka
0 0

noisy0000

#6100598 Napisano: 25.10.2015 11:36:50
Finezyjna napisał(a):

noisy0000 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Boże...

Faktycznie ręce opadają, mnie nie udało się wygrać..ani miski ani kubka..bez jakichkolwiek założeń. Zadziwiające, że nie wkurzam się z tego powodu...a może powinnam emotka

Mi się wydaje, że jak ktoś już jest taki pazerny to powinien swoje frustracje zachować dla siebie i nie kompromitować się nimi publicznie emotka
0 0

pioge7

#6100603 Napisano: 25.10.2015 11:51:46
noisy0000 napisał(a):

Finezyjna napisał(a):

noisy0000 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Boże...

Mi się wydaje, że jak ktoś już jest taki pazerny to powinien swoje frustracje zachować dla siebie i nie kompromitować się nimi publicznie emotka

ale ja założenie sobie obrałem, chyba mogłem, i się wkurzyłem że się założenie nie spełniło..  a czy jestem pazerny... nie wiem... jeśli gram w czymś i o ileś o chyba może mnie wkurzyć to że się nie udało... pomału dochodzę do wniosku że nie ma co się chwalić wygranymi (co już od lat nie robię) bo piszą że się jest pazernym ani wkurzać, bo się też jest pazernym.... gdzie ci ludzie z forum z lat 2008-2011... kiedy było tak fajnie, a teraz zazdrość i obrażanie... dziękuję... piszcie co chcecie! Mnie nie obchodzi to... wkurzać się mogę i po to jest ten wątek!!!
0 0

Gość: gosia16

#6100604 Napisano: 25.10.2015 11:59:37
pioge7 napisał(a):

noisy0000 napisał(a):

Finezyjna napisał(a):

noisy0000 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Boże...

ale ja założenie sobie obrałem, chyba mogłem, i się wkurzyłem że się założenie nie spełniło..  a czy jestem pazerny... nie wiem... jeśli gram w czymś i o ileś o chyba może mnie wkurzyć to że się nie udało... pomału dochodzę do wniosku że nie ma co się chwalić wygranymi (co już od lat nie robię) bo piszą że się jest pazernym ani wkurzać, bo się też jest pazernym.... gdzie ci ludzie z forum z lat 2008-2011... kiedy było tak fajnie, a teraz zazdrość i obrażanie... dziękuję... piszcie co chcecie! Mnie nie obchodzi to... wkurzać się mogę i po to jest ten wątek!!!

Nie wiem o co tutaj  chodzi - kupił mleko -kupił ,ma kody- ma, wygrał -wygrał ,jak dla mnie mógł wygrać nawet 2000 kubków jesli ma tyle kodów. .Pozostałoby tylko pogratulować kreatywności
0 0

noisy0000

#6100605 Napisano: 25.10.2015 12:04:42
pioge7 napisał(a):

Nie wiem czy można nazwać to "zazdrością" bo do tego raczej daleko emotka  Ja mam jeden kubek i jestem zadowolona, nie potrzebuję całej "zastawy" z napisem łaciate bo gościom raczej byłoby mi wstyd coś na tym podać emotka  chodziło bardziej o ludzką mentalność, we wspomnianych przez Ciebie latach być może ludzie nie rzucali się tak łapczywie na nagrody.. a jeśli tak Ciebie wkurza, zdobycie marnych 5 kubków i 3 misek i mówisz o tym publicznie to kogoś innego może wkurzyć takie  podejście, w końcu tak jak sam zauważyłeś - po to jest ten wątek emotka
0 0

Gość: gosia16

#6100607 Napisano: 25.10.2015 12:09:32
bzowapani napisał(a):

pamiętam te czasy - pół pokoju batonów snickers i wór kapci Leonowych emotka
0 0

mkrzysiek

#6100612 Napisano: 25.10.2015 12:28:17
Wkurza mnie limit znaków w konkursie urodzinowym biedronkiemotka
0 0