Wkurza mnie...

cherry_coke

#6099524 Napisano: 23.10.2015 09:15:09
natala91 napisał(a):

wkurza mnie że Akon twierdzi że hasło na liście Luksusu z biedronki nie jest moje  a ja wiem że jest moje a nagrody nie będzie  emotka

może ktoś wysłał identyczne? 
0 0

ziolko

#6099526 Napisano: 23.10.2015 09:20:39
natala91 napisał(a):

wkurza mnie że Akon twierdzi że hasło na liście Luksusu z biedronki nie jest moje  a ja wiem że jest moje a nagrody nie będzie  emotka

masz to hasło w smsach wysłanych?? jeśli tak to super, bo przecież jest podana data i godzina wysłania, zarówno w smsie jak i w wynikach.
0 0

Gość: Estera2045

#6099530 Napisano: 23.10.2015 09:23:05
Wkurza mnie że próbuje dodawać konkursy a potem okazuje się że są już w bazie i jak tu sie odblokować
0 0

Gość: polarniczka

#6099532 Napisano: 23.10.2015 09:26:36
brylka napisał(a):

a mnie wkurzają kurierzy dziś dzwoni jeden że stoi pod drzwiami i nikt nie otwiera ani @ ani smsa że będzie paczka emotka emotka

wszystko zależy od firmy kurierskiej....szkoda, że kurier nie może zostawić awizo jak PP i nie mają punktów odbioru....
0 0

Gość: tusienka

#6099534 Napisano: 23.10.2015 09:27:11
brylka napisał(a):

a mnie wkurzają kurierzy dziś dzwoni jeden że stoi pod drzwiami i nikt nie otwiera ani @ ani smsa że będzie paczka emotka emotka

mnie też to wkurza ,że dzwonią jak już stoją przy drzwiach. Ciężko im chociaż pół godz wcześniej zadzwonić to chociaż sąsiada się poinformuje czy coś
0 0

ziolko

#6099538 Napisano: 23.10.2015 09:33:03
polarniczka napisał(a):

brylka napisał(a):

wszystko zależy od firmy kurierskiej....szkoda, że kurier nie może zostawić awizo jak PP i nie mają punktów odbioru....

awizo może zostawić, tylko im się to nie opłaca, bo mają płacone za doręczone paczki. 
Punkty odbioru czasami mają daleko od Waszego miejsca zamieszkania, nawet kilkanaście km, więc nie opłacałoby się Wam jechać specjalnie po przesyłkę (chyba, że bardzo by zależało i byłaby wartościowa emotka  ) 
0 0

migi

#6099561 Napisano: 23.10.2015 09:53:58
kreatia napisał(a):

A mnie wkurza, że oprócz wątku "Biedronka" (zablokowany dla tych bez dodanych konkursów) dyskusja na tematy biedronkowe równolegle trwa w "Dyskusje o innych konkursach (bez klików)(brak blokady). Żeby znaleźć info o INNYCH konkursach w tym drugim wątku trzeba przekopać się przez całą górę biedronkowych postów, których wcale nie powinno tam być.
Wątek powinien być zablokowany tak jak biedronkowy, może wtedy byłby większy porządek.

emotka  
mam to samo i to dyskusja o identycznej sprawie równoległe emotka
0 0

natala91

#6099613 Napisano: 23.10.2015 11:17:05
ziolko napisał(a):

natala91 napisał(a):

masz to hasło w smsach wysłanych?? jeśli tak to super, bo przecież jest podana data i godzina wysłania, zarówno w smsie jak i w wynikach.

Niestety  nie mam  już we wysłanych  ale wiem że w ten dzień i o tej godzinie słałam i takie hasło to widocznie ktoś pisał to samo i w tym samym czasie.
0 0

ziolko

#6099616 Napisano: 23.10.2015 11:20:10
natala91 napisał(a):

ziolko napisał(a):

natala91 napisał(a):

Niestety  nie mam  już we wysłanych  ale wiem że w ten dzień i o tej godzinie słałam i takie hasło to widocznie ktoś pisał to samo i w tym samym czasie.

niemożliwe, żeby był aż TAKI zbieg okoliczności... że takie samo hasło i idealnie o tej godzinie.
Następnym razem jak kasujesz smsy z tel, to zapissuj je gdzieś, z dokładną datą i godziną wysłania, jaki sms i agencja. 
0 0

ace

#6099619 Napisano: 23.10.2015 11:25:45
tusienka napisał(a):

brylka napisał(a):

mnie też to wkurza ,że dzwonią jak już stoją przy drzwiach. Ciężko im chociaż pół godz wcześniej zadzwonić to chociaż sąsiada się poinformuje czy coś

a mnie może nie wkurza, ale bawi jak kurier dzwoni  i mówi "Przesyłkę mam dla pani" i cisza w słuchawce... zwykle jak mam dobry humor to mówię "super" lub "fajnie" (jak mam gorszy to mówię "yhy") i cisza po drugiej stronie... No kurcze to on do mnie dzwoni, czyżby dzwonił tylko poinformować że ma przesyłkę? emotka Był kiedyś jeden fajny kurier który od razu mówił: "Przesyłkę mam dla Pani, będę w Pani okolicach ok 12, pasuje Pani ten termin czy zmieniamy?". W każdym razie zwykle mam z tego ubaw emotka
0 0

kajus18

#6099620 Napisano: 23.10.2015 11:26:58
ziolko napisał(a):

natala91 napisał(a):

ziolko napisał(a):

natala91 napisał(a):

niemożliwe, żeby był aż TAKI zbieg okoliczności... że takie samo hasło i idealnie o tej godzinie.
Następnym razem jak kasujesz smsy z tel, to zapissuj je gdzieś, z dokładną datą i godziną wysłania, jaki sms i agencja. 

A smsa z wygrana dostałaś?
0 0

natala91

#6099623 Napisano: 23.10.2015 11:30:01
ziolko napisał(a):

natala91 napisał(a):

ziolko napisał(a):

natala91 napisał(a):

właśnie już takiego błędu nie popełnię i wszystko będę zapisywać co wysyłam emotka
0 0

mia

#6099729 Napisano: 23.10.2015 13:30:29
magnus napisał(a):

Wkurza mnie silny wiatr emotka

Przyjedź nad morze, to się dopiero ucieszysz.emotka
W temacie oprócz wiatru, niezmiennie: potencjalni klienci na Allegro i Olx. Można by książkę o tym napisać.
0 0

Gość: polarniczka

#6099731 Napisano: 23.10.2015 13:31:47
ziolko napisał(a):

polarniczka napisał(a):

brylka napisał(a):

awizo może zostawić, tylko im się to nie opłaca, bo mają płacone za doręczone paczki. 
Punkty odbioru czasami mają daleko od Waszego miejsca zamieszkania, nawet kilkanaście km, więc nie opłacałoby się Wam jechać specjalnie po przesyłkę (chyba, że bardzo by zależało i byłaby wartościowa emotka  ) 

nie spotkałam się z sytuacją zostawiania awizo przez kurierów typu DPD, UPS czy GLS....tylko Pocztex bo to Poczta Polska....tym bardziej z odbieraniem przesyłek z jakiś punktów ww. firm....emotka
0 0

snowflake

#6099748 Napisano: 23.10.2015 13:43:51
polarniczka napisał(a):

nie spotkałam się z sytuacją zostawiania awizo przez kurierów typu DPD, UPS czy GLS....tylko Pocztex bo to Poczta Polska....tym bardziej z odbieraniem przesyłek z jakiś punktów ww. firm....emotka

Nie wiem, jak inne firmy ale GLS ma na 100% punkty odbioru. Juz kilka razy miałam od nich awizo i odbierałam w ten sposób. Ich punkty nazywają się chyba "Parcel shop" emotka
0 0

Gość: eveliina

#6099753 Napisano: 23.10.2015 13:50:02
Wygrałam szlafrok z Nivea Letnia regeneracja, tyle że info o konkursie znalazłam na fb i nie było regulaminu, więc myślałam, że produkt mogę zakupić byłe gdzie. Mam paragon z rossmanna, a to podobno tylko Natura, ech... emotka  jestem zła na siebie emotka
0 0

jokan

#6099759 Napisano: 23.10.2015 13:55:51
wkurzaja mnie wyniki Prince Poloemotka
0 0

Gość: ksantypa

#6099760 Napisano: 23.10.2015 13:56:30
jokan napisał(a):

wkurzaja mnie wyniki Prince Poloemotka

nie Ciebie jedną -ale to juz świecka tradycja u tego organizatora
0 0

elmo

#6099766 Napisano: 23.10.2015 14:01:47
eveliina napisał(a):

Wygrałam szlafrok z Nivea Letnia regeneracja, tyle że info o konkursie znalazłam na fb i nie było regulaminu, więc myślałam, że produkt mogę zakupić byłe gdzie. Mam paragon z rossmanna, a to podobno tylko Natura, ech... emotka  jestem zła na siebie emotka

Akurat konkurs "Letnia regeneracja" dotyczy zakupów w Drogeriach Polskich, Laboo i Sekret Urody emotka
I wkurza mnie, ze nie informują z kosmetykami  emotka emotka
0 0

aniolka2310

#6099817 Napisano: 23.10.2015 14:42:48
Wkurza mnie sposób informowania przez Studio Versus...
0 0