Wkurza mnie...

asantesana

#6100659 Napisano: 25.10.2015 14:57:15
lola.lola napisał(a):

asante napisał(a):

To musiałoby być forum dla wyalienowanych społecznie singli, bo inaczej mąż musiałby pić herbatę po żonie, a żona po dzieciach, bo wygranie kubków dla wszystkich członków rodziny to pazerność. A kawa z przyjaciółką - a fe, pazerność do kwadratu...

Nie wiem o co ta burza ale Twoim zdaniem jak ktoś jest singlem to równocześnie jest wyeliminowany społecznie?

Matko i Córko! Wyalienowany społecznie singiel nie jest tożsamy z singlem. Mówię to ja - niewyalienowany społecznie singiel. 
Wymiękam. Poddaję się. 
0 0

androm

#6100665 Napisano: 25.10.2015 15:09:54
elotta napisał(a):

dajcie już sobie spokój emotka  najpierw kłótnie o to, że ktoś za dużo cukierków wygrał, teraz o jakieś miski...

kosze były pewnie z 7 lat temu
takie wiklinowe jak do łazienki z zestawem produktów timotei emotka
0 0

lola.lola

#6100679 Napisano: 25.10.2015 15:59:13
A mnie wkurza, że zaraz będzie już całkiem ciemno... a dopiero 16:00
0 0

ludzka_istota

#6100696 Napisano: 25.10.2015 16:46:30
wkurza mnie mój nowy mąż i stary pies...
0 0

magalan83

#6100699 Napisano: 25.10.2015 16:49:38
Wkurza mnie to, że inni znajdują po kilkaset grzybów w lesie a ja dziś ledwo na zupę znalałam emotka  
0 0

mia

#6100705 Napisano: 25.10.2015 17:12:09
Wkurza mnie to, że w jaki top na forum nie wejdę, to cięgiem jest jakieś żarcie się, docinki, bezowocne dyskusje... Albo tyle osób naraz pogięło, albo biomet nie taki, no kurcze, musi być jakieś wytłumaczenie, dlaczego od pewnego czasu wszyscy się wściekają...emotka
Tak jakby śp. wsciekly sklonował się w x nickach...emotka
Myślałam, że się zrelaksuję po pracy, przeglądając forum, głowa przestanie boleć, a tu uj, że tak subtelnie powiem. emotka
0 0

dolly

#6100707 Napisano: 25.10.2015 17:15:43
noisy0000 napisał(a):

Nie wiem czy można nazwać to "zazdrością" bo do tego raczej daleko emotka  Ja mam jeden kubek i jestem zadowolona, nie potrzebuję całej "zastawy" z napisem łaciate bo gościom raczej byłoby mi wstyd coś na tym podać emotka  chodziło bardziej o ludzką mentalność, we wspomnianych przez Ciebie latach być może ludzie nie rzucali się tak łapczywie na nagrody.. a jeśli tak Ciebie wkurza, zdobycie marnych 5 kubków i 3 misek i mówisz o tym publicznie to kogoś innego może wkurzyć takie  podejście, w końcu tak jak sam zauważyłeś - po to jest ten wątek emotka

Szczerze współczuję,  tego ciągłego chowania wygranych rzeczy, bo to przeciez wstyd- jeszcze ktos przyjdzie w odwiedziny i zobaczy. emotka

Mia,
serio piszesz?  Bo ja tak wysmialam z tych wpisow, ze watek "popraw sobie humor" nie jest potrzebny emotka
0 0

dolly

#6100717 Napisano: 25.10.2015 18:17:44
buka napisał(a):

mi tam nie było by wstyd gościom podać, i tak by nie zauważyli , z zasady i tak interesuje ich zawartość michy a nie sama micha, a zresztą i tak nie grałam bo my prości ludzie i wpieprzamy na duralexie , co można nim rzucić a jak sie kto upodli i upuści to też przetrwa emotka

wkurza mnie jednak bardzo że przez anonimowość w internecie w co niektórych budzi sie nie przeparta chęć gnojenia innych i robią to z takim entuzjazmem że aż dech zapiera a najbardziej wkurza mnie to że TU, właśnie TU tego jadu z każdym dniem najwięcej nawet u tych co kiedyś mili byli i życzliwi. 

emotka i jeszcze dodatkowo, zaczelam sie zastanawiac jak to jest jesc na durexie emotka
0 0

monikar

#6100719 Napisano: 25.10.2015 18:21:57
Wkurza mnie, że ludzie nie potrafią czytać ze zrozumieniem. Wystawiam dany przedmiot na aukcję, w ogłoszeniu pojawia się czytelna informacja w widocznym miejscu, że gwarancji brak a już po chwili od wystawienia dostaję 10 wiadomości:" Witam. Czy produkt posiada gwarancję?". To samo z opuszczaniem ceny: "Jak bez gwarancji to mogę dać (i tu pojawia się oferta prawię o połowę tańsza od wystawionej przez mnie).  Drogie te gwarancje emotka
0 0

asiam

#6100742 Napisano: 25.10.2015 19:05:52
monikar napisał(a):

Wkurza mnie, że ludzie nie potrafią czytać ze zrozumieniem. Wystawiam dany przedmiot na aukcję, w ogłoszeniu pojawia się czytelna informacja w widocznym miejscu, że gwarancji brak a już po chwili od wystawienia dostaję 10 wiadomości:" Witam. Czy produkt posiada gwarancję?". To samo z opuszczaniem ceny: "Jak bez gwarancji to mogę dać (i tu pojawia się oferta prawię o połowę tańsza od wystawionej przez mnie).  Drogie te gwarancje emotka

A po co Ty się denerwujesz. Na pytanie o gwarancję wyślij jedno zdanie: Informacja znajduje się w opisie aukcji.
Zapytanie w sprawie obniżki ceny bym zignorowała zupełnie nie odpisując.
Zjawisko w obecnych czasach nagminne ,że brak umiejętności czytania. A uwierzysz, że duża część młodzieży nie potrafi odczytać godziny na zegarku ze wskazówkami ? A my o czytaniu ze zrozumieniem tu rozprawiamy.
0 0

ziolko

#6100751 Napisano: 25.10.2015 19:23:39
rrretyy.... też mnie masakrycznie wkurza, jak miałam coś wystawione za 50-60% wartości, a i tak dostawałam maile ze "szczodrymi" ofertami, czyli ok 30% wystawionej.
Czyli przykładowo, żeby dobrze mi się liczyło emotka  1000 warte -> wystawiam za 600 -> dostaję ofertę 200
0 0

Gość: czarnygreg

#6100759 Napisano: 25.10.2015 19:35:58
A ja pamiętam jak ktoś ode mnie ekspres wart 500 zł chciał odkupić za 80 (z wysyłką), wolałam dać w prezencie emotka
Tak to już jest, towarów mnóstwo, sklepów też, promocje, wyprzedaże, kiedyś wygrać pralkę to było coś a teraz za 500 zł się sprzedaje bo w sklepie za 700 są i już.
A propos pralki, mnie jedna kupująca (1500 wartość, chciałam 700) spytała czy gotówkę chcę za pralkę, bo ona mogłaby w ratach po 50 zł.....
i czy jak się zepsuje to w ciągu ilu lat się zobowiązuję ponosić koszty  naprawy, nie dogadałyśmy się.
Jak tak się zastanowię to można by normalnie watek założyć- przygody z kupującymi emotka
0 0

androm

#6100760 Napisano: 25.10.2015 19:36:32
monikar napisał(a):

tak, to, że pytają o coś co jest napisane w treści ogloszenia jest nagminne
czytanie ze zrozumieniem, trudna sztuka
i te maile z propozycjami niższych cen też obciach
kiedyś sprzedawałam puszkę mleka w proszku dla dzieci, która została koleżance i to była cena rzędu 25 zł
jakiś gostek dwa razy do mnie pisał że da mi 15 zł, żebym się zastanowiła itd., żałosne to było
sorry, nie stać na dziecko, trza było nie robić, hehe
0 0

mczarna

#6100761 Napisano: 25.10.2015 19:38:01
mia napisał(a):

Wkurza mnie to, że w jaki top na forum nie wejdę, to cięgiem jest jakieś żarcie się, docinki, bezowocne dyskusje... Albo tyle osób naraz pogięło, albo biomet nie taki, no kurcze, musi być jakieś wytłumaczenie, dlaczego od pewnego czasu wszyscy się wściekają...emotka
Tak jakby śp. wsciekly sklonował się w x nickach...emotka
Myślałam, że się zrelaksuję po pracy, przeglądając forum, głowa przestanie boleć, a tu uj, że tak subtelnie powiem. emotka

Kochana, taki okres mamy. Ludzie zamiast na spacerach albo nad wodą siedzą w domach, więc przy kompach...Tak będzie przez najbliższych kilka miesięcy.Mam nadzieję,że tylko samójstw nie będzie więcej , bo się czegoś nie wygrało w tym depresyjnym okresie ...
0 0

androm

#6100762 Napisano: 25.10.2015 19:40:16
androm napisał(a):

monikar napisał(a):

tak, to, że pytają o coś co jest napisane w treści ogloszenia jest nagminne
czytanie ze zrozumieniem, trudna sztuka
i te maile z propozycjami niższych cen też obciach
kiedyś sprzedawałam puszkę mleka w proszku dla dzieci, która została koleżance i to była cena rzędu 25 zł
jakiś gostek dwa razy do mnie pisał że da mi 15 zł, żebym się zastanowiła itd., żałosne to było
sorry, nie stać na dziecko, trza było nie robić, hehe

Najlepiej żebyś jej gwarancję dała na 10 lat, a ona Ci bedzie raty po 50 zł wpłacać
skąd się biorą takie parapety, masakra jakaś
0 0

infatne

#6100771 Napisano: 25.10.2015 19:51:40
Wkurzaja mnie kurierzy....... Juz mam ich dosc. Kilka nagrod do mnie idzie i dojsc nie moga. Kurier dzwoni stojac pod klatka czy jestem w domu bo on tylko o 12 moze mi dostarczyc i wlasnie jest na miejscu. Czy oni nie ogarniaja, ze ludzie pracuja emotka
Inni w ogole nie dzwonia i przesylka jak sie okazalo lezy od 2 miesiecy w biurze GLS + nikt nie raczy sie skontaktowac ze mna ani z wysylajacym.
0 0

joan

#6100775 Napisano: 25.10.2015 20:01:27
infatne napisał(a):

Wkurzaja mnie kurierzy....... Juz mam ich dosc. Kilka nagrod do mnie idzie i dojsc nie moga. Kurier dzwoni stojac pod klatka czy jestem w domu bo on tylko o 12 moze mi dostarczyc i wlasnie jest na miejscu. Czy oni nie ogarniaja, ze ludzie pracuja emotka
Inni w ogole nie dzwonia i przesylka jak sie okazalo lezy od 2 miesiecy w biurze GLS + nikt nie raczy sie skontaktowac ze mna ani z wysylajacym.

A niby co robi wtedy kurier? Jest w pracy, również.

Wkurza mnie, że w kółko czytam o wkurzaniu się na kurierów, chyba raz w tygodniu trzeba ludziom dawać wykład w tej kwestii emotka Tak ciężko zrozumieć, jak to wszystko działa...
0 0

androm

#6100777 Napisano: 25.10.2015 20:03:54
infatne napisał(a):

Albo kieruj do pracy, albo obczaj emeryta w swojej klatce, który Cię lubi i będzie odbierał
0 0

Gość: kosztelka

#6100778 Napisano: 25.10.2015 20:04:55
A mnie nic nie wkurza: ani kłótnia, ani burza. Nie wkurza zima, nie wkurza upał, brak wygranych czy psia kupa.
0 0

ankasss

#6100784 Napisano: 25.10.2015 20:15:39
wkurza mnie, że gapię się w leonowy paragon i nic nie mogę wymyślić
0 0