Wkurza mnie...

ondine

#6108973 Napisano: 08.11.2015 23:56:58
marionzzz napisał(a):

koncert Adele w NY z Eski był tak blisko emotka emotka
najgorsze jest to dawanie nadziei a później takie rozczarowanie emotka emotka

mimo wszystko gratuluję wygranej osobie...

Załatwiłeś/aś wizę na ten cel? Pytam z ciekawości emotka
0 0

ziolko

#6109296 Napisano: 09.11.2015 14:45:29
rety... jak mnie wkurza nagradzanie plagiatów i plagiatorów emotka kiedyś wysłałam maila do jednej firmy ze wskazaniem, które zdjęcie zostało ściągnięte z internetu. Udowodniłam im, że w KAŻDYM ich konkursie jest nagrodzony co najmniej jeden plagiat. I co??? teraz patrzę na wyniki i znowu to samo... czy naprawdę tak trudno jest wrzucić zdjęcie na google grafika albo tineye.com ???
Dodam, że wysłałam dlatego, że brałam udział w ich konkursach, ale odpuściłam je sobie, jak zobaczyłam, że i tak nie mam szans ze złodziejami  emotka emotka emotka
0 0

bezaczek7

#6109338 Napisano: 09.11.2015 15:46:59
https://www.e-kon...el.html#.Vj1DNtIvet9 się właśnie wkurzyłam emotka  ja nie wiem, ale 8 koło 29 raczej nie leży emotka
0 0

karkocka

#6109361 Napisano: 09.11.2015 16:16:12
Nie uwierzycie, mój mąż zatankował do diesla zamiast ropy .. benzynę emotka  i teraz mamy w baku 30 litrów benzyny !!!
0 0

stamp2

#6109364 Napisano: 09.11.2015 16:18:27
karkocka napisał(a):

Nie uwierzycie, mój mąż zatankował do diesla zamiast ropy .. benzynę emotka  i teraz mamy w baku 30 litrów benzyny !!!

emotka emotka emotka
0 0

joan

#6109367 Napisano: 09.11.2015 16:23:30
karkocka napisał(a):

Daj znać, co dalej. Czyszczenie silnika? Wymiana silnika? emotka
0 0

defed

#6109369 Napisano: 09.11.2015 16:26:18
joan napisał(a):

karkocka napisał(a):

z tego co wiem - na lawetę i do warsztatu by odessać benzynę - nie wolno zapalić silnika emotka
0 0

karkocka

#6109374 Napisano: 09.11.2015 16:27:55
joan napisał(a):

karkocka napisał(a):

Nie jest tak źle, bo podobno gorzej, gdy do benzyniaka wleje się diesla, a plusem jest to, że mamy nie najnowszy samochód, na razie mąż kupił kanister i wypompował benzynę, ale najśmieszniejsze jest to, że po zatankowaniu jechał jeszcze do domu z 2 km  emotka
0 0

elotta

#6109377 Napisano: 09.11.2015 16:29:43
bezaczek7 napisał(a):

http://www.e-konk...el.html#.Vj1DNtIvet9 się właśnie wkurzyłam emotka  ja nie wiem, ale 8 koło 29 raczej nie leży emotka

Kurde, ktoś wpisał datę końcową, gdy komisja będzie wybierać 10 recenzji już emotka

Podobnie się wkurzyłam, bo grałam ostatnio w tym konkursie, a kończył się on 2 listopada. W bazie był do 6 listopada, ale formularza nie wyłączyli... Moja odpowiedź już nawet nie będzie/ nie była brana pod uwagę, a naprawdę się postarałam emotka
https://www.e-kon...go.html#.VkC7UX4vfIU
0 0

synk

#6109391 Napisano: 09.11.2015 16:49:03
qrde, jakiś gnom zgłosił i zablokował mi konto na allegro (czemu - pojęcia nie mam). Może konkurencja emotka . Ale najbardziej wkurzający jest mail od allegro który nie mówi dlaczego, ani jak odblokować. Żeby tak jeszcze łaskawie odpowiedzieli na pytania zadane im z formularza...
0 0

Domino123

#6109682 Napisano: 09.11.2015 22:36:11
Nakupowałam artykuły na kokonkursy, weny brak i rachunki się kurzą.. 
0 0

olivkap

#6109696 Napisano: 09.11.2015 23:04:56
synk napisał(a):

qrde, jakiś gnom zgłosił i zablokował mi konto na allegro (czemu - pojęcia nie mam). Może konkurencja emotka . Ale najbardziej wkurzający jest mail od allegro który nie mówi dlaczego, ani jak odblokować. Żeby tak jeszcze łaskawie odpowiedzieli na pytania zadane im z formularza...

upewnij się, czy to na pewno mail od allegro. Ja dostawałam maile o tytule "konto zawieszone" od kogoś kto podawał się za portal allegro. Sprawę zgłosiłam.
0 0

Ronja

#6109713 Napisano: 10.11.2015 00:01:27
aga67 napisał(a):

taalvikki napisał(a):

asante napisał(a):

polarniczka napisał(a):

a mnie wkurza, że wszystkie media podniecają się smogiem w Krakowie, który się pokazał....wystarczy przyjechać do nas na Śląsk i zobaczyć, że my tu żyjemy w tym na co dzień... 

Poczytaj trochę więcej na ten temat, pooglądaj mapy zanieczyszczeń, które pokazują zanieczyszczenia w Polsce on-line, na Śląsku macie lepsze powietrze niż w Krakowie, serio emotka   Mieszkam w Krakowie, bywam często na Śląsku i uwierz, ze tam oddycha mi się lepiej. Wczoraj zanim spadł deszcz przy moich chorych płucach ledwo oddychałam. Wczoraj popadało, dzisiaj wieje i wartości zanieczyszczeń spadły kilkukrotnie - a i tak na Śląsku są mniejsze. W Krakowie smog jest 200 dni w roku - on sobie nie przyszedł i pójdzie, to jest od wielu lat duży problem. Kraków leży w niecce i żeby pozbyć się smogu, musi bardzo mocno wiać lub padać. A ludzie i tak dalej palą w piecach gumofilce. 

potwierdzam. na Śląsku też wspaniale nie jest (choć zależy gdzie dokładnie), ale mieszkałam w Krakowie parę lat i tam zdecydowanie jest najgorzej, zwłaszcza, że ukształtowanie terenu temu sprzyja. kiedy przybyłam mieszkać do Krakowa i mówiłam, że to miasto śmierdzi, wszyscy mieli ze mnie śmiech i przed długi czas byłam uznawana za przeczuloną idiotkę, mimo, że wykruszyła mi się połowa włosów. dopiero niedawno ludzie zrozumieli, że jest kiepsko - i bardzo dobrze, że zaczęło się o tym mówić. ja wcześniej musiałam się wyprowadzić, by włosy odrosły mi... w Warszawie. emotka

A mnie wkurza sąsiad od 20 lat na rencie na serce i znajomości ,były dyr.pokomunistycznej fabryki,który jako jedyny na ulicy pali byle czym z oszczędności!Przywożą mu co roku ze Śląska jakieś odpady chyba ,nie węgiel i kopci na całą okolicę! Stać go na gaz czy inne ekologiczne ogrzewanie,zona się skarży,ze nie ma na niego siły,sąsiedzi monitują,a on jak ten osioł uparł się i  kopci!emotka

Średnie roczne stężenie pyłu -PM10 (g/m3) w polskich miastach:
Nowy Sącz - 55,6
Rybnik 55,2
Kraków - 52,3 
Zabrze - 52,1 
Zawsze jak sprawdzam w aplikacji SmokSmog, to mam gorsze parametry powietrza niż Kraków : (((
0 0

synk

#6109741 Napisano: 10.11.2015 08:55:42
olivkap napisał(a):

synk napisał(a):

upewnij się, czy to na pewno mail od allegro. Ja dostawałam maile o tytule "konto zawieszone" od kogoś kto podawał się za portal allegro. Sprawę zgłosiłam.

Mam na stronie Allegro informację że konto zablokowane. Już drugi dzień zero odpowiedzi od nich.
0 0

Gość: giuliettaX

#6109746 Napisano: 10.11.2015 08:58:44
synk napisał(a):

olivkap napisał(a):

synk napisał(a):

Mam na stronie Allegro informację że konto zablokowane. Już drugi dzień zero odpowiedzi od nich.

są ostrzeżenia od allegro w necie, że to wyłudzanie danych z tym "zawieszeniem konta"
0 0

synk

#6109761 Napisano: 10.11.2015 09:27:36
giulietta
akurat w moin przypadku wygląda to na działania allegro - bo nie mam na razie prośby o dokumenty, mam konto zablokowane, nie moge kupować, sprzedawać i mam taki czerwony komunikat na górze przy zalogowaniu.
0 0

ondine

#6109791 Napisano: 10.11.2015 10:27:07
synk napisał(a):

giulietta
akurat w moin przypadku wygląda to na działania allegro - bo nie mam na razie prośby o dokumenty, mam konto zablokowane, nie moge kupować, sprzedawać i mam taki czerwony komunikat na górze przy zalogowaniu.

Dziwne, że tak od razu zablokowali. Jak miałam aukcję niezgodną z regulaminem to mi ją po prostu usunęli, ale żeby od razu blokować konto... emotka
0 0

Ella_111

#6110024 Napisano: 10.11.2015 16:10:53
bezaczek7 napisał(a):

http://www.e-konk...el.html#.Vj1DNtIvet9 się właśnie wkurzyłam emotka  ja nie wiem, ale 8 koło 29 raczej nie leży emotka

ale raczej nie ma czego żałować,i tak przeszły takie zgłoszenia że wstyd się przyznać do wygranej
0 0

freyja88

#6110087 Napisano: 10.11.2015 18:05:09
aaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!
komisja mieszkaniowa której mowisz prawdę i POKAZUJESZ dowody na to co mówisz a i tak Ci urzędnik powie, że nie wierzy!
jeden przytakuje, drugi kiwa glową na nie.

By być Urzędasem (nie mylić z urzędnikiem) trzeba się urodzić
bez serca i mieć ulubione słowo "NIE"
emotka emotka
0 0

trebor1

#6110354 Napisano: 11.11.2015 16:55:22
wkurza mnie ten nieprecyzyjny regulamin Lego w C4 Kiory. Nic nie wspomina o Liście sklepów zakupowych. Zakupiłem trzy zestawy lego w ostatniej chwili czytając regulamin w telefonie i teraz znów muszę szukać jak chce mieć nagrodę emotka
0 0