Wkurza mnie...

visserarthur

#6107396 Napisano: 05.11.2015 19:17:24
że nie umiem znaleźć konkursów, by dodać do bazy (jedyne wiem, gdzie "są" promocyjne, ale wszystko pododawane emotka )
0 0

zdolnabestia

#6107401 Napisano: 05.11.2015 19:22:40
visserarthur napisał(a):

że nie umiem znaleźć konkursów, by dodać do bazy (jedyne wiem, gdzie "są" promocyjne, ale wszystko pododawane emotka )

Poszukaj na popularnych stronach, które regularnie mają konkursy: lubimyczytac.pl, filmweb.pl, dlastudenta.pl, dlalejdis.pl, miastodzieci.pl
Zawsze coś tam jest do dodania.
0 0

kemli

#6107402 Napisano: 05.11.2015 19:23:17
visserarthur napisał(a):

poszukaj na fb emotka  tam zwykle jest dużo. odwiedzaj różne profile i szukaj. możesz też wpisać w wyszukiwarke emotka  kopalnią konkursów jest też youtube, instagram i inne social media emotka

a w temacie... wkurza mnie moje zmęczenie. czlowiek nic nie robi cały dzień, bo na bezrobociu a nie ma siły by ruszyć 4-litery i poskakać trochę z chodakowską. emotka
0 0

visserarthur

#6107408 Napisano: 05.11.2015 19:30:10
Dziękuję, fb raczej odpada, bo nie umiem się tam poruszać emotka
0 0

evita

#6107417 Napisano: 05.11.2015 19:39:17
zezowaty_kot napisał(a):

evita napisał(a):

Przeczytałam wsio co było mówione o wygranych emotka   i mam jedno spostrzeżenie, a'propos tych, co mają zawsze te 4 marchewki i zamieniają na 2 pietruszki by kupić pęczek rzodkiewki. Wasze zdrowie. Ale pycha i buta rozwala ten wasz  warzywniak. Aż strach się bać, jakbyście zostali politykami emotka Akurat ta strona waszego medalu jest ze stali nieszlachetnej. I to mi się nie podoba i wkurza. Nie ilość i jakość nagród, ale reakcja na wygraną.

Dobrze, że etyczne i szlachetne jest wylewanie wiadra pomyj na laureatów, plucie jadem w kierunku wygranych i rozliczanie ich z ICH zdobyczy. Pooglądaj czasem reakcję na przegraną - reakcję tych uciśnionych, niepazernych, tych uczciwych uczestników zabawy, którzy brzydzą się gry na słupy i piszą o tym z fejkowego konta... emotka

Kocie,  ja nie mówię o kompostowniku...
0 0

enfamka

#6107428 Napisano: 05.11.2015 19:48:04
evita napisał(a):

Przeczytałam wsio co było mówione o wygranych emotka   i mam jedno spostrzeżenie, a'propos tych, co mają zawsze te 4 marchewki i zamieniają na 2 pietruszki by kupić pęczek rzodkiewki. Wasze zdrowie. Ale pycha i buta rozwala ten wasz  warzywniak. Aż strach się bać, jakbyście zostali politykami emotka Akurat ta strona waszego medalu jest ze stali nieszlachetnej. I to mi się nie podoba i wkurza. Nie ilość i jakość nagród, ale reakcja na wygraną.

czyli nie wartość premii w pracy się liczy tylko reakcja na jej otrzymanie.... emotka  
0 0

taalvikki

#6107510 Napisano: 05.11.2015 22:02:27
o jakże mnie wkurza, gdy widzę konkursowych ludzi, którzy nabijają sobie lajki od rozmaitych abduli znikąd... emotka
0 0

vingag

#6107623 Napisano: 06.11.2015 09:23:02
Czytam to, co niektórzy z Was myślą o wygranych konkursowych i chce mi się krzyczeć. Co kogoś, do jasnej cholery, obchodzi, co zrobię z wygraną? Cieszę się z każdej, nawet najdrobniejszej i nie przeżywam, że trafia mi się nagroda drugiego, czy tam trzeciego stopnia, czy nawet kubek w ramach pocieszenia.
Owszem, sprzedaję nagrody i nie obchodzi mnie, że ktoś może uznać to za niemoralne. Nikomu ich nie ukradłam, wygrałam je, biorąc udział w konkursie tak samo jak każdy inny i jeśli moje zgłoszenie na to zasłużyło, to pozostaje mi tylko się cieszyć. Ale bywa, że czasem baaardzo potrzebuję pieniędzy i korzystam na tym, że ktoś potrzebuje mojej nagrody. Proste, prawda?
Nigdy nikomu nie zazdroszczę, nie oceniam zgłoszeń konkursowych innych osób, nie protestuję, nawet jeśli uważam, że wygrane zgłoszenie jest słabe. Bo gusta są różne.
Dlatego proszę, moi drodzy, niech każdy zainteresuje się swoim życiem konkursowym i nie wnika, co inni robią z tym, co uczciwie wygrali w ramach UCZCIWEJ rywalizacji. Co w Waszym życiu zmieni to, że ktoś wygrał nagrodę i z niej korzysta lub to, że ją sprzedał? NIC.
0 0

stamp2

#6107638 Napisano: 06.11.2015 09:45:16
vingag napisał(a):

Czytam to, co niektórzy z Was myślą o wygranych konkursowych i chce mi się krzyczeć. Co kogoś, do jasnej cholery, obchodzi, co zrobię z wygraną? Cieszę się z każdej, nawet najdrobniejszej i nie przeżywam, że trafia mi się nagroda drugiego, czy tam trzeciego stopnia, czy nawet kubek w ramach pocieszenia.
Owszem, sprzedaję nagrody i nie obchodzi mnie, że ktoś może uznać to za niemoralne. Nikomu ich nie ukradłam, wygrałam je, biorąc udział w konkursie tak samo jak każdy inny i jeśli moje zgłoszenie na to zasłużyło, to pozostaje mi tylko się cieszyć. Ale bywa, że czasem baaardzo potrzebuję pieniędzy i korzystam na tym, że ktoś potrzebuje mojej nagrody. Proste, prawda?
Nigdy nikomu nie zazdroszczę, nie oceniam zgłoszeń konkursowych innych osób, nie protestuję, nawet jeśli uważam, że wygrane zgłoszenie jest słabe. Bo gusta są różne.
Dlatego proszę, moi drodzy, niech każdy zainteresuje się swoim życiem konkursowym i nie wnika, co inni robią z tym, co uczciwie wygrali w ramach UCZCIWEJ rywalizacji. Co w Waszym życiu zmieni to, że ktoś wygrał nagrodę i z niej korzysta lub to, że ją sprzedał? NIC.

emotka emotka nagroda to Twoja własność,a każdy ma prawo robić ze swoją właasnością to co chce,nikomu nic do tegoemotka
0 0

Gość: hittmanka

#6107702 Napisano: 06.11.2015 11:04:13
sama nie sprzedaję nagród a nadmiar rozdaję ale uważam, że każda wygrana jest efektem pracy włożonej w konkurs. Wyszukanie konkursu, udanie się do sklepu i zainwestowanie w zakup, wymyślenie hasła,wiersza czy zrobienie ciekawego zdjęcia cy coś tam jeszcze.... dopilnowanie dopełnienia formalności i w na końcu otrzymanie nagrody. I skoro ja nie ingeruję na co ludzie wydają zarobione przez siebie pieniądze to inni nie powinni ingerować w to co robię ze swoimi ciężko zapracowanymi niejednokrotnie nagrodami ...
0 0

koper

#6107710 Napisano: 06.11.2015 11:11:42
Pani Kasiu nie mogę dać Pani podwyżki, bo doszły mnie słuchy, że dodatkowe pieniądze WYDA Pani w sklepie! Wcale się Pani z nich nie ucieszy, a nawet jeżeli, to ucieszy się Pani dużo mniej, niż Pani Halinka, która zawsze o nich marzyła, włoży je do ramki i powiesi nad kominkiem i będzie podziwiać w długie jesienne wieczory. Może i pracuje Pani lepiej, wydajniej, niż Pani Halinka, ale ważniejsze jest to, co kto zrobi z otrzymaną podwyżką,  a nie za co ją dostaje. 
emotka
0 0

joan

#6107738 Napisano: 06.11.2015 11:31:35
koper napisał(a):

Pani Kasiu nie mogę dać Pani podwyżki, bo doszły mnie słuchy, że dodatkowe pieniądze WYDA Pani w sklepie! Wcale się Pani z nich nie ucieszy, a nawet jeżeli, to ucieszy się Pani dużo mniej, niż Pani Halinka, która zawsze o nich marzyła, włoży je do ramki i powiesi nad kominkiem i będzie podziwiać w długie jesienne wieczory. Może i pracuje Pani lepiej, wydajniej, niż Pani Halinka, ale ważniejsze jest to, co kto zrobi z otrzymaną podwyżką,  a nie za co ją dostaje. 
emotka

emotka

A kto bliźniemu w portfel i pod pościel zagląda, niechaj zostanie pominięty przy tegorocznych premiach świątecznych i bonach emotka
0 0

zezowaty_kot

#6107756 Napisano: 06.11.2015 11:43:52
koper  wygrywasz nagrodę publiczności i tytuł Honorowego Członka (Forum). Otrzymujesz darmowy miesięczny dostęp do wątku "Biedronka" bez konieczności dodawania konkursów. Ale pamiętaj, jeśli się nie ucieszysz i nie będziesz codziennie wpisywać się w tymże wątku nagroda zostanie Ci odebrana. I nie próbuj jej sprzedawać!
0 0

joan

#6107764 Napisano: 06.11.2015 11:47:39
zezowaty_kot napisał(a):

koper  wygrywasz nagrodę publiczności i tytuł Honorowego Członka (Forum). Otrzymujesz darmowy miesięczny dostęp do wątku "Biedronka" bez konieczności dodawania konkursów. Ale pamiętaj, jeśli się nie ucieszysz i nie będziesz codziennie wpisywać się w tymże wątku nagroda zostanie Ci odebrana. I nie próbuj jej sprzedawać!

Hejo, nieładnie tak koleżankę Koper wyzywać. Dostajesz więc Kocie ban na "Wc" i będziesz przez miesiąc siurała do wazonu emotka
0 0

asantesana

#6107769 Napisano: 06.11.2015 11:50:35
joan napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Hejo, nieładnie tak koleżankę Koper wyzywać. Dostajesz więc Kocie ban na "Wc" i będziesz przez miesiąc siurała do wazonu emotka

Ej, jak nasiura do wazonu to zwiędną forumowe kwiatki i nie będzie już zabawnie emotka
0 0

constanza

#6107800 Napisano: 06.11.2015 12:08:44
Oj jak mnie wkurza powrot reklamy Roleski emotka  jest obrzydliwa
0 0

sanitas

#6107811 Napisano: 06.11.2015 12:14:33
Też nie mogę na nią patrzeć...i te oczy...aaaaaaaa emotka
0 0

benasia

#6108317 Napisano: 06.11.2015 19:38:48
Wkurza Mnie,że zamówiłam coś na allegro w poniedziałek co pilnie miało do Mnie dojść, a zamiast dojść dostałam dziś późnym popołudniem emeil, że na stanie nie mają i proponują mi zamiennik  emotka
Nie chcę zamiennika, a teraz będę musiała kolejne dni czekać,aż inny sprzedawca Mi to wyślę - a potrzebne Mi to na JUŻ    emotka emotka  
0 0

Gość: koszałekopałek

#6108318 Napisano: 06.11.2015 19:55:34
A propos wkurzających reklam to ja mam ciarki obrzydzenia jak tylko słyszę w radio reklamy media markt, nie jestem w stanie wytrzymać 10 sekund... nie wiem jak to bezrozumne darcie się może kogokolwiek do czegokolwiek zachęcić.
0 0

evita

#6108323 Napisano: 06.11.2015 20:07:24
koszałekopałek napisał(a):

A propos wkurzających reklam to ja mam ciarki obrzydzenia jak tylko słyszę w radio reklamy media markt, nie jestem w stanie wytrzymać 10 sekund... nie wiem jak to bezrozumne darcie się może kogokolwiek do czegokolwiek zachęcić.

Ja nie trawię reklamy jakiegoś środka na zatoki (tylko nie wiem jakiego bo za szybko wyłączam fonię). Jakaś pani Jola, Kasia i gorąca woda występują... . A potem mam Jogobellę na tapecie, ze śpiewem operowym, to już masakra dla mnie - pewnie dlatego, że często na player jest puszczana. Straszne dla mnie. Wrrrr.  Ale tej z musztardy nie kojarzę, tylko ja mało co oglądam w tv.
AAA emotka I jeszcze reklama zupek amino. Straszna cała, ale koleś w paski chyba,  z czupryną, co majta nogą - no masakra dla mnie. I ten sposób kręcenia emotka
0 0