Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10410
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie dość na tym.. wyzerowane i brak dostępu do niektórych tematów
buka
Postów 165
Data rejestracji 10.01.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: tomniewkurza
"Konstrukcja z małej/dużej litery jest rozpowszechniona bardziej, niż się nam wydaje. Czy ją tępić? Wydaje mi się, że nie – wystarczy informować, że budzi obiekcje."
elotta
Postów 729
Data rejestracji 01.04.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może zacznijmy tolerować również wszelkie przyszłem, tu pisze i bynajmniej w znaczeniu przynajmniej? Przecież to jest takie rozpowszechnione!
Nienawidzę naciągania zasad języka polskiego (i nie tylko polskiego) według własnego widzimisię i tłumacznia się w stylu: "bo inni też tak mówią/ piszą, więc ja też mogę". Ja niestety w dalszym ciągu będę tępić takie tendencje.
tereniagno
Postów 5284
Data rejestracji 19.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie klikam,nie głosuję,natrętnych blokuję
Gość: kaki761
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
Gość: zzzzzzz
moje ziolko
jakaś zaraza się szerzy na forum i to wcale nie jest śmieszne
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
Spróbuj usunąć historię i wyczyścić ciasteczka.
A jeśli nie pomoże, to pisz do mkmadzi i podaj jej swój adres IP... albo do pionasa
edit... jeśli ktoś ma zablokowane konto to nie znajduje się jego nicka w wyszukiwarce użytkowników. Mnie nie ma. Mkmadzi nie ma, więc pewno też ją dopadło
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
Gość: edzia26
i to nie jest kwestia żadnego IP, ponieważ zakładając nowe konto z którego notabene teraz piszę...korzystam z tego samego ip i tej samej przeglądarki.
Nie wiem po jakiego GRZYBA ktoś kombinuje na tym forum.
napisałam już do pionasa... bo mkmadzia teraz nie pomoże, skoro sama ma blokadę
Gość: edzia26
Gość: mistrz81
A to teraz, to kolegi ... użyczył mi na chwilę ...
Nie wiem co się dzieje ...
Myślę, że ... chyba ktoś się bawi ... ktoś jakąś lukę znalazł i ... za te karniaki przydzielone chce się zemścić ...
Tylko nie blokuje po IP tylko osoby, które ....
Gość: jestem-wkurzona
kajeczka
Postów 3314
Data rejestracji 24.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: benasiaa
Przeglądałam tylko wątek szukam i dyskusje a tu nagle "buum" i twoje konto jest zablokowane
Gość: benasiaa
taalvikki
Postów 1167
Data rejestracji 31.08.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzień dobry Tobie i wszystkim, którzy zareagowali.
co do tego, że tutaj piszę tak, albo tak (a piszę tak świadomie na różnych forach, bo mi się graficznie bardziej podoba - tak jak rozmaitym futurystom), to jednak.. fakt, że tutaj tak piszę, nie oznacza, że piszę tak samo w zgłoszeniach konkursowych. tam akurat pisuję bardzo poprawnie - nawet nie szczędzę spacji po przecinkach tam, gdzie liczy się ilość znaków. więc argument, że piszę niepoprawne odpowiedzi, bo TUTAJ tak pisuję, jest niepoprawny.
wypowiedzi nakazujące mi pokazanie mojej twórczości są też co najmniej dziwne. ja krytykuję to, co widzę, bo zostało opublikowane, czyli to, no publikację czegoś ktoś się zgodził, tym samym narażając się na opinię. a ja, jako ktoś pasjonujący się krytyką literacką, mogę i będę to krytykować. i to nie musi znaczyć, że sama piszę wspaniale. tak samo, jak pani Zapendowska - sama śpiewać nie umie, ale śpiewaków uczy i krytykuje, nieraz ostro. tak więc argument typu: "krytykujesz, to sama pokaż, co potrafisz", też jest niepoprawny. poza tym.. nie mam interesu w tym, żeby kogokolwiek na zawołanie inspirować. a jeszcze inna sprawa to fakt, że gdy coś jest rzeczywiście dobre i z tym przegram, to zawsze o tym napiszę i pogratuluję.
inna sprawa, że jak ktoś chce sobie znaleźć moje (niektóre) odpowiedzi, to sobie znajdzie. i szukanie to jego problem, a nie mój.
a czy jestem wredna? nie wiem. po prostu mierzi mnie szerzący się banał. wszędzie. w konkursach, w kinie, w muzyce, w literaturze. trudno, jestem wymagająca (wobec siebie i wobec innych) i wolę mierzyć w poziom wyższy niż rymowanka o tym, że na święta last christmas, bo wtedy leje się czysta, a moim marzeniem jest pokój na świecie i gacie dla córeczki. i tego się trzymam, przykro mi. :)
PS. kto, pisząc odpowiedzi typu: "najlepsze są winiary, z nimi mi do pary", a zaraz potem: " zimowe szaleństwo, to w zakupy w tesco, tam nigdy nie czuję się kiepsko", nigdy nie czuł się jak pajac, który musi tworzyć kiepskie rymowanki, by wygrać, niech pierwszy rzuci kamieniem. ;p
we must suffer to free our pain
Wypowiedź była edytowana 3 razy.
Gość: giuliettaX