Wkurza mnie...

notta

#6131671 Napisano: 14.12.2015 20:37:43
wkurza mnie nowe hasło do ekonków, które samo się wygenerowało emotka
0 0

synk

#6131705 Napisano: 14.12.2015 21:18:59
paczkomaty.
jakimś dziwnym trafem moja paczka się nie przemieszcza.
mam złe przeczucia, a wartość paczki spora emotka
0 0

ondine

#6131746 Napisano: 14.12.2015 22:34:37
synk napisał(a):

paczkomaty.

Może są przepełnione i czeka na miejsce... Przed świętami tak bywa emotka
0 0

bezaczek7

#6131815 Napisano: 15.12.2015 02:43:18
ondine napisał(a):

synk napisał(a):

paczkomaty.

Może są przepełnione i czeka na miejsce... Przed świętami tak bywa emotka

mnie wkurzyła sytuacja z czwartku, dostałam sms z zawiadomieniem, że po odbiór paczki zapraszają "PRZY paczkomacie w godzinach od teraz do 20:00", kiedy to mąż miał samochód w pracy i wracał po 20:30, już oczyma wyobraźni widziałam jak wysyłam tego smsa za pińc złoty w celu przedłużenia możliwości odbioru, bo w piątek też mnie pewnie zaproszą na imprezę PRZY paczkomacie. całe szczęście się zwolniła skrytka emotka jeśli inpost ma 1 paczkomat z czterdziestoma paroma skrytkami na okolicę liczącą dobre 50 km 2, to się nie ma co dziwić, że przed świętami jest szał. przy czym i tak mnie zaskoczyło to, że ktoś będzie siedział w aucie i rozdawał paczki.
wkurza mnie czapka, mega wypasiona ulubiona, kupiona na wyprzedażowej półce za jakieś 9zł, która odciska mi swój wzorek w postaci pionowych kresek na czole po 10 minutach noszenia. dochodzę do siebie przynajmniej pół godziny. jak żyć? podszyłam gładkim materiałem i mam nadzieję, że pomoże emotka
0 0

noisy0000

#6132426 Napisano: 15.12.2015 19:37:57
Wkurza mnie przystrajanie niewielkich miejscowości świątecznymi ozdobami - chodzi mi o wieszanie choinek, dzwoneczków czy świeczek na latarniach.. przed chwilą widziałam napis WESOŁYCH ŚWIĄT wiszący na jednym ze słupów a pod nim kilka banerów/reklam, które wisiały niechlujnie całe porwane... Kiedyś mi się to nawet podobało, ale teraz zwracam uwagę na więcej szczegółów i dla mnie to po prostu ozdabianie bałaganu  emotka  może gdy śnieg przykrywa ten cały syf to jakoś lepiej się to prezentuje ale póki co wygląda to raczej obleśnie niż uroczo i świątecznie...
emotka
0 0

wanderlust

#6132469 Napisano: 15.12.2015 20:39:04
Cały dzień na podniesionym ciśnieniu emotka  
Do tego Smolar wysłał mi pismo, że nie przyznają nagrody, bo paragon z danego sklepu nie brał udziału..Nie potrafili rozszyfrować ulicy i nie zgadzała im sie z regulaminuemotka Całe szczęście się wyjaśniło.
0 0

psika

#6132478 Napisano: 15.12.2015 21:05:18
Wkurza mnie ten cały okres przed świętami... zamiast się cieszyć świętami z dziećmi i mężem, to kombinuje jak coś dla nich wygrać, a jak się chce to nic nie wychodzi, mam doła konkursowego i chyba już nie tylko. Po co w ogóle te święta... Z roku na rok gorzej, a już myślałam, że dwa lata temu osiągnęłam dno, grubo się myliłam... Los jest niesprawiedliwy, no ale co z tego... Widocznie taki już mój los... Idę w poduchę popłakać...
0 0

mczarna

#6132502 Napisano: 15.12.2015 21:32:30
Wkurza mnie ten cały SPAM na forum.No pozakładają sobie konta i wysyłają wszędzie info o jakimś g..... konkursie.SPAM i tyle, a pewnie ludzie w to klikają...Co to się dzieje ostatnio???? Przed Świętami wysyp czy co?
0 0

elotta

#6132505 Napisano: 15.12.2015 21:40:33
Migrena, fatalna migrena emotka
0 0

kurpianka

#6132509 Napisano: 15.12.2015 21:48:24
mczarna napisał(a):

Wkurza mnie ten cały SPAM na forum.No pozakładają sobie konta i wysyłają wszędzie info o jakimś g..... konkursie.SPAM i tyle, a pewnie ludzie w to klikają...Co to się dzieje ostatnio???? Przed Świętami wysyp czy co?

Niestety wysyp na Święta..ale Bałwanów emotka
0 0

zezowaty_kot

#6132541 Napisano: 15.12.2015 22:49:26
mczarna napisał(a):

Dlatego właśnie uważam, że WSZYSTKIE wątki powinny być dostępne po dodaniu konkursów. Skończyłby się spam, skończyłoby się zakładanie lewych kont tylko po to, żeby kogoś powyzywać.
0 0

jokan

#6132565 Napisano: 15.12.2015 23:39:52
wkurzają mnie ludzie z forum, którzy chcą coś od ciebie kupić i już jest dogadane, po czym się nie oddzywają mimo przesiadywania na forum - tak trudno napisać, że jednak ktoś się rozmyślił albo kupił już tę rzecz u kogoś innego emotka
0 0

dolly

#6132577 Napisano: 15.12.2015 23:51:03
jokan napisał(a):

wkurzają mnie ludzie z forum, którzy chcą coś od ciebie kupić i już jest dogadane, po czym się nie oddzywają mimo przesiadywania na forum - tak trudno napisać, że jednak ktoś się rozmyślił albo kupił już tę rzecz u kogoś innego emotka

Standard, ale zlapalam sie na tym, ze sama zapytalam kogoś o cos, ktos odpowiedzial, a ja ani be , ani me, mislam odpisac pozniej i...... zapomnialam emotka
Normalnie jak jakiś burak
0 0

jokan

#6132580 Napisano: 16.12.2015 00:00:35
dolly napisał(a):

jokan napisał(a):

Standard, ale zlapalam sie na tym, ze sama zapytalam kogoś o cos, ktos odpowiedzial, a ja ani be , ani me, mislam odpisac pozniej i...... zapomnialam emotka
Normalnie jak jakiś burak

no zdarza się....ale generalnie nie lubię czegoś takiego
0 0

ziolko

#6132585 Napisano: 16.12.2015 00:06:51
jokan napisał(a):

albo jak się ogłaszają, pisze się ofertę a ten ktoś nawet nie raczy napisać, czy jest zainteresowany, czy nie emotka
0 0

kajeczka

#6132593 Napisano: 16.12.2015 00:47:14
Wkurza mnie wysyp SPAM-erów o małym rozumku na forum... emotka
Stonkę ziemniaczaną prędzej by wytępił emotka
0 0

abodak

#6132841 Napisano: 16.12.2015 12:49:12
wkurza mnie ze nie można łączyć Empika i Smykaemotka
0 0

kalka

#6132862 Napisano: 16.12.2015 12:59:26
ziolko napisał(a):

jokan napisał(a):

albo jak się ogłaszają, pisze się ofertę a ten ktoś nawet nie raczy napisać, czy jest zainteresowany, czy nie emotka

bo to moje drogie Panie jest kwestią kultury  emotka   Zapewne w nosie ma odpisywanie, skoro już komuś sprzedał, czy coś tam kupił emotka  
0 0

Gość: giuliettaX

#6132907 Napisano: 16.12.2015 13:45:01
kurpianka napisał(a):

mczarna napisał(a):

Niestety wysyp na Święta..ale Bałwanów emotka

też jestem za blokadą wątków emotka  zwykli oszuści... po co ktoś ma potem przez takich płakać i tracić zdrowie, trzeba zgłaszać do UOKiK tym bardziej, że jak ktoś korzysta z mobilnego internetu to wystarczy, że kliknie w link emotka  więcej na mobiltek.pl Subskrypcje MT "...sposoby rejestracji w usługach MT: ...
  • przez WAP Opt-in (tzw. WAP billing) – użytkownik korzystający z internetu mobilnego, rejestruje się do subskrypcji przez kliknięcie w odpowiedni link (nie jest wymagane wysłanie SMSa ani wprowadzanie PINu), metoda dostępna w sieciach: Orange, Play, Plus i T-Mobile." emotka
0 0

pioge7

#6132918 Napisano: 16.12.2015 13:53:36
Kupiłem za bon naw balance z nałęczowianki buty za 380 zł przez www. Napisali że dopłata u kuriera 80zl a tu dziś kurier z butami i mam płacić 380 zł emotka  nie odjęli z faktury bonu 300 zł i taką wysłali emotka  oczywiście wróciłem i e-mail poszedł emotka  emotka  do nich emotka  emotka
0 0