Wkurza mnie...

malenka

#6133164 Napisano: 16.12.2015 17:41:37
Biorąc pod uwagę obecny nalot spamerów może warto byłoby założyć 2-tygodniową blokadę pisania na konta nowych użytkowników? Albo włączyć tę opcję, że rejestrację konta musi zaakceptować admin/moderator?
0 0

edzia21

#6133177 Napisano: 16.12.2015 17:53:45
pioge7 napisał(a):

Kupiłem za bon naw balance z nałęczowianki buty za 380 zł przez www. Napisali że dopłata u kuriera 80zl a tu dziś kurier z butami i mam płacić 380 zł emotka  nie odjęli z faktury bonu 300 zł i taką wysłali emotka  oczywiście wróciłem i e-mail poszedł emotka  emotka  do nich emotka  emotka

Mialam to samo emotka  kurier chcial ode mnie ponad 1600 zl. A mialo byc 13 zl. Dzwonilam do nich, przepraszali. Wysla Ci paczke ponownie jak tylko do nich wroci emotka
0 0

miszczu1

#6133436 Napisano: 17.12.2015 08:27:58
elotta napisał(a):

Migrena, fatalna migrena emotka

Polecam FRIMIG emotka  na receptę
0 0

kalka

#6133445 Napisano: 17.12.2015 09:01:32
psika napisał(a):

Wkurza mnie ten cały okres przed świętami... zamiast się cieszyć świętami z dziećmi i mężem, to kombinuje jak coś dla nich wygrać, a jak się chce to nic nie wychodzi, mam doła konkursowego i chyba już nie tylko. Po co w ogóle te święta... Z roku na rok gorzej, a już myślałam, że dwa lata temu osiągnęłam dno, grubo się myliłam... Los jest niesprawiedliwy, no ale co z tego... Widocznie taki już mój los... Idę w poduchę popłakać...

O,niedobrze.... Czy to początek deprechy?! emotka Kochana, takie przemyślenia nawiedzają nie tylko Ciebie, a tak naprawdę obecnie o wiele trudniej jest wygrać niż kilka lat temu, konkurencja rośnie w zawrotnym tempie, zobacz ilu nowych konkursowiczów przybyło tylko na naszym forum,niektóre agencja też nie mogą się wyrobić,bo przychodzi im o wiele,wiele więcej zgłoszeń niż 4, czy nawet 2 lata temu, ale nie przesadzaj psika, dorobek masz przecież piękny i na pewno nawet  w tych "trudnych konkursowych" czasach uda Ci się nie raz jeszcze wygrać. Trzeba mocno wierzyć no i... grać, trzymaj się  emotka
0 0

madzia34

#6133456 Napisano: 17.12.2015 09:16:45
kalka napisał(a):

psika napisał(a):

Wkurza mnie ten cały okres przed świętami... zamiast się cieszyć świętami z dziećmi i mężem, to kombinuje jak coś dla nich wygrać, a jak się chce to nic nie wychodzi, mam doła konkursowego i chyba już nie tylko. Po co w ogóle te święta... Z roku na rok gorzej, a już myślałam, że dwa lata temu osiągnęłam dno, grubo się myliłam... Los jest niesprawiedliwy, no ale co z tego... Widocznie taki już mój los... Idę w poduchę popłakać...

O,niedobrze.... Czy to początek deprechy?! emotka Kochana, takie przemyślenia nawiedzają nie tylko Ciebie, a tak naprawdę obecnie o wiele trudniej jest wygrać niż kilka lat temu, konkurencja rośnie w zawrotnym tempie, zobacz ilu nowych konkursowiczów przybyło tylko na naszym forum,niektóre agencja też nie mogą się wyrobić,bo przychodzi im o wiele,wiele więcej zgłoszeń niż 4, czy nawet 2 lata temu, ale nie przesadzaj psika, dorobek masz przecież piękny i na pewno nawet  w tych "trudnych konkursowych" czasach uda Ci się nie raz jeszcze wygrać. Trzeba mocno wierzyć no i... grać, trzymaj się  emotka

widze ze coraz czesciej w natloku zycia zapominamy tak naprawde o co w tych swietach chodzi...to przeciez narodziny Jezusa:):):)...przeciez nie to jest wazne czy sa prezenty,czy pełna lodówka......wazne jest to ze mozemy sie spotkac wszyscy razem przy jednym stole i przełamc sie oplatkiem.......cieszmy sie ta chwila
0 0

zaczytana-pola

#6133483 Napisano: 17.12.2015 09:56:42
Wkurza mnie to, że ciągle mam na konkursowe numery połączenia z Iraku. O różnych porach dnia i nocy emotka
0 0

kalka

#6133488 Napisano: 17.12.2015 10:01:43
Do mnie Irak zadzwonił w niedzielę o 8 rano, na szczęście na tym koniec. O  co tu chodzi?  emotka
0 0

ziolko

#6133531 Napisano: 17.12.2015 11:18:37
zaczytana-pola napisał(a):

Wkurza mnie to, że ciągle mam na konkursowe numery połączenia z Iraku. O różnych porach dnia i nocy emotka

do mnie dzwonił w sobotę albo niedzielę rano... o 6:28, z numeru +222
0 0

monikar

#6133584 Napisano: 17.12.2015 12:36:15
zaczytana-pola napisał(a):

Mam to samo...+96 puszcza sygnał i się rozłącza. Dziś o 6 rano emotka
0 0

fineessa

#6133709 Napisano: 17.12.2015 15:56:42
Wkurza mnie kombinowanie w konkursach...i nagle okazuje się, że w konkursie z Seatami w Biedronce bardzo dużo osób nie dopełniło warunków aby otrzymać nagrodę II stopnia...ale to na pewno przypadek...emotka
0 0

kunlu

#6133712 Napisano: 17.12.2015 16:02:58
kalinea napisał(a):

Wkurza mnie kombinowanie w konkursach...i nagle okazuje się, że w konkursie z Seatami w Biedronce bardzo dużo osób nie dopełniło warunków aby otrzymać nagrodę II stopnia...ale to na pewno przypadek...emotka

dokładnie. 

ale chyba agencjom nie zależy na uczciwych graczach. ile jest ciągle konkursów, gdzie nie podaje się numeru paragonu, a jak, jak głupek, robię zakupy na 3 paragony i wysyłam 3 smsy, a nie 30...
0 0

joan

#6133730 Napisano: 17.12.2015 16:33:56
kalinea napisał(a):

Pracownicy tego organizatora chyba działają w rytmie:
...nagrody rozdać chcą tylko mugolom,
potem z rezerwą się miesiąc pier...

emotka
0 0

Gość: gosia16

#6133732 Napisano: 17.12.2015 16:36:57
kunlunija napisał(a):

kalinea napisał(a):

dokładnie. 

ale chyba agencjom nie zależy na uczciwych graczach. ile jest ciągle konkursów, gdzie nie podaje się numeru paragonu, a jak, jak głupek, robię zakupy na 3 paragony i wysyłam 3 smsy, a nie 30...

są tacy, z tego co widać, których nawet numery paragonów nie ograniczająemotka
0 0

goldbutterfly

#6133738 Napisano: 17.12.2015 16:43:27
Wkurza mnie INPOST - zamówiłam nakładki korygujące dla córeczki i idą 2 tygodnie... Niby od 7 dni w doręczeniu... Setki skarg i kompletna olewka.
0 0

cudaczek121

#6133752 Napisano: 17.12.2015 17:04:52
gosia16 napisał(a):

kunlunija napisał(a):

kalinea napisał(a):

dokładnie. 

ale może po prostu w tym konkursie wzięło udział wielu zwykłych, niekonkursowych ludzi, którzy zwyczajnie wyrzucili, zgubili paragon
0 0

marzenier

#6133838 Napisano: 17.12.2015 19:40:06
Rozmowa z potencjalnym kupcem wygranego PSP 
On-A dlaczego to takie tanie?
Ja - Bo nie ma gwarancji 
On - Jak takie tanie to podejrzane.Co to?Kradzione.
Ja - No żarty?Oczywiście że nie.
On - A ma pani jakieś dowody na to?
Ja- A mam.List gratulacyjny i protokół przekazania nagrody.
On-Aaa,to wygrany.Znaczy się nagroda.Aaaa
Ja - zdecyduje się pan?
On - A nie,bo to za drogo
 I ooo No nie dogodzisz 
0 0

cc_investigator

#6133846 Napisano: 17.12.2015 19:47:16
cudaczek121 napisał(a):

gosia16 napisał(a):

kunlunija napisał(a):

kalinea napisał(a):

dokładnie. 

ale może po prostu w tym konkursie wzięło udział wielu zwykłych, niekonkursowych ludzi, którzy zwyczajnie wyrzucili, zgubili paragon

Przy zakupach aż za 20 zł? Wątpię.
0 0

kemli

#6133856 Napisano: 17.12.2015 20:14:14
cc_investigator napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

gosia16 napisał(a):

kunlunija napisał(a):

kalinea napisał(a):

dokładnie. 

Pani z agencji mówiła, że ok. 300 laureatów nagrody II stopnia nie dopełniło warunków regulaminu. Były to ponoć głównie osoby, które wysyłały zgłoszenia nie mając paragonu albo kupując złe produkty emotka  jakby nie patrzeć... 20 czerrrrwonych leonów na plakatach kusiło niesamowicie
0 0

dolly

#6133857 Napisano: 17.12.2015 20:16:43
kemli napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

gosia16 napisał(a):

kunlunija napisał(a):

kalinea napisał(a):

dokładnie. 

Pani z agencji mówiła, że ok. 300 laureatów nagrody II stopnia nie dopełniło warunków regulaminu. Były to ponoć głównie osoby, które wysyłały zgłoszenia nie mając paragonu albo kupując złe produkty emotka  jakby nie patrzeć... 20 czerrrrwonych leonów na plakatach kusiło niesamowicie

300 osób, niezleemotka
0 0

Gość: czarnygreg

#6133858 Napisano: 17.12.2015 20:24:20
300??? to ciągle mało rezerwyemotka
Wysyłały zgłoszenia bez paragonu? Ale numer trzeba było podać tam przecież, nie ogarniam emotka
0 0